4140
-
#119 Ha 40$ a Gamcard akkor a hitelkártya jobban megéri, az azt hiszem 36$, ha 3 hónapot kifizetsz.
A Gamecard egyébként honnan lenne? -
#117 Na nics vkinek egy hexeditora? -
#116 Ez jól hangzik, már szedem is. -
#115 Már előfizettél? :) -
Petko #114 van itt minden... a jatekban spontan max 10 fos squadokra lehet feloszlani akik latjak egymast, es a parancsnokuk iranyitja oket. aztan vannak outfitek ami tobb ember fix csoportosulasa (mint egy klan pl.) es ezek gyorsan tudnak egymas kozt squadokat csinalni.. aztan nemsokara berakjak egy patchel a szakaszokat, ami 3 squad egyutt -
#113 Én úgy tudom hogy egyszer kell csak így bejelentkezni. De akkor lehet hogy nem, akkor hasonló lesz az adsl-hez. A limitet pedig nem fogják levenni, majd csomagokat lehet venni :( -
#110 Ja meg lehet rallyzni rendesen a jeeppel? :) -
#109 Közben azt még megkérdem, hogy itt hogy van felosztva ez a sok ember? Azt tudom hogy van 3 frakció, de vannak kissebb osztagok is gondolom? -
#108 Hmm ahogy itt olvasgatom a kommenteket, tényleg jó game lehet.... Most vették le a limitet a chellomról, megyek is leszedni a trialt :) -
#107 Kéne valahonnan hexeditor. -
#105 Nem gyenge az, csak nem kell frontálisan tank ellen menni. :) -
#104 Meg az a legfőbb bajom, hogy fogalmam sincs az erőviszonyokról. :( Azt ma megtanultam, hogy a Harasser jó gyenge. :)
-
#103 Az azt jelenti, hogy hány training van megnyitva biztoss, ilyesmit hallottam én, tudomásom szerint. -
Petko #102 mondom, training.bin valami 1 byteos file... megnyitod hexben es atirod a szamot ami most 3, 8 ra -
#101 Léci ird már le, hogy mit kell átszerkeszteni hexben mire. -
#100 Hehe, legalább volt mit csinálni. :) -
Petko #99 jo volt azer a mai game... mostmar van 6 magyar ps jatekos akit ismerek.. ha lesz 10 csinalunk outfitet...
a tutorialos dolog az egy bug, mindenkinel van.. de en kivancsi voltam a folytatasra es a tutorial.bin t hexeditorral meg lehet szerkeszteni az egyetlen szamot ami benne van 8 ra, es akkro mindent vegig lehet vinni (van benen ugyanilyen bug meg mashol is)..
a mai kontinentalis attackrol meg annyit hogy ilyet mostanaban minden este szervez ez a matrix cr5.. telipakolnak 12-15 galaxyt aztan egy egesz kontinenst befoglalnak eroltetett menetben.. screen shotot azér én is csinaltam a mai gyülekezőröl:) -
#98 Bocs a kétszeri felrobbanásért... :] -
#97 Én nekem mára ennyi. Elég izgalom volt nekem az, hogy ott voltam az offenziva kirobbanásánál (még a legelső felhívó üzit is láttam). Asszem nyugovóra térek. -
#96 Petko & Hmuda sorry csak lagzik nekem továbbra is + idegességemben a gépet véletlenül kihúztam a konnektorból (a joystickot akartam kirántani az USB-ből). Sorry. :(( -
#94 Tudom. Vele is beszéltem, de szétszakadtunk. -
#93 Ja, képzelem, hogy hol tarthat már az offenzíva. :D
Off:
Megjelent az új Scary Movie 3 tréler. Még azok is nézzék meg, akik eddig az előzőeket se szerették, mert iszonyat durva! :DDD
LINK -
#92 Nyomulok is be megnézem mi a helyzet. :) -
#91 Ott van Petko is. :D -
#90 Ja és mostmár én is átmentem a terránaokhoz. Mikor lehet csinálni outfitet? Már tagja vagyok egynek de túl sokan vannak az összetaráshoz. -
#89 A minimap is adhat némi támpontot "laikusoknak", hogy mire lehet számítani. :) -
#88 Nem mertem kipróbálni. :D -
