4140
  • dikki*yysw
    Ja, és tényleg szaggat 512 rammal. Bár én 1024*768@32 bit, szal amit auton beállított azon nyomtam. De nem szeretnék mindent minre venni, szal szaggatva fogok játszani :)
  • Braveheart
    Ja a Star Wars Galaxies is 14.99 dolcsi havonta...
  • Hmuda
    Akor igen. Sajna kezdenek egyre drágábbak lenni ezek az MMO játékok. :(((
  • Braveheart
    Ok asszem holnap nekiállok
  • Braveheart
    ja rendben ok nem szóltam...
  • dikki*yysw
    Töltsd le. Megéri. Unique. Király. King of its class. stb.
  • Braveheart
    de idézőjelben volt!
  • dikki*yysw
    Azért írta a kell-t "" közé..
    Még nem túl sok magyar van, de szerintem csak idő kérdése, hogy kialakuljon egy daoc szerű közösség. Persze, fps sok van, mmorpg kevés, szal nem tudom mennyire lesz fél, egy éves szinten tartós. Csak remélem, hogy nagyon :oP
  • Braveheart
    Hát ja jelenleg nálam is ez a helyzet, csak nekem még nincs meg a trial sem...
  • Braveheart
    Én nem úgy értettem, hanem úgy, hogy akkor kell megvenni a teljest, ha akarok még vele játszani.
  • dikki*yysw
    Nekem 10-éig van még a trial, persze gondolom utána kezdhetek egy új trialt, csak ugye elvész a karakter.
    Viszont 50$-m nincs egy játékra most, mert kell jópár egyéb cumót vennem, szal asszem ha lejár a trial akkor ez így ennyi.
  • Braveheart
    Kár :( És sokan előfizettetek már rá? Megéri?
  • Hmuda
    Nem. Ha nem akarod, akkor nem kell. Max azután nem jtszol vele.
  • dikki*yysw
    Igen.. :(
  • Braveheart
    Jó egy picit visszaolvastam... Fileplanetről 1435 mb-s trial verzió? Nem semmi... és mivan ha letelik a 7 nap? Meg "kell" venni a teljest és előfizetni?
  • dikki*yysw
    Nem. Olvass vissza, aztán kérdezz.
  • dikki*yysw
    Húbazzeg ez egyszerűen KIRÁÁÁLY!

Ezt neked forma1, meg foci :DD

12:09-től kezdve mostanáig nyomtam egy fél perc szünet nélkül, még az elején beléptem egy német/angol nyelvű squadba, iszonyú normálisak, megvárnak, magyaráznak minden; állati!

A squadommal beszálltunk (akkor még csak 5-en) egy galaxyba, és átmentünk vmi szigetre. Nem tom mi volt a neve, elkezdtünk csak így 5-en lődözni, aztán egyre többen lettünk, és már több száz fős alakulat rohamozta a bázisokat. Elfoglaltuk a teljes szigetet, az utolsó toronyig.

Mintha a Freelancerben, amikor összejött a szükséges pénz a következő levelhez, és megszólított a csaj, rögtön: broadcast : we need people to (nemtommi)!

Váá, az összes ember galaxykba be, átrusholtunk, most végeztünk azon a szigeten is. Teljesen nulláról indulva most már szintén 100%-osan a miénk.

Az a baj, egyelőre kis lóbaszó vagyok, nincs semmi cert-em, BR 5-ös még csak (bár alig kell pár pont, kb. 1 mm a 6-oshoz) szóval lesz még hova fejlődni.

