4140
-
#419 Ez tök jó. Nekünk a punisher 2nd firejából 6-7 kell kb. egy embernek a pofájába, MAX ellen 12. :D -
#418 Pont azt írtam én is, hogy nem megyek olyan csatába...
egyébként nekem is datanet adsl-em van, 140 fölé még nem ment a ping, átlagban 70-100, PL 0.1% max. -
#417 Mér, most miről nyomod? -
#416 Hát megvalom őszintén most felmentem egy amcsi szerverre kémkedni a vanukhoz és kipróbáltam a speckó fegyverüket a tréningen. Azt kell mondanom, hogy ha telibe kapok vele egy figurát, akkor azonnal meghal, ha valaki mellette volt akkor az a másodikra hal meg. Kipróbáltam és egy nagyobb tömörülést (kb 5-6 figurát) 3 töltettel kivégeztem mindenestöl. És ami mégmeglepőbb, hogy iszonyat pontos. Hiába megy szét a célkereszt még guggolásnál is, még a lövedékeknek is van akkora térfogatuk, hogy nemis kell pontosan célbatalálni, elég ha miliméternyit hozzáér valakihez, már robban. :PPP -
#415 Hát én meg olyan csatába nem megyek egy darabig ahol 200+ ember öli egymást! Mert hogy rohadt feelinges az biztos, csak nekem emellett rohadt lagos is! Mondjuk érdekes hogy úgy tudok séteálni a harcmezőn, hogy nem tudnak lelőni, igaz én se senkit :D Mert már 10 perce meghaltam, de még én azt nem tudom, mert akkor a packet loss :D Szóval én ott max spectator vagyok :P Beköttetem én is a Datanetes ADSL-t, úgy tudom az jó külfödlre, aztán onnantól megyek ilyenekbe én is :) -
#414 Mármitn milyen pont? -
#413 Másfél óra/10% a letöltés sebessége! :-DDDD
KISZÁMOLTAM!!!!!!! :-))))))) -
#412 Ha az amerikai/kelet-ázsiai BOTokat nézzük akkor nagyon SZAR! :D -
#411 Na akkor ez a buli megdöglött :-DDDDDDDD -
#410 :DDDDDD
NAGYON SZAR, TULAJDONKÉPPEN NINCS :))))))) -
Petko #409 megneztem, 10 000 pont kell az outfit logohoz -
#408 Jólvan, jólvan, ez mind szép meg jó, de egy fontos dologról még nem esett szó, ami szerintem egy ilyen játékban nagyon nagyon fontos:
MILYEN AZ A.I.???????
-
#407 Ne magázz! -
#406 Uram ez nem a tudakozópanasz csak hogy tudja. :D -
#405 Elég elég, csak ne essen 30k alá, (mondjuk mint az elöbb 5-6k-ra) mert akkor a hétvégére se ér le.... -
#404 Tevagyaz te disznó?
Hanyas vagy? :-DDDD -
#403 Nekem meg most ment fel 50-re :D Leeht hogy tőled lopom a sávszélt? :D -
#402 Talán azért nem látsz olyant, mert a Vanukról volt szó..? -
#401 Ezt mondom, legalul állsz, ő pedig BE SEM JÖN a toronyba, csak megnyílik az ajtó és berak egyet, és hal 4-5-6-7-8 emberke. LOL
Xboxman : Vanukkal nem beszélünk... -
KisKolok #400 Milyen pattogós szar? A Lancer? Hmmm... Nekem nem tűnt olyan erősnek.
És a New Conglomerate melyik fegyverére értette valaki, hogy bedobja a tömegbe és meghal 10 ember? Mert akárhogy nézem nekem nincs olyan :)
-
#399 Hát egyetlen dolgot remélek. Nagyon remélm, hogy a Sonynál rájönnek, hogy a Vanuk túlságosan el lettek engedve azzal a pattógos sz*rral. Érted, most ott respawnolok a torony alján, erre rögtön meg is halok, mert a lépcső tetején egy hülyegyerek azzal a fegyverrel lövi a lenti védőket. Pedig vagy 10 méter volt közöttem és a védők között és semmi esély nem volt, hogy amúgy eltaláljon, mert a plafon dőlése takart. -
Xboxman #398 Nektek is Pl-es a server? -
#397 Ott pont vagy ; van, szóval,
Nekem lejött gamespy-ról 66.00 k/seccel; éjszaka miért nem elég ha leér nektek?
