29
-
Zsoltee_a_bator #29 azt en irtam te gyok kettes ;)
nekem van intel is meg via is, es volt sokfele. csoppet nagyobb a ralatasom a dologra. biztos a haverod meselt a temarol azert vagy olyan okos. -
#25 Mikor lesznek kaphatók itt?És SZerintetek milyen áron? -
Lang #24 én is - alig várom hogy lecseréljem ezt ...
A neved alapján kéne választnaom :DD -
Lang #21 Nekem még mindíg Savage 2k-m van (bár a jobbik Diamondos fajtából) és csak 1-etérteni tudok azzal, hogy maga a kártya jó - csak azt kéne végre elérniük, hogy az a csapat amelyik a chipet csinálja és (vagy) fejleszti az néha kommunikáljon a driver fejlesztői csapatával - talán akkor nem akadnának össze a dolgok és végre 1 színvonalas S3 kártya kerülne a piacra -
#20 Nekem az volt, semmi gondom nem volt vele, egy normális reg beállítás kellett neki oszt jóéccakát...
Anno fejből ment az összes string LOL :)
És nekem gyors is volt... még 32bitben is, pont emiatt élveztem anno a Nocturne-ot,(mert egy savage4el 32bitben télleg poor volt) nagyon baró volt...
-
#15 azért a Savage 4 jó kis kártya vót! Ez is legyen legalább olyan mint az akkor és már megéri! -
Crazy Dog #14 Ez mind szép, az ár/teljesítmény a lényeg, meg a driverek, és drukkolok nekik, kicsit uncsi ez az Ati-Nvidia(-Matrox?). -
NiceScream #13 ostoba.... -
Yfel #12 De ha a chip olyan vonzó mint a neve, akkor lehet, hogy érdemes lesz megvenni :)))
Egyébként még mindig az ATI vagy GForce4 mellett állok ki... csak menne már le az áruk -
Zsoltee_a_bator #10 vias alaplap tudtommal nincs. via chipsetes lapok vannak. amik mellesleg egesz jok manapsag. -
#9 Ez a logo tényleg durva. Kb 10 perces meló:) -
#8 Ha ez is olyan mint egy VIA-s alaplap!!!! Vazze! -
Zsoltee_a_bator #7 olyan szinten jo a kartya, hogy rament a via osszes penze es mar nem tellett normalis logora, csak erre az izlestelen, amator ocsmanysagra :) -
atee #5 Nagyon raferne a piacra ,hogy ez egy utos kartya legyen!
Sajnos a tapasztalat azt mondja, hogy semmit se fog erni.. :( -
#4 Hááát? Ha a a chip is olyan jó minőségű mint ez a logo, akkor lehet, hogy nem egy jó választás! :) -
Zsoltee_a_bator #3 van rola teszt vhol? -
bormester #1 Uppsz..Malynem vettem egy Radeon 9700 pro-t . . .Még jó hogy elolvastam ezt a cikket ! Futok a legközelebbi Delta Chrome szakáruházba ! Lehet hogy Tajvanig meg sem kell állnom ?