2388
-
sleve #1948 1. Burn ISO images or copy them to single HDD folder.
2. Install the game (plus, if you want, FR/PL language from 2nd CD).
3. Insert ANY CD into the drive (Jimmy Hendrix Oldies But Goldies)
4. Enjoy our work like we did.
Today, the lucky numbers are:
Serial number: XR-L39E4-4XCWA-RCTE4-EKR33-KPATP
Activation code: KTM2X-6D7N9-U7X3Q-2JPKJ-Z6YPK -
#1947 Ha crack kell,akkor azt honnan tudom letölteni ? -
#1946 Csumi,légyszi segitsetek !
Szal feltelepitettem,meg minden,utána inditanám,kijön egy ilyen kis ablak,és annyit ir ki hogy: ERROR alatta meg insert the XR disk 2 disk into another drive then press "retry".
Most crackelni kell vagy mi?? De nekem crack nincs egyik cd-n se
Kérem segitsetek !! -
Bandy #1945 nekem sincs fenn egy sp sem és simán megy az ultima verzió :) de ahogy kezödik a játék az zsir, ezek a képek a fórumból :)) nagyon lol. -
#1944 Fog menni, nekem is kivan irva és simán megy. -
#1943 Az ULTIMA verziót ha simán kiirom cd-re fog müködni?? -
#1942 tom, csak igy kimondva ... :DD -
#1941 nekem nincs fonn es mukodik:)) -
#1940 Nem kell új windows feltenni csak elég feltenni hozzá a Sp2 -öt és már müködik !!!!! -
#1939 Nálad igen! Nálam már Volkswagen Golf 5
A Tiny Hooper Mini Moris. Tehát mindegyik kocsi az eredeti nevét viseli. -
#1938 Szerintem is -
Bandy #1937 Valaki írta, hogy nem tapasztalt különbséget egy 4 kerék és egy 2 kerék meghajtásu kocsi között. Hát én sztem meg eléggé szembetünő a különbség én pl több mint 10 másodpercel jobbat megyek egy 4 kerék meghajtású kocsival mint a 2 kerék meghajtásuval. Sokkal stabilabb az úton és nem tök ki a kanyarokban. -
#1936 Mindegy már töltöm.
Amúgy én eddig a demójával jáccottam,és az irányitáson kivül nagyon tetszett -
#1935 ez a neve a jatekban: Sport Wolf :DD -
#1934 Ejj de sok kérdés -
#1933 Hali !!!
Néztem a neten ezt: Xpand Rally *PL*. Ha ezt letöltöm müködik???
Esetleg valaki letöltötte ezt?? Ha igen?akkor müködik rendesen? mert akkor leszedem -
#1932 az AVI mentésem nem vesz fel hangot mi lehet a baj??? -
#1931 négyes WOLF :DDDDDD
ezen kifeküdtem -
#1930 Mar nem kell egy specialstaget vegigvittem vagy 10x,a cashbol
atomra tuningoltam a negyes Wolf-ot es lenyomtam. -
#1929 Elakadtam ott, ahol egy embert kell legyozni es egy kocsi a jutalom. Cheatet nem tudtok hozza? Nem talaltam sehol. -
Bandy #1928 igen néha nekem is sikerül rommá törnöm de én inkább a pénzt a kocsi fejlesztésére foritom.Engem az zavar, hogy minden pálya után uj gumit kell vennem mert mindig annyira szarrá kocsikázom, hogy felesleges megjavitani :) -
#1927 majd a mentésedet megosztod ? :) -
Gareth #1926 46.1%
Finn pályák rohadt nehezek... -
#1925 most olvastam vissza!
nah nekem ugyen ez a hiba jelent meg amikor sp1 volt fent a gépen!
hogy mi rá a gyógyir, azt nem tudom, de szüz xpvel fut a game! -
#1924 Hehehehe!
kb 7 windows reinstal után tökéletesen futt a game!
probáloztam a sp1 el, de azzal nem ment, majd a sp2 vel de azzal se... ÉS most szüz Win xpén fut a game!!!!
Nadon komoly!
sikerült már nem egyszer rommá törnöm a verdát... söt a pilotát is kinyirtam!. De a legkomolyabb az az vot amikor kigyulat a verda... szegény söför eléget!!!! hehehehe . összevetve nagyon szépen kivan dolgozva a game! picit nehéz az irányitás! ( Richard Burns Rallye se kutya! ) de összegezve jó game! Nem tud vki ojan patchot ami a verda belöket is kijavitja... elég silányul néznek ki...
üdv mindenkinek!
Gaga -
Gareth #1923 Hát én a polák pályákon csak shortcutokkal tudok nyerni, de akkor nagyon. Olyan durva dolgokat művelek ott néha, hogy az kész... mondjuk kocsi tropára is törik, de az első helyért kapott 6-7 ezer euróból a javítás után 4-5 ezer mindig marad :) -
Anotino #1922 nem rossz kis game. jo latni a chrome enginet ujra akcioban :) -
Bandy #1921 hiába mész végig pontosan a pályán azzal nem nyersz sokat néha csalni is kell kicsit. én is végig tudok menni pontosan a pályán de már észrevettem, hogy a gép is levág néhány kanyart. -
Gareth #1920 Sajnos így van. Pl most hat pályát nyertem meg egymásután, mert a kocsim már annyira felspécizett, hogy a gép nem tud vele mit kezdeni. A recept egyszerű: a korai, de jól fizetős pályákon mentem 6-8 kört, felszedtem a 25-40 ezer eurót, totál tuning, és akkor nem kell vért verejtékezni a következő 4-5 pályán... aztán amikor kevés a tuning, újra kezded és így tovább.
Eddig 33.1%-t teljesítettem. Így hirtelen nem hangzik valami soknak, de baromi sok munka van benne. -
#1919 ez de gáz ... :( -
Gareth #1918 Ezt nem fogod elhinni: vettem egy sportkereket 2000-ért és 17 másodperccel nyertem Driver Challengeben. Elég szomorú, hogy nem úgy tudsz nyerni az egyes pályákon, hogy jól vezetsz, hanem, hogy egy bizonyos fejlettségi szintet el kell érnie a kocsidnak... -
#1917 Köszi -
#1916 peugeottal már a harmadik pályánál is szopás simán legyorsul már a rajtnál a gép a kurva mini morrissal. -
Gareth #1915 Durva. Nem akarlak megsérteni, de ennél én sokkal pontosabb vezetéssel is végigmentem a pályán és 4-5 mp-vel kikaptam... Lehet, hogy a gép úgy nézi, hogy le tudsz-e győzni vkit vagy sem, hogy milyen tuningok vannak a kocsidban... nekem a 4. engine tuning ugyanis hiányzik. Ja, ugyanezzel a kocsival tolom én is :). -
Sanya52 #1914 Ez lehet,mert igencsak sok progim van a gépen. -
#1913 http://wanadoo.atw.hu -
BBS #1912 A windows összetevöt úgy gondoltam , hogy sok prg felül ír dll-eket amiket a windows telepít és ilyenkor azokat vissza cserélheti.
Bár ez csak egy teoria. -
BBS #1911 Ha ez akkor nállam ati 4.10 beta omega
új control panellal -
Sanya52 #1910 De a windows összetevő sem egyértelmű, mert mint írtam van olyan,ahol nincs sp 1 sem,meg van olyan is ahol azzal megy. -
Sanya52 #1909 Állítólag vidkari meghajtó, de nem hiszem,mert több féle konfiggal sem indult el.