Xpand Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
milegyen?
Forza.
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
de azert osszeszedem, felmasolom, es irok egy egy soros help-et, aztan ki-ki felkeszultsege es tudasa alapjan ugy boldogul ahogy tud😊))))))))))))))))))))))))))))))))))
Hihetetlen amit a Techland mûvelt az irányítás terén.
Sajnos az egesz szimulacio kamu. Az auto "szimulaciojanak" alapja teljesen nevetseges😞 Igy az FFB is extra gagyi.
Erositeni, reszleteket kiemelni lehet - es erdemes is - de az az erzesen nem sokat javit, mert az infok nem a felfuggesztesbol jonnek😞(
Ha valaki reszletesebben be akarja allitani az FFB-t, az ebben a file-ban turjon: DefaultControllers.scr Szerintem mindenki kitalalja a hasznalatat😊 Ha nem, akkor meg ugy is mindegy😊)
bemásoltam oda, ahova írja... nyomom az F12-t ahogy írja... és semmi változás, single módban továbbra is csak 1 pálya van... a multi-t nem tudok csinálni. Amúgy az ULTIMA féle van meg....
HELP Me... Obi Wan 😊
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Beszereztem ezt =>
Microsoft Windows XP Professional Hungarian SP2 Integrated
Most pedig egy SP1-es HUN XP van fennt.
Elég lesz ha annyit csinálok, hogy az SP2-est csak frissítésként teszem fel, vagy teljesen újra kell telepítsem a rendszert?
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
az sf3rol mind igaz amit irtál, sajnos egy fecske nem csinál nyarat 😊
ha valaki már tud menni minden pályán, kitehetne egy mentést valahova... 😉
Forza.
hogy kell elindítani a game-t visszaolvastam de nem találom 😞
help pls
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
jelentkezz vmi mondathossz- es vesszo elhagyo- idegesito vegigolvasni szoveg versenyre. 😊
Most pedig írok egy vélemyényt ami lehet hogy nem igaz, de szerény meglátásom szerint van benne valami, tehát ami méginkább az alcohol mellet van, hogy szvsz, nincs 2 egyforma starforce 3-mmal védett játék, az ilyen (Starforce 3.3 killed) beszolásoknak szerintem nincs alapja, itt az ultima, volt a reloaded, stb akik azt mondták hogy stronger volt meg ilyenek és mégse ment a dolog teljesen, minden játék esetében sokára és más más módon lett krekk, pl panzers, és még most is van olyan játék ami nincs feltörtve pl soldiers heroes of world war 2 pedig igazán megérdemelné, igaz nem érint nekem ment kiírva, most meg eredetibe csücsül a polcon de akkor is, ha most kijön a starforce 3.x megint le kell gyõzni, ami szerintem az alcohol szükségességét igazolja, hogy ahány új játék jelenik meg mindig új kihívás, jólenne már ha olyan lenne mint a safedisk, vagy a securom, hogy szinte bármelyik csapat tudna krekket csinálni hozzá, szvsz szerintem ez nem most lesz de reménykedek...
2 napja nyomom, az Arizonai pályákon már majdnem mindenhol nyertem (95/120-ra pöccölt P206-tal 😊, a homokom autózás szimulációban szerintem igen korrekt - nem egy Richard Burns, de teljesen hihetõen viselkedik az autó. Arcade nem tudom, milyen, nem is érdekel. Billenytûvel a homokos pályák simán megoldhatóak - na de a lengyelek 😞(( semmi esélyem aszfalton kormény nélkül, még a tuti slick gumival sem, egész egyszerûen mindenhol túlkormányzok. Mégiscsak érik az a kormány-vásárlás: ha még a GTR is megjelenik, tuti lesz 😊
DB
A ti kung-futok nem erős!
Gareth: "Nekem nem all tracks cheat kéne, hanem valaki mutasson egy avit amiben az elsõ 2 lengyelen elsõ..." ---- Meglesem lehet vagvan a replay róla eddig mindenhol elsõ lettem de a kenyai pálya kiakaszt <#falbav>#falbav>
Én is a lengyel pályákon szenvedtem idáig.