Most el kéne dönteni, magyarokkal maradok-e, vagy ezzel a squaddal..
  • Braveheart
    A jó édes anyukád a lámer, tudod? Ez már a szokásoddá vált, hogy minden fórumon beszólsz nekem baze? Álljál le azt tanácsolom...
    Most néztem be először a topicba,1 napja ismerem a játékot, és nem tudtok válaszolni 1-2 rövid kérdésre?
  • dikki*yysw
    Lámer.
  • Hmuda
    Csak játszod a hülyét, már megbocsáss? :DDD
  • Braveheart
    hogyan játszatok? letöltöttétek a trialt vagy mi? és a trial tényleg csak 7 napig működik, nincs hozzá crack?
  • Braveheart
    va ningyenes, tört szerver?
  • Hmuda
    Á rutintalanok vagytok. Én fél óra játék után levettem a grafikát abszolút minimumra és csak a látótávolság maximális. Ilyen gaménél nem a gfar a lényeg.
  • KisKolok
    Gyengus vagy, nálam 1300-as celeronT-n sem szaggat medium beállításokkal 320mega rammal :)))
    Ajánlok újrainstallt és defragot :)
  • Joint
    sziasztok! ezt a játékot megkell venni ahhoz , hogy lehessen vele neten puffpuffolni? :)
  • Xboxman
    Ma jól kibasztak velünk a Terranok.Visszafoglalták fél ishundart.Másik felét meg a 'kékek'.Hrrrhrr
  • Lacc
    Hát nekem eddig 1 db embert sikerült kinyírnom :D De a Galaxy-ba már egész jól belerázódtam, már szállítgattam ant-eket is, squadokat is, rulla kis gép az :) Meg az is tetszik hogy lehet vele szállítani mindenféle dzsipet meg kisebb tankot is.
  • Lacc
    Hát gondolom kitaláltad hogy az eu. serveren vagyunk ;) A training centert meg azért írtam csak így, mert mikor először spawnolsz, akkor rögtön kijön egy kis ablakba a help mint a tutorialba és leírja, hogy kiraktak neked néhány megszámozott waypointot, és le is írja melyik micsoda, és köztük van a training center is :) De azt tudom milyen mikor úgy tűnik hogy mindenki tudja mi van csak te nem, nekem is ilyen volt :D De hamar bele lehet rázódni, meg majd este gyere fel aztán elmondom hogy mi hogy van, vagy ha én nem akkor akárki innen.
  • Petyus_
    Jaja.. látok egy Vanut kezdőként, lövöm mint a disznó, ő észreveszi fél perc múlva, hogy hol vagyok, megfordul és leküld egy energianyalábbal. :D
  • Petyus_
    Nem akarlak benneteket elkeserítni, de a trial telepítésekor világosan leírja, hogy meg kell venni a "dobozos" (vagyis nálunk DVD-tokos :)) verziót..
  • Petyus_
    "túl jó grafika"

Ugye ezt nem gondolod komolyan? :)
  • dikki*yysw
    Hm bemegyek európaira és megyek a virtual training centerbe.
  • dikki*yysw
    Elnézést, Lacc nem lacc.

Most akkor kezdjük az elejétől MINT AZ OVIBAN.

Milyen szerver?
  • dikki*yysw
    De mit vagy hol.

Ez hasonlít a linuxra: "másold be a scriptet az init.d -be, és add hozzá a 2-3-4-5 futtatási szintekhez". De azt nem mondja, hogy mi a f***al lehet hozzáadni JÚJ update-rc.d lol.

MENJ BE A TRÉNING CENTERBE lacc meg foglak verni :)
  • dikki*yysw
    Na jó kb-re nem vártam mást :D A BÜDÖS K......

spawn. vagyok. mindenki tudja mit kell csinálni, csak én nem. ez olyan mint a suliban, mindig mindenki tudja mivan csak én nem. aztán bementem vhova, ami elrepített egy szigetre, ahol én voltam az egyetlen terran. aztán lelőttek, és nem lehetett respawnolni.

Igazából nem vártam mást, minthogy -lévén faszláma vagyok a MMO játékok világában- töketlenkedek, és totál értetlenül állok majd a rohangászó emberek között.
  • Lacc
    Jah nekem is ez volt. De annyira nem érdekes szerintem, ingame meg lehet tanulni azt ami a további tutorialokban van, meg ezért úgysem kapsz xp-t :) Csak majd online menj be a virtual training centerbe, és próbálj ki minden járművet, mert lépsz vagy két szintet vele.
  • dikki*yysw
    na a kocsis tutorialnál elakadtam én is. fákkin készítők.
  • dikki*yysw
    Milyen kircsi ilyenkor, hogy már volt station accountom :D
  • dikki*yysw
    Írtam nekik, ÉS MINDJÁRT INDUL A GAME :D
  • dikki*yysw
    Terranok legtöbben? Az úgy nem jó. Na mindegy.

Most helyet kell csinálnom, 300 mega van és 2,8 gb kell :D