4140
-
Braveheart #541 Ok, thx. Na még 6 és fél óra... -
#540 Ment a mail? -
Braveheart #539 miért nem? megszerzed a teljest? -
#538 4 meg a mai. De ez nem lényeges. -
Braveheart #537 ja nektek még mennyi van hátra? -
Braveheart #536 oké, akkor holnap én is megyek! -
#535 IGEN! MEGYEK EBÉDELNI, aztán gyülekező a sancben és GO!
A newbie-k, ahogy mondta Hmuda is, először végezzék el a 3 első tréninget, aztán a 3-ik bugos nem fog továbbmenni, a #100 körül le van írva hogy hex editolni kell de nem érdekes az sem;
utána a játékba lépbe a respawn tube -ból kijövek menjetek be ugyannak az épületnek a hátulsó ajtajain, és a virtual realityben a shooting range-n próbáljátok ki az ÖSSZES fegyvert, az ÖSSZES járművet! Kaptok XP-t, már BR (Battle Rank) 3-asok lesztek.
Aztán a #320-ban le vannak írva az eddigi nevek, ezekre keressetek rá a fin friend panelben! -
Petko #534 hoho, ezt nem kéne túl komolyan venni, és egyáltalán foglalkozni vele, mert akik itt ismernek bf es pályafutásomból, azok tudni fogják, hogy én már komolyan venni rangozást meg ilyeneket nem fogok egy játékban se. Amikor kitöltöttem csak rögtönöztem valami marhaságot, nemazér töltöttem ki hogy foglalkozzunk is vele. -
Braveheart #533 Na akkor holnap megyek nyomulni veletek! Terranok vagytok? -
#532 Ja, kérni kell a bázison. Az ellenfél bázisán is kérhetsz az ellenségtől, csak ahhoz meg kell hackelni a panelt. :)) (elején még nem tudod) -
Braveheart #531 2 válasz 2 fée embertől... :) kösz -
#530 /tell [név] blabla: az emberkének mondod
/s blabla: a squadodnak mondod, persze ha már benn vagy egyben
/o az outfitnek mondod, majd ma bekerülsz
a broadcast nem tudom mi, gondolom /br, az a világnak mondod. -
#529 a Sanctuaryban vannak panelek, azok adják, de kell cert de gondolom arra mar rajottel. :) -
#528 A gonosz manók! -
#527 jaja pont most ellenorzi a peccswket -
Braveheart #526 A tankokat meg a különféle járműveket kik/mik gyártják? -
#525 Amúgy, most azért vagyok itt, mert miután átírtottam a délelőttöt, a kedvenc ADSLEM 24 ÓRÁS BONTÁSA MIATT egy csata közepén leszakadtam. Király! >:-(
Pedig visszafoglaltuk volna Xboxmanék "jól szervezett támadással" (van ilyen a vanuknál?) elfoglalt bázisát. -
#524 Terran és ICram néven. Lépjek vissza és akkor rámsugsz? Egyébként hogy lehet súgni? -
#523 Szerintem kezdésnél mindenkinek azonnal a tréning-el kellene kezdenie és azzal fen is mehet 3.szintre. Aztán a pontokat szét lehet osztani, de medium assaultot és agile armort mindenképpen érdemes venni. -
Braveheart #522 azzal ám, most is azzal szedem -
#521 már jön lefele lájtos 10 óra és megvan :) -
#520 Te nem hiszed, én meg TUDOM! -
#519 Ma lesz 1 gig ramom :) -
#518 De honnét van neked máris ennyi certed? Vagy semmi mást nem vettél fel?
Mondjuk következő nekem most reaver cert lesz, utána engineer. Az 7 pont, és csak 2 van egyelőre :(( -
Braveheart #517 Azt nem hsizem el hogy 1 giga kéne egy ilyen játéknak...majd meglátom nálam hogy fog menni holnap... milyen gépen és grafikán futtatjátok? -
#516 Mi a neved és milyen bandában vagy? -
#515 Gondolom flashgettel szedték. -
#514 Na felvettem az engineert, meg med assaultot. De nem igazán vágom, hogy hol találok csatát :) Nem akarna valak isegiteni? :) -
#513 Nekem ugyanez csak GF4 és szaggat mint a fos. Hiába, giga ram alatt nem érdemes hosszabb távra tervezni! -
Braveheart #512 és nemtom folytatni azt sem amit nemrég kezdtem -
Braveheart #511 időtúllépés... -
Lifeforce #510 Direkt nem neveztem át a fájl nevét, hogy tudjátok folytatni.
Lépj be wincommanderrel (Totalcommander) és azzal szedd le.
Ott válaszd a folytat gombot és onnan folytatja ahol abbahagytad. -
Braveheart #509 Ez jó :)
Hiába szedtem le már fél gigát a fileplanetről, az új ftp-vel elkezdtem az elejéről tölteni és még így is 3 órával előbb kész lesz, mint az a ásik fos lenne :) -
Braveheart #508 na elkezdtem onnét szedni, mert így kb. 60-al jön 20 helyett. Meddig lehet tölteni?
JA és ha lehet majd én is csatlakoznék ahhoz a magyar csapathoz! -
Lifeforce #507 Emberek!
Ide kiraktam nektek.
Elenben egyszerre csak 5 ember tudja innen rántani.
Tegnap csináltunk egy Magyar elit "ezredet"
Aki bejön a játékba az áljon Terrannak az ordítson ezerrel a chatbe és beléptetjük :)
Lilának ne állj mert most olvastam a gyári fórumban, hogy következő pachban "lőhetik" a király fegyvereiket :DDDD
És akkor mekkorát fognak szívni a lilák :DDD
Jah és a Warner eu szerverre gyertek.
Szal itt a cím: ftp://planetside:[email protected]:1357/planetside_7_day_trial_gsi.exe -
Braveheart #506 Na pont 500 MB van lent. -
Braveheart #505 És mivan akkor ha lejár nektek is a 7 nap? Kivel fogok játszani? :( -
#504 Levan ejtve...
Belefér :-D -
#503 Te is számíts egy jo 18-20 perces patchre :) -
#502 Hát az is! :D