2388
  • Sanya52
    Arty!Nekem a virtuálisban van!
  • Panther
    Mivel mész? Kormány vagy billentyűzet? És milyen módban? (Szim, vagy arcade)
  • Mentol
    Én most szedtem le az Ultima verziót, és az megy nálam. Úgy látszik feltörték a SF3-at a srácok...
  • Gareth
    Nekem nem all tracks cheat kéne, hanem valaki mutasson egy avit amiben az első 2 lengyelen első...
  • zsoleer
    hali cheatet innen szethetitek cheat xpand
  • arty
    egy all tracks cheat nekem is jöhetne :)) sajnos kormánnyal sem az igazi :)
  • arty
    a legujabb device patch (uj dvdirok tamogatasa) oktober 5., olvasgattam a forumot, megy a fejlesztés ...
  • Csima
    sziasztok, cheatet tud valaki mert az őrületbe kerget egy-egy pálya.
    kösz
  • [Jakuza]
    Hat az a hir mar tobb mint 4 honapos es biza a Device patchen kivul mar nem nagyon fogsz talalni uj Alcoholt szvsz.
  • arty
    persze ez a modzser a megváltoztatott ultimásal is müködne, EGYENLŐRE :)
  • arty
    Hogyne tudnám pecselni? A védelem csak az exe inditásakor aktiv, azt pedig a lehuzkodos modszerrel egyenlőre meg lehet oldani ...

Alcohol továbbra is él és virul: http://forum.alcohol-soft.com/index.php?showtopic=13232 - csak domaint váltottak, vmi jogi hercehurca volt velük ... a fejlesztés nem állt meg :)
  • [Jakuza]
    Ugy latom ne tudod felfogni, hogy ugy sem fogod tudni patchelni az SF3 vedelmes jatekokat, mert egy csomo fajlt meg kell valtoztatni?
    A kovetkezo lepes meg ugyis az lesz hogy a clone CD-vel ne lehessen majdnem 1:1 masolatot letrehozni.
    Pl az Alcohol fejleszteset is mar betiltattak.
  • arty
    a FIZIKAI meghajtoba kell lemezt tenni, nem a virtuálisba ....
  • Sanya52
    Nem volt "format c".
  • Sanya52
    Egyébként a win xp sp2-őt csak frissítésként tettem fel,azzal együtt,hogy egy komplett xp telepítőm van.
  • ati2002
    A Gf4-es kártyák közül csak a TI széria dx8-as, v. dx8.1-es. Az MX-esek dx7-esek.
    Nem hiába írják a readme-ban hogy dx8-as vga kell neki minimum, azaz min. GF3 TI, vagy min. R8500.
    A Radeonok a 8500-tól dx8-asok. Ezért fut szépen a r9000-esen is.
  • jAsOn VoOrHeEs
    Bazz ez nem állapot Magyarországon már csak nekem nem műxik ez a gány játék ...
    Amugy grat Sanya52 Jó szórakozást hozzá :DDDDD
  • Tatyla
    Nem vagy egyedül!
  • Tatyla
    Az is hozzátartozik az indul-nemindul problémához hogy a virtuális meghajtóban kell lenni valamilyen lemeznek,és ha nem indul pöccre akkor másfajtát kell berakni addig amig nem akar tovább kerestetni lemezt!
  • Gareth
    Jó lenne ez a játék, csak egy-egy pálya olyan kibaszottul nehéz, hogy amikor utolsó leszek rajta, nem a kihívás vágya nő bennem, hanem egyre jobban foglalkoztat az uninstall gondolata...

Pl első három arizonai pályán első vagyok, az első speciálon első vagyok, az azt követő két lengyelen utolsó vagyok, majd az újabb két arizonain első... egyelőre ennyi pálya van meg és a lengyeleknek kb 20x nekifutottam már, az autóm már olyan spéci, hogy a gép vmi 18 ezerért venné meg, de egyszerűen képtelen vagyok a harmadik helyet is megszerezni... pedig tuti jó beállításokkal megyek ki a pályára (20. nekifutás után már 100%), de annyi kanyar van és olyan kibaszott gyors a pálya, hogy esélyem nincs...

