7924
  • kijozu
    neked olyan???
  • kijozu
    nem
  • barret
    Majd biztosan sokan segitnek,en nem tudok.
  • barret
    Szal nem ilyen? Budokai3
  • kijozu
    HAHÓ!!!!! VALAKI!!!! VÁLASZOLJATOK MÁR A KÉRDÉSEMRE!!!!!!
    nekem a budokai 3 mal lenne....belépek a gameba és amikor jáccok minden kari kék és fekete és a föld is mi lehet a gond?
  • kijozu
    PLZ VÁLASZOLJON VKI MÁÁÁÁÁÁÁR!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • kijozu
    HAHÓ!!!!!

VÁLASZOLNA VKI MÁR A KÉRDÉSEMRE????!!!!!!

MÁR VAGY 5X MEGKÉRDEZTEM!!!!!!!!
  • kijozu
    KI VÁLASZOLNA MÁR HÁT NEM IGAZ????!!!!
  • redraven8
    Bekell álítanod az irányítást...CONFIG-->CONTROLLERS és ott az LX,RX,LY,RY részeket álísd be valamire mert majd azzal fox repkedni a térképen
  • kijozu
    nekem a budokai 3 mal lenne....belépek a gameba és amikor jáccok minden kari kék és fekete és a föld is mi lehet a gond?
  • hodar
    Lenne egy problémán BRAGON BALL Z BUDOKAI 3-al akarok játszani és is indul nincs vele baj csak amikór DRAGON UNIVERSE-ben akarok menni nem tudom mozgatni a karakterem GONDOLOM AGALOG-al kell de azt hogy lehet beállítani
    (PCSX2 0.9.2-emu ban MÁR MINDENHOL KERESTEM),de lehet hogy nem analog-al kell cask én vagyok a béna PLS MONDJÁTOK MEG KÖSZÖNÖM!
  • kuci06
    kattints rá a bannerra, és onnan lehet leszedni ;)
  • fernandez93
    Meg ezen a honlapon van egy csomo Ps2 emulátor melyiket szedjem le?
  • fernandez93
    Ezt amit lelehet szedni a http:www.pcsx.net-ről ez tényleg müködig?Én még kezdő vagyok.Tom hogy viissza kéne olvasni csak nagyon sietek.még egyszer bocs.
  • GolyoMUTH
    én pl a Resident Evil Code Veronikával szeretnék játszani.az elmenne rajta?
  • GolyoMUTH
    én pl a Resident Evil Code Veronikával szeretnék játszani.az elmenne rajta?
  • barret
    Igen gyenge gep...De 1-2 jatek mar sztem jatszhato.Pl Disgaea eleg szepen megy mar rajta.(A procid a gyenge pont).
  • GolyoMUTH
    AMD Sempron 2800+-os proci 1 gb ram meg NVIDIA GeForce 7300GT 256mb-os videókari.ezis gyenge gép hozzá?

Nemtudom de nekem a PEOPS CDVD Driver nemjó mert kiírja h reseting és leáll :S és a linuzappz is ugyanazt csinálja mint a többi bejön a ps2 bios és ennyi
  • redraven8
    Így má király Biomage
  • kijozu
    Hello!!!!!

lenne még egy bajom!

megvan a budokai tencachi 2 is de ott is fekete minden meg csíkos a kép...

mi lehet a baj?
  • biomage
    Hali
    Én is gondolkoztam ezen, mit szólnátok ehez?
    PCSX2 Beállitási segitség itt | Játékról kép és értékelést ide
    || | Szar | | Nem müködö | Játékok listája
  • biomage
    szóval browsert ir ki és a hátérben gondolom kis kockák mozognak xD
    ez a PS2 Bios, azt jelenti hogy roszul állitotad be a meghajtót a ps2 ben "config/configure" keres olyat hogy CDVDROM alatta van
    vállasztható pluginok állitsd azt linuz apps ra vagy PEOPS CDVD Drivere
    én nyomj konfigot, remélem utána tudod mit kell csinnálni.
  • KILLER2
    Hát ha szaggat, az gondolom azért van, mert gyenge hozzá a géped.
  • GolyoMUTH
    Sziasztok.letöltöttem a pcsx2 emulátort torrentről 10 mega az egész az összes biossal beállítással stb. el is indul az eleje ahol kiírja h browser meg system configuration de az lenne vele a problémám hogy a játékot nem olvassa be meg nagyon szaggat.mi ennek az oka?légyszíves valaki ha tud segítsen.előre is köszönöm
  • kijozu
    hello

ki tudja h miért van az hogy letöltöttem a budokai 3 mat és amikor jáccok fekete a talaj meg az emberek.

lécci segítsetek
  • KILLER2
    Igazad lehet. Akkor szerinted hogy kéne? Esetleg SGn regisztráció előtt el kéne végeztetni egy látásvizsgálatot vagy valami tesztet, hogy az illető látja-e a bannereket és a FAQ feliratokat. Meg persze egy IQ tesztet.
    Na elég az OFFból.
  • barret
    Tul bizakodo vagy:)
  • KILLER2
    Szerintem úgy kéen, hogy az első oldalt foglalja el a banner. Szeritnem ha 100as piros betűkkel lenne kiírva, akkor csak észrevennék.
  • kuci06
    BANNER!!!!44

#2323 : úgy látszik igazad van :P
  • Zooli92
    hellósztok nem, tudja valaki megmondani hogy honnan lehet letölteni?
  • Terminátor14
    Bocsi, az utóbbi időben nem foglalkoztam vele, mert gariztatás alatt van a vga-m, és annó próbálkoztam különböző beállításokkal :)

Thx azt infót.
  • barret
    Kipróbáltam az emudat,és elszállt mindig hibaüzenettel...Átállitottam Linuzappz-ra a cd-dvd plugint,és ugy már megy rendesen.
  • kijozu
    hello

letöltöttem a dragon ball z budokai 3 mat jáccok elkezdődik és fekete a talaj meg az emberek is.

ki tudja miért????

köcce
  • redraven8
    Azért aranyos, hogy mindenkinek bekell mutogatni a bannert ...Valaki nagyítsa fel,hogy jobban észrelehessen venni
  • KILLER2
    Banner?
    JÁTÉK LISTÁK: | Játszható | | Lassú, lehetnek problémák | | Nem működik |
    (tudod ott fent az a nagy)
  • Djemba
    megvan
    most szedem a formula one 2006 az elindul majd???vagy mik mennek?
  • KILLER2
    Torrenten találsz párat.
    Vagy a #2303ban van egy link egy beállított emuval, abban van bios is.
  • Djemba
    PCSX2 va nmeg és kéne hozzá valami BIOS ezt honnan tudom leszedni?
  • KILLER2
    Nekem PCSX2.exe-vel fagy, még mielőtt elindulna a játék. Addigis szép csíkos a kép. A PCSX2t.exe-vel elindítja, úgy meg sötét a kép, de rendesen fut a játék, de az eső effekten meg az életen kívül semmi sem látszik.
  • hodar
    Hogy kell beállítani PCSX2_0.9.2 EMU-ban az analog kart? nekem sehogy sem sikerül!
    PLS írja le valaki