7924

JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| | EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
Kellene egy összefogó FAQ,hihetetlen,h sehol nincs egy globál FaQ,ami a legggyakoribb,v ritka hibákat,bugokat ismertetné... -
sakal6 #6923 link
tessék a legjobb verzió a god 1-2 höz. bios nincs benne, mivel nekem nemtudodja a proci a ss4-t ezért csak a 3-s van benne, de semmi külömbség nincs közte úgyhogy inkább használjátok az 1250m-t. irányitásnál meg állítsátok be tetszésszerint.
ha gyors lenne vegyétek lejjebb vagy kapcsoljátok ki a speedhacket -
sakal6 #6922 csak azért bonyolitottam túl mert úgy írja a fálj -
trebron92 #6921 Annak a fáljnak az isoban ez a neve azthiszem ez az: SCUS_974
De akkor sehogyse lesz jó ez a verzió? -
Szép bugos progi...
File couldn't be created or opened.És az a fájl,amit nem nyit meg a BIOS fájl..Az ősrégi REV 1337 PCSX2 megnyitja,ez(Rev 2330) nem..Szar!
invalid Window handle passed to Lilypad...Lehet,h bugos a GS pluginod,ezért a progi a lilypadot fogja hibáztatni.Szép üzenet..
Aztán OKot nyomok,majd kiirja ezt:PAD plugin failed to open.Lehet nincs elég kraft a gépedben köcsög.
Jó hír:Az augusztusi DX segitett! -
minek bonyolítod túl? :)
valszeg ez a kódja SCUS 97481 -
Értem én,nekem meg a 2330as,AZ nem megy..Ez elindul,amit linkeltem.A legujabb nem megy!Aztán van,mikor a Lilypad se tölt be,se a CDVD..
Ezt irja:
GS plugin/CDVD/Lilypad failed to initialize/open.
.|
V
(Mikor melyiket van kedve írni) -
sakal6 #6917 az isoban van egy system fájl nyisd meg jegyzettömben és írd majd ide hgoy mi a verziószáma. SCES_542.06;1 valami ilyesmi lesz -
Aztat nem tom,hAZÓTA sikerült-e a DVD5ös verziót működésre bírni,de mikor még én követtem a híreket,akkor CSAKISKIZÁRÓLAG a DVD9!!!es verzió működött.
Ám nekem is ez a bajom az 1. rész PALos DVD9esével :C
+
Akad is...(Azon kivül,h a legujabb PCSX baszi menni,pedig abban midnen friss,hátha menne vele rendesen sokminden,de el se indul a játék...) -
sakal6 #6915 ez egy ősrégi plugin, a legujabb 0.1.15 és abból is az 1923-s verzió van meg nekem. azért kéri ő az új dx-et mert az akkori kéne neki. kb 2007-s vagy még az előtti -
Legszivesebben én is azt töltöttem volna le,dehát ilyen szar helyekről,mint Rapidshare,Mediafire nem jön le a büdös életbe,torrentet meg nem tudom,honann szdjek le,ami lejön 1 nap alatt..A PALos meg kéznél volt,Megauploadról 2 nap alatt meglett.Volt,mikor 50el jött (3X talán),de volt,h félsebességgel(330),meg maxszal is jött,tehát hamar meglett ahhoz képest,h fájlmegosztóról szedtem... -
trebron92 #6913 Hali mindenki!Segítséget szeretnék kérni a God of War 2-höz mert akárhogy próbáltam játszani mindenféle beállítással pcsx2 0.9.6.-al mindíg zöld volt minden vagy zöld és függöleges csíkok vltak benne...Win 7em Q6600 proci 9800GTX+ kari. "God.of.War.2.Divine.Retribution.DVD5.Repack" ez a isoja a játéknak...Ha tudnátok segíteni?Előre is köszönöm. -
sakal6 #6912 én a SCUS_973991 ntsc-t játszottam végig dvd9 -
tyhűhh...Vájjá keresek.
Mekfan!
Previous version 0.1.13,szal az utoksó előtti..Ez csak SSE2es,azóta találtam SSE4et is,de ugyanugy zöld csikos.
Kérdés:Windows 7-tel megyen?Mert akkor fel tudnám rakni a GDSX10et,nem DX9el kéne szarakodni. -
sakal6 #6910 tudnál adni linket arról a legújabb gsdx-ről amit próbálsz -
sakal6 #6909 link
próbáld meg ezt
-
Na hogy áll az emulátor? hová fejlődőt? :)
ez alatt az 1 év alatt :), még menne a 2 magos procimal? :) -
Shadeeeeeee #6907 Hali!