A grafika gyönyörű, de maga a játék egy-egy pályán már tényleg az őrületbe kerget... még holnap nekimegyek a két lengyelnek párszor és ha nem sikerült, szerintem letörlöm. Szó szerint felbassza az agyam.
  • antijedi
    az mxek nem azok...
  • [HUN]FaTaL
    gef4 az dx8.1es sztem futni fog a game, ha nem is fullos grafikán.
  • bazza
    jaja, gef4mx440-em van, és még egy darabig az is lesz...bár egy újabb alapkonfigom tötöm a fejem, és a pénztárcám. :D
  • Sanya52
    Én mára befejeztem,nyomatok vele egy kicsit,jó éjt,köszi az infókat.
  • Sanya52
    Ennyit egy játékkal még nem küzködtem!
  • Sanya52
    MEGTÖRT A JÉG
    Sp2-t feltettem és lőn csoda......
  • Duddits
    Nekem meg egyszr csk kilép semmi hibaüzi nélkül. Csak kilép azt szeva.
  • GTi Gaga
    azt vagom de mejik meghajóra c a win meghajtoja és e game meghajtója
  • [HUN]FaTaL
    gef4mxről volt szó szerintem
  • totyi
    sajátgépre egér jobb gomb tulajdonságok azon belül a speciálisfülre és ott a memoria használat valamint virtuális memoria beállitás
  • GTi Gaga
    hogyan?
  • arty
    Rusy: azért zavar, mert 1részt tákoltan néz ki :D másrészt ha emiatt nem lehet majd ezt a verziót pecselgetni, akkor besz*ptuk. Mondjuk most annyira nemtetszik a game, hogy elképzelhető h le is gyilokolom :) (hiszen lesz itt CRC, flatout...).

A geforce2MX azért DX7 kártya, mert a DX8 effekteket nem támogatja (pixel shader), az teljesen más dolog, hogy a drivere kompatibilis a directx9.0c-vel. Sokszor keveredik a két fogalom ... Azaz persze, hogy a directx9 alá készitett Far Cry is elfut a DX8-as Radeon9000esen, de CSAK a directx8 effekteket megjelenitve. Ha egy játék ezen effektek nélkül nem megy, akkor az adott kártyának reszeltek ... sajnos az a trend, hogy a pixel shader képesség a minimummá vált... ajánlott (HA VAN RÁ LEHETŐSÉG) minimum egy geforce3/ATI8500/9000/9100/9200 ... ezek mamár 10k alatt megvannak, 4-6 ezerért elmegy az MX, nem halálos összeget kell ráfizetni ...
  • totyi
    nyomd fel a virtuális memoriát
  • GTi Gaga
    hja! ez volt a TOCÁVAL is de az legalább megy ha kihuzom a meghajtokat!!!!
    az is kibba Starforce 3 védelmes!!!!

DE az legalább müxik!
  • Johnny23
    azért gyrekek nekem az a véleményem,hogy ennyi szarakodást 1gamma sem ér meg (hogy pl.ujrategyem a win-t,vegyem ki a cdmeghajtot stb.)

áááááá, ráadásul nem 1világszenzáció a gamma,de ha az lenne, ÍGY AKKOR SEM !

(persze ez csak az én kis véleményem) SZERINTEM :)
  • GTi Gaga
    küldhetek képet min van most?
    nem nagyon akarok ijenekbe belenyulni

hova rakjam a képet? hogy megtud nézni?
  • GTi Gaga
    512 ddr ramom van.... ne má hogy ne legyen neki elég
    lefosnám a bokám ha kevés lenne... a far cryhoz jó a gép, az ut 2004 ment rajta egy szutyok rally program cseszne ki a drágámmal... BUZI TERVEZÖK :)))))))))))))))
  • GTi Gaga
    kevés?

mit csináljak vele?
  • Alexease
    Vagy memoria hiba, vagy egyszeruen csak keves neki a virtualis memori (pagefile). Tedd fel fix 1Gbyte-ra.
  • GTi Gaga
    nekem is atim van ráadásul egy régi 9000 PRO és tökéletesen viszi a dx 9c ( a far cry fut rajta gyönyörüen !!!! nehogy má egy ijen kamu rally program " ölje " meg a kártya teljesitményét :(((((8
    befogok fordulni!

képre sosbe help me...

thx