4140
-
#379 Igen, fizetős, de mi egyelőre csak a 7 napos próbaverziót próbáljuk ki!
Én fizetni ezért nem valószinü, hogy fogok, de még nem tudni mit hoz a jövő...:-DDDD -
#378 Bezonyám! :-DDD
19% egyelőre ami leért.
Remélem holnap estére meglesz a cuccos! -
#377 szivesen elkezdeném én is de nem sokat halottam erről a játékról :( ez is fizetős ? -
#376 Most jön még majd I.C. is, meg Blasta is aztán így megleszünk 10en. -
#375 Már megvan, csak kellenek máég mayarok, mert kettö külföldi is benne van a 10 tag miatt. :( -
#374 Van beépített TS, tehát alapból lehet mikrofonnal dumálni, meg persze van Voice chat is vagy mi, mikor mindenféle menükből meg almenükből kell kiválasztgatni hogy mit akarsz behörögni a karaktereddel :)
És igen, nekik csak golyós fegyvereik vannak, én is azokat szeretem ;)
Befoglaltatok 3 bázist?? Áá miből maradtam ki :(( No nembaj majd legközelebb :)
Lassan tényleg meglesz a magyar Outfit, gyűlünk szépen. -
#373 A mai menet nagyon jó volt, valszeg mindjárt vissza is megyek, de megosztom a nap képét :DDD
-
#372 Van Voice message mint a wolfban vagy a mohaaban. Kb. 40 paranccsal :D vagy megtöbbel -
#371 Én sem szeretem az energiafegyókat :) Épp ezért nem leszek soha Vanu :) -
#370 Még az jutott eszembe, hogy a kommunikáció hogy megy?
Beépitett parancsokkal, Wilco-val, vagy netán van beépitett voice-chat? -
#369 Innen mindenki TERRAN?
Mert akkor az leszek én is!
A terranoknak főleg golyós fegyvereik vannak? Ugye nekik nincsenek energia fegyvereik.
Jó lenne, mert azokat nem szeretem... -
#368 Azért! Mennyire király már, délelőtt/kora DU. EGYETLEN fragem volt, és az is dzsippel elgázoltam egy csávót (akinek legfosabb armourja volt).
Most hogy a magyarokkal nyomtam meg 9, kb. 2 halállal! Csak kb. 5% HP-ja lehetett annak a ku*** tanknak, már belelőttem vagy 10-12 gránátot a Punisherből, még fél perc és robbanik, ha nem kezdem el nyomkodni az INSTANT ACTIONT FÁÁÁKKKKK
Na megyek vissza, vacsi kész, remélem még állják a sarat a fiúkák! :D -
#367 De a tankjuk sárga meg kék ezlrt lettek nálam sárgák! :) -
#366 DETTO Nekem is ADSL. -
#365 Már rábeszélt Scíthe :) Ha minden jól megy akkor holnaptól nekem is lesz trial :) -
#364 I.C.Ram tessék Terrannak állni, a legjobb emberekből álló, de szar szemét fegyverekkel felszerelt empire. Mi már vagyunk 9-en magyarok, most is együtt estünk neki egy TOTÁL Vanu szigetnek, és hősien küzdelemben elfoglaltunk 3 bázist! -
#363 A #320-ban vagyunk felsorolva játékbeli nick alapján, ha nagyjából képben vagy a játékkal (megvotl első 3 kiképzés, többet csak hex editorral tudsz megcsinálni) stb. akkor a team menuben a friends-nél keress rá a nevekre, és hozzáadódik a listához a nevünk. Aztán amjd a többiek hívnak sqaudba. ha megleszünk 10-en, meglesz az outfit! -
#362 Szóval: ilyen nincs bazzeg! AAAAAAAAAAARGHHH
Éppen megálltam egy toronyban, benyomtam inventoryt, erre valahonnét elkezd lőni egy cloakos köcsög. AAAAAAAAAAAAAALKÉSDlkésfakfs nem hiszem el >:-( Ugyanis megnyomtam az esc-et meg mindent amit láttam, és véletlenül beletenyereltem az Instant Actionbe, és ez a buzi átrakott Amerishre LOL. Ahova előtte fél órán keresztül nem engedett ugye. Kb. 30x nyomtam még instant actiont, bejártam a fél világot, de Esumirbe vagy hova... nem rakott vissza, miért is rakott volna ARRGGGHHH.
Recalloztam sancba, vártam majdnem 3 percet a shuffle-re, beszállok, lemegy a countdown, erre kilép... na mondom lol, jólvan.
Vacsizni is kell, egyelőre ez így ennyi. -
#361 Nekem adsl-el jött 66-ot. Namindegy, ha reggel próbálod ki, legalább tovább tart a 7 nap mintha éjfél előtt 3 perccel. -
#360 Hááááát nemtudom, nálam 28k-val jön lefele.
Ez nem lesz lenn még ma...
(ADSL) -
KisKolok #359 khm.. Állítólag a New Conglomerate és a Vanu Sovereignty sokkal erősebb, power fegyverek, csíter armor stb...-val rendelkezik, mint a Terran, és a nagylelkű közösség ezért állt terrannak :)
-
Xboxman #358 Szinvak:P
Szerintem ott nincs senki...
Mindeki Terran cssak én vagyok Vanu -
#357 A.. izékre gondoltm na a New Confederation vagy mi a fene :) -
#356 Nekem mindjárt lentvan. Hol keressem a magyarokat? -
Xboxman #355 Sárgák?Melyik játékban jársz te?:) -
#354 Mindenki Terranokkal van? Senki sincs sárgákkal? -
#353 Én már csak etse lezsek újra, mert most sajna dolgom van :( De addigra megpróbálok beújítani egy mikrofont! -
#352 Nincsen valami normális link fp-n kívül? -
KisKolok #351 Mi volt #331-ben?
Meg miről beszéltek úgy általában? :) -
#350 Szerintem senki sem olvassa el azt már.
Júj, most eszembe jutott Danika :) -
#349 elindultak a serverek gyertek -
#348 és szerinted hányan olvvasák ezt a fórumot?
valamelyik 8 éves hülyegyerek már biztos küldözgeti a maileket mindenkinek,hogy mi a helyzet mert azt hiszi ezzel kivívja magának az elismerést -
#347 1.4, és leér még ma. -
Petko #346 a karid nevére vagyok kivancsi... amikor belépsz a szerverre akkor is amikor valaszthatod a karaktert... annak a neve érdekel -
#345 Jah, igaz, én is hallottam, hogy a Sony minőségellenőrei folyamatosan scannelik az SG-fórumot, állítólag a vanuk fegyvereit is már ma este legyengítik a mi javaslatunkra..
:D -
#344 Nekem úgyse fog eljárni a szám. Csak ha kérdik, mindig azt mondom, hogy trialozok és nem lesz nehéz elhinni. Majd hülye lennék elküldeni a sonynak, hogy 'hé fiúk, itt egy hiba léci javítsátok már ki, hogy ne játszhassak többet'. Meg ott úgyse tudnak magyarul. -
#343 Aztapicsa.
Na jó, akkor majd holnap prószálom ki...:-D -
Lifeforce #342 Jaja és most ezekután kb 2-3 nap és volt nincs biztonsági rés :(((((( -
#341 1,2 gb :) -
#340 igaz......