A VIA kiadta a DX9-alapú DeltaChrome-ot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt en irtam te gyok kettes 😉
nekem van intel is meg via is, es volt sokfele. csoppet nagyobb a ralatasom a dologra. biztos a haverod meselt a temarol azert vagy olyan okos.
nekem van intel is meg via is, es volt sokfele. csoppet nagyobb a ralatasom a dologra. biztos a haverod meselt a temarol azert vagy olyan okos.
én is - alig várom hogy lecseréljem ezt ...
A neved alapján kéne választnaom 😄D
A neved alapján kéne választnaom 😄D
Nekem még mindíg Savage 2k-m van (bár a jobbik Diamondos fajtából) és csak 1-etérteni tudok azzal, hogy maga a kártya jó - csak azt kéne végre elérniük, hogy az a csapat amelyik a chipet csinálja és (vagy) fejleszti az néha kommunikáljon a driver fejlesztõi csapatával - talán akkor nem akadnának össze a dolgok és végre 1 színvonalas S3 kártya kerülne a piacra
Nekem az volt, semmi gondom nem volt vele, egy normális reg beállítás kellett neki oszt jóéccakát...
Anno fejbõl ment az összes string LOL 😊
És nekem gyors is volt... még 32bitben is, pont emiatt élveztem anno a Nocturne-ot,(mert egy savage4el 32bitben télleg poor volt) nagyon baró volt...
Anno fejbõl ment az összes string LOL 😊
És nekem gyors is volt... még 32bitben is, pont emiatt élveztem anno a Nocturne-ot,(mert egy savage4el 32bitben télleg poor volt) nagyon baró volt...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
azért a Savage 4 jó kis kártya vót! Ez is legyen legalább olyan mint az akkor és már megéri!
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Ez mind szép, az ár/teljesítmény a lényeg, meg a driverek, és drukkolok nekik, kicsit uncsi ez az Ati-Nvidia(-Matrox?).
ostoba....
De ha a chip olyan vonzó mint a neve, akkor lehet, hogy érdemes lesz megvenni 😊))
Egyébként még mindig az ATI vagy GForce4 mellett állok ki... csak menne már le az áruk
Egyébként még mindig az ATI vagy GForce4 mellett állok ki... csak menne már le az áruk
vias alaplap tudtommal nincs. via chipsetes lapok vannak. amik mellesleg egesz jok manapsag.
olyan szinten jo a kartya, hogy rament a via osszes penze es mar nem tellett normalis logora, csak erre az izlestelen, amator ocsmanysagra 😊
Nagyon raferne a piacra ,hogy ez egy utos kartya legyen!
Sajnos a tapasztalat azt mondja, hogy semmit se fog erni.. 😞
Sajnos a tapasztalat azt mondja, hogy semmit se fog erni.. 😞
Hááát? Ha a a chip is olyan jó minõségû mint ez a logo, akkor lehet, hogy nem egy jó választás! 😊
HIP-HOP jön Vuk
van rola teszt vhol?
Uppsz..Malynem vettem egy Radeon 9700 pro-t . . .Még jó hogy elolvastam ezt a cikket ! Futok a legközelebbi Delta Chrome szakáruházba ! Lehet hogy Tajvanig meg sem kell állnom ?