16
-
#16 háde senki nem mondta, hogy szemüveg kell, hanem SZEM
és világítson pirosan, mert úgy sokkal dögösebb -
#15 Az infrás szemüveg még véletlenül sem világít pirosan... -
#14 Biztos hogy kell ez nekünk? -
#13 Csak gondolni. Gondolatátvitel kipipálva. Csodálatos dolog a tudomány! -
#12 Nekem nem csak beépített telefon kell, hanem infrás szem is, amivel jól látok sötétben illetve halálra ijeszthetném éjjel a népeket a világító piros szemeimmel. (csak a sátáni kacajt kéne kicsit gyakorolnom) -
#11 Azért nem mindegy, hogy a fülbe építik, vagy a fülbe helyezhető. -
#10 Létezik és széles körben használt technológia a hangerő és hangszín dinamikus változtatása az adás függvényében. Összes Sony MiniDisc tudja pl. Attól, hogy a te telefonodban nincs, attól még másnak lehet :) -
#9 Nahat hogy mik vannak ... ember a Holdon, stb :) -
Mice #8 Én csak arra leszek kíváncsi, hogy az ilyen beépített headsettel rendelkező emberkék mit tapasztalnak ha a vonal végén elordítja valamelyik magát. Káros zajok nélkül az ordítás érdekes! -
#7 Lassan rá lehet fogni azokra az emberekre, akik magukban beszélnek, hogy az arcukba ültettek egy inside-os headset-et. Nekem ilyen szarság nem kéne, így is elég a sugárzás... -
Sir #5 Következö cikk meg az lesz ,hogy nem kell a mobiltelefonba kamera egyböl az elöfizetö retinájába épitik be az egyszerübb mms küldés miatt. -
Crazy Dog #1 Akkor mégse a fülbe építik bakker. Szar a cím. Már asszittem itt a világvége, egyenesen beoperálják a muksónak a headsetet a fejébe.