7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
#2396 na segít vki
-
#2395 nem is tudod melyit kelett irnom egy modinak hogy modositsa az irás :) -
#2394 Deszép lett az új Topci Végre szép nagy betüvel van kiírva a segédletes cucc...mondjuk ahogy nézem a mai eseményeket ez nem segít -
#2393 SZÓVAL HELP HELP küldje már el vki -
#2392 "hagyd már abba ezt a nyivákolást szerinted mindenki a gép előtt ül egész nap és várja a kérdéseidet???hát nagyon nagyot tévedsz.1x elég elmondani úgyis megérti mindenki." először is NEM nyivákolok hanem segítséget kérek -
#2391 használj daemon tollst -
GolyoMUTH #2390 hagyd már abba ezt a nyivákolást szerinted mindenki a gép előtt ül egész nap és várja a kérdéseidet???hát nagyon nagyot tévedsz.1x elég elmondani úgyis megérti mindenki.
Visszatérve nekem is lenne 1 kis problémám.kipróbáltam az összes cdvdrom-ot de mindnél vagy azt írja h error és számol felfele vagy elindul de csak a ps2 bios akadva, és a játékot nemtudom miért nem olvassa be.a procimmal semmi baj nincs mert összvisz max 25%-ot használ belőle.de valamit akkor is elrontottam szerintem.ha valaki tudja mi a baj légyszíves szóljon.köszönöm -
#2389 plz küldje el vki az övét helyesen beállítva
-
#2388 Amúgy játékra még nem is használdat azt a gépet? Mert az elmúlt évben szinte minden játéknak kellett egy DirextX 9c, de minimum egy DirectX 8. -
#2387 Mi az hogy nincs directx, windowsnak szüksége van rá,felrakja -
#2386 És ha tennél rá? -
#2385 mert ezen a gépen NINCS direct x
-
#2384 akkor még jobb
-
#2383 ez hülye kérdés volt, persze hogy kell -
#2382 de ahhoz kell a direct x is? nem? -
#2381 hát aba kéne raknod -
#2380 de az csak a direct 3d vel megy nem?
-
#2379 ok -
#2378 azért ilyen a kép mert a config/graphicsban a sharedet fixed pipeline ra raktad rakd másra és szép kép lesz -
#2377 ha? -
#2376 de akkor miért van az nekem ami a képen? -
#2375 Fórumozás: azaz, megpróbálod kérdéseidet egy hozzászólásba belesűríteni, nem visítozol, ha 5 perc múlva se válaszolnak, és a legfontosabb, senki nincs itt érted, hogy a kezdet fogja, ha valaki segít, azt szépen megköszönöd -
#2374 mivan? -
#2373 bazz, egy hsz-ben nem lehetett volna ?? -
itt egy kép most -
#2371 itt egy kép (csak próba) -
#2370 nekem most a dbz budokai 3 nál az fps 10 és 11 között dülöng -
#2369 nekem azzal megy és jól megy, semmi hiba nincs vele.
olyan 25 fps körül teljesít -
#2368 valamit a gépen kell átállítani? -
#2367 akkor JÓÓÓÓ de nekem nem megy a ZeroGS kosmos 0.96.0 az kinek megy és hogyan? -
#2366 igen :/ -
#2365 a graphic és ott vmeik? -
#2364 JÓ DE MI AZ A GRAPHIC PLUGIN NINCSEN SEHOL
-
#2363 plz, ne használd chatnek a topicot!
Elég az is, ha egyszer leírod a kérdést, és ha valaki tud segíteni, biztos vagyok hogy segíteni fog ;)
Amúgy szerintem sem neked való ez a PS2-emulálás :(
Ha még a saját gépedet sem ismered (#2304), és nem tudod, hogy mi az a graphic plugin, akkor szerintem próbálkozz inkább valami pc-re írt játékkal :( -
#2362 DE NEKEM NEM MEGY A 3. GRAPHIC :(:(:(:(:(:(:(:( MÉRT NEM MEGY? -
#2361 Ott fent van az emulátor beéllitási segédlet.
Már megbocsáss ,de ezután a kérdés után te biztosan emulátorral akarsz játszani? Fent minden információ rendelkezésedre áll.Még képek is vannal a beállitásokról. Ha jobban megnézed,ott lesz a graphic plugin is :) -
#2360 KI TUDNA SEGÍTENI MI AZ A GRAPHICS PLUGIN??? -
#2359 azt nekem sem lehet -
hodar #2358 Igen azt megpróbáltam de csak pittyeg és nem lehet beállítani semmilyen gombot sem! (billentyűzeten)
-
#2357 hogyan lehet átalakulni?