-
#396 Nekem lejött gamespy-ról 66.00 k/seccel éjszaka miért nem elég ha leér nektek?
De uram, uram, a kurva életbe már! Én többet nem megyek olyan csatába ahol 200+ ember van. Egyszerűen KEGYETLEN KIRÁLY AHOGY 200 EMBER LÖVI EGYMÁST FÖLDÖN, LEVEGŐBEN. A repcsik egymással, és a földi egységekkel is el vannak foglalva, a tankok tapossák és lövik az embereket (természetesen a legnagyobb benne, hogy tudod: a sofőr, a gunner(ek), mindenki EMBER) egyszerre 20-as csoportok váltanak lövést a hegy másik gerincére. Szóval KIRÁLY.
Csak egy idő után uncsi, hogy a Vanuk a torony földszinti ajtaján dedobnak egy olyan pattogós gecit, és én egy emelettel lentebb meghalok 5-6 másik emberkével együtt... meg a 3 fps, a kurva laggok.
Inkább, most hogy megvan a magyar outfit, elmegyünk majd megint vmi kietlen szigetre, mint a délután, aztán befoglalunk 3 bázist, erre megérkezik az ellenfél és fossá lő, de legalább egy nagyon királyat kommandóztunk, TSeltünk magyarul, hackeltünk stb. kapjuk az XP-t, és jól szórakozunk. -
#395 Tudtom szerint. -
#394 Eddig igen. -
#393 nincs mas hely ahonnan llehetne szedni csak az a szar gamespy? -
#392 Hát nem is tudom ki volt. :) -
#391 Hát nekem meg ez volt az eddigi legrosszabb menetem :( A mostani csatából SEMMIT NEM LÁTTAM, lagolt, packet loss 10%-on, most már nekem is egyre szarabb a Chello. Ha ez így marad akkor nem tudom mi lesz.
Ráadásul valaki még a GAL-os munkámat is elhappolta előlem :( :) -
#390 Hát régen szórakoztam ilyen jót egy játékon mint a ami nap ezen. Valszeg holnap elmegyek a Mediába és veszek egy mikrofont, mert elég rossz volt, hogy csak hallgattam a többieket. -
#389 A büdös francba!
Hirtelen leesett a sávszélesség!!!!
Az elöbb már csak 1.5k-val mászott le!
Újrakezdtem, és most olyan 5k-val jön...
Másnak is ilyen szarul jön?????? -
#388 Bízzunk benne :-) -
#387 De a regeditre szvsz nem :D -
#386 De jobban belegondolva ez tuti nem müxik...:-(((((
Erre biztos gondoltak a fejlesztők is...
OÁÁÁÁ -
#385 :-DDDDDDDDDDDDDD
Ez csak az én kis agyam szüleménye, még nem játszottam egy percet sem online game-mel.
Csak elképzeltem, hogy regelek egy új usert, új névvel...
Ha nem jó, akkor nemtom mi lesz :-) -
KisKolok #384 Ez érdekelne hogy hogyan megy.
Letöltöd megint, és felrakod?
Vagy nem törlöd le az installt? (upsz:D)
Mert ha New Station Acc-ot választod, nem adja be a free trialt. -
#383 Mondom. Utána regelünk egy másik usert és max kezdjük elölről......
VAGY KI TUDJA...:-) -
#382 7napig nyomjátok egyűtt és vége ? az nem túl sok.. -
#381 Csak én holnap melózom.
Azon filózok, nem lenne-e jó, ha jövő hét hétfőn kezdeném....akkor megyek 2 hét szabira.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, úgyse bírom ki addig.
Majd akkor regelek egy másik usert...:-D
(vagy esetleg ezzel a cheat megoldással hátha....de pssszzt..:-D) -
#380 12% jött le nekem eddig. Remélem holnap REGGELRE már lent lesz.