54
Párizs
-
#54 vki tudja hol lehet párizsban kyosho és autoart modelleket venni? -
fritz08 #53 Megtudja vki mondani h Párizsban ho és milyen boltba tok rapper cuccokat venni (ecko, g.unit) ja és persze kosaras cucokat?????????????
-
#52 -
#51 -
#50 molotov koktél..
-
#49 persze komoly és negatív dolgok ezek, de a kép láttán azért mosolygok
-
Prank #48
cnn-ről -
Prank #47 -
#46 kezdem gyűjteni a vascsöveket.. -
#45 Meg ugye ki ne emlékezne a kb 1-2 évvel ezelötti kelet szlovákiai dzsipókra, aki kszétverték fel szlovákiát. -
#44 -
#43 ott jóval több halálos áldozat volt. -
#42 Gyűlölet című film nincs meg? Totál olyan az egész... -
Prank #41 azt hiszem az USA-ban is volt egy nagyobb "felkelés" Los Angeles környékén, törtek-zúztak, erőszakoskodtak, de a rendőrök nem csináltak semmit, hanem megvárták míg szépen lecsendesednek 1 hét után... -
#40 Naja
Én csak azt nem értem, hogy a franca engedhettek be 2 millió bevándorlót????? -
#39 Szerintem sem kellene elhúzni az időt amíg bevetik őket, nem értem miért ilyen impotensek.. rakás szerencsétlenség. Amiket eddig bemutattak, mondtak róla nagyon durvának tűnik a helyzet, ilyen esetben miért kell még várni?!
Csak nehogy elterjedjen ez a trend..
-
#38 Inkább a katonaságot kellene... -
#37 Nem értem egyszerűen hogy nem tudják megfékezni a vandálkodást, és huligánkodást. Könnygázt nem vethetnek be, vagy mi? -
#36 tilos, a rendőrbácsik harapnak a dologra... vagy egy ismerős kellene, vagy megtalálni az egyetemi koleszok honlapját... -
#35 ha nem esik az eső elpecózhatsz bárhol :) -
#34 nem tud valaki valakit aki tudna 2 hétre 2 személynek szállást adni Párizsban augusztus végén/szeptember elején? :) -
#33 jaja, meg Depardieu, meg az összes francia focista :D -
#32 Jean Reno is jó csákó -
#31 Senki nem tud segíteni nekem? -
#30 a franciák téyleg hülye buzik ... de hát sokan vannak :(( -
#29 LoL ezt a nacionalista hozzászólást. :D Mondjuk az tény hogy Franciák köcsögök kivéve Jean Alesit! -
#28 mocskos franciák soha nem bocsátom meg nekik Trianont ott kéne atomot robbantani.
-
#27 És buszon és villamoson is van vonalkódolvasójuk? Hiszen a mobilis minden járműre érvényes. -
#26 mindegy mert ha olyat kapsz amin van vonalkód akkor dugós! -
#25 nem mindegy -
#24 asshem be kell dugni a metróba.. vagy csak mutatni ? -
#23 Még valami. A "Paris Visite" 2 napra mennyibe kerül? Azt tudom, hogy egyéb kedvezményekre is jogosít az utazáson kívül, de pontosan mikre? -
#22 Tudja valaki, hogy a "mobilis" napibérletet két napra is lehet venni, vagy másnap újra sorban állás? Amikor az ember ilyen 5 zonás mobilis-t használ az utazásaikor, ezt nem kell kezelni, vagy lyukasztani, csak felmutatni, ha kérik? -
#21 Köszi!
Amit írtál, hogy 14 EUR árért elvisznek a reptérről a Disneybe, ez busz, vagy vonat? Illetve mikor indul, óránként?
-
#20 én mondtam kinn is de semmit nem értettek abból hogy F*CK U meg ilyenek... (persze a kézjel az nekik is bejön :DD) -
#19 ezt azért ne hangoztasd odakint :)
erre vannak az angol oldalak, meg a babelfish... -
#18 jah ez elég reálisnak tűnik, a reptérről!
hülye franciák nagyra vannak a gagyi nyelvükkel... -
#17 One-way transportation to the park from either airport costs 14?(EUR)
a repülőterekről ennyi, máshonnan gondolom hasonló
http://www.nytimes.com/fodors/fdrs_tips_117_2.html
http://www.frommers.com/destinations/paris/0062030014.html -
#16 Ez nem szép tőlük! :) -
#15 A cég minden évben visz Párizsba, de az Eurodisney sajnos nem jut eszükbe.
Rám meg nem hallgatnak e téren:(((