2388
-
#1388 Saturation:
-
#1387 ÉS nagyon szép a game, különösen a Replay, amikor lehet variálni a megjelenési módokat. -
#1386 Nem eredeti, az Ultima verzió. Telepítés után én az ikonnal indítottam, ekkor jött az aktiváló ablak, gyorsan mountoltam a Harry Potter 3-at, kód beír, lemez ellenőriz, reboot, indít. Abban már nem vagyok biztos, hogy mikor volt a reboot, de volt, az biztos. -
#1385 Ugyanúgy kell telepíteni, mint bármely más játékot. Én, mielött az aktiváló kódot beírtam volna, betettem egy másik iso-t az Alcoholba (a Harry Potter 3 akadt a kezembe. -
#1384 Hát ez tényleg érdekes hogy alig pár embernek megy.
Remélem én a müködök táborát fogom gyarapitani :) -
Sanya52 #1383 neked orig a jéték?
-
Sanya52 #1382 Aktiváló kódot a ChromEd.exe indítása után kér,azt is kiírja,mit kell beírni. -
#1381 áááá, bocs a méretért
-
-
Sanya52 #1379 Aktiváló kódot a ChromEd.exe indítása után kér,azt is kiírja,mit kell beírni. -
Sanya52 #1378 Én kiírtam a vinyóra,de a telepítés közben fatal error-t írt ki és leállt.
Most próbálom újra telepíteni (kiírtam cd-re),még jövök... -
totyi #1377 probáltam máshol is cseten megkérdezni de ott se tudja senki -
Gibro #1376 jol mondod valszeg uninstall lesz ha seki sem tud rá gyógyírt -
totyi #1375 fogalmam nincs mikor kell azt az activálokodot beirni,mert nekem ilyet nem is kér -
#1374 Na ezek a starforcekillerek? Ha 10 bol 2 embernek fut csak, akkor megbaszhatjak a crackjuket -
Gibro #1373 A kurva életbe!
-
totyi #1372 nekem se megy daemonnal meg sehogy se -
Gibro #1371 Én daemonnal mountoltam
-
#1370 Akkor ki kell írni, vagy lehet mountolni is?
Mert az nfo-ban az van, hogy lehet mountolni is.
-
Gibro #1369 Nekem is ugyan ez a probléma :( -
#1368 Ezt en sem ertem, mikor kell masik cdt beadni neki? Amikor a cdkeyt irom? Activation codeot nem is kert... Install utan inditaskor hibauzenet... Tud valaki megoldast erre? -
totyi #1367 én se igazán értem hogy lehet elinditani -
#1366 Valami más lemezt vagy lehet ezé a játéké is? -
#1365 tényleg senki nem tud segíteni festés ügyben? photo shopban még megfestem de utána hová kell bemásolni? a netes játék nagyon állat:-) -
#1364 Na, simán elindult, mondhatnám pöccre. A lényeg, hogy mielött beírod az aktiváló kódot, tegyél be valamilyen lemezt abba a meghajtóba, amelyikről telepítetted a játékot. -
Sanya52 #1363 [PID] 2304
[CGSClass:AddInterface] Interface <javax.swing.event.ChangeListener> not found
[CGSClass:AddInterface] Interface <javax.swing.event.DocumentListener> not found
[CGSClass:AddInterface] Interface <javax.swing.event.ChangeListener> not found
[CGSClass:AddInterface] Interface <javax.swing.event.ListSelectionListener> not found
[CGSClass:AddInterface] Interface <javax.swing.event.TreeSelectionListener> not found
[CGSClass:AddInterface] Interface <javax.swing.event.InternalFrameListener> not found
[CPU] vendor: GenuineIntel, features: FPU CMOV TSC MMX SSE SSE2 HTT, clock frequency: 2791.76MHz
java.lang.NegativeArraySizeException
Plusz még több,de ott nincs "not found" -
#1362 ha nem hosszu, ird ide a LOG ot :)
lac coo : sajnos ugy néz ki csak origivel megy, de 8 ezret nem adok ki érte. ha esetleg felfejlődik, s átkerül a 3-4ezres kategóriába ;) -
Sanya52 #1361 Ez az amit nem tudok,lásd előző üzimet(crash.log??) -
Sanya52 #1360 Van egy crash.log fájl,az mondana valamit? -
Sanya52 #1359 ATI Radeon 9200 SE (RV280)/Catalyst 4.10 -el -
#1358 orig -
#1357 Nekem Geforce 4 Ti4200 61.77-es driverrel, win xp, sp1, directx 9c -
Sanya52 #1356 xp sp1,dx 9c -
Sanya52 #1355 Ja és hiba üzi,lásd lejjebb.
-
Sanya52 #1354 ultima
-
zsoleer #1353 hali van a játéknak belso nézzete?? -
#1352 origid van? vagy ultima? -
#1351 Tuti, hogy lehet, mert nforce fórumán is van két olyan kép ami már a játékból van -
#1350 hardveres vagy szoftveres probléma a gépetekkel :)
driverek, directx, uj windoz... passz. -
Sanya52 #1349 Arty!neked hogy indult el az ultima verzió???