Mûködõ PS2 Emulator!

Oldal 1 / 159Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jackoneill90
Fifa 14 !

még lehet 15 is ????? Bár ezt erősen kétlem.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Így csak a régi játékokat lehet nyomni pc-n.
Egy 15 éves konzolra? Nem is csodálom.

Már nem is jönnek ps 2-es játékok sajna.
OFF

http://www.youtube.com/v/Boez44ZrdCY&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Igen,ez miatt volt.Köszi még1×,csak már hónapok óta nem használtam és már nem emlékeztem,hogy mi miatt volt pontosan.
Szia.
Csak próba alapon ezt nekem az hozta ki,amikor az emulációs beállítások/játék javítások lapon az: EE timing hack be van pipálva.

I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.

Erre tudtok valamit,hogy milyen beállítás miatt nem látszanak a kiírások a ps2 BIOS-ban?
Mert ha újat húzok le,akkor minden oké,de sztem valamelyik beállítás miatt van ez így.köszi elõre is,aki tudja a megoldást.
Jakuza1
Ugyanmar. Kozel ket ezer jatszhato jatekrol beszelunk.

Fehercsoki
Mind1 végülis, mert azért nagyjából jól használható, csak minél késõbb lesz kész annál kevesebb embert fog érdekelni...

Sok játék nem megy rendesen. A fejlesztõk oldalán is ott a lista, hogy mi megy, mi nem megy. Ez nem csak beállítás kérdése.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Fehercsoki
Nem azzal van a gond, csak sok játék még mindig nem megy rendesen rajta, grafikai bugok vannak amik játszhatatlanná teszik=/

Jakuza1
Mar hogyne menne, a regi gepemen is teljesen megfeleloen futott, ha tudtad, hogyan kell beallitani az emulatort.

barret
Hmm akkor öreg gép kell hozzá,mert én meg vagyok elégedve a futásával:)
És az én gépem nem mai gyerek...
DQ8-ba már beletekertem több mint 50 órát.

Bérbe vehet? reklámfelület...

Fehercsoki
Nem megy az rendesen...

Jakuza1
Ezt mondtak a PS2-nel is, aztan meg sem jott be.

barret
Mire kijön,már a ps5 is öreg gép lesz :D

Szabi
most PS3 emu-ra várunk <#rolleyes>

"Nulla tenaci invia est via"

barret
Na mivan most hogy megy rendesen az emu,már senki nem foglalkozik vele?

DS3-as karomat rákötni pc-re.
Sziasztok nekem az a gondom hogy próbálom a ds-as karomat rákötni pc-vel és egyszerûen van hogy mûködik van hogy sehogysem bírom rávenni hogy az analog karokat is lássa valaki tud 1 tippet mitõl lehet ez?
Champions of Norrath játszható emulátorral??
valaki próbálta már?

C64,C128,A500,PC - I5 8600K Sapphire Radeon RX 470 4gb D15 Nitro 16Gbyte DDR4 + SSD,Xbox360 + Kinect,PS3 Slim.Nintendo WII,Xbox One X,PS4 PRO

Szabi
nem és nem is fogom :D

Próbáltad?
Szabi
de ez nem normál bolti játékokra van, csak sufnijátékok tesztelésére :D

Fehercsoki
Felbontást vedd nagyobbra, mondjuk nativex4.

Szabi
alapbeállítás

dx11 16xaa :DD

Szabi
sima alapbeállítás, de ha bekapcsoltam egyesével a grafika emulálásnál a pipákat, csak az fps szám csökkent semmi látványbeli változást nem találtam :D

Fpocok
Szerintem valami beállítás rossz. Nálam élesebbek ennél.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Szabi
huh, egy picivel szebbnek reméltem, olyan mintha életlenséggel akarták volna eltüntetni a recéket :D

Fpocok
Játszható.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Szabi
Gran Turismo 4-el esetleg tapasztalatok valakinek ? már játszható ? :D

