7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
Gabosh #3042 valaki áttudná küldeni a formatált memcard-ját? mind1 ha van rajta save, csak valamiért nekem nemformatálja , befagy. -
Gabosh #3041 :D kk már látom , csak az elejét elolvastam , meg ilyenkor még fáradt votam. sry .:) de uj hir , és ez ritka.
-
#3040 Miről beszélsz? Csak kiadtak egy progit, amivel le lehet operálni a ps-ről a biosát.. -
Gabosh #3039 uj bios!!!
Vaki irja le ha jo , me én nemtom kiprobálni memcard probléma miatt. -
Gabosh #3038 Ha klavin akarsz anagologzni akkor szedd le twin pad plugint vagy mit, azzal mükszik , nekem is müködött , visszább be is van linkelve , meg még le is van irva hogy hogykell.
Ha vami gondod van joystick el akkor nemtok segiteni :) -
#3037 még 1 gondom akadt...
a controllerek beállításainál, nem fogad el semmit az analógokra :( -
#3036 probáltam de nem lehet -
#3035 hangot nemlehet vhogy kilőni? -
gator #3034 megoldottam ... -
gator #3033 Udv!
Tudom hogy nem en vagyok az elso de sry...
Letoltes utan , beallitom ugy ahogy vannak a segedletben a beallitasokat , majd inditas utan dob egy uzit hogy unable to load bios ...
Aztan kijelolom neki hogy hol van az iso fajl erre kilep .
Megprobaltam a PEOPS cdrom beallitassal hogy dvd lemezt teszek be de semmi!Ramegyek hogy run es kilep a programbol . mi a baja ? -
STurmGewehr #3032 bocs egész nap cod2zök -
Gabosh #3031 Há nem vagy msn mikor én igen .:D -
STurmGewehr #3030 mondtam hogy segítek de nem szóltál... -
#3029 erre nemtud vki megoldást, fontos lenne... -
Gabosh #3028 na má az is megvan ,de ez a mem card formating nagyon nemm megy :S:D
failed loading Memcard ..... -
Gabosh #3027 :D pff megprobáltam ujra rakni megint emut , most meg vami error cd dvd plugin :D pedig jo bevan állitva. Mindig talál vami hibát. -
fgm #3026 Szevasztok !
Az lenne a kérdésem, hogy ezen az emulátoron elfutna a gran turismo 4 ?
-
Gabosh #3025 Jaja, jobban menne rajta elvileg , meg több játék is megy rajta.
Az hogy ennyi játék van már a kompatibilis listában , aztjelenti hogy páran pár probálgatják , sőt sokan .:D nekünk is adhatnának 1 ilyen bétát.
Mellesleg én nemjátszok mig kinem jön az uj , me a régim sz@r. :D és nincskedvem szorakozni vele. -
#3024 mire lenne jó az ha kijönne 1 újabb verzió?
pl: Budokai 3 vagy a Tenkaichi gyorsabban menne rajta(persze erősebb gépeken)? -
#3023 Mar johetne igazan... -
#3022 talán ma irok valakinek hogy tud e infot mikor jönn ki az uj verzió -
Gabosh #3021 forumba sincs kiirva h mikor adják ki uj emut ?:D csak me má érdekelne.
andrew én passzolok , nemnagyon értek hozzá. :D -
#3020 akadt 1 kis problémám...
észleltem hogy a gsx pluginnal szebben menne a game, csak hát mikor karit választanék lefagy a pcsx2 és kidobja egy hibaüzit...
megoldás? -
#3019 Ez az egyik leg ertelmesebb hozzaszolasa volt a sracnak!Tessek megbecsulni! -
Gabosh #3018 gondolom felakarja venni h mlyen fantasztikus sebességgel megy rajta a ps 2 emu , vagy vami crysis .:D -
#3017 Ez hogy kapcsolódik a témához? -
#3016 snagitel is fel lehet venni játékot -
#3015 csá all!!!
nem tuggya vki hogy FRAPSON kívül mivel lehet még fölvenni PC JÁTÉKBÓL??? -
#3014 Hehe...jaja Mondjuk egy xbox360 emulátornak csak a viva pinata, dead or alive xtreme beach volley ball 2, meg a Darkness miatt örülnék...ugyanis ezek a gamék csakis x360 ra jönnek és semmi másra -
#3013 Es a PS4 emulator? :DD -
#3012 "örüljetek másik topicba" ...hehe ...roftlol Miko gyün má az új pcsx? -
Gabosh #3011 :D hát örüljetek 1ütt ,de köze nincs ennek ahoz h ps 2 emu . :D szal örüljetek másik topicba pls. -
#3010 csatlakozom ^^ -
#3009 nekem is -
#3008 ez az ostoba harc a konzol és a pc között már szánalmas...érdekes módon nekem mindkettő elfér a szobámban egymás mellett. -
fernandez93 #3007 Sziasztok!BEnéztem "Nóbeldíjat a PS3 Emulátorért" ÉS msot azt szeretném kérdezni hogy van ps3 emulátor?VAgy a PS2 Eemulátorral megy a ps3mas játék?Előre is kösz. -
#3006 Már aki....
Nekem jól mennek a gépemen azok a gamek, amik érdekelnek, úgyhogy max pénzkidobás lenne a ps2.
-
moralosan #3005 vegyetek ps2-t, ahhoz képest, hogy "pc forevör" áhítoztok a konzol után :P -
#3004 semmit, a procid akkoris gyenge lesz, nem kicsit, nagyon.
Használt ps2-t hozzádvágnak joy meg stb társaságában 20-25k körül. -
#3003 örülnék ha az lenne de így jött össze, majd a dinnyeszezon után lecserélem, de előbb veszek 1gb memóriát meg PS2t :P
chippelve mennyibe kerül egy használt ps2? :P