Cabela\'s 4x4 Off Road III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte M52L-S3P | AMD Athlon II X2 255 (3,1ghz) | 4GB DDR3 1600MHZ | Saphire Ati Radeon HD 4670 1GB DDR3 | Windows 7 Ultimate 64Bit. | 1,5 TB WD 7200RPM + 500GB WD 7200RPM
Next PC upgrade: 2022
vadászni satöbbi, satöbbi. Egyszóval mindent, amit egy terepjárós megtehet az emberekért.
Ez inkább a trophyra vagy a pathfinderre hasonlít, mint tereprallyra... ez a játék nagyon bejött! Ezt kellene összekeverni a Street Legal-lal (The Buggy - Make, Ride, Win! remélem ilyen lesz), össze lehetne pakolni az álom-terepjárónkat, és ha valami elromlik, azt ott, a helyszínen manuálisan kellene megjavítani, nem csak a repair gombot nyomogatni. A szabad fejmozgás hiánya picit zavart, de a fizika mindenért kárpótol.
Mikor jön már a 4?
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Egyébként ennek az egész játéknak mi az értelme? Van valami cél? Az embereket kell fuvarozni ide-oda? Ennyi?
Pl. kiszalltam az autobol, elkezdtem gyalogolni, es kb. 100m utan, megallt az emberke, es tajekoztatott, hogy menjek vissza az autohoz, mert mar tulsagosan faradt vagyok😊))))))))
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
gondolj bele, élõben nem csak 3 irányba bámulsz, ott látsz, hallasz, érzel, viszont egy szimben a hangok többnyire 1-2% információt tartalmaznak (az is elég gyenge), a látvány meg egy monitorra korlátozódik, amin ha egy belsõ nézetet látsz, akkor többnyire még a korlátozott lehetõségeidet is lekorlátoztad
fõleg az offoad-nál fontos ez, ott egy másodperc alatt akár körbe is nézhetsz, hogy mi merre, érzed a gázpedálon, mennyire erõlködik a motor stb stb
a játékban meg nyomkodd a billentyûket ha ki akarsz nézni, ahhh nem megy na
akkor már jobb a külsõ
Riszpekk
én is szimõrült vagyok, de sajnos csak a monitor van elõtted, és így kompromisszumokra van szükség
hiába tûnik valósabbnak a belsõ nézet, a legtöbb esetben sajnos nem az, mivel igaz, hogy látod a mûszereket, de szart se látsz ki az autóból, és sokkal kényelmesebben tudsz vezetni, ha motorházas nézetbõl játszol, mert bár itt nem bent ülsz, de a látvány mégis közelebb áll a valóságoshoz
vannak kivételek is, Nascar, LFS, de pl. a GTR 2002 számomra játszhatatlan volt belsõ nézetbõl, mert kb. annyi a kilátás, mint egy tankból
Riszpekk
Nekem volt szerencsém ilyen járgánnyal menni terepen és nem kis feladat elõre hajolni :-)
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Amugy meg mindig fent van - es fent is lesz - a jo fizika es kezelhetoseg miatt, sokat szoktam vele autokazni.
Amugy, a Screamer pont az a game volt, ami kulso nezetbol is elvezetes volt, mert elvezet volt nezni, ahogy mozog az auto. De kulso nezetet csak gombbal, valahogy kormany-kulsonezet nagyon nem felkszik nekem.
Ahogy WiZZaRD mondta, az a lenyeg, hogy minden autos jatekot ugy kellene osszehegeszteni, hogy legyen benne normalis fizika es belso nezet. Ha valakinek ez nehez, vagy a konzolos arkadot szereti, az meg mennyen kulsobol, es kapcsoljon be minden segitseget. Es akkor elore gomb, es tolhatja ezerrel.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
de kösz. 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
amire ti gondoltok az az off road ez ket kulon dolog😊
ott nincsenek falhoz szíjazva, folyamatosan kilógnak az ablakon
Riszpekk
Riszpekk
anno sokat nyomtam Screamer 4x4-et, és pl. dombon felfelé LEHETETLEN volt belsõbõl játszani, mert a domb csúcsánál csak az eget láttad, szóval szar volt
itt sokkal fontosabb az, hogy lásd a dolgozó felfüggesztéseket, ahogy a kerekek átgurulnak a köveken, gödrökön, és tudd, hogy merre tartasz
Riszpekk
www.napisajto.hu
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Tenyleg jol ossze van rakva, nagyon szep meg ami kell, eljatszogatna az ember vele. De nekem nagyon hianyzik egy minimlis fizika, es a belsonezet.
Ha egyszer rajonnenek a keszitok, hogy ezt a kettot kotelezo beepiteni egy autos jatekba, akkor sokkal tobbet eladnanak, sokkal tobben jatszananak a programjaikkal.
Pl. a GTA3 is sokaig fent lett volna, ha lenne belso nezet. Nagyon hangulatos a varos, szivesen autokaznek vele. A MS Rally is kegyetlen jol nez ki, rengeteget dolgoztak vele, ha lett volna belso nezet, talan egyszer vegig is nyomtam volna (leszamitva a szar fizikat).
Szamomra illuzio rombolo kivulrol "tologatni" az autot, foleg ha a vezetes van eloterben.
...
De szerintem azóta már Te is rájöttél....
Amúgy a fizika tényleg szar....
Mondjuk teccik benne , hogy lehet vadászni is ha veszel egy távcsöves flintát...........
Bar a Terep, Insane kivulrol is nagyon jo volt, de ott irtozatosan jol mozogtak az autok.
Riszpekk
Nemtom pontosan mit kell csinalni, de jo nagy palyakon kell autokazni, ki lehet szallni az autobol, lehet autot, alkatreszt venni, tankolni, lemosatni az autot stb. Mivel nem 100% arkad, eleg erzekenyen torik, hasznalodik az auto, el lehetne vele boklaszni. De belso nezet nelkul, sajnos elegge idetlen a dolog.
Plusz: Grafikailag elvileg tuti. Jo nagy, szep, a palya, szepek a kocsik, jok az effektek, 3D-s fu, fa stb., amiket fuj, mozgat a szel, koszolodik, torik az auto, van FFB, hasznal diffiket. Es full maxon tokeletesen fut, ami nem hatrany.
Minusz: Nincs belos nezet (es ezert szart nem er), fizika nem sok (de meg azert el lehetne vele autokazni), sok hiba (pl. forditva kezeli a pedalokat, nem hasznalja a kezi valtot stb.).