ADSL AXELERO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

czky
Ja, ott egy kicsit nehéz lenne.

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Bocs, hogy ide írom de hirtelen ez volt a legmegfelelõbb.
Miért van az, hogy ha töltök le valamit (flashget, kazaa stb.) egy idõ után megtelik valami buffer, és egyszerûen nem lehet netezni (NEM az a probléma, hogy lefoglalja a sávot). Korábban nem volt ilyen. Restart után egy idõre megjavul.
Axelero kábelnet

fm
Szegeden??

czky
inkább nézd meg ezt: www.enternet.hu

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

fm
milyen az axelero adsl szolgáltatása?? megéri most a hobbi csomag(384/64) a havi 9900HUF-ot? korlátlan internet,stb..

Breki33
köszike
mail.axelero.hu
Breki33
sziasztok
Az axeleronal mi a smtp és pop 3 server?
ollie
aha, enternet.hu
nagyon nehéz volt rájönni... ;D

www.enternet.hu

ollie
Enternet hol szolgáltat? és mi a weboldaluk?

Enternet a csucs!
384/64 Kbit/s Határozatlan 1 db 25 MB 20 MB 45.000 Ft 15.240 Ft

1 év 1 db 25 MB 20 MB 16.000 Ft 7.920 Ft

Akció 1 db 25 MB 20 MB 3.200 Ft 8.680 Ft

2 év 1 db 25 MB 20 MB 16.000 Ft 7.480 Ft

Akció 1 db 25 MB 20 MB 3.200 Ft 7.880 Ft

Komfort
512/128 Kbit/s Határozatlan 3 db 75 MB 20 MB 45.000 Ft 17.740 Ft

1 év 3 db 75 MB 20 MB 16.000 Ft 9.520 Ft

Akció 3 db 75 MB 20 MB 3.200 Ft 10.280 Ft

2 év 3 db 75 MB 20 MB 16.000 Ft 9.080 Ft

Akció 3 db 75 MB 20 MB 3.200 Ft 9.480 Ft

mainruler
Tanusíthatom. És egész jól megy. 384/64, 1 év, 10990Ft bruttó.

\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"

axel-nál most 4900 bruttó a bekötés ( netes rendelés esetén ingyenes ) aug31-ig ingyen netezhetsz, és egy hét a bekötés!
18000?????!!!!!!havi díj!!!!??? ez hol?
Falconer
Nekem 512es Axelerom van és nagyon király. Megrendeltük és két hét múlva már be is szerelték. De szemét egy banda, mert a legkirályabb akciójukat nem is reklámozták. Most havi 17ért van 512es ADSL, és ebben benne van a telefon meg az ISDN havidij, meg 2500 pénz lebeszélhetö. Ja, és nem volt belépési dij sem.
Mondjuk kiépithetöségben sokakkal szarakodnak, de nekem bejött.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

"pedig az axeleros adsl-nél nincs jobb"
Huhahaha ezt imádom...
Be is írom a lol szövegek naptárába😛

\"Life is around you and in you.\"

nálunk is ez van!!! xxx út xxx ben lakom, elötte 30 számmal van axel adsl, mögötte 40 számmal megint van, közte nincs!!!!! ebben az évben tervezi a fatáv a kiépítést!!!a régi lakásban van most az axel!jobb, mint a semmi!
ollie
sajnos nálam nem lehet adsl, legalábbis az axelero szerint. persze ez nem igaz, mert a telefonközpontban van, csak még nincs a házunkban ls nem akarnak erre beinvesztálni egy lakás miatt.

a chello hétvégén mindig szar! dc-n a letöltés 20-30kbyte/sec!! ja, és axel-nél nincs letöltési korlát!!!buzi chello-nál 15gb!! nekem ez egy hét alatt megvan! utána meg lekorlátoznak 64kbit-es-re, amin egy oldal nem jön be!! lassabb egy 56-os modemnél!
egy film letöltése dc-n v. neten már nem 4 óra, hanem 3!!!!!!!!
és full 66kyte/sec-cel jön dc-n is!!!! nem ingadozik!!! atomstabil!!!!
nekem cirka 3 év alatt sosem ment 440kbit fölé!!! 55kbyte/secmost váltottam, és megérte! augusztus 31-ig ingyen van!!!
ollie
mennyi effektív?

chello 512/128! csak papíron!
ollie
télleg? mér milyen gyors a kábel?

Imremagdi
pedig a közhangulatban még mindig az van hogy a kábelinternet gyorsabb,jobb pedig az axeleros adsl-nél nincs jobb

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

chello sux!!!
tegnap bekötötték ( 512-es ) és nagyon kira! eddig!Sokkal jobb , mint a chello!!! full 67kbyte-tal jön , nem ugrál, nem ingadozik és nincs korláááááááttttttt!!!!!!!!
Imremagdi
hát ezt is csak te tudod elbaszni ! Xp-alatt minden magátol megy ! Elég lenne csak kinyitni a szemed ! Balfsz !

