7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
#2479 Szerintem bannolták! Vagy mégsem? -
#2478 kimoderálták a tehenemet is -
#2477 Ti nem találjátok kevésnek, hogy kijozu barátunk csak 1 büntipontot kapott és azt is csak az utólsó beszólása miatt? -
#2476 Nem baj, ráér az. De ha te vagy valaki más tudja és neki működik, akkor az feltétlen szóljon. Köszi. -
#2475 Akkor sajnos nemtom :(
Most nem tudom kipróbálni sem, mert jelenleg nincs normális vga-m. -
#2474 Nem, az AA nincs bekapcsolva. Valaki próbálta már az TSCs, azaz USA verzióval? Érdemes lenne kipróbálnom azzal is? -
#2473 Hát az fix. Akkor megnézem mindjárt élsimítás nélkül. Bár a listán az EU berziónál is csíkos, nekem meg PAL van, ami ugy EU... -
#2472 Nem, a csíkok az élsimítás miatt vannak, szerintem. Legalábbis nekem akkor lett csíkos a gép, ha bekapcsoltam. Szal csak simán lődd ki.
Amúgy sajnos semmire sincs garancia, de a 2,4ghz-nél jóval gyorsabb lenne 3,2-vel, az ugyebár biztos :) -
#2471 szerintem, nem lesz jó 5 ghz sem! -
#2470 És akkor valami értelmesebb kérdést is:
Termi: azt mondod, ha mondjuk felhúznám 3.2 Ghzre, akkor rendesen, csíkok nélkül futna a God of War? -
#2469 Mondjuk még 4et és akkor meg lesz az 5. Az pont 1 ban. De várom már. Nyomok egy printszkrínt és beteszem háttérnek. Aztán csinálok egy síremléket az agysejtjeimnek. -
#2468 Hmm végre nyugalom,es no off lesz? :)
Ilyeneknek minek emulatorral kezdeni?
"Mi az a plugin?" Ez volt az aranykopese :D -
#2467 jajj de jó. Na írtam nekik. Remélem hamar olvassák. Már előre várom. Aki akarja megtekintheti.
kijozu: Van egy értelmi szint, amit ha nem ér el valaki, akkor erőszakkal sem lehet neki segíteni. Pedig mi megpróbáltuk. -
#2466 na most már tényleg van ok arra, hogy kapj egy pár -t :P -
#2464 Nincs mit és ne sajnáld, még a gyári hűtővel is jól bírja a strapát :) -
#2462 Akkor most szólok. -
#2461 Köszi, akkor majd megnézem. Eddig nem akartam húzni a procit a hő miatt, de végülis van bőven htése és a gép oldala is le van szedve. -
#2459 a gts 90 a 7900gt meg 50, de semmi baj :D
A gépedhez annyit, hogy alapon nem az igazi, 3,2ghz körül talán már tetszenének neki a játékok :D És akkor szokott csíkos lenni, ha aa-t is bekapcsolod. -
#2458 Akkor még 1 hsz és szólok a moderátoroknak. Légyszi ne szóljatok helyettem, én akarom, azért mégiscak én próbáltam a legtöbbet segíteni nekem, szóval ezt adjátok meg nekem. -
#2457 a jelenlegi verzión úgy tudom, hogy nagyon bugos :(
lehet, hogy a 0.9.4-en már menni fog :/ -
#2456 Nálam is csíkos! E6600, 2giga ram, x1900gt-vel -
#2455 Sok. GOOGLE BAZMEG!!!
Geforce 8800 GTS 640 mb - 110.000 Ft
GeForce 7900 GT - nem tudom, de szerintem olyan 70-80e Ft -
#2454 csatlakozom -
#2453 30 k felett, ennyiért meg már ps2-t is kapsz -
#2452 Ember! A gépemben itt pihen 4 GB RAM, egy 640es GeForce 8800 GTS meg egy Core 2 Duo 2.4 Ghz-s proci és nem fut rajta a GoW! Mit akarsz te?
AMúgy tényleg, elvileg el kéne ezen futnia a GoWnak? Mert nekem szép csíkos a kép, nonVMben fekete. -
#2451 1 szavazat részemről -
#2450 mennyi egy jó videó kari? -
#2449 Akkor szavazzunk.
Ki akarja, hogy szóljak a moderátoroknak? -
#2448 minket meg az zavar, hogy nem tudod felfogni, hogy a ps2 emulálás NEM neked való dolog! kicsi a géped hozzá! mi ezen NEM tudunk segíteni! -
#2447 Mondhatod a vaknak, hogy virrad! -
#2446 Azért, mert ha ezt még1x megkérdezek szólok a moderátoroknak és kapsz min 2 büntetőpontot. Gondolom azért ilyenek, mert gyenge a géped és nem bírja a videókártya vagy ilyesmi. -
#2445 de csak is azt fogom csinálni -
#2444 akkor miért KÉKEK AZ EMBEREK ENGEM AZ ZAVAR SEMMI MÁS -
#2443 Nekünk nem egy 2-3 éve átagnak számító gépünk van. Esetleg nem akarsz venni egy trabantot és kimenni vele F1re? -
#2442 Jó neked. Én már nem érzek semmit. Azt hiszem, nekem már nem maradt agysejtem. -
#2441 akkor rosszat írtam
akarok jáccani a dragon ball z budokai 3 mal de nem megy mert az emberek kékek és a föld fekete és ne mondjátok hogy a ti gépeiteken nem akadozik -
#2440 Intézzek neked még mondjuk 4 büntetőpontot? Meg is lenne a ban. Ekkora barom nem lehetsz! Jó gép az, de inkább Jedi Knight 3ra meg Warcraftra és hesonló 2-3 éves játékokhoz. Ember! Ma egy jó gép az kb egy 3 Ghz-s 256os videókártyás PC, de már az is kevés! PS2 emuhoz meg egy erőm kell! -
#2439 lol
..
6. Működő PS2 Emulator!
7. Ismerd fel a képről az autót
..
hatodikak vagyunk xD
én már kész vagyok, ez már nekem túl sok :D
érzem, ahogy kijozu hsz-jeinek olvasása közben pusztulnak az agysejtjeim xD -
#2438 MINDEN!!! Főképp te!!!! Ennél szájbarásósabban hogy tudnánk elmondani? Egyszerűen szar hozzá a géped! De most akkor igazából mit akarsz a játékkal? Mert használni azt mint mondtad nem. -
#2437 sztem ez a gép jó