#86 Bakker ma valami nagyon nagy dolog volt. Terranoknál volt egy hatalmas kontinentális offenzíva. Egy srác bejelentette, hogy minden fellelhető Terran jelentkezzen a Sanctuaryben. Én is odamentem és kiderült, hogy két kontinens elfoglalására elegendő katona gyült össze. Én is mentem de pont a bázis fölött kilépett a progi, de még megvan a kép a támadó sereg (igen, sereg) kis hányadárol:
-
#85 Akkor ez SOE sajátosság Timber említette hogy SWG 2 giga RAM-mal érzi jól magát.. elég durva. :( -
#84 Dettó. :) -
#83 Hát nekem kicsit meggyűlik a baja a grafikával, úgyhogy minden minimmumon van és mostmár jó fut. :)
Fontos kérdés: csak nekem akad le a kocsis tutorialnál? Amikor azt kéri a csaj, hogy szálljak ki a Harasserböl, hiába szállok ki, a tutorial nem megy tovább. -
Petko #82 kifejezetten memoria gond... rohadt sokat eszik, es az en fel gigammal is swappol mint a diszno, vinyo folyamatosan duruzsol. egyébként nem laggol, meg 56k s modemen is el lehet jatszani, és jol birja a videokartya is a tobbszaz embert is megjeleniteni -
#80 Mondjuk lehet azért van mert Axelero szar külföldre.. meg szerintem a RAM is kevés, mert trainingnél is meg-megakad (swappel). -
#79 Nekem nem lagzik annyit. Kábelnetem van. Néha mikor egyedül próbálok az álcaruhámban erődöket foglalni, néha kidob, de amúgy jó a kapcsolat. -
#78 Ja, az ilyen jelenetek tényleg királyak. :) De neked nem lagzik?
Egy nagyobb bázis ostromkor annyian vannak egy kis folyosón mint egy egész BF mapen. :) Még azt szeretem, amikor hidakon vonulunk, jobb sávban a páncélosok, balban a gyalogság, közben csomó repülő felettünk, királyság! :) -
#77 Nem kell a tréning miatt sajnálkoznod, mivel ott csak akkor kapsz XP-t ha kézbeveszed a fegyvert és onnan már nem. Pont mint a járműveknél.
Nekem meg a legjobb élményem az volt mikor egy rakat srác (minimum 50) összegyült a sanctuary-ban, volt vagy 5-6 Galaxy-nk és mindegyikben ott csücsült egy Harasser. Az egiket én raktam be a raktérbe és aztán meginultunk. Kisebb kavarodás után a warpgate-nél megindultunk egy Vanu bázis ellen és két óra alatt el is fogaltuk. Volt még a közelben 3 re-spawn kocsink úgyhogy a bázisnak esélye sem volt, tekintve a folyamatosan beérkező erősítést is. A végén már 200-an vártuk a foglalási idő lejártát. :) -
#76 Játszottam megint.. kezdődött azzal, hogy trainingnél egy pöcs azzal szórakozott, hogy az utolsó pillanatban mindenki elől felrobbantotta az éppen lőtt célpontját egy rakétával. :(
Utána mentem élesben nyomulni.. gyors a játék, mint a szélvéstz, csak akkor áll meg (nem lelassul, megáll) ha valami akció van. Lehet az 512MB RAM a kevés, vagy a netkapcsolatom nem elég ehhez (Axelero ADSL, pingnek 92-őt ír), de ez így játszhatatlan. A másik az, hogy a medium assault puskámmal lövök mint állat egy csávót (nem MAX) oldalról, erre szép komótosan megfordul, és egy lövéssel valami brutál fegyverből kivégez. :(
A hangulat egyébként eszméletlen, volt hogy becsléseim szerint legalább 300 gyalogossal + 20 járművel támadrunk egy bázist. :) (Ilyet csak DaOC RvR screenshotokon látni) Igazi háborús hangulata van.
De a fentiek miatt azt hiszem nálam felejtős a game. :( -
#75 Beleolvastam az All-Access-be de nem vagyok biztos,hogy kell-e hozzá a dobozos is. -
#74 Ahhoz meg kell venni a dobozost, ugye?
Ha köcsög SWG benne lenne a SOE All-Acces-ben akkor asszem én is előfizetnék, de így nem. :( -
#73 Na megint mennek a szerverek.