4140
-
Xboxman #295 "For Newbies: Try out the 90 Day Game Card! It's a convenient introduction to PlanetSide. There's no need for credit card billing. Simply buy the Game Card, enter the Card's registration code into the PlanetSide account set-up screen, pick an Empire, and head into battle! "
Szerintem aki 90napot mondott valamit elnézet,mert ezekszerint csak egy gamecard formályában megvehető ficsör... -
Borg #294 Aham, az gut.
És engine téren a TORQUE-ot használja, vagy valami egyebet? Mert hallom bug aztán van bőven (akár csak T2ben:)
Pingek, közösség, stb mennyire jó?
Nameg, mennyibe kerül az egész móka?
Tribes2-t egyszer megvettem 10ért, azóta 2 éve játszok vele online, nem kell pluszban fizetni semmit...
Azonban még egyszer aligha adok ki ennyi lét egy játékra... -
Pelgrin #293 Ja van acc meg minden, anelkul mar a patch sem jon le. Meg ette a fenne az egeszet. -
#292 Már rájöttem hogy kell pontosan lőni vele! Le kell térdelni, és úgy a legnagyobb zoomon is halálpontos, és rohadt erős! -
#291 90. -
#290 Nah leszedtem ,hol lehet megtalálni a magyarokat? -
#289 Nektek milyen szokott lenni a ping? Csak nekem ilyen magas 100as? -
KisKolok #288 Dikki: 30 nap, legalábbis dobozkép szerint (http://www.gamestar.hu/jatekinfo.php?cmd=boxnagy&x_id=148)
A héten meg lesz a gép, meg az ADSL is, aztán 10-én megyek MM és muhahahahaa :) -
#287 Igen, olyasmi. :)
Mintha egy csomó Tribes szerver linkelve lenne.. plusz itt több MMO sajátosság is van. -
#286 Jaja, 1 hatalams world van, ami fel van osztva szigetekre. Tényleg hasonlít a Tribes 2-re, bár a játékmenet azért kicsit eltérő persze. Még a járműveket is úgy kell kérni a Tribesban. -
#285 Jóvan, úgy értettem én is...:-DDDDDDDD
Akkor nekiesek.
És ha pl. többször töltöm le a trial-t, akkor többször kezdhetem el a 7 napos trial-t kezdőként? :-) -
#284 Nem Blasta, nem másolt :D TRIAL, 7 napig. Szép is lenne ha mármilyen MMO játékot lehetne ingyen játszani törten meg másoltan. -
Borg #283 Nézgettem infókat erről a planetsideról, jól értem, hogy ez a game lényegében majdnem ugyanaz mint a Tribes2, csak éppen itt 1 nagy online világba kapcsolódik be mindenki?
Mert az engine, a játékstilus, az egységek, a cuccok, a kinézet minden Tribes2, csak akkor itt nem szerverek, meg mapok vannak, hanem 1 world? -
#282 Igen, megy még a 7 napos ingyen trial a legálisan letölthető, 7 napos ingyen triallal! -
#281 A warezelő home user újabb megnyílvánulása. Már bocs, Blasta :) -
#280 ÁÁÁÁÁArrrghh...! -
#279 Nem tudom mé van ez. Regisztráltál, van station accountod, minden? Én kilőttem minden háttérprogit (steam, UD, ASE, minden) csak IE-k maradtak a játék alatt. Egyebet nem tok elmondani. -
#278 Én asszem kiprószálom ma.
Illetve megpróbálom letölteni és aztán kiprószálom.
