4140
  • Braveheart
    win XP, és nálam nem simán leállt a letöltés, hanem szarrá fagyott a gép... gondolom amiatt lett corrupt.
  • Blasta
    De milyen oprendszerrel nyomatod?
    Mert én az XP-n elkezdtem a fileplanettől tölteni flashget-tel ment kb estétől hajnalig, akkor egy laza kikapcsológomb-nyomással lelőttem a rendszert, majd reggel folytattam tovább és délutánra lenn volt...
    Hiba nélkül...
  • Braveheart
    Na még 4 óra és ha minden jól megy már veletek játszok.
  • Braveheart
    Hát ja remélem fog sikerülni de most már nagyon valószínű... nem is jáétszok meg ilyenek, nehogy megszakadjon a download....
    ugyanis észrevételem szerint elég egy kicsi kis programhiba vagy kékhalál vagy downloa-megszakadás, a letöltött, 1.45 GB-s fájl corrupt lesz, és lehet újra letölteni...
  • AndrewCB
    Egy szigeten, ahol nincs saját bázis, csak ellenséges, hogy lehet elfoglalni az első bázist? Mert bárhogy küzködünk, nem tudjuk azt a kibaszott utat elsárgítani, hogy foglalni lehessen!
  • Blasta
    Lové soha nem gond! Abból van annyi mint a szemét...:-DDDDDDDD
  • dikki*yysw
    Értem én. Nekem szeptember második hetéig tart az élet, utána suli. De szerintem ki fog alakulni itt is egy DAoC szintű, erős közösség.
  • Jacek
    jol hangzik nem a love a gond hanem tenyleg csak akkor eri meg ha van scene
  • dikki*yysw
    Csak az SG-fórumról te lennél már a 18. emberke, meg még jön Braveheart ha sikerül neki az install. Van már előfizető is, reméljük lesz is még.
  • Jacek
    :)))

• Blasta
    Segond, inditottak egy saját servert a magyar parasztoknak is, ahol jelbeszéddel kommunikál mindenki! :-DDDD
  • Jacek
    :DDD
  • Blasta
    Helyes!!! .-DDDD

A tied lehet a subaru skin! :-DDDDDDD
  • Jacek
    Nekem az a problemem hogy csak akkor erdemes elofizetni mar ha bejon:) hogyha van azert par magyar , mert igaz hogy tobb magyar nyelvjarast beszek:PPPP de sajna az angolt nem mivel egy paraszt vagyok:D
  • Jacek
    na huzom:)
  • Jacek
    mar olvasom:) mielott valaki lelamazna:)
  • dikki*yysw
    Topic alcímében megtalálsz minden kérdésre választ, elég hosszú de amíg leér a másfél giga, ráérsz olvasgatni :)
  • dikki*yysw
    Ménem? :D
  • Jacek
    honnan huzzam sracok dobjon mar valaki egy linket:)) akkor emgyek meszarolni:P
  • dikki*yysw
    Alapjában véve helyes a meglátás, de az arányokon változtatnék.
    Megjelenése hetében az USA-ban 4. legtöbb eladott játék a Planetside volt, szerintem ez eleve jelent 50-100.000 játékost. Szóval nem 1-2 ezer, hanem 20-30 ezer előfizető már biztos van. Hogy ebből egy időben mennyi játszik éppen? A 6 szerveren sztem kb. 10 ezren vannak még éjszaka is.
  • DarkHorSe
    nem találom magamat :D
  • dikki*yysw
    Egyelőre nem veszélyezteti a behun trónját, de GL HF és majd kikerülhet ez is altopicba :)
  • Dikkma
    Nem az én megoldásom, Petko jött rá. Természetesen nekem is van annyi eszem, hogy kipróbáltam volna a dolgot, de akkor is az ő érdeme :)
  • dikki*yysw
    petko
    tylerwolf
    cblifeforce
    winterscb
    petyus
    hmuda
    scythee
    dikki
    CarajoEsp
    AndrewCB
    ChandlerBing
    ICram
    Blasta007
    R1nc3
    Darkhorse741
    Kiskolok
    Pelgrin
  • Blasta
    Ahha! THX
  • Pelgrin
    En magam reszerol egy ismerosttol akinek nem jott be a jatek, de amugy lehet kapni medimarktban is, olyan 10K korul van.
  • Blasta
    Azta!
    Hol vetted meg? Mennyiért?
  • Pelgrin
    En voltam Mrblaster, most Pelgrin neven jatszom, es en magam reszerol meg vettem a jatekot. Ezert lett uj a nickem is.
  • Blasta
    Tegnap is sikerült 0 embert lelőnöm :-(
    Viszont jót mosquito-kommandóztunk Rince-vel! :-DD
  • [HUN]PAStheLoD
    hát ez szemét kell neki 2 giga a H-n is ahol a windózom van...
  • Braveheart
    eddig jó:) csak így tovább.
  • Braveheart
    ja, azt........
  • Hmuda
    Majdmég ha hazaértem felrakom az outfitünk tagjainak névsorát, hogy mindenki tudja, hogy kit rakjon a friednlistbe.
  • Hmuda
    Vki irhatná, hogy mit gondol a cuccomrol, mert igy nem tul sok a motiváció. :P
  • Blasta
    Izgulni, hogy jó legyen a file! :-D
  • [HUN]PAStheLoD
    nah letőtöttem!
    most mit kell csinálni?
  • Hmuda
    Na most került tűrhető állapotba a FanPage-em 'Under Constructon' része. :)
  • Lifeforce
    Ez nem hiba!!!
    Ezt úgy, hívják madárfogó vagy szervertöltelék de nevezheted bárminek.
    A nyugati országokban mind megveszik csak a Magyarok és a keleti országok ilyen szegények, hogy inkább kinlódnak a regisztrációval.
    Azért van szükségük szervertöltelékre mert gondold el mi lenne ha megvásárolnád a játékot bemennél és 100-200 ember ott falngálna ezen a hatalmas területen.Sem harcok sem semmi.
    Azt akarják kiküszöbölni, hogy azok akik fizettek érte azoknak legyen kit lőni. :)
    Majd ha lesz min. 1000-2000 előfizetőjük akkor kezdhetünk félni.És mivel "egyededi" játék és szerintem minden hibájától függetlenül a multiplayerek csúcsok csúcsa ezért nem lesz ez mindíg így.
  • KisKolok
    Miért, új e-mailekkel is lehet :)
    Sőt szerintem csak azzal, mert a gamespy accot is ahhoz rendeli.
  • Braveheart
    Szerintem rá fognak jönni... elég lenne ha ellenőriznék a trial kulcsot kérők e-mail címet...
    Mind1, ma du.-ra már kész lesz a letöltés, de most hozzá se nyúlok, úgyhogy elvileg mennie kéne.