2388
-
#1588 Hali!
Honnan a manóból lhet leszedni? -
Sanya52 #1587 Na még egy kérdés:
Neked nincs a játék könyvtárában "crash.log" fájl?
Nekem ezt írja (ez csak az eleje,van még sok más egyéb):
[CGSClass:AddInterface] Interface <javax.swing.event.ChangeListener> not found
[CGSClass:AddInterface] Interface <javax.swing.event.DocumentListener> not found
[CGSClass:AddInterface] Interface <javax.swing.event.ChangeListener> not found
[CGSClass:AddInterface] Interface <javax.swing.event.ListSelectionListener> not found
[CGSClass:AddInterface] Interface <javax.swing.event.TreeSelectionListener> not found
[CGSClass:AddInterface] Interface <javax.swing.event.InternalFrameListener> not found -
#1586 Akkor kicsomagolom majd egy könyvtárba a két CD tartalmát majd install. Beírom a CD kulcsot majd restart. ( télleg itt a restartot automatikusan neki kellene felkínálnia majd? Mert most amikor próbálgattam egyszer sem kínálta fel a restartot! Csak miután azt a Starforceos bigyuszt elindítottam. Utána nyomtam egy restartot aktiváltam azt a cd-keyt majd elindítottam és error lett. ) -
#1585 Mennie kell igy! -
#1584 Semmi mást nem fogok rátenni csak a directx 9c-t, a legújabb Nvidia NForce Driver-t ( 5.10 ), az Nvidia 61.77-es drivert és az SP2-őt.
Ez lesz az utolsó próbám ha akkor sem fog működni akkor feladtam :( -
#1583 Látod ez egy jó ötlet! -
Sanya52 #1582 Azt megvárom.....én is. -
#1581 Rendben van nekem se játék miatt van csak! De ha telepakoljátok rngeteg felesleges segédprogrammal elöbb-utobb ütközés van! -
#1580 Igen ezért fogom valszeg holnap újratenni a windowst :) -
Sanya52 #1579 nincs daemon,nincs alcohol........virtuálisnak is nero -
Sanya52 #1578 De nekem nem csak a játék miatt van..... -
#1577 Higgyétek el hogy nem hardveres hiba! Csak egy virtuális olvaso legyen a gépen!Ugyértem egy fajta!A deamon és az alcohol ütköznek! -
Sanya52 #1576 Lehet igazad van,elnézve a konfigodat,nem egyezünk. -
#1575 #1510 -
#1574 Na de ennyi embernél ugyanaz a hardveres probléme? -
Sanya52 #1573 Szerintem valami hardveres problémánk lesz,csak tudnám,hogy mi??
Nekem a toca (1)volt így,hogy nem indult el (sohasem),pedig egy cd-ről lett telepítve,ami a havernál működött simán. -
#1572 Miért mi vagyunk a sors kiválasztottjai akiknek nem indul el:DDD ? -
#1571 Jó kis játék lessz ez ,a gémpadomat is ráhangoltam egy félperc alatt,nem ugy mint a RBR-nál!Ez szerintem jobb attol 100x! -
#1570 Igen persze! -
#1569 Én meg minnyá lesztrájkolom a gépet az asztalomról mostmár ha még sokáig idegesít ... -
Sanya52 #1568 A tiéd is ultima?
-
totyi #1567 az enyém még mindig sztrájkol -
#1566 Mint a pinty! -
totyi #1565 el is indul? -
#1564 na én is kipróbáltam nem volt a telepitésséel semmi gond de hogy lehet átállitani a navigátort lengyelröl angolra? -
totyi #1563 én ha igy haladok semmivel se probálom ki -
#1562 Én ízig-vérig szimulátoros vagyok, de kipróbáltam. Tudtam vezetni gombokkal is szimulátor módban.(!) Ugyan törik és össze-vissza horpad a kocsi, de a menettulajdonságok nem változnak. (!!!) Leesetem egy szakadékba szimulátor módban és visszatett a pályára ("r" gomb megnyomására is viszatesz).
Viszont jobban tetszik, mint a TRD2. :)))) El fogok vele szórakozni egy darabig, majd kormánnyal is kipróbálom.
Összefoglalva: fizika harmatgyenge, viszont gyönyörű szép. :))) -
#1561 Az a helyzet, hogy én sem -
totyi #1560 SP2-öt még nem probáltam -
totyi #1559 Win64 Bit op. rendszer volt tegnapig de nem megy a daemon-tools 64bit
alatt ezért tettem vissza a SP1-et. -
#1558 Áhhh ez nem jött össze -
#1557 hmmm.... Antijedi neked SP2-őd van?? -
antijedi #1556 nekem is sp1... -
totyi #1555 SP1 -
#1554 totyi neked SP2-őd van?? -
_xT #1553 Jovoheten csak kiprobalom tobb gepen is mert kivancsi vagyok ... -
totyi #1552 a gépem AMD64 3200+ IGB Ram ATI 9600XT videokari 2x120GB vinyo
Gigabyte GA-K8NS PRO alaplap Sb live Pioneer DVD olvaso Nec DVD iro
És még se megy a szemét
-
#1551 Pedig még a videokarink is megegyezik -
totyi #1550 én még azt se mondhatom hogy régi a win mert tegnap pakoltam ujra
igaz hogy van már rajta egy pár program de nem hiszem hogy az lenne az oka -
_xT #1549 Erdekes.Nem tudom nalatok mi lehet a gond:(
A gepem Abit IC7,p4 3.5,1giga ram,160+120hdd,Ti4200128Mb,SBlive 1024,LG4082+Pio108DVD/RW+WinXP SP2