7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
#7924 Fifa 14 !
még lehet 15 is ????? Bár ezt erősen kétlem. -
Duke Nukemrész2 #7923 Így csak a régi játékokat lehet nyomni pc-n. -
RYO21 #7922 Egy 15 éves konzolra? Nem is csodálom. -
Duke Nukemrész2 #7921 Már nem is jönnek ps 2-es játékok sajna. -
janihunk #7920 OFF
-
fearfan #7919 Igen,ez miatt volt.Köszi még1×,csak már hónapok óta nem használtam és már nem emlékeztem,hogy mi miatt volt pontosan. -
robogo81 #7918 Szia.
Csak próba alapon ezt nekem az hozta ki,amikor az emulációs beállítások/játék javítások lapon az: EE timing hack be van pipálva. -
fearfan #7917 Erre tudtok valamit,hogy milyen beállítás miatt nem látszanak a kiírások a ps2 BIOS-ban?
Mert ha újat húzok le,akkor minden oké,de sztem valamelyik beállítás miatt van ez így.köszi előre is,aki tudja a megoldást.
-
#7916 Ugyanmar. Kozel ket ezer jatszhato jatekrol beszelunk. -
#7915 Mind1 végülis, mert azért nagyjából jól használható, csak minél később lesz kész annál kevesebb embert fog érdekelni... -
mike01010101 #7914 Sok játék nem megy rendesen. A fejlesztők oldalán is ott a lista, hogy mi megy, mi nem megy. Ez nem csak beállítás kérdése. -
#7913 Nem azzal van a gond, csak sok játék még mindig nem megy rendesen rajta, grafikai bugok vannak amik játszhatatlanná teszik=/ -
#7912 Mar hogyne menne, a regi gepemen is teljesen megfeleloen futott, ha tudtad, hogyan kell beallitani az emulatort. -
#7911 Hmm akkor öreg gép kell hozzá,mert én meg vagyok elégedve a futásával:)
És az én gépem nem mai gyerek...
DQ8-ba már beletekertem több mint 50 órát. -
#7910 Nem megy az rendesen... -
#7909 Ezt mondtak a PS2-nel is, aztan meg sem jott be. -
#7908 Mire kijön,már a ps5 is öreg gép lesz :D -
#7907 most PS3 emu-ra várunk -
#7906 Na mivan most hogy megy rendesen az emu,már senki nem foglalkozik vele? -
hunvarlan #7905 DS3-as karomat rákötni pc-re. -
hunvarlan #7904 Sziasztok nekem az a gondom hogy próbálom a ds-as karomat rákötni pc-vel és egyszerűen van hogy működik van hogy sehogysem bírom rávenni hogy az analog karokat is lássa valaki tud 1 tippet mitől lehet ez? -
derboy #7903 Champions of Norrath játszható emulátorral??
valaki próbálta már? -
#7902 nem és nem is fogom :D -
mester1987 #7901 Próbáltad? -
#7900 de ez nem normál bolti játékokra van, csak sufnijátékok tesztelésére :D -
mester1987 #7899 PS3 Emu -
#7898 Felbontást vedd nagyobbra, mondjuk nativex4. -
#7897 alapbeállítás
dx11 16xaa :DD
-
#7896 sima alapbeállítás, de ha bekapcsoltam egyesével a grafika emulálásnál a pipákat, csak az fps szám csökkent semmi látványbeli változást nem találtam :D -
#7895 Szerintem valami beállítás rossz. Nálam élesebbek ennél. -
#7894 huh, egy picivel szebbnek reméltem, olyan mintha életlenséggel akarták volna eltüntetni a recéket :D
-
#7893 Játszható. -
#7892 Gran Turismo 4-el esetleg tapasztalatok valakinek ? már játszható ? :D -
#7891 Köszi szépen a segítséged! Így már jobb a helyzet!!!
MÁSNAK IS AJÁNLOM robogo81 leírását :) -
robogo81 #7890 Esetleg még a speedhacknél a csuszka alatti 4 beállítás kipipálása(a gyors dvd kivételével),meg a gs pluginoknál kiválasztani a proceszorod által támogatott legnagyobb SSE értékű plugint(asszem ez a 3-as a C2Q-nál),
a plugin beállításnál a legnagyobb dx verziót(vista felett dx11).
Itt még tudod a felbontás felskálázásával állítani a sebességet kicsit,de a minőségre sokat adhat(az emu támogatja a sokprocikat,meg beveti a vgát is a gyorsításba),meg keresd a legújabb verziót,mindig javítanak rajta kicsit. -
#7889 A hacknél bepipáltam mindent,és felhuztama 2 csúszkát 3 asra,picit jobb,de még mindig olyan Lassu a hang és a kép,pedig az fps 40 -
#7888 Lassu nálam minden játék,ami odlalnézetes az jó a többi mind belassulva működik,a gépemnek sztem vinnie kéne (core2quad+ hd6850)
Ötlet esetleg? -
RAMyMamy #7887 a vége felé volt egy nagyon akciódús rész, ami egyszerűen játszhatatlan volt... :( szóval az utolsó 1,5 órát már youtube-on néztem végig, de még így is nagyon jó volt
nem nagyon mentem bele a beállításokba, de a night vision meg a thermal vision googles nem működött megfelelően
szerencsére az 1-2 van pc-re is, mert nálam azok újrajátszása fog következni hamarosan -
RAMyMamy #7886 nálam is beakad néha, főleg az átvezetőknél rohadt idegesítő, de az Assassin's Creed 3 17fps-es "sebessége" után ez már meg se kottyan...
tegnap óta nyomom a 3 nappal ezelőtti emuval, már a játék 1/3-ánál tartok (kb. 6-7 óra), és úgy döntöttem, hogy az akadás ellenére is végig fogom játszani, mert jó :3 -
#7885 Ja, meg még annyi, hogy esetleg az egeret nem lehet valahogy használni? Azzal forgatni a figurát, meg lőni, mint a PC-s GTA-kban?
Vagy jobb lenne valami olcsó kontrollert venni, azzal könnyebb lenne játszani? Milyet érdemes venni?