7924
  • dante3
    Szerintem bannolták! Vagy mégsem?
  • Seth
    kimoderálták a tehenemet is
  • KILLER2
    Ti nem találjátok kevésnek, hogy kijozu barátunk csak 1 büntipontot kapott és azt is csak az utólsó beszólása miatt?
  • KILLER2
    Nem baj, ráér az. De ha te vagy valaki más tudja és neki működik, akkor az feltétlen szóljon. Köszi.
  • Terminátor14
    Akkor sajnos nemtom :(

Most nem tudom kipróbálni sem, mert jelenleg nincs normális vga-m.
  • KILLER2
    Nem, az AA nincs bekapcsolva. Valaki próbálta már az TSCs, azaz USA verzióval? Érdemes lenne kipróbálnom azzal is?
  • KILLER2
    Hát az fix. Akkor megnézem mindjárt élsimítás nélkül. Bár a listán az EU berziónál is csíkos, nekem meg PAL van, ami ugy EU...
  • Terminátor14
    Nem, a csíkok az élsimítás miatt vannak, szerintem. Legalábbis nekem akkor lett csíkos a gép, ha bekapcsoltam. Szal csak simán lődd ki.

Amúgy sajnos semmire sincs garancia, de a 2,4ghz-nél jóval gyorsabb lenne 3,2-vel, az ugyebár biztos :)
  • dante3
    szerintem, nem lesz jó 5 ghz sem!
  • KILLER2
    És akkor valami értelmesebb kérdést is:
    Termi: azt mondod, ha mondjuk felhúznám 3.2 Ghzre, akkor rendesen, csíkok nélkül futna a God of War?
  • KILLER2
    Mondjuk még 4et és akkor meg lesz az 5. Az pont 1 ban. De várom már. Nyomok egy printszkrínt és beteszem háttérnek. Aztán csinálok egy síremléket az agysejtjeimnek.
  • barret
    Hmm végre nyugalom,es no off lesz? :)
    Ilyeneknek minek emulatorral kezdeni?
    "Mi az a plugin?" Ez volt az aranykopese :D
  • KILLER2
    jajj de jó. Na írtam nekik. Remélem hamar olvassák. Már előre várom. Aki akarja megtekintheti.
    kijozu: Van egy értelmi szint, amit ha nem ér el valaki, akkor erőszakkal sem lehet neki segíteni. Pedig mi megpróbáltuk.
  • kuci06
    na most már tényleg van ok arra, hogy kapj egy pár -t :P
  • Terminátor14
    Nincs mit és ne sajnáld, még a gyári hűtővel is jól bírja a strapát :)
  • KILLER2
    Akkor most szólok.
  • KILLER2
    Köszi, akkor majd megnézem. Eddig nem akartam húzni a procit a hő miatt, de végülis van bőven htése és a gép oldala is le van szedve.
  • Terminátor14
    a gts 90 a 7900gt meg 50, de semmi baj :D

A gépedhez annyit, hogy alapon nem az igazi, 3,2ghz körül talán már tetszenének neki a játékok :D És akkor szokott csíkos lenni, ha aa-t is bekapcsolod.
  • KILLER2
    Akkor még 1 hsz és szólok a moderátoroknak. Légyszi ne szóljatok helyettem, én akarom, azért mégiscak én próbáltam a legtöbbet segíteni nekem, szóval ezt adjátok meg nekem.
  • kuci06
    a jelenlegi verzión úgy tudom, hogy nagyon bugos :(
    lehet, hogy a 0.9.4-en már menni fog :/
  • dante3
    Nálam is csíkos! E6600, 2giga ram, x1900gt-vel
  • KILLER2
    Sok. GOOGLE BAZMEG!!!
    Geforce 8800 GTS 640 mb - 110.000 Ft
    GeForce 7900 GT - nem tudom, de szerintem olyan 70-80e Ft
  • kuci06
    csatlakozom
  • Seth
    30 k felett, ennyiért meg már ps2-t is kapsz
  • KILLER2
    Ember! A gépemben itt pihen 4 GB RAM, egy 640es GeForce 8800 GTS meg egy Core 2 Duo 2.4 Ghz-s proci és nem fut rajta a GoW! Mit akarsz te?
    AMúgy tényleg, elvileg el kéne ezen futnia a GoWnak? Mert nekem szép csíkos a kép, nonVMben fekete.
  • dante3
    1 szavazat részemről
  • kijozu
    mennyi egy jó videó kari?
  • KILLER2
    Akkor szavazzunk.
    Ki akarja, hogy szóljak a moderátoroknak?
  • kuci06
    minket meg az zavar, hogy nem tudod felfogni, hogy a ps2 emulálás NEM neked való dolog! kicsi a géped hozzá! mi ezen NEM tudunk segíteni!
  • dante3
    Mondhatod a vaknak, hogy virrad!
  • KILLER2
    Azért, mert ha ezt még1x megkérdezek szólok a moderátoroknak és kapsz min 2 büntetőpontot. Gondolom azért ilyenek, mert gyenge a géped és nem bírja a videókártya vagy ilyesmi.
  • kijozu
    de csak is azt fogom csinálni
  • kijozu
    akkor miért KÉKEK AZ EMBEREK ENGEM AZ ZAVAR SEMMI MÁS
  • KILLER2
    Nekünk nem egy 2-3 éve átagnak számító gépünk van. Esetleg nem akarsz venni egy trabantot és kimenni vele F1re?
  • KILLER2
    Jó neked. Én már nem érzek semmit. Azt hiszem, nekem már nem maradt agysejtem.
  • kijozu
    akkor rosszat írtam

akarok jáccani a dragon ball z budokai 3 mal de nem megy mert az emberek kékek és a föld fekete és ne mondjátok hogy a ti gépeiteken nem akadozik
  • KILLER2
    Intézzek neked még mondjuk 4 büntetőpontot? Meg is lenne a ban. Ekkora barom nem lehetsz! Jó gép az, de inkább Jedi Knight 3ra meg Warcraftra és hesonló 2-3 éves játékokhoz. Ember! Ma egy jó gép az kb egy 3 Ghz-s 256os videókártyás PC, de már az is kevés! PS2 emuhoz meg egy erőm kell!
  • kuci06
    lol

..
    6. Működő PS2 Emulator!
    7. Ismerd fel a képről az autót
    ..

hatodikak vagyunk xD

én már kész vagyok, ez már nekem túl sok :D
    érzem, ahogy kijozu hsz-jeinek olvasása közben pusztulnak az agysejtjeim xD
  • KILLER2
    MINDEN!!! Főképp te!!!! Ennél szájbarásósabban hogy tudnánk elmondani? Egyszerűen szar hozzá a géped! De most akkor igazából mit akarsz a játékkal? Mert használni azt mint mondtad nem.
  • kijozu
    sztem ez a gép jó