Párizs

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DannyToyota
vki tudja hol lehet párizsban kyosho és autoart modelleket venni?

Alzheimer kór jó oldala, hogy minden nap új emberekkel találkozol!

Megtudja vki mondani h Párizsban ho és milyen boltba tok rapper cuccokat venni (ecko, g.unit) ja és persze kosaras cucokat?????????????
hmhm

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

hmhm

hmhm
molotov koktél..

hmhm
persze komoly és negatív dolgok ezek, de a kép láttán azért mosolygok

cnn-rõl
hmhm
kezdem gyûjteni a vascsöveket..

I.C.ram
Meg ugye ki ne emlékezne a kb 1-2 évvel ezelötti kelet szlovákiai dzsipókra, aki kszétverték fel szlovákiát.
hmhm

Punker
ott jóval több halálos áldozat volt.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Narancs
Gyûlölet címû film nincs meg? Totál olyan az egész...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

azt hiszem az USA-ban is volt egy nagyobb "felkelés" Los Angeles környékén, törtek-zúztak, erõszakoskodtak, de a rendõrök nem csináltak semmit, hanem megvárták míg szépen lecsendesednek 1 hét után...
Gorvik
Naja

Én csak azt nem értem, hogy a franca engedhettek be 2 millió bevándorlót?????

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

hmhm
Szerintem sem kellene elhúzni az idõt amíg bevetik õket, nem értem miért ilyen impotensek.. rakás szerencsétlenség. Amiket eddig bemutattak, mondtak róla nagyon durvának tûnik a helyzet, ilyen esetben miért kell még várni?!

Csak nehogy elterjedjen ez a trend..

Gorvik
Inkább a katonaságot kellene...

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

hmhm
Nem értem egyszerûen hogy nem tudják megfékezni a vandálkodást, és huligánkodást. Könnygázt nem vethetnek be, vagy mi?

Dzsini
tilos, a rendõrbácsik harapnak a dologra... vagy egy ismerõs kellene, vagy megtalálni az egyetemi koleszok honlapját...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Punker
ha nem esik az esõ elpecózhatsz bárhol :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Dzsini
nem tud valaki valakit aki tudna 2 hétre 2 személynek szállást adni Párizsban augusztus végén/szeptember elején? :)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zaki
jaja, meg Depardieu, meg az összes francia focista :D

shaba23
Jean Reno is jó csákó
Ramore
Senki nem tud segíteni nekem?
[HUN]PAStheLoD
a franciák téyleg hülye buzik ... de hát sokan vannak :((

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

see.aakogh
LoL ezt a nacionalista hozzászólást. :D Mondjuk az tény hogy Franciák köcsögök kivéve Jean Alesit!

Punker
mocskos franciák soha nem bocsátom meg nekik Trianont ott kéne atomot robbantani.

Ramore
És buszon és villamoson is van vonalkódolvasójuk? Hiszen a mobilis minden jármûre érvényes.
[HUN]PAStheLoD
mindegy mert ha olyat kapsz amin van vonalkód akkor dugós!

Ramore
nem mindegy
[HUN]PAStheLoD
asshem be kell dugni a metróba.. vagy csak mutatni ?

Ramore
Még valami. A "Paris Visite" 2 napra mennyibe kerül? Azt tudom, hogy egyéb kedvezményekre is jogosít az utazáson kívül, de pontosan mikre?
Ramore
Tudja valaki, hogy a "mobilis" napibérletet két napra is lehet venni, vagy másnap újra sorban állás? Amikor az ember ilyen 5 zonás mobilis-t használ az utazásaikor, ezt nem kell kezelni, vagy lyukasztani, csak felmutatni, ha kérik?
Ramore
Köszi!

Amit írtál, hogy 14 EUR árért elvisznek a reptérrõl a Disneybe, ez busz, vagy vonat? Illetve mikor indul, óránként?
[HUN]PAStheLoD
én mondtam kinn is de semmit nem értettek abból hogy F*CK U meg ilyenek... (persze a kézjel az nekik is bejön :DD)

Dzsini
ezt azért ne hangoztasd odakint :)
erre vannak az angol oldalak, meg a babelfish...

[HUN]PAStheLoD
jah ez elég reálisnak tûnik, a reptérrõl!

hülye franciák nagyra vannak a gagyi nyelvükkel...

Dzsini
One-way transportation to the park from either airport costs 14?(EUR)

a repülõterekrõl ennyi, máshonnan gondolom hasonló

http://www.nytimes.com/fodors/fdrs_tips_117_2.html
http://www.frommers.com/destinations/paris/0062030014.html

Ramore
Ez nem szép tõlük! :)
shaba23
A cég minden évben visz Párizsba, de az Eurodisney sajnos nem jut eszükbe.
Rám meg nem hallgatnak e téren:(((
Ramore
Bizony!
Ramore
Sajna csak angolul motyogok egy kicsit. A neten sok helyen csak franciául vannak infók.
Galy
szerintem ez olyan információ , ami az interneten fellelhetõ...
Lteebee
Nemegyedül megy, hanem egyénileg.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

[HUN]PAStheLoD
egyedül nem olyan cool :'( akkor inkább a Louvre-ben egy-két nap.

Tikal
attol még megmondják neked ha szépen kérdezed :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ramore
Egyénileg mennék, nem irodák szervezésében.
[HUN]PAStheLoD
háát olyan nagyon nagy nincs van egy sötétben megy és Space Mountainnak híják az jó! Egész jó csavarok vannak benne... az Indiana Jones is megéri azt az 3-4 menetet... nyugottan tolakodja mert különben vegyél heti bérletet qrva sokan vannak... a Black Mountain vagy mi az is jó de annál atom hosszú a sor... és nincs is benne fejjellefele hurok... aztán ennyi :'( több nincs.

Ramore
A belépõ árát azt tudom.
Az Eurodisneyben, ha jól értem, akkor megveszem egyszer a belépõt, és bárhol, bármit kipróbálhatok? Vannak olyan komoly és hatalmas hullámvasútak is a parkban, mint amilyeneket a filmekben lát az ember?
[HUN]PAStheLoD
jah ott még az árati is megmonnyák talán

Oldal 1 / 2Következő →