SpeedXHUN
Köszi szépen a segítséged! Így már jobb a helyzet!!!
MÁSNAK IS AJÁNLOM robogo81 leírását :)

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Esetleg még a speedhacknél a csuszka alatti 4 beállítás kipipálása(a gyors dvd kivételével),meg a gs pluginoknál kiválasztani a proceszorod által támogatott legnagyobb SSE értékû plugint(asszem ez a 3-as a C2Q-nál),
a plugin beállításnál a legnagyobb dx verziót(vista felett dx11).
Itt még tudod a felbontás felskálázásával állítani a sebességet kicsit,de a minõségre sokat adhat(az emu támogatja a sokprocikat,meg beveti a vgát is a gyorsításba),meg keresd a legújabb verziót,mindig javítanak rajta kicsit.

I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.

SpeedXHUN
A hacknél bepipáltam mindent,és felhuztama 2 csúszkát 3 asra,picit jobb,de még mindig olyan Lassu a hang és a kép,pedig az fps 40

SpeedXHUN
Lassu nálam minden játék,ami odlalnézetes az jó a többi mind belassulva mûködik,a gépemnek sztem vinnie kéne (core2quad+ hd6850)
Ötlet esetleg?

a vége felé volt egy nagyon akciódús rész, ami egyszerûen játszhatatlan volt... :( szóval az utolsó 1,5 órát már youtube-on néztem végig, de még így is nagyon jó volt
nem nagyon mentem bele a beállításokba, de a night vision meg a thermal vision googles nem mûködött megfelelõen

szerencsére az 1-2 van pc-re is, mert nálam azok újrajátszása fog következni hamarosan
nálam is beakad néha, fõleg az átvezetõknél rohadt idegesítõ, de az Assassin's Creed 3 17fps-es "sebessége" után ez már meg se kottyan...
tegnap óta nyomom a 3 nappal ezelõtti emuval, már a játék 1/3-ánál tartok (kb. 6-7 óra), és úgy döntöttem, hogy az akadás ellenére is végig fogom játszani, mert jó :3
totyak
Ja, meg még annyi, hogy esetleg az egeret nem lehet valahogy használni? Azzal forgatni a figurát, meg lõni, mint a PC-s GTA-kban?
Vagy jobb lenne valami olcsó kontrollert venni, azzal könnyebb lenne játszani? Milyet érdemes venni?

totyak
Esetleg arra nincs valami megoldás, hogy ne legyen szellemképes a játék? Nálam mindegyik olyan valamiért.
Illetve olvastam egy ilyet (meg ki is próbáltam), hogy a pcsx2_wm.ini fájlban ha átírom az fps értékeket fele annyira, akkor gyorsabb lesz a játék (viszont szerintem csúnyább is). Van még valami ilyen érték, amit át lehet írni, hogy gyorsabban fussanak a játékok?

totyak
Értem, köszönöm. Akkor úgy tûnik ebbõl a játékból ez a maximum, ami kihozható. Majd próbálgatok másik játékokat is, gondolom azoktól is függ erõsen a sebesség. Még az Ico meg a Shadow of the Colossus ami érdekel. Esetleg az Okami, vagy valami verekedõs játék.

Próbáld ki ami totyaknak leírtam,azzal a procival azért mennie kéne,ha speed hack rá van tolva.
Meg ne az agrssivet használd hanem a rendes kézi beállítást.

