2388
  • arty
    duddits: #1173 ban a link ... ( itt )
  • Duddits
    Hogy, hol? Én nem találom.
  • arty
    cdgalaxis.hu
  • Duddits
    Magyar boritót honnét tok szerezni??
  • Gareth
    Légyszi rakd ki. A kocsiba milyen tuningokat vettél?
  • Duddits
    Tök állat! A Mneüben kicseréltem minden zenét. Csak ez a geci a menünél tovább nem megy. Kilép!!
  • Duddits
    Akinek kellennek a magyar autónevek írjon egy privit és adik egy FTP elérést.
  • Panther
    Kormánynál állítgattál, vagy elfogadtad a wheel default beállítást?
  • Boroskóla
    Kitudnád tenni valahova az autók eredeti neveit,előre is meg köszönnénk.
    Amúgy ITTa müködő ékezetes magyarosítás csak a panel könyvtárat is a data könyvtárba kell kicsomagolni.
  • Duddits
    Én elkezdtem de aközben sleve vagy ki adott egy linket ahól van egy cucco és azt be kell másolni a Data könyvtárba és láss csodát van ékezet. Még jóhogy nem csináltam olyan sokat még. :-) A Monsterre valaki jöjjön már rá melyik kocsi az. Az összes többit tudom csak azt nem.
  • Bandy
    én megcsináltam egy 300 lovas golfal ha kell replay szolj kirakom :).

Amugy nekem egy momo kormányom van és egésszen türhető vele az irányítás. Jó nem egy rbr de ki lehet birni...
  • nimfas
    Kiderült, hogy az első cheat kiadás NUKE volt... Nforce szerint, kiadtak egy REPACK verziót, ha valaki megtalálja, dobja már ki a fórumra a linket!!!!

Thx,
    Nimfas
  • arty
    duddits: jah, monsterre én sem jöttem rá :(
  • arty
    amit én csináltam, még a megjelenés napján, az nem magyaritás, de ha már készen vagy, akkor mind1 :) duplán meloztál ;)
  • gergou
    erre nincs megoldas, ez sztem egy nukeos cheat, en se birtam mukodesre birni, vagy pedig mas filenevnek kene lennie, amit a databa masolunk, es akkor talan jo lenne...
  • gergou
    igen a billentyure irtam, de az se csodalatos, ezerszer jobbat is lattam mar..., a kormanyos storyrol en is hallottam... nekem csalodas, azok utan, hogy friss wint is telepitettem erte...?!...:)
  • [HUN]FaTaL
    hoppá ez nem válasz akart lenni:D
  • [HUN]FaTaL
    valaki megcsinálhatná hogy átírja a magyarosítást és á betű helyett pl a-t tesz, mert ez így szar hogy kihagyja a betűket.
  • Panther
    "az iranyithatosag se lenne rossz"

Gondolom ezt billentyűzetre érted, mert a kormány rémálom. Megpróbáltam még belőni ma este, e nem ment, úgyhogy azt hiszem ennyi volt.
  • nimfas
    ha tudja vki, hogy mi a all cheat-re a megoldás... ne tartsa magában :)
  • gergou
    Nekem nem igazan tetszik a gamez, nemely szempontbol csalodas... Pl a Subarunak nem sok koze van a valosaghoz, a toresmodell meg kozel sem nevezheto realisnak... Nem tom a graf uberkiraly, az iranyithatosag se lenne rossz, de ezt sem igazan erzem kiemelkedonek..., nemsokkal jobb, mint a colinban... az Rbr ilyen teren sokkal jobb volt, megha nehezebb is volt... , es kicsit uncsinak is tartom a gamezt, nem beszelve arrol, hogy ugyanolyan geppel mint ami az ellenfelnek van ugy legyorsul engem mint a huzat...
  • Gareth
    Driver Challenget még mindig senki nem tolta le? :)
  • Sanya52
    mára ennyi volt,holnap napközben is leszek.
  • Duddits
    Jajj! Nem azt mondom! hanem van pl a Tiny Hooper. És nekem mostmár az eredeti, Mini Moris néven pompázik a játékban mint a többi autó is az eredeti nevén van.
  • Sanya52
    Nem ír felül semmit....,igaz nem is kérdezi
  • [HUN]FaTaL
    Unpack the included rar file into your Xpand Rally /data/ directory
    and overwrite file, if asked.

In the menu press F12 to activate the God Mode which gives you max
    money, cars, tracks. (money does not update immediately)

• Sanya52
    Nekem sem működik
  • [HUN]FaTaL
    kocsik neveit lefordította már az angol verzióhoz gondolom jó a magyarhoz is..
  • Csima
    sziasztok!
    nekem sem megy a az all cheat. Hova kell másolni, mit kell vele csinálni?
    pls help
  • Sanya52
    vagyok!
  • Duddits
    Amúgy azért nem lehet netezni, mert eredeti serial kell a genyónak.
  • Duddits
    Kocsik eredeti fájljait?? Az magyarítás. De a kocsik neve az nem az eredeti. Hanem a Tiny Hooper, meg stb. A Monster melyik kocsit tartalmazza? Ezen kívűl mindet átírtam.
  • arty
    fájljait=neveit...
  • arty
    korábban a kocsik eredeti fájljait tartalmazo fájlt kitettem linkbe ... de ha gondolod, megcsinálhatod még1x ;) vagy el is küldhetem a mailedre ... ;)

milegyen?
  • Duddits
    "TurnLeft", "J0 axis 0 (-)", 2, 0, 0, -1, 0, 1.0, 0.04)
    A számok mit jelölnek?
  • totyi
    sanya52 itt vagy?
  • Panther
    Utoljára ilyen harmatgyenge kormánykezelést a TRD1-ben láttam. :(((
  • Panther
    Olvasgattam az XPand Rally weboldalának fórumát és ott is sokan panaszkodnak ilyen-olyan kormányokkal az irányításra, de választ nem kaptak mindeddig.
  • jAsOn VoOrHeEs
    OKS köszi, holnap megpróbálom :DDD
  • Alexease
    Es van egy masik, advanced megoldas is:))) Ehez majd osszeszedem a dev file-okat. Ezzel debugolni lehet a jatekot komplett. Igy lehet allitani vagy 30 ponton, gorbekkel a "szimulacios" reszt is (kormany szogek, fordulasok, sebessegek, motornyomatekok, -tehetetlenseg, fek erok, -elosztasok, kulonbozo kanyarodasi gorbek stb.). De sajnos, mar egy kicsit kiveseztem, es mivel alapbol szar ahogy van, szinte halottnak egy csok;)))
    de azert osszeszedem, felmasolom, es irok egy egy soros help-et, aztan ki-ki felkeszultsege es tudasa alapjan ugy boldogul ahogy tud:)))))))))))))))))))))))))))))))))))