ADSL AXELERO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az én ADSL em szimplán meghülyül és 1-2 óráig nem lehet csatlakozni.
Debreceni vok nem észak MO-i!!<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
nálam is😄😄😄😄
jupííííííííííííííííííííííííííííí
ABIT AA8 3RD EYE|Intel P4 530 LGA775|2*256MB TwinMOS DDR2 533MHZ|160GB SAMSUNG SATA|120GB MAXTOR PATA|GIGABYTE nVIDIA GEFORCE 6600GT|SB AUDIGY 2|PIONEER DVR-108BK|THERMALTAKE LANMOTO
ABIT AA8 3RD EYE|Intel P4 530 LGA775|2*256MB TwinMOS DDR2 533MHZ|160GB SAMSUNG SATA|120GB MAXTOR PATA|GIGABYTE nVIDIA GEFORCE 6600GT|SB AUDIGY 2|PIONEER DVR-108BK|THERMALTAKE LANMOTO
Délután még be tudtam jelentkezni MSN-en, akkor tudtam beszélni szintén Axelero ADSL eléréssel rendelkezõ, budapesti gyerekkel.
Neki (akkor még?) ment normálisan.
irányítószámom : 3529
😄😄
majd írjon valaki ha tudja mikorra lesz a hiba kijavítva
köszi
van egy problémám a nettel.wlan router+axelero adsl
rendesen van jel meg fel is vagyok csatlakozva szóval nem az a baj
na szóval az a baj hogy vannak olyan oldalak amik nem jönnek be
pl gmail.google.com
ja meg az msn messenger sem akar bejelentkezni valamilyen oknál fogva
mi lehet a baj??
fontos lenne
köszi
Ha még szerzõdés köt az Axelerohoz, köthetek ugyanerre a telefonvonalra másik szolgáltatóval ADSL szerzõdést? Azért, hogy ha lemondom az Axelero-t, minél kevesebbet kelljen várnom az új bekötésére.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
sebességnövelések idején.
Jelenségek:
a feltöltési sebesség nem növekszik, vagy csak igen kis mértékben.
az eddígi 1500/384 kbit/s vonalak letöltési sebessége nem növekszik
a jelzett 3000 kbit/s-ra, csak kisebb mértékben"
Eredetileg valoszinuleg 384-es kapcsolatod lehetett amit megemeltek elozo ev vegen.
Na de.
Nagyon sok helyen nem 512/128-ra emeltek, hanem csak 512/96-ra.
Ha elosztjuk a 96-t nyolccal (1bit=8byte), ki is jon a 12Kbyte letoltes amit mertel magadnal.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
szerk: Vannak itt meg furcsasagok. A DU meter osszevissza mér, telejesen megbizhatatlan. Netlimitert mar le is toroltem mer azis minden szart csinalt. Pl sehogyse lehetett visszanezni a havi adatforgalmam. Mindig mas adatot irt. Nemigaz a cselloval nem volt ennyi gond az ment faszaul de ez a qrva adsl. Tokom televan má vele.
Esetleg az lehet a problema h tul messze vagyok a kozponttol ? Bar ezt nemhiszem. Lecci vki vilagositson fel. :|
Altalaban viszont a szolgaltatok kicsit feljebb allitjak a savszeleseget kb 512Kbiy es 550 Kbit koze.Nekem pl 68Kbyte a letoltesi sebessegem (544Kbit).
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Csak kell hozzá a vonal, ennyi. De se percdij, se havidij nincs arra pluszban.
Szal a kovetkezo. Par napja enis rendeltem mar magamnak axeleros adslt, mert az upcvel a tokom kivan. Namost, faterom eleg gaz ember ilyen penz viszonylatban, es fulebe jutott olyasmi h dslnel van telefonszamla is. En tudom h dsl nem szamlaz telefondijat, de o valtig allitja h igenis mivel matav vonalat hasznal, nem hiszi h a matav ingyen adna a vonalat, es fizetni kell erte, nem nagyon sokat de fizetni kell. Szal azt kerdeznem h a havidij felett megjelenik-e akarmien telefondij valtozas a szamlan. Vki tud segiteni ?
Amugy ismerjuk mi az ilyesmit, van tele2-k is, fasza is meg minden de mi reszletes telszamlat kerunk mindig, es olyan hivasok vannak beirva nekunk ahova sose telefonaltunk, pl szombathely szolnok meg ilyesmik.. ezek csak osszvissz max 3-400 forintok de ha ezt mindenkinel megcsinaljak eleg nagyot kaszalnak!
mostanában elég sokzsor tapasztalom,h "szétmegy "a net.megszakad,nem jön be semmi stb...
mi lehet a megoldás?
Egyebkent en ugy tudom, hogy a 384 eseten csak 64k a garantalt, az 512-esnel van a 128.
Olvastad mar a szolgaltatasi szerzodest?? A 384 kb/s kozted es a szolgaltato kozott van garantalva. Ha a tavoli szerver nem kepes tobbet szolgaltatni mint a 30 kB/s akkor azert miert a matav a kocsog??
Szerintem inkabb te vagy az!
Mondjuk ilyen már jó rég óta nem volt.
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
gyorsa help kéne!!
win 98 alá milyen progi kell hogy tudjak adsl el nyomulni???
lécci nagyon fontos!!
köszi!
!Forza Ferrari!
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
két gép hálóban, játék közben 20-30-as ping mindkettön
mellet fut TS szerver3-4 emberrel
tényleg szar 😊)))))))))))
\"Life is around you and in you.\"