2388
  • sleve
    1. Burn ISO images or copy them to single HDD folder.
    2. Install the game (plus, if you want, FR/PL language from 2nd CD).
    3. Insert ANY CD into the drive (Jimmy Hendrix Oldies But Goldies)
    4. Enjoy our work like we did.

Today, the lucky numbers are:

Serial number: XR-L39E4-4XCWA-RCTE4-EKR33-KPATP
    Activation code: KTM2X-6D7N9-U7X3Q-2JPKJ-Z6YPK
  • báttyó02
    Ha crack kell,akkor azt honnan tudom letölteni ?
  • báttyó02
    Csumi,légyszi segitsetek !
    Szal feltelepitettem,meg minden,utána inditanám,kijön egy ilyen kis ablak,és annyit ir ki hogy: ERROR alatta meg insert the XR disk 2 disk into another drive then press "retry".
    Most crackelni kell vagy mi?? De nekem crack nincs egyik cd-n se
    Kérem segitsetek !!
  • Bandy
    nekem sincs fenn egy sp sem és simán megy az ultima verzió :) de ahogy kezödik a játék az zsir, ezek a képek a fórumból :)) nagyon lol.
  • bon
    Fog menni, nekem is kivan irva és simán megy.
  • grebber
    Az ULTIMA verziót ha simán kiirom cd-re fog müködni??
  • arty
    tom, csak igy kimondva ... :DD
  • Jacek
    nekem nincs fonn es mukodik:))
  • Maffya
    Nem kell új windows feltenni csak elég feltenni hozzá a Sp2 -öt és már müködik !!!!!
  • Duddits
    Nálad igen! Nálam már Volkswagen Golf 5
    A Tiny Hooper Mini Moris. Tehát mindegyik kocsi az eredeti nevét viseli.
  • báttyó02
    Szerintem is
  • Bandy
    Valaki írta, hogy nem tapasztalt különbséget egy 4 kerék és egy 2 kerék meghajtásu kocsi között. Hát én sztem meg eléggé szembetünő a különbség én pl több mint 10 másodpercel jobbat megyek egy 4 kerék meghajtású kocsival mint a 2 kerék meghajtásuval. Sokkal stabilabb az úton és nem tök ki a kanyarokban.
  • báttyó02
    Mindegy már töltöm.
    Amúgy én eddig a demójával jáccottam,és az irányitáson kivül nagyon tetszett
  • gpm
    ez a neve a jatekban: Sport Wolf :DD
  • báttyó02
    Ejj de sok kérdés
  • báttyó02
    Hali !!!
    Néztem a neten ezt: Xpand Rally *PL*. Ha ezt letöltöm müködik???
    Esetleg valaki letöltötte ezt?? Ha igen?akkor müködik rendesen? mert akkor leszedem
  • lac coo
    az AVI mentésem nem vesz fel hangot mi lehet a baj???
  • arty
    négyes WOLF :DDDDDD

ezen kifeküdtem
  • gpm
    Mar nem kell egy specialstaget vegigvittem vagy 10x,a cashbol
    atomra tuningoltam a negyes Wolf-ot es lenyomtam.
  • gpm
    Elakadtam ott, ahol egy embert kell legyozni es egy kocsi a jutalom. Cheatet nem tudtok hozza? Nem talaltam sehol.
  • Bandy
    igen néha nekem is sikerül rommá törnöm de én inkább a pénzt a kocsi fejlesztésére foritom.Engem az zavar, hogy minden pálya után uj gumit kell vennem mert mindig annyira szarrá kocsikázom, hogy felesleges megjavitani :)
  • arty
    majd a mentésedet megosztod ? :)
  • Gareth
    46.1%

Finn pályák rohadt nehezek...
  • GTi Gaga
    most olvastam vissza!

