4140
  • Jacek
    1 giga mulva jovok en is:))

Egy szakerto mondja mar meg kb mire hajaz a game kb:)
  • Braveheart
    Még működik, csak néha beragad :) meg amúgy is van egy ásik enter is :))
  • [HUN]PAStheLoD
    béke poraira :)) de akkor hogy fox -ni?? :)
  • [HUN]PAStheLoD

szal jó játék ez csak mér kell érte fizetni?? :(
  • Blasta
    LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
    :-DDDD
  • [HUN]PAStheLoD
    hát nem látcc vazze itt vagyok mennyünk lőni :)))))))))
  • [HUN]PAStheLoD
    na faszikáim! működik naggyon jó csak még senkit nem lőttem le :) szal a magyar outfitbe jelentkeznék! PAStheLoD néven :) ki jáccik most? vagy ki fog? msn be keressen má meg vagy icq-n [email protected] 176638507
    kösszentyű
  • Braveheart
    hú mennyi ideig patchel...

online vagytok?
  • [HUN]PAStheLoD
    énis!
  • Braveheart
    Hihetetlen :) Elvileg Aug. 14-ig tudok játszani
  • Braveheart
    most patchel
  • Braveheart
    Nem, nem :) nemtom hogy miért, de egy igen erős ütés a billentyűzetnek és rögtön elindult az install :)) asszem az entert kellett volna megnyomni, mert a 2 rugója közűl az egyik eltöröttt de legalább működik a Planetside :)))

Loál ilyen még newm volt velem :) na megyek gamelni a wernerre, ha minden jól megy Templar néven
  • Blasta
    Na kurva kiváncsi vagyok! Biztos nagy láma voltál! :-DDDDDDDDDD
  • Braveheart
    El nem hiszitek hogy sikerült... :) mindjáért elmesélem !!! :)
  • Braveheart
    igen, de mi a baj? Elindítom az installt, végigmegy az első folyamatjelző. Végez, bejön egy új ablak, skip, next majd bejön egy weblap egy kóddal, azt beírom éls megkapom a kódot. Eközben továbblép az install, rányomok hogy next, és asszem itt kéne jönnie a rendes installnak, amikor a programfájlokat felpakolja a gépre. De én csak egy prüntyögést hallok (windowsos hang) majd bejön egy ablakj, hogy please press ok when the installation is ready, de a ledek elhalványulnak, nem történik semmi, hiába várok... megnyomom az OK-ot, és ott a windows én meg csak lesek... mi lehet a baj?
  • Blasta
    XM-mem= XP-men
  • Blasta
    Fehér mappa
  • Blasta
    Ha a fileplanet-es letöltés se jó, akkor javaslom nézz utána a rendszerednek!
    XP nem sűrűn dobálja a kékhalált, ezt a saját példámból tudom (még egyszer se láttam az XM-men kék halált), és ennek valami oka lehet!

3 különböző file nem lehet rossz, pláne, ha mindannyian ugyan azt a file-t használták amit aztán megosztottak neked!

