4140
  • Blasta
    Igen, fizetős, de mi egyelőre csak a 7 napos próbaverziót próbáljuk ki!

Én fizetni ezért nem valószinü, hogy fogok, de még nem tudni mit hoz a jövő...:-DDDD
  • Blasta
    Bezonyám! :-DDD

19% egyelőre ami leért.
    Remélem holnap estére meglesz a cuccos!
  • DarkHorSe
    szivesen elkezdeném én is de nem sokat halottam erről a játékról :( ez is fizetős ?
  • Lacc
    Most jön még majd I.C. is, meg Blasta is aztán így megleszünk 10en.
  • Hmuda
    Már megvan, csak kellenek máég mayarok, mert kettö külföldi is benne van a 10 tag miatt. :(
  • Lacc
    Van beépített TS, tehát alapból lehet mikrofonnal dumálni, meg persze van Voice chat is vagy mi, mikor mindenféle menükből meg almenükből kell kiválasztgatni hogy mit akarsz behörögni a karaktereddel :)
    És igen, nekik csak golyós fegyvereik vannak, én is azokat szeretem ;)

Befoglaltatok 3 bázist?? Áá miből maradtam ki :(( No nembaj majd legközelebb :)
    Lassan tényleg meglesz a magyar Outfit, gyűlünk szépen.
  • Hmuda
    A mai menet nagyon jó volt, valszeg mindjárt vissza is megyek, de megosztom a nap képét :DDD

• I.C.ram
    Van Voice message mint a wolfban vagy a mohaaban. Kb. 40 paranccsal :D vagy megtöbbel
  • I.C.ram
    Én sem szeretem az energiafegyókat :) Épp ezért nem leszek soha Vanu :)
  • Blasta
    Még az jutott eszembe, hogy a kommunikáció hogy megy?
    Beépitett parancsokkal, Wilco-val, vagy netán van beépitett voice-chat?
  • Blasta
    Innen mindenki TERRAN?
    Mert akkor az leszek én is!
    A terranoknak főleg golyós fegyvereik vannak? Ugye nekik nincsenek energia fegyvereik.
    Jó lenne, mert azokat nem szeretem...
  • dikki*yysw
    Azért! Mennyire király már, délelőtt/kora DU. EGYETLEN fragem volt, és az is dzsippel elgázoltam egy csávót (akinek legfosabb armourja volt).
    Most hogy a magyarokkal nyomtam meg 9, kb. 2 halállal! Csak kb. 5% HP-ja lehetett annak a ku*** tanknak, már belelőttem vagy 10-12 gránátot a Punisherből, még fél perc és robbanik, ha nem kezdem el nyomkodni az INSTANT ACTIONT FÁÁÁKKKKK

Na megyek vissza, vacsi kész, remélem még állják a sarat a fiúkák! :D
  • I.C.ram
    De a tankjuk sárga meg kék ezlrt lettek nálam sárgák! :)
  • I.C.ram
    DETTO Nekem is ADSL.
  • I.C.ram
    Már rábeszélt Scíthe :) Ha minden jól megy akkor holnaptól nekem is lesz trial :)
  • dikki*yysw
    I.C.Ram tessék Terrannak állni, a legjobb emberekből álló, de szar szemét fegyverekkel felszerelt empire. Mi már vagyunk 9-en magyarok, most is együtt estünk neki egy TOTÁL Vanu szigetnek, és hősien küzdelemben elfoglaltunk 3 bázist!
  • dikki*yysw
    A #320-ban vagyunk felsorolva játékbeli nick alapján, ha nagyjából képben vagy a játékkal (megvotl első 3 kiképzés, többet csak hex editorral tudsz megcsinálni) stb. akkor a team menuben a friends-nél keress rá a nevekre, és hozzáadódik a listához a nevünk. Aztán amjd a többiek hívnak sqaudba. ha megleszünk 10-en, meglesz az outfit!
  • dikki*yysw
    Szóval: ilyen nincs bazzeg! AAAAAAAAAAARGHHH

