16
  • Mike
    háde senki nem mondta, hogy szemüveg kell, hanem SZEM
    és világítson pirosan, mert úgy sokkal dögösebb
  • Pheel
    Az infrás szemüveg még véletlenül sem világít pirosan...
  • Munch
    Biztos hogy kell ez nekünk?
  • Mike
    Csak gondolni. Gondolatátvitel kipipálva. Csodálatos dolog a tudomány!
  • Mike
    Nekem nem csak beépített telefon kell, hanem infrás szem is, amivel jól látok sötétben illetve halálra ijeszthetném éjjel a népeket a világító piros szemeimmel. (csak a sátáni kacajt kéne kicsit gyakorolnom)
  • Mike
    Azért nem mindegy, hogy a fülbe építik, vagy a fülbe helyezhető.
  • Pheel
    Létezik és széles körben használt technológia a hangerő és hangszín dinamikus változtatása az adás függvényében. Összes Sony MiniDisc tudja pl. Attól, hogy a te telefonodban nincs, attól még másnak lehet :)
  • zippofcy
    Nahat hogy mik vannak ... ember a Holdon, stb :)
  • Mice
    Én csak arra leszek kíváncsi, hogy az ilyen beépített headsettel rendelkező emberkék mit tapasztalnak ha a vonal végén elordítja valamelyik magát. Káros zajok nélkül az ordítás érdekes!
  • Munch
    Lassan rá lehet fogni azokra az emberekre, akik magukban beszélnek, hogy az arcukba ültettek egy inside-os headset-et. Nekem ilyen szarság nem kéne, így is elég a sugárzás...
  • Sir
    Következö cikk meg az lesz ,hogy nem kell a mobiltelefonba kamera egyböl az elöfizetö retinájába épitik be az egyszerübb mms küldés miatt.
  • Crazy Dog
    Akkor mégse a fülbe építik bakker. Szar a cím. Már asszittem itt a világvége, egyenesen beoperálják a muksónak a headsetet a fejébe.