4140
-
Lifeforce #255 Reggelt.
Viszem gyerekeket oviba aztán beülők :D ------------ :DDDD
Senki nem mondta, hogy nekem jól megy.
Mindenkinek swapol a winyó.
Sajna rosszabb mint a BF mert ez igazán ram zabáló. -
#254 Thanx -
Petko #253 /stats parancs -
#252 Tényleg az FPS-t és a pinget ki lehet íratni valahogy? Persze a Fraps is ott van de jobb lenne ingame. -
#251 Hát nekem is chello-m van, és tényleg elég lagos vele, de azért lehet játszani. Igaz, közelharcba csak MAX-el érdemes így menni különben egy lag alatt kampec :D
De az igaz hogy egy jól megszervezett terran hadtest elsöpri a lilákat, szóval ha kijön a balance patch akkor 'potkívánok
Nekem nem nagyon swappel, max mikor kimegyek a szabadba valami épületből, csata közben sosem, meg amúgy se nagyon, 640 mega RAMBUS-al. Viszont az örgek kopott GF3-amra már igencsak ráfér a csere, majd beújítok valamit már lassan mert az fps-el már adódnak gondok...
A Sniper puskát próbáltátok már? Mert én kipróbáltam a VR centerben, közelről pontosan fejbelőttem egy manust és nem halt meg... Szóval hogy van ez? -
#250 Nem nagyon fogsz találni olyan Radeont IMHO. Kiskerben, bemegyek oszt vásárlok alapon legalábbis nem.
Nekem AthlonXP 2000+, GF4 Ti4200, 512 mb rammal jól menne, ha nem kéne swappolnia. FPS-el nincs gond.
Sztem mindegy, hogy AMDs konfigot veszel-e vagy P4-et, mert 3,2 ghzig megy P4, 3200+ -ig a Barton, egykutya (a 2. ebből olcsóbb viszont). -
Petko #249 nekem 2,4 p4 512 dual ddr 333 ram (1 gigara fogom lehet bőviteni a ps miatt), radeon 9500 -
KisKolok #248 Petko, Lifeforce: nektek milyen gépetek van, hogy jól megy?
Mostanában fogok venni gépet, de nem tudom, hogy érdemes-e még AMD-s konfigot venni. (vidkártyának vennék radeon9500-öst, hogy felhúzzam 9700pro-ra) -
Petko #247 ja soory nem punisherel, hanem MAX Bursterrel... -
Petko #246 haha ma is megszopattam a láma vanukat... Fél Cyssort elfoglalták a dögök, de én a frontvonal mögött bekempeltem egy hegyre a gunuku dropship center mellé, és ahogy a köcsögök próbáltak galt, meg reavereket venni, szépen a hegyről kilöttem őket a punisheremmel... így járt: 3 galaxy, 5 reaver, 2 mosqito.. végén meg szépen recalloztam, hogy még megbosszulni se tudják :) -
#245 Első lépésben add el a géped, másodikban köttess dsl-t.. :)) -
KisKolok #244 Én már teljesen kiábrándultam a gépemből.
Megyünk ostrom, mindenkibe kell ezret lőni, engem meg 3-4 lövésből leszednek.
Jön egy köcsög terran marauder, vagyunk 10-en, én a legtávolabb a fa mögött, úgy lestem csak ki. Swap-swap meghalok, egyedül.
Pedig a 150-es páncél volt rajtam és a csíter lilával voltam. Esélyem sincs lőni. Meg kurva lassan fut ilyen cuccban. -
#243 Na ez most jó értelmes lett. Szal, 3 hónapra nincs szükségem, csak egyre.
És, nem lehetetlen killelni.
És, a büdös lilákat is le lehet lőni. Hátulról, Punisher 2nd lövésével :D
És, egy jól szervezett Terran offenzívát nem tudnak, vagy nem akarnak tudni megállítani. -
#242 Nekem szeptemberben suli. Letűnök, mint az üstökös. Biztos elmodemezgetek még havi 10k-t, de adsl-t nem szeretnék albérletbe, szal próbálom kiölni magam mellől a tanulást hátráltató dolgokat; egyébként is, szept. 30 HL2!!!!
Amúgy asszem 8 killem volt ma. Egy MAX-ot is lekaptam vmikor, biztos sokan lőttük egyszerre és enyém lett a frag :D -
Lifeforce #241 Most jöttem le. :)
Baz a paraszt lilák megint mindent befoglaltak.
Én majd azon fogok röhögni ha jön a pach és a lilák is megkapják a béna fegyvereket :DDD
Megalool lesz az az alázás amiben részük lesz :)
Hát igen akik hozzá vannak szokva a könnyed öléshez a kibaszott jó ágyukkal az nagyon meg fogja szívni :DDDD
Lacc: a 10 pénzben benne van 3 hónap elérés.
Így ha kiszámolod a nyersanyagot és egyebekete kell csak kifizetned a játékot nem.
