23
-
Inquisitor #23 "egy S-video (Első ránézésre)"
Fene tudja, valahogy azt hiszem ez valami spéci csatlakozó inkább ...
Talán 3D szemüveghez, vagy hasonlóhoz. Az szokott lenni a drágább profi OpenGL kütyükön.
(Na nem arra a "színvonalra" kell gondolni, mint ami a GeForce-okon volt ...) -
Inquisitor #22 Hiába a vita, mert a 3DLabs cuccok képminőségét még a Matrox se überelte soha. -
Tompi #18 Es azert tunt el fel evig, mert ennyi ido kellett, mire feltelepitette ujra a windozt.. :) -
#10 Állíjjad 3200X2400-ra, és nem torzít. A másik megoldás meg az, mint az 1600X900 esetén: a moncsi tetején, allján fekete csík -
vax #6 Ha tényleg Te lennél a "Fő teszter" nem lennél ilyen kirivóan harsógó. Lehet, hogy egyszer majd az leszel de addig jó pár évnek el kell telnie és a személyiségedben is sok változásnak kell történnie. Ez a hozzászólás ha viccnek szántad annak jó. Akkor bocsi a fentiekért. Ha komolyan, hát nem is tudom. Van aki igy vetiti ki a vágyait álmait. Különbözőek vagyunk. -
#5 aham -
zeb #4 Nekem jelen pillanatban is itt duruzsol a Wildcat a gépemben 1024 mega rammal. Szegény kicsi Budot meg csak szánni tudom, hogy fogalma sincsenarról, hogy nem ez lesz a 3D Labs csúcskártyája hanem az amely már éppen úton van az otthoni laboratóriumomba, egyenesen a gyárból kapom tesztelésre, mivel szükségük van egy független informatikai szakemberre aki kíméletlen nyúzópróbának veti alá és rátapint a vas gyengéire mielőtt a piacra kerül.
Egyedülálló tapasztalataimra amelyekre az évek során szert tettem a témában egyetlen olyan professzionális cég sem mint a 3D Labs hagyhatja figyelmen kívül.
-
EvilDead #1 És még az ATI-nVIDIA fanatikusok harcolnak egymással azon, hogy melyik cég gyártotta a leggyorsabb kártyát. Hát kérem....EZ!!!