7924
  • redraven8
    Jaja...én vok az első aki ezt a baromságot megmerte csinálni,hogy a 2 másméretű ramot betette dualba...de 9200 pontot érnek el a 2007 es everestben..és ezzel a 2giga dual Corsair XMS2 PRO-t is letolják..aminek az ára elég kemény.A táp Chieftec 560watt ..moduláris változat.
  • Terminátor14
    Lol, mennek duálban a különböző ramok? :) A gts-ed elfogadnám...:P Nagyon szexi.

Ez vmi tagan táp?
  • redraven8
    Amit láttok a képen : Asus P5N32E-SLI lap ,Core2Duo E6300 , 3 giga Dual DDR2/800Mhz , Nvidia 8800GTS 320Mb (gigabyte)
  • redraven8
    Hehe..megvan :D

meztelen gépem :D

nézni :P
  • Terminátor14
    Hehe, én inkább a sajátomat csattogtatom :) Holnap cserélek vga-t, aztán megrántom még egy kicsit a procit, kell a 100%-os tuning ;)

Amúgy extrán, atw-n vagy vhol regelsz magadnak egy ingyenes tárhelyet, oda bármit fel tudsz tölteni.
  • redraven8
    Aranyps a gép :) ...így meztelenül Terminátor és transformers már itt csattogtatná Énis készítettem ilyet a gépemről..csak nemtom,hogy hová lehetne feltölteni..,mert itt nemengedi a képfeltöltés.hu -t linkelni.Majd írd le mik vannak a gépbe :)
  • Terminátor14
    Csak az a fos gyári intel cooler ne lenne ott...:DD
  • biomage
    ird le teljesen a géped adatait
  • barret
    Nem SLI,ekkora a videokartya :P Siman lehutene a procit is...
  • barret
    Az alul van :D
  • Seth
    őőő, kérdezhetek valamit?? izé...hol a ház???
  • Alwares
    Húha SLI-d van? Na azzal talán már menni fog egykét régebbi dolog XD
  • barret
    Itt az uj gepem :) Uj gep :DLassan en is tesztelhetek 1-2 jatekot :)
  • Gott
    Nekem is volt egy(ps2).Elvileg én voltam a harmadik gazdája és három év alatt 3x vittem szervízbe.Ebből kétszer volt fejhiba miatt.
    A kinézete sem volt szépnek mondható, de mivel nem a gépet, hanem a képet kell nézni játék közben, így nem is zavart.
    A játékélmény kárpótolt mindenért.(A ps1 mivel jóval egyszerűbb masina, ezért nem is csoda a hosszabb élettartam.A ps2 meg sokkal többet dolgozik egy lemezzel játék közben(pl:GTA), pláne ha nem gyári játékról beszélünk.
  • barret
    Kimondtad a lényeget.Nem gyűlöltem,csak nem tudtam megkedvelni...
    A ps1 egy szetnyuzhatatlan masina! De a ps2-rol ezt nem merem allitani...
    Ps1 rohogve elmegy 7evet is sok hasznalat mellett Elso gepem harmadik tulajnal hibatlanul uzemel most is :D Éppen eleget hallottam fejhibás ps2-rol.
  • Fido4life
    mit lehet rajta gyűlölni..? persze felülmúlni nem tudta még anno azt az élményt ami a PS1 hozott, de ettől függetlenül számomra ha Konzol akkor Playstation (a szám nem számít:))
  • barret
    3 db ps1-em volt:) Megis ruhellem a ps2-t...1 evig nezegettem a tv mellett...Nem tudtam megszeretni.
  • barret
    Azok kozul is sokkal elindul az emu :D
    De egy 300 mhz-es konzol emulalasahoz eleg izmos gep kell.
    Plane ehhez a cell csodahoz....
  • STurmGewehr
    kalkulálják bele a régi pcket is:D
  • hiba
    "like: GTA San Andreas, Devil May Cry 3,"
    csakhat ezek mar pcre is kijottek nem kell emu se :)
  • Fido4life
    vegyél PS2-őt, akinek PS1-es multja volt az nem hagyhat ki ennyi címet..
  • zolo
    Hali

Getaway, és valamelyik a Gran Turismo 4 elindítására van mód?

Láttam hogy a problémásak között van mind2 , de ez mit jelent?GT2 nagy kedvencem PS1-en , szeretném kipróbálni az utódokat, ha van rá mód :)
  • barret
    Egy huzott E4300-on talan majd jatszani is lehet.
  • barret
    Belekalkulaltak a sok új pc-t is! :D
  • Gabosh
    Hát ide aztirják h "az fps " problémáknak vége lessz honapokon belül , azé nemhiszem hogy ennyit tudtak javitani :d
  • STurmGewehr
    ha jol olvastam ez gyorsabb lesz mint az előző verzió:D
  • Gabosh
    Nagyon remélem h a 9.5 jön ki majd késöbb , bár nincs rá sok esély , mert ezt is má féléve csinálják....
  • biomage
    roszul irtam :(
    az elkövetkezendö honapokra
  • Gabosh
    A coming months nem azt jelenti hogy honapokon belül?
  • DaemoonHunter
    A kétmagos proci mindenképp szükséges? Gondolom az új verzión kicsit jobban mennek majd a játékok
  • biomage
    ha a végére gondoltál, az van oda irva hogy az elkövetkezö honapra, ugy hogy augusztusra, biztos kijön :)
  • Gabosh
    "PCSX2 is compatible with a lot of famous games like: GTA San Andreas, Devil May Cry 3, Final Fantasy X... The framerate is very low on a lot of PC's but buying a very powerful pc, the framerate problem is going to end in the coming months."

remélem ez nemazt jelenti hogy cask a kövi hónapokba fog kijönni.
  • Gabosh
    :D de adnának ki vami bétát, azt mi is tesztelgethetnénk , (már aki , én csak tolnám a dbz budokai 3 mat .:D meg ami van )
  • biomage
    szerintem ja :)
  • STurmGewehr
    addig nem nyugodnak mig az összes játék nem jáccható?:D
  • biomage
    úgy gondoltam megint leirom mi változott a listában :D, és van egy kis változás
    07.07:671 játszható / 599 lassú / 120 menüig / 218 introig / 092 egyáltalán nem induló játék
    06.21:663 játszható / 595 lassú / 119 menüig / 216 introig / 094 egyáltalán nem induló játék
  • Gabosh
    thx
  • Gabosh
    Sry ,de. dolgozok de.. du. meg nemmidnig vok msn .:D de most ja.
    küld el vipnmailemre a memcardod.
  • STurmGewehr
    na most akarod hogy segitsek vagy nem?:DD
  • STurmGewehr
    gyüjjé fel msnre