7924

JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| | EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
Speedy86 #875 Mi az a ht? -
az itt a baj hogy az FFX nem kedveli a dual core vagy HT nélküli procit -
Speedy86 #873 Játszott már valaki a ffx-el?
Az elején van 1 video amikor a játék indul amit nem lehet elnyomni.
Na azon nem jutok tul pedig nem fagy le meg semmi. Akármit nyomok nem lép tul... -
Speedy86 #872 De minden játéknak így kell? -
probáld ki bemásolod memcards könyvtárba és át nevezed Mcd001.ps2 re -
Speedy86 #870 Köszönöm szépen a segítséget! Valóban elmegy bár kicsit szaggat de el tudok tudok nézni a kedvenc játékomnak!
Még annyi lenne, hogy maradt ps-ről elmentésem és azt hogy tudom beolvastatni ezzel? -
azzal a beállitásal biztos el megy az FFX én azt mondom ha zero gs el nem megy akkor probáld meg gsdx9 el -
lássuk csak mit hogyan kell beállitani
elöször is menj a config/configurebe és
igy állitsd be ha nincs sse2 akkor a zerogs kosmost nonsse 2 re állitsd sse2
ha nincs dual core procid akkor kapcsold ki a MTGSvagy teljes néven Multi Threaded GS Mode és végul néhe olyan probléma van hogy rosz helyre állitja valaki a cd inditást ezt
itt tudod beállitani ja igen a zerogs kozmost innen tudod letölteni
remélem mindenkinek segitetem -
Az FFX az egyik legjobban teljesítő játék! Volt, akinek 60 fps fölött ment!
Próbáld meg gsdx9-el , és kapcsold be az nloop hack-ot a beállításaiban!
-
Speedy86 #866 A final Fantasyval szenvedek már vagy egy fél napja!
Már ott járok, hogy elindul csak megmozdulni nem szeretne az ember vagy befagy a video közbe.
Ps játékokat nemtudjátok honnan lehetne leszedni? Engem a baldurs gate II érdekelne.
FFX azért a gépemen el fog menni? Hány fps kb?
18 fölött már nekem jó:D -
akkor mi fog történni?:)asszem megyek is kidobom a kukába a ps2-m:DDDDD -
ezek közül csak a gt3, és talán a tif2004-2005 indulna el...
amúgy szerintem próbálj meg másik cd-dvd plugint használni, ha ez sem segít akkor a kosmos-t cseréld le gsdx9-re -
gran turismo 3-4, tekken 4, burnout3, getaway, tif2003-2005:D
zerogs kosmos 0.95.2
spunull2 0.5.0 ez az audio
cddvdnull driver 0.6.0 -
melyik játékot próbálod? ja és írd le a pluginokat, amiket használsz! -
melyik játékot próbálod, ja és írd le a pluginokat, amiket használsz! -
hello!
egy olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy mikor betöltené a cd-t, akkor vagy kilép, vagy hibát generál, és szintén kilép:( Valaki tudna nekem segíteni? Lentebb lévő linkről szedtem le az emulátort, plugint nem cseréltem, biosból pedig europe console vagy mi -
Köszi 
-
ááá nagyon karaly lett -
Az a kukas otlet nagyon ut :DD
Ha ezt a konzolosok meglatjak.......
-
Amúgy csináltam egy bannert, csak nem tudom, hogy hogyan kell belinkelni a képbe dolgokat.
Valaki meg tundá csinálni?
Psd fájl -
Pontosan melyik játékot próbáltad? legtöbbször az szokot lenni a baj, hogy a video-plugin nincs jól beállítva. -
mondjuk kapásbol jol jönnek ezak a biosok:
PS2 Bios 30004R V6 Pal
SCPH1000
scph39001
Scph5502
aztán legalább 1 GB RAM ajánlott
ezen kivül nem árt beállitani a pluginokat,h ne csak fekete képernyő fogadja az embert (jelenleg amugy a hang pluginok fogják legjobban vissza a gépeket - audigy4 ajánlott,mer az már mindent hardware-ből csinál,szinte semmi köze a software-ekhez,max a driver)
ezen felül tényleg nem árt hozzá min. P4 / A64 3200+ felett...
a pluginokat meg hardware függően kell probálgatni
BIOSokat meg DC-ről lehet legkönnyebben beszerezni, mivel azok fel és letöltése illegális
ennyit ttam segitségül adni azoknak,akiknek fekete képernyőjük van :) -
Speedy86 #853 Télleg nekem nem dual core-s a gépem. El fog azért indulni?
