4140
-
Braveheart #1075 win XP, és nálam nem simán leállt a letöltés, hanem szarrá fagyott a gép... gondolom amiatt lett corrupt. -
#1074 De milyen oprendszerrel nyomatod?
Mert én az XP-n elkezdtem a fileplanettől tölteni flashget-tel ment kb estétől hajnalig, akkor egy laza kikapcsológomb-nyomással lelőttem a rendszert, majd reggel folytattam tovább és délutánra lenn volt...
Hiba nélkül... -
Braveheart #1073 Na még 4 óra és ha minden jól megy már veletek játszok. -
Braveheart #1072 Hát ja remélem fog sikerülni de most már nagyon valószínű... nem is jáétszok meg ilyenek, nehogy megszakadjon a download....
ugyanis észrevételem szerint elég egy kicsi kis programhiba vagy kékhalál vagy downloa-megszakadás, a letöltött, 1.45 GB-s fájl corrupt lesz, és lehet újra letölteni... -
#1071 Egy szigeten, ahol nincs saját bázis, csak ellenséges, hogy lehet elfoglalni az első bázist? Mert bárhogy küzködünk, nem tudjuk azt a kibaszott utat elsárgítani, hogy foglalni lehessen! -
#1070 Lové soha nem gond! Abból van annyi mint a szemét...:-DDDDDDDD -
#1069 Értem én. Nekem szeptember második hetéig tart az élet, utána suli. De szerintem ki fog alakulni itt is egy DAoC szintű, erős közösség. -
#1068 jol hangzik nem a love a gond hanem tenyleg csak akkor eri meg ha van scene -
#1067 Csak az SG-fórumról te lennél már a 18. emberke, meg még jön Braveheart ha sikerül neki az install. Van már előfizető is, reméljük lesz is még. -
#1066 :)))
-
#1065 Segond, inditottak egy saját servert a magyar parasztoknak is, ahol jelbeszéddel kommunikál mindenki! :-DDDD -
#1064 :DDD -
#1063 Helyes!!! .-DDDD
A tied lehet a subaru skin! :-DDDDDDD -
#1062 Nekem az a problemem hogy csak akkor erdemes elofizetni mar ha bejon:) hogyha van azert par magyar , mert igaz hogy tobb magyar nyelvjarast beszek:PPPP de sajna az angolt nem mivel egy paraszt vagyok:D -
#1061 na huzom:) -
#1060 mar olvasom:) mielott valaki lelamazna:) -
#1059 Topic alcímében megtalálsz minden kérdésre választ, elég hosszú de amíg leér a másfél giga, ráérsz olvasgatni :) -
#1058 Ménem? :D -
#1057 honnan huzzam sracok dobjon mar valaki egy linket:)) akkor emgyek meszarolni:P -
#1056 Alapjában véve helyes a meglátás, de az arányokon változtatnék.
Megjelenése hetében az USA-ban 4. legtöbb eladott játék a Planetside volt, szerintem ez eleve jelent 50-100.000 játékost. Szóval nem 1-2 ezer, hanem 20-30 ezer előfizető már biztos van. Hogy ebből egy időben mennyi játszik éppen? A 6 szerveren sztem kb. 10 ezren vannak még éjszaka is. -
#1055 nem találom magamat :D -
#1054 Egyelőre nem veszélyezteti a behun trónját, de GL HF és majd kikerülhet ez is altopicba :) -
#1053 Nem az én megoldásom, Petko jött rá. Természetesen nekem is van annyi eszem, hogy kipróbáltam volna a dolgot, de akkor is az ő érdeme :) -
#1052 petko
tylerwolf
cblifeforce
winterscb
petyus
hmuda
scythee
dikki
CarajoEsp
AndrewCB
ChandlerBing
ICram
Blasta007
R1nc3
Darkhorse741
Kiskolok
Pelgrin -
#1051 Ahha! THX -
Pelgrin #1050 En magam reszerol egy ismerosttol akinek nem jott be a jatek, de amugy lehet kapni medimarktban is, olyan 10K korul van. -
#1049 Azta!
Hol vetted meg? Mennyiért? -
Pelgrin #1048 En voltam Mrblaster, most Pelgrin neven jatszom, es en magam reszerol meg vettem a jatekot. Ezert lett uj a nickem is. -
#1047 Tegnap is sikerült 0 embert lelőnöm :-(
Viszont jót mosquito-kommandóztunk Rince-vel! :-DD -
#1046 hát ez szemét kell neki 2 giga a H-n is ahol a windózom van... -
Braveheart #1045 eddig jó:) csak így tovább. -
Braveheart #1044 ja, azt........ -
#1043 Majdmég ha hazaértem felrakom az outfitünk tagjainak névsorát, hogy mindenki tudja, hogy kit rakjon a friednlistbe. -
#1042 Vki irhatná, hogy mit gondol a cuccomrol, mert igy nem tul sok a motiváció. :P -
#1041 Izgulni, hogy jó legyen a file! :-D -
#1040 nah letőtöttem!
most mit kell csinálni? -
#1039 Na most került tűrhető állapotba a FanPage-em 'Under Constructon' része. :) -
Lifeforce #1038 Ez nem hiba!!!
Ezt úgy, hívják madárfogó vagy szervertöltelék de nevezheted bárminek.
A nyugati országokban mind megveszik csak a Magyarok és a keleti országok ilyen szegények, hogy inkább kinlódnak a regisztrációval.
Azért van szükségük szervertöltelékre mert gondold el mi lenne ha megvásárolnád a játékot bemennél és 100-200 ember ott falngálna ezen a hatalmas területen.Sem harcok sem semmi.
Azt akarják kiküszöbölni, hogy azok akik fizettek érte azoknak legyen kit lőni. :)
Majd ha lesz min. 1000-2000 előfizetőjük akkor kezdhetünk félni.És mivel "egyededi" játék és szerintem minden hibájától függetlenül a multiplayerek csúcsok csúcsa ezért nem lesz ez mindíg így. -
KisKolok #1037 Miért, új e-mailekkel is lehet :)
Sőt szerintem csak azzal, mert a gamespy accot is ahhoz rendeli. -
Braveheart #1036 Szerintem rá fognak jönni... elég lenne ha ellenőriznék a trial kulcsot kérők e-mail címet...
Mind1, ma du.-ra már kész lesz a letöltés, de most hozzá se nyúlok, úgyhogy elvileg mennie kéne.