Xpand Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kivancsi lennek mi lenne az az osszeg amit kiadnal egy jatekert... En is warezelek, de azert a kenyelemnek, elvakultsagnak, spurnak, hulyesegnek is van hatara...
ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||
ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||

BAKKER...NEMÁÁÁÁ!!!! F***KIVAN JOH KÖSZ

Latom ritkan forumozol, vagy nem sokat olvasol vissza😊) A TRD2-ben is hasonlo jo kerdest ettel fel😊)))
Amugy megjelent mar egy honapja.

Bar, ha ugy ulnek le, hogy gyorsan gombokkal tolok egyet, akkor tenyleg jo alapban is.
A palya szerkesztes is valoszinu jo lehet, ha jol lattam, korrekttul kombinaltak az Insane magassagterkepes megoldasat, a full 3D-s szerkesztovel.
De valszeg en is majd megveszem, mert ha nem egy rally szim-nek fogom fel, hanem a TRD2 melle allitom hasznalatban, akkor teljesen jo game, s mivel az is meg van, ez is kell😉)))
http://goo.gl/gd6Zi5
Gombokkal valahogy jobb, kényelmesebb az irányítás, a kormányt meg még beállítani sem lehetett hozzá rendesen 😞
Nekem meg van eredetiben és igazából azért zavar a Starforce védelem, mert olyan fejlesztõi környezetet adtak hozzá a modereknek, hogy Alexease elélvezne tõle 😛
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
"vessetek a mókusok közé" :)
Végül is a lényeg az hogy szerettem volna végre egy jót rallyzni és ezért várom a könnyedebb stílus képviselõit. Azt hittem az RBR bár profibb gama lessz(szimulátor!!!) mint az Xpand és Colin tesó , de azért ellehet vele jáccogatni kormány nélkül is , de nagyon pofánvágott hogy bill-el csak szívás a game nem élvezet.
Tényleg nem vitázni akarok csak a csalódotságomnak adtam hangot.Értem mi a külömbség.Egy repszimet sem lehet jáccni faja joy nélkül...
Goliath ...

Ennél viszont van egy daemon.msi ami nem tom mire kell lehet hogy a sima Daemon tools.
Next PC upgrade: 2022
megvette itt valaki a magyar verziót?😊
woha!! trackball-lal a Lfs-t nyomjad...😄DD
/OFF
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
OFF
Az "ellenséges" oldalról való vagyok, (RBR fan) volt ide egy link megnéztem... Ez Magyarország. Az ellenségek és a széthúzás világa, csordultig töltve idiótákkal.
Kedves Gear!
Hány éves vagy? 10? 12?
Nem akarod agyatlanul szidni az RBR-t? Pedig azt teszed AGYATLANUL.
A szimulátorok pontosan az atomtehetségeknek és a szorglmasaknak valók, nempedig az agyonlõllekvazze egygombbal játszóknak. Nem értem, de úgy érzem a te bajod az hogy nem vagy atomtehetség. Mellesleg küldd már el légyszi a 15kmh-s 4x pördülés replayét. Ha lesz jogsid (bár ezek után lebeszélnélek) és kapsz apuciéktól egy kocsit beszerelsz 4 gombot oszt a kormány mehet a pi**ába? Mellesleg mint Juan is írta ha billel mész stabil 15km/h-t 20 méteren keresztül az RBR-ben veszek neked egy eredeti x-pand rally-t. A másik hogy egyáltalán van fogalmad róla, hogy ha egy 25 cm-s gödörbe belemész akár egy utcai, akár egy brutálisan megerõsített rally carral mi marad a futómûbõl??
Az egyetlen dolog ami becsületedre váljék az az hogy nem jöttél át az RBR fórumba rókázni a hülyeségedet. Mindjárt ítt jegyezzem meg hogy én nem szidom az x-pandot mert az is k jó kis progi lesz, ahogy Alex írta, most "mindenki megkapja a magáét".ON Sziasztok
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25
Az RBR (mint sok más prg: GPL, GTR, NR2003, LFS, stb.) egy szimulátor, ami azt jelenti, hogy elsõsorban a hardcore simracer-eket célozza meg, akik nem néhány hónapot egy évben, hanem több évet töltenek el egy-egy szimulátorral különbözõ ligákban versenyezve. Nyilvánvalóan ezen prg-k irányítása nem billentyûvel optimális.
A dolog másik része pedig a NEM szimulációs célokkal készített játékok köre, melyek könnyedebb igényeket elégítenek ki, és ez így van jól.
Nem szándékozom sorrendet felállítani a két tábor között, csupán azon csodálkozom, hogy idõrõl-idõre valaki újra összemossa a különbözõ kategóriákat és felesleges viták születnek...
GPLRank: -51|GTRank: -30
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

billel ne is akard irányítani...Rbr-hez kormány kell.
nem tudom hányat pördül, mert nem is arra áll rá a szemem, tény hogy nehéz játék...ezért imádják annyian..nálam nagyon ott van.
pedig lehet bent kellett volna tartani, mert már leírta mi van a kategoriákkal.
/Off
szvsz hülye vita kerekedne ebbõl...nem kell szidni ez a lényeg.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Nem akarom agyatlanul szidni az RBR-t , de azért nem kéne 4 et pördülnie a kocsinak ha 15KM/h-val belemegyek az útszéli 25cm mély gödörbe... ettõl nem lessz szimulátor. Meg attól sem hogy billentyûzettel csak 100 emberbõl 2 atomtehetséges tudja csak elirányítani.
Sry de nembírtam mbentartani
On
djcom: kösz!
Forza.
- a RBR szimulatornak
- az Xpand fun-race-nek
- a Colin az arkad kedveloknek
Mindegyik a maga nemeben nagyon jo lett, leszamitva a kisebb-nagyobb hibakat.
Nem mas programok ertelmetlen, agyatlan, logikatlan szidasaval, velemenyezesevel kellene foglalkozni, hanem annak orulni, hogy elvileg mindenki megkapta a maga stilusahoz illo rally-s jatekot!!
Aki megprobal hasonlitgatni, vagy itelkezni, szerintem elobb gondolkozzon el egy kicsit, mert csak sajat magat jaratja le vele.
En elsosorban szim-es vagyok, de pl. ha lenne idom, normalisabb gepem, tobb penzem az Xpand-dal is szivesen elautokaznek, mert ez nekem hasonlo kikapcsolodast jelentene, mint pl. egy GPL, NR, netKar, LFS utan egy kis TRD2-ot nyomni😉

Megéri a pénzét hamár warezen meghalt...
Most képzeljétek ha minden gamma ezzel jönne ki.....
Ez szebb,könnyebb irányitani és a hangok is jobbak mint az RBR-é.