Xpand Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Duddits
Amúgy azért nem lehet netezni, mert eredeti serial kell a genyónak.

Duddits
Kocsik eredeti fájljait?? Az magyarítás. De a kocsik neve az nem az eredeti. Hanem a Tiny Hooper, meg stb. A Monster melyik kocsit tartalmazza? Ezen kívûl mindet átírtam.

arty
fájljait=neveit...

Forza.

arty
korábban a kocsik eredeti fájljait tartalmazo fájlt kitettem linkbe ... de ha gondolod, megcsinálhatod még1x 😉 vagy el is küldhetem a mailedre ... 😉

milegyen?

Forza.

Duddits
"TurnLeft", "J0 axis 0 (-)", 2, 0, 0, -1, 0, 1.0, 0.04)
A számok mit jelölnek?

sanya52 itt vagy?
Panther
Utoljára ilyen harmatgyenge kormánykezelést a TRD1-ben láttam. 😞((

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Panther
Olvasgattam az XPand Rally weboldalának fórumát és ott is sokan panaszkodnak ilyen-olyan kormányokkal az irányításra, de választ nem kaptak mindeddig.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

jAsOn VoOrHeEs
OKS köszi, holnap megpróbálom 😄DD

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Alexease
Es van egy masik, advanced megoldas is😊)) Ehez majd osszeszedem a dev file-okat. Ezzel debugolni lehet a jatekot komplett. Igy lehet allitani vagy 30 ponton, gorbekkel a "szimulacios" reszt is (kormany szogek, fordulasok, sebessegek, motornyomatekok, -tehetetlenseg, fek erok, -elosztasok, kulonbozo kanyarodasi gorbek stb.). De sajnos, mar egy kicsit kiveseztem, es mivel alapbol szar ahogy van, szinte halottnak egy csok😉))
de azert osszeszedem, felmasolom, es irok egy egy soros help-et, aztan ki-ki felkeszultsege es tudasa alapjan ugy boldogul ahogy tud😊))))))))))))))))))))))))))))))))))
Panther
Csak aza baj, hogy ott tartok, hogy kormánnyal nem tudok irányítani egy alapjában arcade játékot.

Hihetetlen amit a Techland mûvelt az irányítás terén.

Panther
Most is megyek az egyenes úton kormánnyal, erre minden jelzés nélkül (FF😎 kifordul az orra. 😞((

Alexease
Bar mar irtam, de a warez inditgatas miatt gyorsan "elvesz"... Uccso.
Sajnos az egesz szimulacio kamu. Az auto "szimulaciojanak" alapja teljesen nevetseges😞 Igy az FFB is extra gagyi.

Erositeni, reszleteket kiemelni lehet - es erdemes is - de az az erzesen nem sokat javit, mert az infok nem a felfuggesztesbol jonnek😞(

Ha valaki reszletesebben be akarja allitani az FFB-t, az ebben a file-ban turjon: DefaultControllers.scr Szerintem mindenki kitalalja a hasznalatat😊 Ha nem, akkor meg ugy is mindegy😊)
Panther
Aki esetleg kormánnyal nyomul, mondja már el miket állított be pontosan. Nevetséges, hogy mindenfajta szimuléátort vezettem már, de itt billentyûvel sokkal eredményesebb vagyok. Kormánnyal egyszerûen nem érzem, mikor fordul ki a kocsi, vagy farol, mert az FFB csak alibi, harmatgyenge. Ráadásul nagyobb sebességnél nem tudom pályán tartani, mert össze-vissza megy kormánnyal. Szóval valamilyen beállítás?

hogy mûködik a all cheat???

bemásoltam oda, ahova írja... nyomom az F12-t ahogy írja... és semmi változás, single módban továbbra is csak 1 pálya van... a multi-t nem tudok csinálni. Amúgy az ULTIMA féle van meg....

