2388
-
#1868 duddits: #1173 ban a link ... ( itt ) -
#1867 Hogy, hol? Én nem találom. -
#1866 cdgalaxis.hu -
#1865 Magyar boritót honnét tok szerezni?? -
Gareth #1864 Légyszi rakd ki. A kocsiba milyen tuningokat vettél? -
#1863 Tök állat! A Mneüben kicseréltem minden zenét. Csak ez a geci a menünél tovább nem megy. Kilép!! -
#1862 Akinek kellennek a magyar autónevek írjon egy privit és adik egy FTP elérést. -
#1861 Kormánynál állítgattál, vagy elfogadtad a wheel default beállítást? -
Boroskóla #1860 Kitudnád tenni valahova az autók eredeti neveit,előre is meg köszönnénk.
Amúgy ITTa müködő ékezetes magyarosítás csak a panel könyvtárat is a data könyvtárba kell kicsomagolni. -
#1859 Én elkezdtem de aközben sleve vagy ki adott egy linket ahól van egy cucco és azt be kell másolni a Data könyvtárba és láss csodát van ékezet. Még jóhogy nem csináltam olyan sokat még. :-) A Monsterre valaki jöjjön már rá melyik kocsi az. Az összes többit tudom csak azt nem. -
Bandy #1858 én megcsináltam egy 300 lovas golfal ha kell replay szolj kirakom :).
Amugy nekem egy momo kormányom van és egésszen türhető vele az irányítás. Jó nem egy rbr de ki lehet birni... -
nimfas #1857 Kiderült, hogy az első cheat kiadás NUKE volt... Nforce szerint, kiadtak egy REPACK verziót, ha valaki megtalálja, dobja már ki a fórumra a linket!!!!
Thx,
Nimfas -
#1856 duddits: jah, monsterre én sem jöttem rá :( -
#1855 amit én csináltam, még a megjelenés napján, az nem magyaritás, de ha már készen vagy, akkor mind1 :) duplán meloztál ;) -
#1854 erre nincs megoldas, ez sztem egy nukeos cheat, en se birtam mukodesre birni, vagy pedig mas filenevnek kene lennie, amit a databa masolunk, es akkor talan jo lenne... -
#1853 igen a billentyure irtam, de az se csodalatos, ezerszer jobbat is lattam mar..., a kormanyos storyrol en is hallottam... nekem csalodas, azok utan, hogy friss wint is telepitettem erte...?!...:) -
#1852 hoppá ez nem válasz akart lenni:D -
#1851 valaki megcsinálhatná hogy átírja a magyarosítást és á betű helyett pl a-t tesz, mert ez így szar hogy kihagyja a betűket. -
#1850 "az iranyithatosag se lenne rossz"
Gondolom ezt billentyűzetre érted, mert a kormány rémálom. Megpróbáltam még belőni ma este, e nem ment, úgyhogy azt hiszem ennyi volt. -
nimfas #1849 ha tudja vki, hogy mi a all cheat-re a megoldás... ne tartsa magában :) -
#1848 Nekem nem igazan tetszik a gamez, nemely szempontbol csalodas... Pl a Subarunak nem sok koze van a valosaghoz, a toresmodell meg kozel sem nevezheto realisnak... Nem tom a graf uberkiraly, az iranyithatosag se lenne rossz, de ezt sem igazan erzem kiemelkedonek..., nemsokkal jobb, mint a colinban... az Rbr ilyen teren sokkal jobb volt, megha nehezebb is volt... , es kicsit uncsinak is tartom a gamezt, nem beszelve arrol, hogy ugyanolyan geppel mint ami az ellenfelnek van ugy legyorsul engem mint a huzat... -
Gareth #1847 Driver Challenget még mindig senki nem tolta le? :) -
Sanya52 #1846 mára ennyi volt,holnap napközben is leszek. -
#1845 Jajj! Nem azt mondom! hanem van pl a Tiny Hooper. És nekem mostmár az eredeti, Mini Moris néven pompázik a játékban mint a többi autó is az eredeti nevén van. -
Sanya52 #1844 Nem ír felül semmit....,igaz nem is kérdezi -
#1843 Unpack the included rar file into your Xpand Rally /data/ directory
and overwrite file, if asked.
In the menu press F12 to activate the God Mode which gives you max
money, cars, tracks. (money does not update immediately)
-
Sanya52 #1842 Nekem sem működik -
#1841 kocsik neveit lefordította már az angol verzióhoz gondolom jó a magyarhoz is.. -
Csima #1840 sziasztok!
nekem sem megy a az all cheat. Hova kell másolni, mit kell vele csinálni?
pls help -
Sanya52 #1839 vagyok!
-
#1838 Amúgy azért nem lehet netezni, mert eredeti serial kell a genyónak. -
#1837 Kocsik eredeti fájljait?? Az magyarítás. De a kocsik neve az nem az eredeti. Hanem a Tiny Hooper, meg stb. A Monster melyik kocsit tartalmazza? Ezen kívűl mindet átírtam. -
#1836 fájljait=neveit... -
#1835 korábban a kocsik eredeti fájljait tartalmazo fájlt kitettem linkbe ... de ha gondolod, megcsinálhatod még1x ;) vagy el is küldhetem a mailedre ... ;)
milegyen? -
#1834 "TurnLeft", "J0 axis 0 (-)", 2, 0, 0, -1, 0, 1.0, 0.04)
A számok mit jelölnek? -
totyi #1833 sanya52 itt vagy? -
#1832 Utoljára ilyen harmatgyenge kormánykezelést a TRD1-ben láttam. :((( -
#1831 Olvasgattam az XPand Rally weboldalának fórumát és ott is sokan panaszkodnak ilyen-olyan kormányokkal az irányításra, de választ nem kaptak mindeddig. -
#1830 OKS köszi, holnap megpróbálom :DDD -
#1829 Es van egy masik, advanced megoldas is:))) Ehez majd osszeszedem a dev file-okat. Ezzel debugolni lehet a jatekot komplett. Igy lehet allitani vagy 30 ponton, gorbekkel a "szimulacios" reszt is (kormany szogek, fordulasok, sebessegek, motornyomatekok, -tehetetlenseg, fek erok, -elosztasok, kulonbozo kanyarodasi gorbek stb.). De sajnos, mar egy kicsit kiveseztem, es mivel alapbol szar ahogy van, szinte halottnak egy csok;)))
de azert osszeszedem, felmasolom, es irok egy egy soros help-et, aztan ki-ki felkeszultsege es tudasa alapjan ugy boldogul ahogy tud:)))))))))))))))))))))))))))))))))))