4140
  • Lifeforce
    Reggelt.
    Viszem gyerekeket oviba aztán beülők :D ------------ :DDDD
    Senki nem mondta, hogy nekem jól megy.
    Mindenkinek swapol a winyó.
    Sajna rosszabb mint a BF mert ez igazán ram zabáló.
  • Lacc
    Thanx
  • Petko
    /stats parancs
  • Lacc
    Tényleg az FPS-t és a pinget ki lehet íratni valahogy? Persze a Fraps is ott van de jobb lenne ingame.
  • Lacc
    Hát nekem is chello-m van, és tényleg elég lagos vele, de azért lehet játszani. Igaz, közelharcba csak MAX-el érdemes így menni különben egy lag alatt kampec :D
    De az igaz hogy egy jól megszervezett terran hadtest elsöpri a lilákat, szóval ha kijön a balance patch akkor 'potkívánok

Nekem nem nagyon swappel, max mikor kimegyek a szabadba valami épületből, csata közben sosem, meg amúgy se nagyon, 640 mega RAMBUS-al. Viszont az örgek kopott GF3-amra már igencsak ráfér a csere, majd beújítok valamit már lassan mert az fps-el már adódnak gondok...
    A Sniper puskát próbáltátok már? Mert én kipróbáltam a VR centerben, közelről pontosan fejbelőttem egy manust és nem halt meg... Szóval hogy van ez?
  • dikki*yysw
    Nem nagyon fogsz találni olyan Radeont IMHO. Kiskerben, bemegyek oszt vásárlok alapon legalábbis nem.

Nekem AthlonXP 2000+, GF4 Ti4200, 512 mb rammal jól menne, ha nem kéne swappolnia. FPS-el nincs gond.

Sztem mindegy, hogy AMDs konfigot veszel-e vagy P4-et, mert 3,2 ghzig megy P4, 3200+ -ig a Barton, egykutya (a 2. ebből olcsóbb viszont).
  • Petko
    nekem 2,4 p4 512 dual ddr 333 ram (1 gigara fogom lehet bőviteni a ps miatt), radeon 9500
  • KisKolok
    Petko, Lifeforce: nektek milyen gépetek van, hogy jól megy?

Mostanában fogok venni gépet, de nem tudom, hogy érdemes-e még AMD-s konfigot venni. (vidkártyának vennék radeon9500-öst, hogy felhúzzam 9700pro-ra)
  • Petko
    ja soory nem punisherel, hanem MAX Bursterrel...
  • Petko
    haha ma is megszopattam a láma vanukat... Fél Cyssort elfoglalták a dögök, de én a frontvonal mögött bekempeltem egy hegyre a gunuku dropship center mellé, és ahogy a köcsögök próbáltak galt, meg reavereket venni, szépen a hegyről kilöttem őket a punisheremmel... így járt: 3 galaxy, 5 reaver, 2 mosqito.. végén meg szépen recalloztam, hogy még megbosszulni se tudják :)
  • dikki*yysw
    Első lépésben add el a géped, másodikban köttess dsl-t.. :))
  • KisKolok
    Én már teljesen kiábrándultam a gépemből.
    Megyünk ostrom, mindenkibe kell ezret lőni, engem meg 3-4 lövésből leszednek.
    Jön egy köcsög terran marauder, vagyunk 10-en, én a legtávolabb a fa mögött, úgy lestem csak ki. Swap-swap meghalok, egyedül.
    Pedig a 150-es páncél volt rajtam és a csíter lilával voltam. Esélyem sincs lőni. Meg kurva lassan fut ilyen cuccban.
  • dikki*yysw
    Na ez most jó értelmes lett. Szal, 3 hónapra nincs szükségem, csak egyre.
    És, nem lehetetlen killelni.
    És, a büdös lilákat is le lehet lőni. Hátulról, Punisher 2nd lövésével :D
    És, egy jól szervezett Terran offenzívát nem tudnak, vagy nem akarnak tudni megállítani.
  • dikki*yysw
    Nekem szeptemberben suli. Letűnök, mint az üstökös. Biztos elmodemezgetek még havi 10k-t, de adsl-t nem szeretnék albérletbe, szal próbálom kiölni magam mellől a tanulást hátráltató dolgokat; egyébként is, szept. 30 HL2!!!!
    Amúgy asszem 8 killem volt ma. Egy MAX-ot is lekaptam vmikor, biztos sokan lőttük egyszerre és enyém lett a frag :D
  • Lifeforce
    Most jöttem le. :)
    Baz a paraszt lilák megint mindent befoglaltak.
    Én majd azon fogok röhögni ha jön a pach és a lilák is megkapják a béna fegyvereket :DDD
    Megalool lesz az az alázás amiben részük lesz :)
    Hát igen akik hozzá vannak szokva a könnyed öléshez a kibaszott jó ágyukkal az nagyon meg fogja szívni :DDDD
    Lacc: a 10 pénzben benne van 3 hónap elérés.
    Így ha kiszámolod a nyersanyagot és egyebekete kell csak kifizetned a játékot nem.
    Bár nagyon hülyék mert ha nem kellene megvenni akkor 1000000szor többen fizetnének be...De így, hogy lehet, hogy nem is élek a 3 hónap mulva már nagyon elgondolkodtató... :(
  • dikki*yysw
    Win98-al lehet annyi, XP-vel azért nem :) De nekem is kéne már nyomnom egyet, csak 15% szabad helyet akar hozzá a win, nekem meg most 5%-om van. Múltkor elkezdtem, csak vmiért leállítottam.. hiba volt. Több mint fél éves már a winem, swappel rendesen ha olyan van. Az MGS2 ispm 57000 fragmentben van :D
  • Petko
    kemény dolog a 10x erősebb leasherrel öldökölni:) na majd ha lessz patch, ami javítja a fegyverek egyensúlyát...
  • dikki*yysw
    Öcsém, el sem hiszem, elmentem este focizni. Még lezuhanyzom, gyökérkedem a linuxos gépemmel és 11 van. Éjfélkor meg mehetek alunni.
    Na de majd reggel...
  • dikki*yysw
    Meg ha ki lehetne iktatni ezt a ku** alvást... miért nem lehet napi 24 órát játszani? MI SZÜKSÉG VAN ALVÁSRA? :((
  • Dikkma
    Amíg ott voltunk, úgy omlottatok össze mint egy kártyavár.. két TELJES szigetet vesztettetek el 5 óra alatt.. ha nem lennének az említett fegyvererősségi anomáliák, semmi gond nem lenne.
  • Xboxman
    huahaha mienk a vilgág 69%-a!Szarból vagytok Terranok
  • Xboxman
    huahaha mienk a vilgág 69%-a!Szarból vagytok Terranok
  • Lacc
    De bizony az.
  • Petyus_
    De, LucasArts/SOE.
  • Petyus_
    SWG-nél nincs free trial. :)
  • Lacc
    A Media Markt-ban láttam egyébként tegnap, 10 ropi volt... Elég húzós ár, de lehet hogy majd leperkálom érte, mert szerintem ez a játék megéri. De akkor is sajnálom hogy nem lehet cska gíy a triallal befizetni a havidíjat és kész :( Mondjuk a Sony-nál ez nem az első eset, az SWG-vel is ugyanez van.
  • Lacc
    Szerintem reinstallal meg lehet hosszabbítani. Csak akkor megint lehet kezdeni új karit.
  • Braveheart
    Még ADSL-el is lenne egy egész nap.
  • Braveheart
    És ha letöltjük a Trialt akkor semmiképp nem lehet "meghosszabbítani" azt az 1 hetet, ugye? Pl. új kari,reinstall... mert 1 hétre sztem nem érdemes letölteni 1430 mb-t.
  • Lacc
    Hát bizony, ez van :( Abba a mai nagy szigetes foglalásban én is részt vettem egy Galaxy-vel ;) Nagy feelinges volt, megállíthatatlanok voltunk :D Egyébként láttam ott egy Macko nevű karit az nem valamelyikőtök volt?