Éppen megálltam egy toronyban, benyomtam inventoryt, erre valahonnét elkezd lőni egy cloakos köcsög. AAAAAAAAAAAAAALKÉSDlkésfakfs nem hiszem el >:-( Ugyanis megnyomtam az esc-et meg mindent amit láttam, és véletlenül beletenyereltem az Instant Actionbe, és ez a buzi átrakott Amerishre LOL. Ahova előtte fél órán keresztül nem engedett ugye. Kb. 30x nyomtam még instant actiont, bejártam a fél világot, de Esumirbe vagy hova... nem rakott vissza, miért is rakott volna ARRGGGHHH.

Recalloztam sancba, vártam majdnem 3 percet a shuffle-re, beszállok, lemegy a countdown, erre kilép... na mondom lol, jólvan.

Vacsizni is kell, egyelőre ez így ennyi.
  • dikki*yysw
    Nekem adsl-el jött 66-ot. Namindegy, ha reggel próbálod ki, legalább tovább tart a 7 nap mintha éjfél előtt 3 perccel.
  • Blasta
    Hááááát nemtudom, nálam 28k-val jön lefele.
    Ez nem lesz lenn még ma...

(ADSL)
  • KisKolok
    khm.. Állítólag a New Conglomerate és a Vanu Sovereignty sokkal erősebb, power fegyverek, csíter armor stb...-val rendelkezik, mint a Terran, és a nagylelkű közösség ezért állt terrannak :)

• Xboxman
    Szinvak:P
    Szerintem ott nincs senki...
    Mindeki Terran cssak én vagyok Vanu
  • I.C.ram
    A.. izékre gondoltm na a New Confederation vagy mi a fene :)
  • CarajoEsp
    Nekem mindjárt lentvan. Hol keressem a magyarokat?
  • Xboxman
    Sárgák?Melyik játékban jársz te?:)
  • I.C.ram
    Mindenki Terranokkal van? Senki sincs sárgákkal?
  • Lacc
    Én már csak etse lezsek újra, mert most sajna dolgom van :( De addigra megpróbálok beújítani egy mikrofont!
  • I.C.ram
    Nincsen valami normális link fp-n kívül?
  • KisKolok
    Mi volt #331-ben?
    Meg miről beszéltek úgy általában? :)
  • dikki*yysw
    Szerintem senki sem olvassa el azt már.

Júj, most eszembe jutott Danika :)
  • WiNters
    elindultak a serverek gyertek
  • WiNters
    és szerinted hányan olvvasák ezt a fórumot?
    valamelyik 8 éves hülyegyerek már biztos küldözgeti a maileket mindenkinek,hogy mi a helyzet mert azt hiszi ezzel kivívja magának az elismerést
  • dikki*yysw
    1.4, és leér még ma.
  • Petko
    a karid nevére vagyok kivancsi... amikor belépsz a szerverre akkor is amikor valaszthatod a karaktert... annak a neve érdekel
  • Dikkma
    Jah, igaz, én is hallottam, hogy a Sony minőségellenőrei folyamatosan scannelik az SG-fórumot, állítólag a vanuk fegyvereit is már ma este legyengítik a mi javaslatunkra..
    :D
  • Hmuda
    Nekem úgyse fog eljárni a szám. Csak ha kérdik, mindig azt mondom, hogy trialozok és nem lesz nehéz elhinni. Majd hülye lennék elküldeni a sonynak, hogy 'hé fiúk, itt egy hiba léci javítsátok már ki, hogy ne játszhassak többet'. Meg ott úgyse tudnak magyarul.
  • Blasta
    Aztapicsa.
    Na jó, akkor majd holnap prószálom ki...:-D
  • Lifeforce
    Jaja és most ezekután kb 2-3 nap és volt nincs biztonsági rés :((((((
  • I.C.ram
    1,2 gb :)
  • WiNters
    igaz......