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Nekem itt elfogyott az ötlet, megkérdeztem mást akinek van ADSL-je és nála is hasonlót ír ki ipconfig /all. Xp-re rátelepítettél valamit vagy a saját dsl kapcsolódó felületét használod? Ha jól tudom XP nem tolerálja túl jól ha mást használsz a sajátja helyett.
Breki33
azt kikapcsoltam

este megprobálom bemásolni

köszi
Jobbgomb, popup menüben megjelölés, egérrel kijelölöd a kívánt területet, jobb gomb megint. Ekkora bekerül a vágólapra a tartalom, azt Ctrl+V-vel bemásolhatod ide.

A hálózati kártya beállításainál, az utolsó speciális nevû lapon van az XP belsõ tûzfal beállítása. Azt érdemes kikapcsolni mert sok galiba forrása szokott lenni, helyette érdemesebb valami külsõ programot használni, de elõbb induljon el a net.
Breki33
akkor nem használjátok?

köszi

és innen esetleg?:
http://www2.multiproxy.org/anon_list.htm
[Jakuza]
Szerver neve: proxy.axelero.hu
port: 3128
IP cím: (195.228.240.34)

Nem sok ertelme van.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Breki33
a parancssorra gondolsz?

oké megnézem, csak nemtudom, hogy tudom a parancssorost bevágólapozni

a csatolókat végignéztem újra felraktuk de DNS mindenhol kilõve

Az a hulyeség ha jol tudom ha WIn98-ra amin be van állitva telepitem az XP-t általában simán megy a háló

Amúgy köszi a segítséget

VAn az Axelero-nak proxy-ja?

Egyáltalán érdemes valamit beállitani, hogy gyorsuljon?

Índítsd el XP-n a command linet(Run/cmd), aztán írd be ipconfig /all, a végeredményt pedig másold be ide.

A hálózati kapcsolatoknál nézd végig a csatolókon minden tulajdonságot, valahol fixen be lehet írva DNS szerver csak épp nem a Suxié hanem a Westeles.
Nyiss meg egy msdos parancssort és oda írd be a pinget az nem záródik be és akkor talán látnál valami informatív hibaüzenetet.

Azért gyanakodtam a DNS-re mert amikor azt a teszt IP-t pingeled akkor IP-t használsz, amikor már más oldalakat akkor gondolom domainnel hivatkozol rájuk.

Próbáld ki a 195.228.240.145-t meg tudod-e pingelni, ha igen akkor tuti DNS beállítás probléma.
Breki33
hát tudtommal nincsenek amit az Axeleros mondott DNS cazokat irtam be

a pingetésnél csak a tesztcimnél van visszajelzés

a többinél kijon a fekete ablak majd seszó se beszéd bezáródik
Ok de a hálózati beállításoknál a TCP/IP alatt nincsenek beállítva fixen westeles DNS szervercímek?

Amikor megpingelsz egy domaint és nem sikerül a címfeloldás ki szokta írni hogy az a baja, nálad mit ír ki?
Breki33
tûzfal nincs
Breki33
hát egy westeles klien volt fent de azt leszewdtem es most telepitettem uj kártyát
és a szerelõ adsl kapcsolatot

a DNS-t az Axelerotol kértem
DNS feloldás megtörténik? Ha korábban másik szolgáltatónál voltál nem lehet hogy fixen belõtted a DNS címeket? Sõt még a tûzfalon is beállítottad hogy csak arról a két címrõl fogadjon el DNS kérést. Ha most mások a DNS szerverek könnyen így kicsukhatod magad.

Nézz körül a DNS beállítások közül és elsõ körben kapcsolj ki minden tûzfalat. Ha úgy megy akkor arra felé kell korrigálni a hibás beállításokat.
Breki33
sziasztok

most kötötték be az ADSL_t de valamiért nem megy

a szerelõ gépén az én jelszavammal minden ok
Ha az enyimen pingetem a teszt ip-t azis ok, de bármi mást pingetek semmi válasz még annyi sem hogy nem elérhetõ

Ha EXplorerben nézek címet vagy FTP-t akkor meg nem elérhetõ

Van valakinek ötlete mi lehet a gond?
Megsúgom neked az egy beetetõ konstrukció volt a fatáv részérõl. A saját nagyker árából adott 30% valódi árkedvezményt(nem úgy mint ez a mostani 25% volt) és azt az ISP-k egy az egyben tovább adták az ügyfelek felé. Persze mivel beetetés akció volt ezért csak az új ügyfelekre vonatkozott és nekik is csak az elsõ évre, akárhány éves szerzõdést is kötöttek.

