Xpand Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvileg ez mûködöképes verzió mert mellékelve van a mini image is.
Valaki leszdte már?
Valaki leszdte már?
Next PC upgrade: 2022
az xpand rally kinek van meg?? tényleg olyan jo game mint aminek mondják érdemes megvenni?
Minek szeditek, ha védelem van rajta?
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
colin5?? na ne röhögtess 😊 az mi? árkádnak ittvan ez, szimulátornak a richard burns... azt a szutykot felejtsük már el 😊 mellékesen az is starforce3 védelmü, remélem sosem törik fel 😄
Forza.
fel lesz valaha törve a game és mi a helyzet a colin 5-el??
amugy a magyar verzioba a navigátor is magyar?
amugy a magyar verzioba a navigátor is magyar?
1 szivességet megtennél? innen leszeded valamelyiket és ráereszted az xpand rallyra? kiváncsi lennék az sf3 verzioszámára ....
kösz
kösz
Forza.
Nekem megvan a magyar,sf3,szal ne nagyon reménykedjetek....(
Probáltam mindenhogy lecopizni 4 cd íróval is,de nem jött össze,,,
LOL
Probáltam mindenhogy lecopizni 4 cd íróval is,de nem jött össze,,,
LOL
hát a magyar verziót nem hiszem hogy feltörik. bár ha a lengyelt feltörték miért ne
http://goo.gl/gd6Zi5
Már erõsen ideje lenne. De állítólag boltokban a magyar. Az sem lenne rossz , bár ez egy rally-nál mindegy.
"vessetek a mókusok közé" :)
most nézem suprnovan lengyel verzió van. remélem akkor hamarosan jön az angol is.
http://goo.gl/gd6Zi5
alcoholos verzió, friss.
hackereknek?

SF3😞
Nah emberek.
Ma megkapom a magyar verziot.
Imádkozzatok,hogy Alkoholozható legyen!
Ma megkapom a magyar verziot.
Imádkozzatok,hogy Alkoholozható legyen!
Hat ja. Lassan mar csak az a jatek lesz meg az embereknek, amivel 2 napnal tobbet jatszanak. Amit csak begyujtenek, az nem😊))))
Szal nem másolható? És az Alcohol 120%-al? Abben be lehet állítani a védelmet, és akkor emulálja.
A demo-val jácottam, én iagzából a grafikára megyek egy játékban, és ez sztem nagyon szép lett. A Colin 2005-nél és az RBR-nél sztem sokkel szebb.
Igen, aki megteheti, most ezzel vedi a jatekot. De annyi elonye van, hogy mostanaban az utolso nehany autos jatek 12-15000 helyett 7990-ert jott ki.
Nem igazan. Elvileg StarForce3-as. De "csak" 7990 HUF, vagyis akinek nem csak bohockodni kell, annak megeri. Mondjuk, akkor inkabb mar RBR😉)))
De amugy sem sikerult valami jol. Az arkadosoknak valszeg "nehez" a szimeseknek meg bena.
De amugy sem sikerult valami jol. Az arkadosoknak valszeg "nehez" a szimeseknek meg bena.
És azt írja magyar nyelven!!!!!
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
A colin 2005 is kint van már...
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
az nem baj,mert cd-n van és copyzható
Hm.Akkor kinn van.
De még senki nem másolta le?
De még senki nem másolta le?
Mármint boltokban van?
Most akkor kinn van vagy nincs?