HELP Me... Obi Wan 😊
Igen,én is ezt tettem<#nevetes1>

Srácok! Driver Challenge-t megcsinálta valaki? Ha igen milyen kocsival és tuninggal? Mert nekem egy 180 és egy 311 lóerõs járgányom van már majdnem fullra spécizve és esélytelen. 2 új polák pályán ugyancsak szívok... a kenyaiak meg nevetségesen könnyûek voltak, az elsõt leszámítva mindegyik elsõre ment (az elsõ harmadikra).
[Jakuza]
Magyaritas: http://slrpictures.uw.hu/xpr_hungarian.zip

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

jAsOn VoOrHeEs
Na lenne egy kérdésem:
Beszereztem ezt =>
Microsoft Windows XP Professional Hungarian SP2 Integrated

Most pedig egy SP1-es HUN XP van fennt.
Elég lesz ha annyit csinálok, hogy az SP2-est csak frissítésként teszem fel, vagy teljesen újra kell telepítsem a rendszert?

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Duddits
Na arra rájöttem hogy a Seat Cordoba. Most a Monster-re lennék kiváncsi.

Duddits
A Flamenco-nak mi az erdeti neve?? Azt nem tom lefordítani.

fitutufi
torrent 😞

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

fizetõs ftp szerverrõl...

Létszi! Akinek mûködik az mondja már el honnan szedte le.
Duddits
Na készül a rendes magyarítás, sajnos ékezetes betûk nélkül de a rendes kocsi nevekkel. Én csinálom.

fitutufi
jó má mûxik megoldottam ! 😊

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

arty
ha már warez, akkor én is a nocd werziot preferálom! sõt, amim eredetiben van, azokat is nocdvel játszom 😄

az sf3rol mind igaz amit irtál, sajnos egy fecske nem csinál nyarat 😊

ha valaki már tud menni minden pályán, kitehetne egy mentést valahova... 😉

Forza.

Hello. Az lenne a kérdésem, hogy honnan lehet leszedni mûködõ xpand rallyt. Én már régebben leszedtem a francia verziót de azt nem tudtam elindítani. Úgyhogy létszi segítsetek!
Duddits
Attól függ melyik verzió van meg. Ha az Ultima akkor simán mint a többi játékot.

fitutufi
pontossan hogy kell semmi húzogatás meg ilyenek nélkül eccerûen !
hogy kell elindítani a game-t visszaolvastam de nem találom 😞
help pls

fitutufi
röviden pls hogyan indul a game ? mert nem tom !

hehe helyes én most a VB-vel jelzett lengyeles pályán szopok szal ne aggódj lesz még lengyeles pálya 😊

ja de vesszõ van dögivel, még sok is....

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

tényleg nincs benne se vesszõ se pont....... <#vigyor2>

Duddits
<#nevetes1><#nevetes2><#eplus2>

Megcsináltam... elsõ lengyelen második, másodikon elsõ lettem. Billentyûzettel ;-).
durva ez a szoveg..
jelentkezz vmi mondathossz- es vesszo elhagyo- idegesito vegigolvasni szoveg versenyre. 😊
arty-nak szólt

te most akkor mini image-el nyomod? Én jobban szeretném acrackes változatot, nem tudom pathelni kit érdekel csak menjen, manapság mindenki a patchal van megáldva, jó nem is csoda manapság rengeteg játék jön ki tele hibával, de amelyikbe van temérdek hiba azt 1 évig patch-elheted jobb nem lesz amelyik meg úgy kijön hogy legalább olyan hiba nincs benne hogy egy pályát ne lehessen megcsinálni nem kell patch, sajnos abban egyet kell hogy értsek veled hogy jó az alchohol, mert ha más nincs akkor legalább ha lehúzom a cd-t megy, viszont ha van krekk akkor nem tétovázok melyiket válasszam...
Most pedig írok egy vélemyényt ami lehet hogy nem igaz, de szerény meglátásom szerint van benne valami, tehát ami méginkább az alcohol mellet van, hogy szvsz, nincs 2 egyforma starforce 3-mmal védett játék, az ilyen (Starforce 3.3 killed) beszolásoknak szerintem nincs alapja, itt az ultima, volt a reloaded, stb akik azt mondták hogy stronger volt meg ilyenek és mégse ment a dolog teljesen, minden játék esetében sokára és más más módon lett krekk, pl panzers, és még most is van olyan játék ami nincs feltörtve pl soldiers heroes of world war 2 pedig igazán megérdemelné, igaz nem érint nekem ment kiírva, most meg eredetibe csücsül a polcon de akkor is, ha most kijön a starforce 3.x megint le kell gyõzni, ami szerintem az alcohol szükségességét igazolja, hogy ahány új játék jelenik meg mindig új kihívás, jólenne már ha olyan lenne mint a safedisk, vagy a securom, hogy szinte bármelyik csapat tudna krekket csinálni hozzá, szvsz szerintem ez nem most lesz de reménykedek...