nah nekem ugyen ez a hiba jelent meg amikor sp1 volt fent a gépen!
    hogy mi rá a gyógyir, azt nem tudom, de szüz xpvel fut a game!
  • GTi Gaga
    Hehehehe!
    kb 7 windows reinstal után tökéletesen futt a game!
    probáloztam a sp1 el, de azzal nem ment, majd a sp2 vel de azzal se... ÉS most szüz Win xpén fut a game!!!!
    Nadon komoly!
    sikerült már nem egyszer rommá törnöm a verdát... söt a pilotát is kinyirtam!. De a legkomolyabb az az vot amikor kigyulat a verda... szegény söför eléget!!!! hehehehe . összevetve nagyon szépen kivan dolgozva a game! picit nehéz az irányitás! ( Richard Burns Rallye se kutya! ) de összegezve jó game! Nem tud vki ojan patchot ami a verda belöket is kijavitja... elég silányul néznek ki...

üdv mindenkinek!
    Gaga
  • Gareth
    Hát én a polák pályákon csak shortcutokkal tudok nyerni, de akkor nagyon. Olyan durva dolgokat művelek ott néha, hogy az kész... mondjuk kocsi tropára is törik, de az első helyért kapott 6-7 ezer euróból a javítás után 4-5 ezer mindig marad :)
  • Anotino
    nem rossz kis game. jo latni a chrome enginet ujra akcioban :)
  • Bandy
    hiába mész végig pontosan a pályán azzal nem nyersz sokat néha csalni is kell kicsit. én is végig tudok menni pontosan a pályán de már észrevettem, hogy a gép is levág néhány kanyart.
  • Gareth
    Sajnos így van. Pl most hat pályát nyertem meg egymásután, mert a kocsim már annyira felspécizett, hogy a gép nem tud vele mit kezdeni. A recept egyszerű: a korai, de jól fizetős pályákon mentem 6-8 kört, felszedtem a 25-40 ezer eurót, totál tuning, és akkor nem kell vért verejtékezni a következő 4-5 pályán... aztán amikor kevés a tuning, újra kezded és így tovább.

Eddig 33.1%-t teljesítettem. Így hirtelen nem hangzik valami soknak, de baromi sok munka van benne.
  • arty
    ez de gáz ... :(
  • Gareth
    Ezt nem fogod elhinni: vettem egy sportkereket 2000-ért és 17 másodperccel nyertem Driver Challengeben. Elég szomorú, hogy nem úgy tudsz nyerni az egyes pályákon, hogy jól vezetsz, hanem, hogy egy bizonyos fejlettségi szintet el kell érnie a kocsidnak...
  • Maffya
    Köszi
  • [HUN]FaTaL
    peugeottal már a harmadik pályánál is szopás simán legyorsul már a rajtnál a gép a kurva mini morrissal.
  • Gareth
    Durva. Nem akarlak megsérteni, de ennél én sokkal pontosabb vezetéssel is végigmentem a pályán és 4-5 mp-vel kikaptam... Lehet, hogy a gép úgy nézi, hogy le tudsz-e győzni vkit vagy sem, hogy milyen tuningok vannak a kocsidban... nekem a 4. engine tuning ugyanis hiányzik. Ja, ugyanezzel a kocsival tolom én is :).
  • Sanya52
    Ez lehet,mert igencsak sok progim van a gépen.
  • [HUN]FaTaL
    http://wanadoo.atw.hu
  • BBS
    A windows összetevöt úgy gondoltam , hogy sok prg felül ír dll-eket amiket a windows telepít és ilyenkor azokat vissza cserélheti.
    Bár ez csak egy teoria.
  • BBS
    Ha ez akkor nállam ati 4.10 beta omega
    új control panellal
  • Sanya52
    De a windows összetevő sem egyértelmű, mert mint írtam van olyan,ahol nincs sp 1 sem,meg van olyan is ahol azzal megy.
  • Sanya52
    Állítólag vidkari meghajtó, de nem hiszem,mert több féle konfiggal sem indult el.