Tényleg beírhatnátok hogy milyen néven játszotok a friend list miatt. Én Scythee vagyok (Scythe már foglalt volt :P)
  • dikki*yysw
    http://www.hexworkshop.com/
  • dikki*yysw
    Hm stationön most nézem, alig van terran sziget. Én meg azt hittem, a gyengébb oldal ellenére majdnem 1/3-adost rész a miénk. A mai előrenyomulásunk láttán, legalábbis. Pf, és alig van 1-2 kontinensünk, a többi szinte mind a liláké..
  • KisKolok
    JÓvanna bocsika nemtudtam már megyek is terrannak ;-)))))))))))))
  • Petko
    nemtom honnan szeditek hogy a nc a durva... teljesen alap mindenki által ismert tény hogy a fejlesztők a leasherrel és a magriderrel totalisan elbaszták az egyensúlyt a vanuk oldalára.. sokkal durvábbak a másik 2 birodalomnál, ezért már volt 1 hete kb. terrán bojkott amikor csak 1-2% terrán volt fennt a szerveren, hogy végre a fejlesztők észrevegyék, és kijavítsák. Ezért is utálom a vanukat és nem leszek az, mert lámér kisgyerekeknek való, akik csak a 10x durvább fegyverrel tudnak sikert elérni (én pl. ki tudom őket lőni nagynehezen néha még így is)
  • dikki*yysw
    Lentebb van a megoldás.
  • Dikkma
    Köttess is :) Én 5 és fél óra játék alatt nem szakadtam. EGYSZER volt vmi kiírás, de mire elolvastam volna ment tovább a játék, kb. 3 secet várt, és ugyanott folytathattam.
  • KisKolok
    Én holnapig nem fogok játszani, KURVA chello olyan lagos. Minden 2. percben connection problem. Így nem lehet játszani!!!
    Holnap viszont megyek adsl-t köttetni.
  • Xboxman
    Azt hol tudom megnézni hol van a legnagyobb front?
  • Xboxman
    Hát ha geforce 1-el szaladgál van akkor talán ez igaz is...
  • Braveheart
    HA a 32 bitet leveszed 16-ra, sokkal gyorsabb lesz a game és szinte semmit sem fogsz észrevenni... :)