A probléma szerinem 100% hogy a te rendszereddel van!
  • Braveheart
    Nincs valami ötletetek, hogy mi lehet a baj? Ja és lécci nézze meg vki, hogy az install fájlnak az ikonja egy fehér mappa vagy egy számítógép, mert ez fontos!
  • DarkHorSe
    én is ugyan onann szedtem mint te és műxik simán szal a hiba a te gépedbe van ...
  • Braveheart
    Na, természetesen harmadszori letöltés után sem jó, kiírja hogy installation in progress de nem történik semmi. Egyetlen egyetlen egyszer- legutoljára még leszedem a fileplanetről, aztán ha akkor sem megy, akkor le se szarom.
  • Jacek
    aaameg csak 350 mb-nal jatok:(( fileplanet jo gyors
  • dikki*yysw
    FTP-ről ha töltöttétek, kizárt dolog hogy resume után megszakad. Én mindent ftp-ről töltök, rengetegszer resumeolok, de nem volt soha gond.
  • Krinyo
    najó most 6 óráig nemülök gép elé,megvárom mig lejön
  • Braveheart
    Képzeld el, hogy nekem már 2-szer kifagyott, most töltöm 3-szorra de 3-szor disconnectolt a szerver...
  • Krinyo
    ehh, leszedtem 1,2 gigát erre kifagy :D
    folytatni meg nemlehet
  • Braveheart
    Így tuti nem lesz jó hogy már 2x megszakadt, de azért megvárom azt a 300 MB-t már. Na többet nem írok ide ilyen letöltési problémával, mert legközelebb a fileplanetről fogom szedni.
  • Braveheart
    legalábbis most
  • Braveheart
    MEgint megállt! Lifeforce, sztem tényleg nem jóü vmi nálatok!
  • Petko
    jól mondtam én, és ahogy lacc is mondja, a gate tuloldalán levő bázisnak saját kézben kell lennie.. tegnap azért nem tudtunk foglalni, mert igaz hogy tulolalon a mienk volt, de mar epp elkezdtek hackelni... az összekötő vonalak következő szinekkel következőt jelentik: -piros, kék, lila - 2 azonos birodalomhoz tartozó bázis összeköttetése, sárga - 2 ellenséges birodalom közötti összeköttetés (lehetséges foglalás mindkét irányból), szürke - warp gattel, és közömbös bázissal való összeköttetés (csak egy irányból lehetséges foglalás)
  • Braveheart
    most megint elindult... nem lesz hibás a file???
  • Braveheart
    A jó kurv....
    Na elmentem a fileplanetre, és amint rákattintottam arra hogy wait, rögtön elindult a letöltés... na elég volt ebből, megvárom míg onnét lejön. LOÁL
  • Blasta
    LOÁL

Brave, ez a játék nem akar téged! Fogadd el! :-DDDDDD
  • Braveheart
    Lifeforce! Nem tudok csatlakozni az ftp-re, mivan?
  • Braveheart
    MEGSZAKADT!!!
  • Blasta
    Nekem is sorba kellett állni 25 percet, de ez nagyon szépen csökkent, nem tartott tovább mint írta.
    Utána meg tény, hogy ingadozott a sávszélesség, de cirka 10 óra alatt lejött szépen
  • Lacc
    Na jó vanna :DD Gondoltam hogy van valami összefüggés de komolyan azt hittem hogy az öccse vagy vagy ilyesmi :DD
  • Lacc
    Ilyet nemrég csináltam egy squaddal, onnan tudom hogy hogy kell :) Szal ha nincs egy bázis se egy szigeten, akkor a Warpgate és a hozzá kapcsolódó első bázis lnikjét a mapet úgy lehet elsárgíteni, ha a warpgate "túloldalán" is el van foglalva a hozzá linkelt bázis. Nem tudom, érthető-e, de jobban nem tudom most leírni :))
  • Braveheart
    Az első letöltésnél megállítottam, és máshonnét kezdtem el tölteni (Fileplanet)n nem lett jó, el sem indult
    A másodiknál Lifeforcetól kezdtem el szedni, de lefagyott a gép gondloom ezért lett corrupt, de itt már elindult és ment is egy ideig az install, de végül nem lett jó
    Most is tőle szedem, de elhiszem neki hogy jó a fájl, és most nem csinálok semmi olyat amitől lefagyhatna
    A fileplanet meg egy nagy fos. 20-30-al szedi max, és ÓRÁKAT kell sorban állni... volt olyan, hogy kiírta, 5 perc vanb hátra, fél óra múlva kezdhettem a letöltést...
    úgyhogy most csak imádkozni tudok :) remélem nem megy el az áram :)
  • Blasta
    Az valószinü.
    De másodjára vajon miért lett szar?

És most harmadjára miért nem a fileplanet-től szeded, az tuti jó lenne!