Nem tudja valaki hogy a dragon ball budokai tenkaichi 2-t v 3-at honnan lehet letölteni?
Köszi előre is -
1.Az oké,de az teljes épernyőben inditja el,nekem meg elég lenne az ablakos is,mert ha lefagy,v vmi,akkor még nehéz lehet kilépni belőle,mert a kép ott amrad,nekem meg mögötte kell bogarászni,de meglesem,egye fene.
2.A pcsx oldalán volt linkelve egy Dx link,elé irva,h ne felejtsd el a legfrissebbet felrakni.Azt letöltöttem,és azt mondta,h egy u.ilyen v egy ujabb már fel van rakva.Szerptember 16-ai az utolsó DX,nekem ugy tűnik az van fenn.
3. E8200?hogyne támogatná!
Előjött egy ujabb probléma is....
1. Biztos játszható a GoW 1 PALos változata?
2.Ez undoritóan néz ki...Zöld hányás van mindenhol,meg függőlegesen csíkos... -
sakal6 #6905 1. ha a felbontást akarod állítani az felül ted, resolution ez a felbontás
2. pasz, lehet hogy mégse a legújabb dx9 az
3. 1. a procid támogatja a sse4-t? nincs véletlenűl szotverre állítva? -
Jó,de én leszedtem a God of War PALos verzióját,ráraktam,PAL biosra v2.00-ra,azzal jött be a memkártyás námet vmi,ami nem a játék,aztán átváltottam v1.6ra,azzal meg elindult a játék...
Amugy meg biztos,h szar vmi.Felsorolom egymás alatt,h mikre kellene help,ugy könnyebb lesz válaszolni,megén is megkapom mindenre...
-512x512 felbontás....Miért?
(FElraktam egy másik GSDXet,ott 1024x1024et engedett,de hiába állitottam,mindig annyi volt,tehát biztos nem a játékkal van baj)
-Újabb verziójú GSDXet és CDVD-t nem tölti be,error..
(Azt irták,h legujabb DirectX kell neki..Megvan,mégis szar)
-Idióta progi?
(Nem tudom,mit állitottam,de a GoW elinditása után kiléptem,h SSE4es GSDXet szedjek le.a hasonló számú verzióból,és mikor ujra elinditottam a jétkot,tudjátok mindig feljön először,h SONY COMPUTER ENTERTAINMENT,utána tölti a játékot.Na nekem feljön ez,de kb 1mp alatt 1 framet ugrik,kb 5 perc,mire lemegy az "intro",a hang viszont megfelelő sebességgel játszódik,pár mp alatt véget is ér,csak a kép szaggat kurvára.) -
sakal6 #6903 az újabb verzióknál már nézi a játék ország változatát ezért kell más bios.
a ps2 játékoknak vagy egy maximális felbontása amitől nem lehet több és biztos annak a játéknak amit inditasz 512x512 a max, ez nem meglepő hisz akkoriban a tv-k átlagfelbontása akörül volt -
És jó lett,befosok.:O
De az új verziók miért szarok?Nem értem...
És az miért van,h beállitottam a GsDxet 1680x1050 felbontásra,mégis 512x512esben inditja el a játékot? -
sakal6 #6901 válts másik nemzetiségű bios-ra -
Ugy néz ki a verziószám nem tetszett neki..2 számmal régebbivel elindult az ősrégi...
Viszont elfelejtettem,h miért nem a játék indul el,hanem ejön,vmi német cucc,2 memkártyával,meg egy DVDvel a képen..WTF?
Volt már ilyen,még mikor nyáron gameltem,de nem,h lett jó,elfelejtettem. :p
Viszont a Cdvd nagyon ganaj az uj verziókkal.Szedtem le egy 18** at is,még októberben linkelte vki,mondván,h milyen "jó"..Hát nem az..Baszik menni. -
Beszart ez a fos emulátor...Kurva anyját megbassza...
Letöltöttem a rev 2330,inditóm a God of Wart,nem megy..mi az Isten..
Leszedtem egy nagyon régit,innen linkeltet,az 1337eset,amivel annak idején ICO-ztam...Azzal se megy...