Bár nagyon hülyék mert ha nem kellene megvenni akkor 1000000szor többen fizetnének be...De így, hogy lehet, hogy nem is élek a 3 hónap mulva már nagyon elgondolkodtató... :( -
#240 Win98-al lehet annyi, XP-vel azért nem :) De nekem is kéne már nyomnom egyet, csak 15% szabad helyet akar hozzá a win, nekem meg most 5%-om van. Múltkor elkezdtem, csak vmiért leállítottam.. hiba volt. Több mint fél éves már a winem, swappel rendesen ha olyan van. Az MGS2 ispm 57000 fragmentben van :D -
Petko #238 kemény dolog a 10x erősebb leasherrel öldökölni:) na majd ha lessz patch, ami javítja a fegyverek egyensúlyát... -
#237 Öcsém, el sem hiszem, elmentem este focizni. Még lezuhanyzom, gyökérkedem a linuxos gépemmel és 11 van. Éjfélkor meg mehetek alunni.
Na de majd reggel... -
#236 Meg ha ki lehetne iktatni ezt a ku** alvást... miért nem lehet napi 24 órát játszani? MI SZÜKSÉG VAN ALVÁSRA? :(( -
#235 Amíg ott voltunk, úgy omlottatok össze mint egy kártyavár.. két TELJES szigetet vesztettetek el 5 óra alatt.. ha nem lennének az említett fegyvererősségi anomáliák, semmi gond nem lenne. -
Xboxman #234 huahaha mienk a vilgág 69%-a!Szarból vagytok Terranok -
Xboxman #233 huahaha mienk a vilgág 69%-a!Szarból vagytok Terranok -
#231 De bizony az. -
#230 De, LucasArts/SOE. -
#228 SWG-nél nincs free trial. :) -
#226 A Media Markt-ban láttam egyébként tegnap, 10 ropi volt... Elég húzós ár, de lehet hogy majd leperkálom érte, mert szerintem ez a játék megéri. De akkor is sajnálom hogy nem lehet cska gíy a triallal befizetni a havidíjat és kész :( Mondjuk a Sony-nál ez nem az első eset, az SWG-vel is ugyanez van. -
#225 Szerintem reinstallal meg lehet hosszabbítani. Csak akkor megint lehet kezdeni új karit. -
Braveheart #224 Még ADSL-el is lenne egy egész nap. -
Braveheart #223 És ha letöltjük a Trialt akkor semmiképp nem lehet "meghosszabbítani" azt az 1 hetet, ugye? Pl. új kari,reinstall... mert 1 hétre sztem nem érdemes letölteni 1430 mb-t. -
#222 Hát bizony, ez van :( Abba a mai nagy szigetes foglalásban én is részt vettem egy Galaxy-vel ;) Nagy feelinges volt, megállíthatatlanok voltunk :D Egyébként láttam ott egy Macko nevű karit az nem valamelyikőtök volt?
Tényleg beírhatnátok hogy milyen néven játszotok a friend list miatt. Én Scythee vagyok (Scythe már foglalt volt :P) -
#221 http://www.hexworkshop.com/ -
#219 Hm stationön most nézem, alig van terran sziget. Én meg azt hittem, a gyengébb oldal ellenére majdnem 1/3-adost rész a miénk. A mai előrenyomulásunk láttán, legalábbis. Pf, és alig van 1-2 kontinensünk, a többi szinte mind a liláké.. -
KisKolok #218 JÓvanna bocsika nemtudtam már megyek is terrannak ;-))))))))))))) -
Petko #217 nemtom honnan szeditek hogy a nc a durva... teljesen alap mindenki által ismert tény hogy a fejlesztők a leasherrel és a magriderrel totalisan elbaszták az egyensúlyt a vanuk oldalára.. sokkal durvábbak a másik 2 birodalomnál, ezért már volt 1 hete kb. terrán bojkott amikor csak 1-2% terrán volt fennt a szerveren, hogy végre a fejlesztők észrevegyék, és kijavítsák. Ezért is utálom a vanukat és nem leszek az, mert lámér kisgyerekeknek való, akik csak a 10x durvább fegyverrel tudnak sikert elérni (én pl. ki tudom őket lőni nagynehezen néha még így is) -
#216 Lentebb van a megoldás. -
#214 Köttess is :) Én 5 és fél óra játék alatt nem szakadtam. EGYSZER volt vmi kiírás, de mire elolvastam volna ment tovább a játék, kb. 3 secet várt, és ugyanott folytathattam. -
KisKolok #213 Én holnapig nem fogok játszani, KURVA chello olyan lagos. Minden 2. percben connection problem. Így nem lehet játszani!!!
Holnap viszont megyek adsl-t köttetni. -
Xboxman #212 Azt hol tudom megnézni hol van a legnagyobb front? -
Xboxman #211 Hát ha geforce 1-el szaladgál van akkor talán ez igaz is... -
Braveheart #210 HA a 32 bitet leveszed 16-ra, sokkal gyorsabb lesz a game és szinte semmit sem fogsz észrevenni... :)