Mr_no_NaMe
Hát köszönöm. De ezekszerint akkor bukta. Olyan közel vagyok hozzá :/ De lehet megjön a fizum és veszek egy leszázalékolt pst...engem már nem érdekel..
Az f1-f3 a gyors mentés/betöltés kombó,az f2 a mentés slot,több is lehet,az f4 a max sebesség meg a régió fixet állítja be,az f5 asszem az progresziv/váltotsoros képalkotást de ez a pluginban is állítható,meg az f9 a hardveres/szoftveres képalkotás,meg van még gomb a képlopásra is.
A Gs pluginban kipróbálhatod az alap ps2 felbontást is,vagy a saját felbontást amivel a gyári alá is mehetsz,de ekkor már erõsen pixelesedik a kép,nekem sikerült 320x240-et is csinálni a black-bõl,de nagyon dos-os kinézete lett. <#vigyor>
Ezek talán gyorsítanak 1 kicsit.
Nekem általában 2-3x felbontást használok, meg a speedhack is rajta van,közepesen a csúszkákkal de kitudom használni a több magot is,így stabilan tarja a gyárit (50 -60 Fps-t),a sebességzárat csak az unalmasabb vagy nagyon hosszú/átugorhatatlan átvezetõknél(black)használom.
A Shadow of the colossus tudja megfogni ott kell a max spedhack különben belassulhat,de ez másnál is elõfordul.

totyak
Valóban minden úgy van, ahogy mondod, a configure gomb elõtti mezõ nincs kipipálva. De ha mégig kipipálom, akkor el sem indul a játék. A processzorom sokmagos (4 mag), de ezek szerint semmit nem számított az extra 16x, mivel DX11 hardveres izére volt állítva. Ha átállítom szoftveresre és benyomom az F9-et, akkor meg kb. annyi fps-t produkál, mint hardveresen. Még az F4 van használva, nem tudom mire jó, de így ha éppen tölt, vagy menüben vagyok, akkor több száz fps-t mutat. F4 nélkül meg sima 50-60 fps-t.

Egyébként nincs még valami finom beállítás, vagy valamelyik F gomb nem jó még valamire, amivel plusz fps-t lehet kicsikarni?
Neked milyen értékekkel mennek a játékok? (bár neked azért komolyabb géped van,. mint nekem)

A hackban lévõ msaa:az élsimítás lenne,ha mûködne akkor simán lefagyna minden,nálam még a 4x is megfogja,biztos nincsen a configure elõtti kocka kipipálva de ha mégis akkor vedd ki mert lassítja,az extra meg akkor használható ha sokmagos(legalább 3,de több annál jobb) procid van,de csak szoftveres képalkotáskor használja(játékon belül F9 gomb ki/be),alapból a videokártyát is használja,ezzel gyorsabb,de több a hibalehetõség.

totyak
Húúú, nagyon szépen köszönöm. Végre sikerült mozgásra bírni.

Bár a Beállítások --> Grafika --> Plugin beállításoknál még beállítottam az "Allow 8-bit textures-t", mert enélkül csak 30 fps volt, meg az "Extra rendering threads-et 16 állítottam, illetve a Configure gomb alatti Hack MSAA-t is 16-r állítottam, így 45-65 fps között mozog a játék. Legalább már valamennyire élvezhetõ, de szerintem ennél jobban kéne futnia. Remélem játék közben ennél rosszabb nem lesz, akkor még lehet így játszani.
Nálatok milyen fps értékeket produkál egy-egy játék, esetleg épp a GTA, ha próbálta valaki? Szerintem elég jó gépem van, mehetne ez jobban is.

Meg lehet még 1 kicsit a beállítások:grafika Gs plugin:beállitások:renderer: a legmagasabb dx hardver verzió amit bead(valszeg dx 10 hardver,ha van vista van vin 7),meg az internal resulion ablakban mehet az original, az az alap ps2 felbontás,vagy ha erõsebb géped van akkor mehet az or use scaling:(az alap felszorzása,szebb képe lessz),vagy kézileg állitod be a Costum resolution ablakban.

Sziasztok.
Totyak:Beállitások:emuláció beállitások:játék hackek:gyorsito hackek használata be,EE ciklusszám meg a VU ciklus csökkentés czúszka mehet fentebb(akár max,de látod úgyis ha gondot okoz,az 5 kipipálható ablakból a gyors dvd kivételével mindet bejelölheted,Az ablak bal alsó részén lévó pipát vedd ki(de lehet hogy automatikusan kikapcsol,ha a sheedhacked aktiválod).
Úgy nagy vonalakban ennyi.

Oldal 1 / 159Következő →