7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
#2356 neked olyan??? -
#2355 nem -
#2354 Majd biztosan sokan segitnek,en nem tudok. -
#2353 Szal nem ilyen? Budokai3 -
#2352 HAHÓ!!!!! VALAKI!!!! VÁLASZOLJATOK MÁR A KÉRDÉSEMRE!!!!!!
nekem a budokai 3 mal lenne....belépek a gameba és amikor jáccok minden kari kék és fekete és a föld is mi lehet a gond? -
#2351 PLZ VÁLASZOLJON VKI MÁÁÁÁÁÁÁR!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#2350 HAHÓ!!!!!
VÁLASZOLNA VKI MÁR A KÉRDÉSEMRE????!!!!!!
MÁR VAGY 5X MEGKÉRDEZTEM!!!!!!!! -
#2349 KI VÁLASZOLNA MÁR HÁT NEM IGAZ????!!!! -
#2348 Bekell álítanod az irányítást...CONFIG-->CONTROLLERS és ott az LX,RX,LY,RY részeket álísd be valamire mert majd azzal fox repkedni a térképen -
#2347 nekem a budokai 3 mal lenne....belépek a gameba és amikor jáccok minden kari kék és fekete és a föld is mi lehet a gond? -
hodar #2346 Lenne egy problémán BRAGON BALL Z BUDOKAI 3-al akarok játszani és is indul nincs vele baj csak amikór DRAGON UNIVERSE-ben akarok menni nem tudom mozgatni a karakterem GONDOLOM AGALOG-al kell de azt hogy lehet beállítani
(PCSX2 0.9.2-emu ban MÁR MINDENHOL KERESTEM),de lehet hogy nem analog-al kell cask én vagyok a béna PLS MONDJÁTOK MEG KÖSZÖNÖM! -
#2345 kattints rá a bannerra, és onnan lehet leszedni ;) -
fernandez93 #2344 Meg ezen a honlapon van egy csomo Ps2 emulátor melyiket szedjem le? -
fernandez93 #2343 Ezt amit lelehet szedni a http:www.pcsx.net-ről ez tényleg müködig?Én még kezdő vagyok.Tom hogy viissza kéne olvasni csak nagyon sietek.még egyszer bocs. -
GolyoMUTH #2342 én pl a Resident Evil Code Veronikával szeretnék játszani.az elmenne rajta? -
GolyoMUTH #2341 én pl a Resident Evil Code Veronikával szeretnék játszani.az elmenne rajta? -
#2340 Igen gyenge gep...De 1-2 jatek mar sztem jatszhato.Pl Disgaea eleg szepen megy mar rajta.(A procid a gyenge pont). -
GolyoMUTH #2339 AMD Sempron 2800+-os proci 1 gb ram meg NVIDIA GeForce 7300GT 256mb-os videókari.ezis gyenge gép hozzá?
Nemtudom de nekem a PEOPS CDVD Driver nemjó mert kiírja h reseting és leáll :S és a linuzappz is ugyanazt csinálja mint a többi bejön a ps2 bios és ennyi -
#2338 Így má király Biomage -
#2337 Hello!!!!!
lenne még egy bajom!
megvan a budokai tencachi 2 is de ott is fekete minden meg csíkos a kép...
mi lehet a baj?
-
#2336 Hali
Én is gondolkoztam ezen, mit szólnátok ehez?
PCSX2 Beállitási segitség itt | Játékról kép és értékelést ide
| Jó | | Szar | | Nem müködö | Játékok listája -
#2335 szóval browsert ir ki és a hátérben gondolom kis kockák mozognak xD
ez a PS2 Bios, azt jelenti hogy roszul állitotad be a meghajtót a ps2 ben "config/configure" keres olyat hogy CDVDROM alatta van
vállasztható pluginok állitsd azt linuz apps ra vagy PEOPS CDVD Drivere
én nyomj konfigot, remélem utána tudod mit kell csinnálni. -
#2334 Hát ha szaggat, az gondolom azért van, mert gyenge hozzá a géped. -
GolyoMUTH #2333 Sziasztok.letöltöttem a pcsx2 emulátort torrentről 10 mega az egész az összes biossal beállítással stb. el is indul az eleje ahol kiírja h browser meg system configuration de az lenne vele a problémám hogy a játékot nem olvassa be meg nagyon szaggat.mi ennek az oka?légyszíves valaki ha tud segítsen.előre is köszönöm -
#2332 hello
ki tudja h miért van az hogy letöltöttem a budokai 3 mat és amikor jáccok fekete a talaj meg az emberek.
lécci segítsetek
-
#2331 Igazad lehet. Akkor szerinted hogy kéne? Esetleg SGn regisztráció előtt el kéne végeztetni egy látásvizsgálatot vagy valami tesztet, hogy az illető látja-e a bannereket és a FAQ feliratokat. Meg persze egy IQ tesztet.
Na elég az OFFból. -
#2330 Tul bizakodo vagy:) -
#2329 Szerintem úgy kéen, hogy az első oldalt foglalja el a banner. Szeritnem ha 100as piros betűkkel lenne kiírva, akkor csak észrevennék. -
#2328 BANNER!!!!44
#2323 : úgy látszik igazad van :P -
Zooli92 #2327 hellósztok nem, tudja valaki megmondani hogy honnan lehet letölteni? -
#2326 Bocsi, az utóbbi időben nem foglalkoztam vele, mert gariztatás alatt van a vga-m, és annó próbálkoztam különböző beállításokkal :)
Thx azt infót. -
#2325 Kipróbáltam az emudat,és elszállt mindig hibaüzenettel...Átállitottam Linuzappz-ra a cd-dvd plugint,és ugy már megy rendesen. -
#2324 hello
letöltöttem a dragon ball z budokai 3 mat jáccok elkezdődik és fekete a talaj meg az emberek is.
ki tudja miért????
köcce -
#2323 Azért aranyos, hogy mindenkinek bekell mutogatni a bannert ...Valaki nagyítsa fel,hogy jobban észrelehessen venni -
#2322 Banner?
JÁTÉK LISTÁK: | Játszható | | Lassú, lehetnek problémák | | Nem működik |
(tudod ott fent az a nagy) -
Djemba #2321 megvan
most szedem a formula one 2006 az elindul majd???vagy mik mennek? -
#2320 Torrenten találsz párat.
Vagy a #2303ban van egy link egy beállított emuval, abban van bios is. -
Djemba #2319 PCSX2 va nmeg és kéne hozzá valami BIOS ezt honnan tudom leszedni? -
#2318 Nekem PCSX2.exe-vel fagy, még mielőtt elindulna a játék. Addigis szép csíkos a kép. A PCSX2t.exe-vel elindítja, úgy meg sötét a kép, de rendesen fut a játék, de az eső effekten meg az életen kívül semmi sem látszik. -
hodar #2317 Hogy kell beállítani PCSX2_0.9.2 EMU-ban az analog kart? nekem sehogy sem sikerül!
PLS írja le valaki