kormánnyal is nehezen lehet megtalálni a jó aszfalt beállítást legalább is nekem sokáig tartott. Viszont ha megvan akkor zsir lesz én pl az alapbeállításokon (aszfalt) annyit változtattam, hogy fékeket fullra raktam és a kormányzás érzékenységét vagy mi az azt meg balrol a másodikra raktam, igy annyira nem lesz túlkormányzott meg kicsit leültettem a gépet. Nekem ezzel egésszen jól ment viszont sokat gyakiztam míg mindenhol elsõ lettem.

DonnieBrasco
Sziasztok,

2 napja nyomom, az Arizonai pályákon már majdnem mindenhol nyertem (95/120-ra pöccölt P206-tal 😊, a homokom autózás szimulációban szerintem igen korrekt - nem egy Richard Burns, de teljesen hihetõen viselkedik az autó. Arcade nem tudom, milyen, nem is érdekel. Billenytûvel a homokos pályák simán megoldhatóak - na de a lengyelek 😞(( semmi esélyem aszfalton kormény nélkül, még a tuti slick gumival sem, egész egyszerûen mindenhol túlkormányzok. Mégiscsak érik az a kormány-vásárlás: ha még a GTR is megjelenik, tuti lesz 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

oda tudom adni a replayt a második lenyel pályára kell? ott elsõ lettem de végre megvan a két kenyai pálya is ott vért izzadtam.

Billentyûzettel megyek szimuláció módban. Így tartok: elsõ nyolc pályán 1-4. és 7-8-on elsõ vagyok, a két lengyelen továbbra is utolsó. Az elsõ superspecialt kb 20x megnyertem, már 30 mp-ket verek a gépre. Az ebbõl befolyt kb 80 ezer euróból vettem új autót és már a legspécibb cuccokat is megvettem hozzá, de a lengyeleken továbbra is utolsó vagyok... Nem lehet ennyire béna, itt tuti vmi bug van.
arty
nfo alapján a valosba kell 😊 nekem csak ugy megy ... Te meg mázlista vagy 😉

Forza.

Nemtom kinek mi a fos de sztem ez még elmegy 😊 nekem jobban bejön mint colin

Ombika
Ez is ilyen ARcade fos iranyitasra?

Megvan a lengyel másodikról pályáról a replay ha kell szolj kirakom neked netre 😊

geci szép a játék de néhány pálya kiakaszt agyilag teljesen. Pl a kenyai pálya <#buck> geci nehéz az elsõt megcsináltam elsõ lettem a de második iszonyat nehéz.

Gareth: "Nekem nem all tracks cheat kéne, hanem valaki mutasson egy avit amiben az elsõ 2 lengyelen elsõ..." ---- Meglesem lehet vagvan a replay róla eddig mindenhol elsõ lettem de a kenyai pálya kiakaszt <#falbav>

Zsoleer kösz a linket!
Én is a lengyel pályákon szenvedtem idáig.
Az mx-ek dx7-esek. Mar a dx8 gamekat is csak per pixel effektek nelkul futtatjak, de van ami el sem indul dx8 kartya nelkul.