Ilyen kedvezmény még talán lehet, bár jelenleg nincs rákényszerülve a fatáv hogy ilyet csináljon hisz túlkereslet van az ADSL piacon, szépen fogy e nélkül is akkor meg minek csökkentsen árat. Épp ezért jó ideig nem is lesz várható hogy br. 10 rongy alá esik az ADSL-es net ára.

Majd akkor esik újra az ára ha már eljutnak odáig hogy kezd telítõdni a piac és nem lesz a termék iránt elég nagy kereslet és hogy újra kelendõvé tegyék árat csökkentenek. De ez szerintem még odébb lesz. Helyette is inkább az anyacégnél bevált húzásokat fogják csinálni, vagyis lesznek forgalomkorlátos 1,5,10GB-os csomagok alacsonyabb áron amivel a belépõ usereket célozzák meg.

Ps. ne feledd Angiában az a net amit írsz 1 éve még 45-50 font volt és nem is volt túl sok ADSL userük. Aztán kegyetlenül nagy dinamikával belecsaptak a lecsóba, fejlesztettek mint a güzü és 1 év alatt lett hirtelen vagy 1.5-2 millió ADSL user. Csak azután hogy lett nagy versengés és telítõdött a piac kezdtek esni az árak. Persze ha nálunk is lenne ennyi user szerintem itt is hasonló áron lenne net, de ilyen érdeklõdés nálunk kizárt és nincs meg hozzá a megfelelõ népesség bázis.
mellesleg Angliában bruttó 18£, azaz kb 7000HUF az 512/256-os ADSL havidíja. s. eleknek és a többinek csak ezt tudom mutatni:
Szerintem ez a bruttó 9900-as átlag adsl-ár még mindig magas ezért a színvonalért. 6 rongyért már elõfizetnék rá, hiszen a net nem (nálam legalábbis) létfontosságú szükséglet. Mondhatnám, nagyon nagy reform volt az internetpiacon, hogy bruttó 9900-ért hozzámvágnak havonta egy adsl-t. Eddig a legjobb ajánlata az interwarenak volt: 2001 decemberében bruttó 8000 volt kb a havidíja ha 1 évre kötöd. Ez a mai ár ahhoz képest nevetségesen magas, pláne ha megnézzük, hogy azóta már a 2. év ketyeg. Ez az egész net-kérdés ma nagyon el van itt nálunk b*szva. Én remélem, hogy idén õsszl lejjebb viszik az ADSL havidíját, mert akkor már én is és még sok más ilyen olcsójános befizetne erre az INFRASTRUKTÚRÁRA. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy netfüggõ vagyok, mert fentebb írtam, hogy nem létszükségem (ezért is vagyok most is modemes, bár lehetne adsl-em technikailag), hanem csak azt, hogy egy mai úgymond fejlõdõ országban igazán megkaphatná ezt az ember.
ollie
aha, nekem is tele van mindenem az axeleroval, bár még nem volta adsl-em, de volt modemes kapcsolatom ami nem mûködött 3-4 hónapig, de fizettem érte, aztán lemondtam mert nem tudták megcsinálni.

K.András
Nekem nem tesz be a számla,egyszerüen arrol van szo hogy ezért a pénzért ezt a szolgáltatást nyujtani szégyen!!!Két adsl elöfizetésem van,át akartam hozatni a másodikat is oda ahol lakom, erre azt merték mondani hogy oda nem lehet bekötni az adsl-t, mondom az embernek miröl beszél hát három éve be van kötve a házba a másik adsl, hebegett habogott és kihoztak egy papirt hogy irjam alá,amivel végeredményképpen le mondtam volna minden jogomrol(a már létezö vonalam jogairol is!!!), tehát nem telefonálhatok ha valami nem müxik nem szolhatok senkinek nem fordulhatok birosághoz, meg ugy semmit nem tehetek azon kivül hogy befizetek nekik havi 15 ezret...Szoval a lényeg annyi hogy be akartak palizni,és amikor mondtam hogy nem irom alá a papirt és hogy elviszem a hirfelügyelethez akkor még elkezdett fenyegetözni hogy leszerelik még azt is ami van,meg ha nem irom alá akkor nem adja oda a papirt meg ilyenek,más kérdés hogy nem vagyok ilyedös és mondtam neki hogy most ebben a pillanatban feldugom az ütvefurot a seggébe,mire is kénytelen volt otthagyni a papirt...
Akkor egy ép számlát nem tudtak még kiküldeni utobbi 5 honapban, mindig más szám szerepel rajta mint aminek lennie kéne ott,amugy tányleg nincsen baj vele,megy rendesen és a többi szolgáltatohoz képest még ez a legjobb, de ez nem jelenti azt hogy meg lennék elégedve velük, majd akkor ha a pénzemért kapok is valamit.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Sir Quno Jedi
Mer mér ??? Tökéletesen mûxik, szinte leállások nélkül, az ígért sávszélen, akár heteken át ! Mi a gond vele (az árán kívül, mert az nekem is betesz minden hónapban) ?!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3