Xpand Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azoktól kérdezem akiknek müxik a game...
nem tudja vki hogy mi az a crash exit? amikor kamerát akarok váltani ... belsöröl külsöre kifagy a game, és kiirja ez a crashexit hogy valami nem smakkol... nincs erre ötlet?
amugy minden jó és szép rajta, csak ez a probléma... aki tud vmit pls help...
elörre köcce!
Sanya52 kitartás menni fog 😊)))) drukkolunk... már a 2.dik szakaszon vagyunk 😊)))))))
Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|
szinte játszhatatlan mert billentyüvel játszani olyan mint FPS-t
joystickkal
Elõször billentyûvel próbáltam ki szimulációs módban, úgy elég kellemes benyomást szereztem róla, persze nem szimulátor, de akkor is. 😊)
Ezután feltettem a kormányt (Microsoft Sidewinder FF😎 és jött a meglepetés: ilyen gyenge FFB effekteket csak a TRD elsõ részében láttam. Ez valami borzalmas, de mégsem az igazi, ugyanis amikor tuning gyanánt "single race"-ben kiválasztottam bizonyos cuccokat, belepakoltam a kocsiba, majd setupoltam az adott pályára (már amennyire lehet) és elindultam, az valami gyalázatos. 😞(( Ahogya játék a kormányt kezeli, botrányos. Az Options menüpont alatt ki lehet kapcsolni a Traction Controlt, ezt megtettem, de az AWD autók ugyanúgy csúsznak-másznaka pályán, mint ahátsókerék meghajtásúak, semmi különbség a mozgásban, mindez kormánnyal. Egy-egy finomabb mozdulatra, heves kitürésekkel reagál a kocsi. Érdekes egy elcseszett irányítás.
Gombokkal viszont jó. <#wow3>#wow3><#eplus2>#eplus2>
Mindenestre érdekes. Azért a bajnokságot végignyomom, aztán majd meglátjuk.
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
º º
º 1. Burn ISO images or copy them to single HDD folder. º
º 2. Install the game (plus, if you want, FR/PL language from 2nd CD). º
º 3. Insert ANY CD into the drive (Jimmy Hendrix Oldies But Goldies) º
º 4. Enjoy our work like we did. º
WinXP Pro (angol) + SP2
A leírtak alapján indítottam!
"vessetek a mókusok közé" :)
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
arty téged mi zavar ennyire abba, hogy az ultima logo benne van ateéepítõbe, ki a fa*t érdekel, ha mûködik, akkor kit érdekel, csak az a baj hogy nem nekem...
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
De vagy leszedem ezt az integrált SP2-es verziót vagy megpróbálok egy másik SP1-es Xp-t 😄
online nemmegy a tört, pedig a multija jo!
Forza.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Egy oldal a veterán autók szerelmeseinek: ****www.mercedesponton.hu****
Microsoft Windows XP SP2 With Advanced Security Technologies-YUM ( 38x15 mb )
Wandoo-n van fennt
De az SP2 meg elrontja a netemet 😞( Feltudok lépni a netre utána még egy percig betudok hozni vele lapokat, de utána már csak annyit ír ki mindenhova, hogy a lap nem jeleníthetõ meg <#rinya>#rinya>
Pedig játszottam is vele egy jó 10 percet és nagyon überállat nekem nagyon teccik, de az SP1 alatt már nem megy legalábbis nekem <#schmoll2>#schmoll2>
Valaki esetleg valami tipp?? <#vigyor3>#vigyor3>