Európa a Holdat célozza

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sub
Látom vágod ezt a témat! Kösz az infót!

\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead

Sub
Ja persze! Nem ebbõl a hülye sorozatokból kellene kiindulni! Én meg akkor mindjárt építek egy csillagkaput! Meg most hogy van az hogy nem tudunk újra embert küldeni a Holdra úgy 30 év után! Komolyan kételekedem az elsõ Holdraszállás valódiságában! #19-es hozzászólás cool 😄 Ez az ion hajtómû elég érdekes lehet... haladunk a Haegemonia felé? 😊

\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead

mad mind
De az oroszok is aláírták (az ameriakaiak is) azt az egyezményt, hogy a az égitestek senkinek sem képezik tulajdonát.

Bonewerkz
aztan megalapitom a Bonewerkz Industrial Complex nevu tarsasagot, amivel csillagkozi urutazasra alkalmas zurhajokat fejlesztunk ki...

Morajlik szárnyainktól az ég, megreszket léptünktől a Föld. S az Ember meghajol a Sharaq népe előtt.

Bonewerkz
En Bonewerkz kijelentem: Enyem a jupiter!!! johet a Naza hozzam kuncsorogni egy 20 ev mulva H2 uzemanyagert!!

Morajlik szárnyainktól az ég, megreszket léptünktől a Föld. S az Ember meghajol a Sharaq népe előtt.

Munch
Hát ez nevetséges...

Laci73
Hello Zippofcy!

Unatkozol talán hogy offolod a topicot, vagy nem jut más eszedbe a Holdról?

Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket

Munch
Azt nem értem, hogy hogy lehet eladni valamit rohadt drágán, ami nem is a mi tulajdonunk? Kié a Hold??? Kitöl vesszük meg??????

[NST]Cifu
Jah, ez a holdtelek-eladás is annak mintaopéldánya, hogy csapj be egy nagy csomó ostoba embert....

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

zippofcy
Jaja, siess vegyel gyorsan telket rajta te is, nehogy lemaradj 😊

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)