Megy még a dolog másolt játékkal 1 hétig? -
#277 3 hónap van benne. Én sajnos nem tudom megvenni, pedig nagyon szeretném :/ -
Pelgrin #276 Ha mukodesre tudnam birni lehet meg vennem, igy nem igazan tudom ki probalni.:) -
Pelgrin #275 Szerintem csak 1honap, mint minden online jateknal. -
Xboxman #274 Hányan vesszük meg a játékot?Ha valaki más is megveszi esetleg én is beszerzek 1-et.Igaz, hogy
3hónap ingyér játék van benne? -
Pelgrin #273 Fel raktam a jatekot tegnap este es ki probaltam a traning reszt, most szerttem volna jatszani es amikor be irom a jelszot akkor utana ki fagy a launchpad, de a trainingel tzdok jatszani, ez miert van? Tegnap pedig le jott minden patch stb.. -
Xboxman #272 Bazzeg a Werneren 20%-os packet loss van.valamit nagyon elcseszhettek a Sonys fiukák... -
Petko #271 de szükséges a balance dolog nagyon is... a térkép semmit se jelent, főleg hogy mivel az ilyen kontinentális inváziót hajnali 3-4 kor szervezik a terránok, amikro alig van ellenfél, és ma délutánra már megin egész vanu lessz.. másrészt ez nem jelent semmit, mert a lényeg hogy kifejezetten utálok és irritál a vanukkal csatázni, amikor jól taktikázva beállok meg lesből lövöm, gránátot dobok egyenesen a szeme közé stb. alig sérül, ő meg fél óra múlva mikor észreveszi honnan lövök, lő két villámot és máris földön vagyok. Szal kifejezetten utálom a vanu csatákat már emiatt, és sokkal inkább olyan csatába megyek ahol nc vel kell összecsapni, mert ott legalább igazi harc van -
#270 No akkor ideges voltam csöppet. De már karácsony után 3 héttel 30 ezerrel ért kevesebbet a konfig, szal annyira nem tudok már ilyenen idegeskedni.
(tudom, ez ilyen, de azért ekkora mértékű esés nem mindig van, csak így karácsony után). -
#269 Hm igen? Igaz, hogy már régen nézegettem árlistát (nem aktuális, sajnos) kb. két hónapja 13k volt egy 512-es ram. -
KisKolok #268 Ok, akkor vidikártya majd karácsonykor -
KisKolok #267 Ha 36 bruttó, akkor most 2x512-t se tudnál venni!
20k áfával egy 512-es.
Meggondolom, lehet 1 giga lesz belőle :)
De oszt azzal már ne swapoljon mer kihalok! -
#266 Az én stratégiám tehát az lenne, hogy most alaplap, 2*512 ram, minél nagyobb proci; és a GF4 még __bőséggel__ elég addig, amíg össze nem jön egy Pro 9x00-ra a pénz -
#265 Különbözetből meg simán kijönne a Radeon9500Pro, esetleg a 9700 ártöbbletéhez szükséges pénz. -
#264 Én karácsonykor még nem vehettem meg az Nforce2-es alaplapot (A7N8X 50k volt) és az 512 mb ramom 36 volt bruttó. Most megvenném az Nforce2-t, és 2*512-t, 2*256-al nem szaroznék.
Akkori ram árából most 3*512-t tudnék venni. -
KisKolok #263 most néztem a www.planetside.com-on werner szerver :)
Erről beszélek, Terranok megtanulnak együtt menni és figyelni a másikra, míg a másik kettő elkényelmesedik.
Mivel egy nagy világ van, és mindenkit ember irányít, nem szükséges nagy balance dolog.
Döntöttem milyen gépet veszek:
AMD 2500+ Barton magos
Abit NF7
2x256 MB Samsung ram
GF4ti4200-at frissítsek be egy sima 9700-asra? Vagy 9800 nem-pro? -
#262 Még egy kicsit összekapom magam, aztán kéne játszani. Kb. egy óra, üzembehelyezem a linuxos gépem, stb. :) -
#261 Hümm ez a /stats jól jön.
Screeneket kell majd még capture-ölnöm, tegnap a print screent nyomkodtam nagy szorgalmasan egy képes tudósításhoz, de nem az a gombja :(
A távcsövest én sem nagyon értettem, ha a Z-vel nagyítok, a szórási terület nem is változik, legnagyobb zoomban már nagyobbat szór, mint a zoomolt látómező.. ?:) -
Petko #260 az nem jelent semmit, a vanu leasher akkro is sokkal erősebb, csak a terranok meg jólszervezetten nagy túlerővel bevesznek néha egész kontinenseket -
#259 Egen? Melyik szerveren? Európain tegnap kb. 20-20-60 volt. -
#258 Ki játszik most a játékkal? És hol? -
KisKolok #257 Mit sírtok hogy a terran gyenge?!
66% a földnek az övé, 10% NC, 2x% meg a VS-é.
Háát én nem hiszem hogy gyengék lennének. -
#256 Szerintem csak azt érdemes, főleg játékra. :)
Megfelellő 9500-öt szerintem már nem nagyon fogsz kapni.. :(