4140
-
#339 Petko: hol tudom megnézni a nevemet?
-
Petko #338 nem kellett volna közkincsé tenni.. -
#337 Reméljük...
Este kiprószálom! Mekkora a letöltendő cuccos? -
#333 Basszameg én is azt hittem, hogy én fagytam ki, de az egész szerver behalt.
Végül is nem baj, mert hülyeség lett volna nekimenni 200 lilának 5en. -
#332 komoly? :DDD -
Petko #330 andrew teged ezen a néven nem találtalak.. andrewcb nevű kari nincs csak sima "andrew" -
#329 Jónagy suttyóság :( De a trialből nem eeht pénz ellenében fullt csinálni? -
Petko #328 ja már mentünk volna nagyban vanukat égetni esamiron.. 'sten f'szát -
#327 Az isten f****ba! -
#326 Hát ilyen nincs! Azt hittem hogy én LD-ztem most mikor átmentünk a warpgate-n, de nem, server down :( Pedig már jött volna a foglalás :( -
#325 Meg kell sajna venni. -
#324 Mennyi a havidíj? -
#323 Triallal lehet előfizetni? vagy a dobozos verziót kell megvennem? -
#322 Én már sajna nem, mivel pillanatokon belül lejár a trialom és nincs pénzem arra, hogy most előfizessek. :((( -
#321 Valaki elmondja, hogy honnan lehetne lesedni? FTPre gondolok, mert a sima letöltés állandóan megszakad. -
#320 Akkor itt a 10-es lista! :)
petko
tylerwolf
cblifeforce
winterscb
petyus
hmuda
scythee
dikki
CarajoEsp
AndrewCB -
KisKolok #319 Az ugrás gombbal, amikor nem csinál semmit :)
Olyan 120°-os szögben lehet vele nézelődni, ha menni akarsz újra ugrás.
Én terrannal tuti MAX-os leszek :) -
#318 Hogy kell "lerakni" a MAX-et?
Látom engem felvettetek a listába :) Azt is oda kéne írni hogy ki mihez ért, hogy világos legyen. Nekem van jogsim a Galaxy-ra, szóval szállítani tudom a magyar outfitet, és van még arra a kis kétszemélyes homokfutóra is, aminek nem jut eszembe a neve. De lehet hogy azt leadom hogy a következő szintlépésnél felvegyem a sniprt, de a GAL az mindenképp megmarad, nagy tetszik :) -
#317 neked is leírom, mert nehéz 2 beírással lejjebb menni! :)
Felvehetsz engem is, mint:
AndrewCB -
KisKolok #316 Most nézegettem kicsit a "szégyen" terran-arzénált.
A Heavy Assault tényleg fos, közelre viszont a legjobb, mert célozni se kell :)
Viszont a MAX-ek. Lerakom őket, és szétszedek mindenkit. Ááh olyan gyorsan lőnek... És nagyot sebeznek!
Normál módban lassabban, lerakott módban sokkal gyorsabban írtanak, mint VS és NC-s társaik!
-
#315 na most összefoglalom akkor a magyar friendlistet:
petko
tylerwolf
cblifeforce
winterscb
petyus
hmuda
scythee
dikki
CarajoEsp
ez eddig 9.. mindeki irja be a karija nevét hogy meglegyen a full list... és ha netán 10 en megtaláljuk egymást, megcsinalhatjuk végre a magyar outfitet -
Xboxman #314 Viva la Vanu -
Xboxman #313 Az én karim neve ChandlerBing.
Soxor fogjátok látni:P -
#312 Hali!
Petko felvehetsz engem is, mint:
AndrewCB -
#311 Nem fogom, mert elolvastam a gépigényt... :( -
#310 Nehogy letöltsem :) -
Petko #309 ja igen, azt nem is mondtam hogy minden magyar jómunkásember Terran Republic-os, szal lehetőleg az újonan jövők is oda menjenek -
KisKolok #308 Még nincs Terran-os karim, viszont nem is nagyon játszok mert szar a gép meg a net, de hát ezt már úgy is tudod :)De jövőhéttől írhatsz 9-et nyugodtan. -
Petko #307 na most összefoglalom akkor a magyar friendlistet:
petko
tylerwolf
cblifeforce
winterscb
petyus
hmuda
scythee
dikki
ez eddig 8.. mindeki irja be a karija nevét hogy meglegyen a full list... és ha netán 10 en megtaláljuk egymást, megcsinalhatjuk végre a magyar outfitet -
#306 Mennyibe kerül egy ilyen vízhűtés? Mert már gondolkoztam rajta én is, mégicsak hatékonyabb, halkabb meg drágább :D -
KisKolok #305 Nekem 2 lehetőségem van, ha ezzel játszok:
a, meglátok ellenfelet, elkezd swappelni, meghalok
b, nem látok ellenfelet -
#304 Jahogy vízhűtés rulez mi?????? :-DDDDDD
Gondolom ioncserélt vizecske volt, így nem okozott rövidzárat....:-) -
#303 Pedig amikor bekapcsoltam, az alaplap videókártya-csipogást ugatott, azt hittem elmozdult amikor leejtettem a gépet, vagy korrodálódott. Erre nem gondoltam! Hehe.
Na megyek Planetside-ozni. Werner szerver, dikki néven, ha vki jön KERESSEN MEG! -
#302 Megvan, miért nem megy a linuxos gépem! :DD
A procinál, a blokkba bevezető cső végződésénél elkezdett kifolyni a víz, végigcsurgott a procin, le a scsi-kártyára, onnét a PCI-os vidkarira. Most hogy szétszedtem, még mindig tocsogott a víztől minden.
Áhhá! Szóval megvan a hiba. Na mindegy, hadd száradjon egy fél napot, aztán majd összerakom, remélem működik. -
#301 A Planetside Planetside engine-t használ. Ennyi. -
#300 Én minden fegyverrel guggolva lövök :) -
#299 Fogalmam sincs milyen engine-t használ, de nem néz ki rosszul. Igaz olyan jól se, olyan pont jó :) Fizetni meg kell érte, mert úgy néz ki hogy megveszed 10k-ért, 1 hónapig játszol, aztán havidíjat kell fizetni ami 2-3 ropi. -
#298 -
Xboxman #297 Lejön 6óra alatt nem nagy szám... -
#296 masfel giga? mi a