4140
-
#501 Juuuj deizgi :-D -
#500 Most patchel. -
#499 Most installálom a gamet! :) -
#498 Folytasd!
Nálam is ingadozott tegnap, reggel 45k-val jött.
Egy nap alatt leér, ha nem töltesz semmi mást... -
Braveheart #497 Tsita=Tiszta
-
Braveheart #496 Tsita szar ez a Fileplanet, a flashget szerint egyszer 20-al máskor meg 50-el jön a trial,ez így nem jó... honnét lehet még letölteni? Mondjuk lejött már 400 MB, inkább folytassam ezt? -
Braveheart #495 Na majd ha holnap megyek játszai, akkor megkereslek, ok? Nektek még mennyi időtök van hátra? Ha kitörlöm a registryből meg mindenhonnan a gamet, akkor se lehet meghosszabbítani azt a 7napot? Csak karácsonykor lesz hitelkártyám, arra meg kijön a Planetside2 is :) -
Braveheart #494 Szerintem nálad simán kellett volna mennie, vmilyen más problémája lehetett... kíváncsi vagyok, nálam hogy fog menni (Athlon XP 2000+, 512 MB 400 MHZ DDRRAM, Gef3Ti128MB, Win XP, Dx9) -
#493 Én megyek játszani. Ha vki newbie jön, majd keressen meg! -
#492 Más azt mondta lejjebb, Tesco Cora stb. kapható. -
#490 Itthon biztos nem szerintem.
De nem zicher! :-) -
#488 Megnézem, műxik-e a linuxos gép, aztán lassan bekiállok :)) 2 után aludta csak el... :( -
#487 Tudod. Egyébként ez is azt mutatja, hogy a Fileplaneten SEMMIFÉLE várakozási időnek nem kéne lennie, ez mindössze egy mesterségesen fenntartott állapot, hogy a láma emberke bepöccenjen és fizessen elő rájuk. Simán van slotjuk mindig. -
Braveheart #486 NEkem meg 20-60 között változik a letöltés sebessége, még kb 13-14 óra van hátra :( -
#485 Na nekem az éjjel lejött 66% ig.
Most 45k-val csurog. Mindjárt indulok melóba, 5-kor végzem, fél6-ra itthon, 6-kor indíthatom a gémet!
HA MINDEN JÓL MEGY! :-DDD -
#484 Biztos! MINT A HALÁÁÁL! :-) -
Braveheart #483 Kösz remek. De ugye ez biztos? -
#482 Aha. -
Braveheart #481 A Fileplanetről Flashgattel kezdtem el szedni, ha vmikor leállítom, tudom majd folytatni a letöltést? -
Braveheart #480 NA most töltöm a Trialt... Már csak 1400 MB! -
Braveheart #479 Ahogy elnézem a képeket, igen jó hangulat lehet csatában :) (legalábbis ha nem reménytelen :) ) -
#478 Nekem is lejött. Bementem Európai szerverre ,de most el kell mennem így csak délután leszek. -
Lifeforce #477 Örömmel látom, hogy egyre többen játszanak :) -
#476 Lacc: ha akarod, akkor leadom a Gal-t és felveszek vmi mást. -
Braveheart #475 Na a fileplaneten elkezdtem sorban álni, volt az elején 4 perc várakozási idő, most meg már fél óra eltelt és még mindig 12 percet (azaz legalább fél órát) kell várnom... fileplanet sux
Na és tetszik nektek a játék amúgy? -
#474 Ja kicsit félreirtam. :)))
Szóval ott mindnt ki lehet kapcsolni, ha úgy tartja kedved. :) -
#473 Helyesbítés, nem mozsárban hanem mocsárban harcoltam :)) -
#472 Na ma a nagy meleg miatt nem tudtam aludni, úgyhogy végigjátszottama hajnalt :)
Egy egész szigetet befoglaltunk, egy baromi jó squadban voltam, igaz csak 6an voltunk de nagyon jó csapatmunka volt! Én szállítgattam pket GAL-al, ledroppoltak tronyok tetjére, hogy meghekkeljék őket, ugyanez bázisokkal, stb. Aztán átszálltunk egy Sundeer-be, azt is nagyon feelinges volt, plána mikor megláttunk egy Vanu AMS-t és elkezdtük kergetni a Sundererrel :D Az egyik nagyobb bázis körül kergettük, folyamatosan lőttük, aztán benyomult az erdőbe, mi utána, aztán végül jó seggbedurrantottuk és ott pusztult meg az avarban :)) Hajnalban a Chello teljesen feljavult, simán lehetett játszani nagy, többszázfős csatákat!
Sikerült vagy 5 MAX-et leszednem, igaz csata közben szóval nem tudom ki gyengítette le nekem őket :)) MEg vagy 8-9 sima fraget, ezek többségét egy mozsárban, a fák közt bújkálva, az is nagyon hangulatos volt!
Egyszer meg sikeresen belespawnoltam az AMS közepébe úgy hogy beleragadtam :P De egy jólelkű pixelhuszár kiszabadított mégpedig úgy hogy egy egész tárat nyomott a fejembe :DD
Egyre biztosabb vagyok benne hogy ezt a gamet meg fogom venni :) -
#471 Én meg az utász :) -
#470 Ja, ez nem rossz ötlet. Mondjuk én leszek a transporter ;) -
#469 Te csak ne vedd el a kedvem a csavarkulcsos banyától! :D -
#468 Rangok helyett inkább az lenne a jó, ha olyan lenne, hogy mindenkinek lenne egy posztja! Rangokat meg milyen alapon osztanánk ki? Aki a legrégebb óta játszik az a vezér, az újak meg seggnyaló közlegények?! :D -
#467 Az nem kifejezés :D De ahogy mondtam, 100 kiló páncél alatt tökmindegy hogy hogy nézel ki :)) -
#466 Hát ezt majd kipróbálom, mert most minden minimumon van nekem :D -
#465 Habár lehet nem csaj lesz, mert eléggé átoperált a külsejük állítólag :) -
#464 Áh de ez akkor sem fer, hogy mikor nem vagyok online valaki átveszi a gal-os helyem :( Hát nem fogom magam hagyni! Ha már harcolni nem tudok normálisan legalább szállítok! -
#463 Szegény Rince-re rácsődítettél egy kis hamburegerzabálót? :D -
#462 Na holnap csatlakozni fog maroknyi felkelő csapatotokhoz egy csaj engineer! :D -
#461 Lol, hát én se tudok aludni :D -
#460 Egyébként nem tudok aludni. Planetside világában járnak a gondolataim, nem megy.. :D