57
Cabela\'s 4x4 Off Road Adventure
-
Szamomra kivulrol elvezhetetlen. De ami nagyobb baj vele, hogy nulla, idetlen a fizika.
Bar a Terep, Insane kivulrol is nagyon jo volt, de ott irtozatosan jol mozogtak az autok.
-
szerintem a terep szim az egyetlen olyan autós stílus, amihez nem kell belső nézet, mivel jobb, ha látod kintről a kerekeket -
Köszi. -
Szívemből szóltál.. -
Megneztem. Jobb mint amire szamitottam. Az elozo resz par percet volt fent, ez mar egy oraja:))
Nemtom pontosan mit kell csinalni, de jo nagy palyakon kell autokazni, ki lehet szallni az autobol, lehet autot, alkatreszt venni, tankolni, lemosatni az autot stb. Mivel nem 100% arkad, eleg erzekenyen torik, hasznalodik az auto, el lehetne vele boklaszni. De belso nezet nelkul, sajnos elegge idetlen a dolog.
Plusz: Grafikailag elvileg tuti. Jo nagy, szep, a palya, szepek a kocsik, jok az effektek, 3D-s fu, fa stb., amiket fuj, mozgat a szel, koszolodik, torik az auto, van FFB, hasznal diffiket. Es full maxon tokeletesen fut, ami nem hatrany.
Minusz: Nincs belos nezet (es ezert szart nem er), fizika nem sok (de meg azert el lehetne vele autokazni), sok hiba (pl. forditva kezeli a pedalokat, nem hasznalja a kezi valtot stb.). -
háááááááááááááááááááááááááát, ölég furi az irányitas, meg minden :) -
erre járok nem karcolok. :> -
Kacsa_ #8 Nekem egyenlőre pár perc játszás után resetel a gépem tőle. Nincs hozzá valami patch? Amúgy a menüje tetszik (idáig jutottam:) -
Ha moderator erre jár karcoljon a cím végére legyen szííves egy hármast, ezt a hozzászolást pedig törölni! Előre TENKSZ! -
Na szóval Funlabs...számomra ismeretlen ez a név aszem. -
Igen bocsánat, ez a harmadik rész. Igazándiból én az eső kettőt nem próbáltam, de azt írják, hogy mindent lecseréltek. Az Activision Value gondozásában jelent meg. Azt hogy melyik csapat csinálta...passz igy hirtelen. -
Ez most melyik verzio? Gondolom a harmas. Az elso ketto nagyon szar volt.
Engem az erdekelne, melyik csapat csinalta? -
Játszik ezzel valaki? Elsőre nem is tünik rossznak...Kár hogy nincs full belső nézet, a karriert pedig meg még nem próbáltam...majd meglátjuk.