Athlon64 3.2
Gef. 6600 256mb
512Mb (ez tom kevés)
-
Speedy86 #852 Lécci valaki segítsen már.
Valami rosszul lehet beállítva?
Megnéztem 5-6 játékot és mindnél ez van.
Bejön a gyártó, meg mondjuk a játék neve és utána jön a fekete képernyő.
Nem fagy le mert pörög az fps a proci is de semmi reakció. -
Srácok full játékokat is le tudok vele játszani.
Ja és mit kell megnyitanni, hogy elinduljon? -
Speedy86 #850 Már el is indul csak bejön a játék töltés...... és jön a fekete képernyő és ennyi. Gyenge lenne a gépem?
A fekete kép megy 48fps-el:D -
Speedy86 #849 elindítok egy játékot de csak a ps menü jön be ahol kiválasztom a cd-t és ujraindul állandóan.
Mi lehet a gond? -
le kell szedni ezt a file-t: scph10000.bin ( ez a biosz) és bele kell másolni a bios mappába -
Speedy86 #847 Hali!
Letöltöttem az emulátort kíváncsiságbol mert meghalt a ps2-m de mindig valami hibát ír ki.
De láma vagyok ehez. Valami bios kéne neki!
Miket kell beállítani?
Ja és még az hogy elküld memóriát venni mer kevés!
Előre is köszönöm a segítséget! -
igen faja lenne egy faq is,ahol összefoglalná egy hozzá értő,mit hogy mivel
mert mindig benézek ide de már total káosz vagyok,szal bele sem merek kezdeni
pluginok meg mit tudom én -
ideje lenne bannert csinálni ami az emuláttor weblapjához mutat meg a official forumhóz
na mindegy forum emulátor és ZeroGS KOZMOS -
Honnan tudom leszedni a progit
Légyszi írjátok meg mert most vagyok itt elösször ebbe a témába. -
nem kellenek ilyenek
csak és kizárolag tekken, devil may cry, mortal kombat,dragonball budokai, dead or alive,street fighter, és egyéb ilyen stilusu játékok miatt kell (nameg nem árt gondolni a far cry 2re,tiberium warsra,amik ugye PCs játékok) :PPP
amugy a felsorolt PS2es játékok összes része értendő,nemcsak az 1 pl: dmc 1-2-3,összes ps2es street fighter,MKda, MKsm, etc...
szal a lényeg: ha annyira akarnék olyanokkal játszani,amiket irtál,akkor olcsobb lenni a mostani gép mellé venni 1 PS2-t... de nem fogok,mer nem kellenek ilyenek,csak és kizárolag hentelős-verekedős játékok kellenek, és ugye azért a 2007-es PC-s játékokra ideje felkészülni,ezért csak procit cserélek,ami hosszutávon elég lesz :) -
PlayStation2 #842 "és akkor már elvileg minden jol fog menni minden :)"
Gran Turismo 4, Tourist Trophy, Black, God of War.
Ezeket is teszteld majd le
-
GSdx9 (MSVC 14.00, SSE2) 0.9.0
és azért ezt,mert a jelenlegi konfigommal csak ezzel érek el játékonként 14-18 FPSt, az összes többi pluginnal örülök,ha 8 FPSsel mennek a cuccok...
de okt. 12.én végre meglesz az A64 X2,és akkor már elvileg minden jol fog menni minden :) -
melyik grafikus plugint használod? ez a shift+f7 a zerogs kozmos on müxik -
ez nem müxik :(
pedig érdekelne,mennyi fpssel nyomom -
Shift+F7 -
hogy lehet teljes képernyős modban rábirni a pcsx2 0.9.1-et,h ugy is kiirja az FPS számot,mint ePSXe-nél? -
mi az a
VU1rec - enable recompiler for VU1units
VU0rec - enable recompiler for VU2 units
???
mer ezekkel kapcsolatban nem igazán találtam semmi használhatot,h mik is ezek, de ha hagyom bepipálva,ha nem,akkor se lesz se gyorsabb,se lassabb semmi...
bár 1 honap mulva veszek dual core procit, szal nemtom,h lényeges-e ez a kérdés :DDD