Nem emgy mert:Nem tudja megnyitni a GS plugint..Miabüdöskurvaanyádvan? Mondom...Eddig semmi baja nem volt ennek a szarnak,most meg nem megy.Nyáron ment,Végvittem az ICOt,most meg baszik elindulni az ősrégi verzió....Hogy van ez?Azt irják frissitsek Dxet..De a régi verzióhoz nem kellett és megy?Az új meg a legfrissebbel se?(az van fent)..Mi a szar lett ezzel? -
davee16 #6898 Hi all nekem a Mortal Kombat Armageddon-hoz kéne valami olyansmi link hogy hogy álitsam be magát a pcsx2 programot,meg hogy mien bios kell hozzá és azt honnan tölthetem le.Elörre is köszönöm szépen a helpet. -
sakal6 #6897 végig tudod nézni a videokat, csak valaméknél nem ugrik tovább a játékra annál kell átugrani másodjára -
God of War 1hez van vkinek működő linkje?
CSAK MEGAUPLOAD link,v gyors torrent kell,mert a lassú torrent az adja magát,h lassú,nekem emg semmi kedvem 1 hetet várni mire lejön,a többi fájlmegosztó az MU-n kivül ratyi szar,lassú...Nem találtam egyet sem.:C
Illetve egyet igen,de arra azt mondják,h lefagy a Pandora templománál, 3,47Gb. -
amiről nem linkeltem képet, mindenhol a default beállítást hagytam (megvastagitott karakterrel jelölt) -
Én a God of war 2-öt 2x -szer játszottam végig ugy hogy nem fagyott le egyszer se ! Se a játék se a videok ! -
gabf1 #6893 pluginoknál mit állítottál be a GS és SPU2nél? -
Attelee: ok, mindenkinek más az igényszintje ;)
sakal6: nem is játszok vele, van millió más problémamentes játék a világon -
GoW2 azóta se jó?:C
Nem akarok vidókat átugrani,szeretem végnézni őket,h tudjam mivan..gondoltam letolom a 2 részt,it a szünet van idő. -
sakal6 #6890 lol. ha neked kratos árnyéka a fontos akkor inkább ne is játsz vele. -
Azért azt nem mondanám h komoly játékra nem való!
FFX,FFX-2,Shadow Of The Colossus,SSX Tricky,SSX3,Soul Calibur2-3,Tekken4-5,Gran Turismo4,Resident Evil Code Veronica,Kingdom Hearts 1-2,Devil May Cry 1-2,God Of War 1 DBZ-Budokai Tenkaichi 3,Na ezeket játszottam végig.Nem azt mondom h nem voltak grafikai bugok,de végig lehetett vinni öket ugy h azt az ember élvezte!
Amit félbehagytam az a God Of War2,és a Metal Gear Solid3,de ezeket is végig lehet játszani! -
dvd5 verziom volt, de mivel kratosnak nem volt árnyéka nem is igazán foglalkoztam vele
(kollega játszotta még régesrégen, viszont neki szétfagyott egy ponton, játék közben)
nekem most csak egy gt4-em van és egy mortal kombat: shaolin monks-om. előbbihez kevés a gépem, a shaolin monks pedig az intro után szétfagy :(((
egyelőre ez a ps2 emulátorozás _szerintem_ komoly játékra nem való, mert a legtöbb cím messze nem tökéletes, egyenesen játszhatatlan - tehát emiatt szerintem sem érdemes megvenni egy ps2 játékot -
sakal6 #6887 a dvd9-s száma SCES_542061 ami biztos hogy tökéletesen fut, kivéve 1-2 video vége.
de te azt honnan tudod hogy magyarországon milyen verzió van forgalomban? lehet hogy egy olyan amit az emulátor egyáltalán nem tutatt. igaz hogy csak 4k a játék, de az ember nem szerett feleslegesen kidobni pénzt hogyha a játék nem is fut. -
A God of War 2-ből már 2 müködö verzió is van !
Az egyik a DVD5-ös Gow 2 a régebbi emulátorokkal a Dvd 5-ös verzióban szétestek a texturák de az uj emuval már a texutra problémát is megoldották !
A másik meg a GOW2 DVD 9-es verzió na ez a tökéletes verzió mert ez a régebbi emulátorokkal is egész játszható volt !
A DVD9 verzióhoz viszont kell a TOXIC Dual Layer Patch !! -
sakal6 #6885 dvd9?