Planetside

Oldal 1 / 83Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krinyo
Úgy tûnik, hogy ingyenes lesz 23-tól. Már ha érdekel még valakit :D

Krinyo
Szerver összevonás óta vannak rendesen. Legalábbis pár hónapja biztos voltak.

Jockey
ezzel a jatekkal mi van? teljesen halott?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Yan
nocsak, ismerõs arcokat lehet itt találni :)
Sziasztok
<#integet2><#pias>

&#165; xfire: kistekila

Bizony, a szerver összevonás jót tett, régen voltak ekorra csaták.

\" puska kellett volna...\"

Tyler
nagyon nagy csaták vannak még a servere sem fértem be ilyen már 2 éve nem volt. mi este a gery-vel toltuk durva volt mint az elsõ idõkben.

\"building better worlds\"

Krinyo
Na megnéztem, és pozitívan csalódtam. Egész sokan játszanak most.

Krinyo
hoho, akkor rakom is fel

hát én amerikai szerveren tuti nem fogok játszani hogy a lag miatt hátrányba legyek a köcsög amerikaiakkal szemben... inkább bassza telibe a székúrt játékát a soe
Stotoo
Aug 24. -én vonják össze az utolsó 2 szervert.
Mindenkinek kiküldek egy emailt az összevonásról és hogy az azonos nevü játékosok úgy lesznek megoldva, hogy aki nemrég lépett be az megtartja a nevét, aki régebben lépett be az kap egy prefixet és névváltásra lehetõséget.
A névmizéria miatt 24.ig ingyenesen beloginolhat bárki és játszhat. Ennek hála nagyon sok player visszajött és jó harcok vannak a werneren is. 24-tõl pedig mégjobbak lesznek :)

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

guardian hero
Már egy ideje be lett jelentve, hogy összevonják a werner-t az egyesített amcsi szerverrel, úgyhogy átmentek oda a maradék népek. Nem tudom, milyen lehet a ping ott... De lehet, hogy mindegy is már. Én is nagyon sajnálom, tényleg egyedülálló játék volt, és még csak kilátásban sincs hasonló. Valakinek észbe kéne kapnia, mert egy ilyen csoda nem veszhet el örökre...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Krinyo
Én is megakartam nézni mostanában, de azt hittem hogy a szerverösszevonások segítettek a játékon. Ezek szerint vége.

volt veterán ingyen játék és benéztem most
hát baszki mindjárt elsírom magam... ahol egykoron ezrek játszottak most összesen 10 player volt... a Werner szervernek vége
ezzel pedig valószínûleg az egész játéknak.. itt vég
hihetetlen hogy ennek a köcsök SOE-nak sikerült elbasznia a világ eddigi legjobb játékát... a redvás kurvaanyukat
ilyen cucc valószínûleg nem is lesz már soha
DonPapa
:-(

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

Szia!

Ez még 1,5 hónapja volt, máj 20. ig volt elvileg az akció, hogy minden régi játékos nyomhatta addig. Mostmár nem tudom hogy beenged e, próbáld ki a launcherrel.
DonPapa
hali tábornok

hogy lehet életet lehelni bele ?

milyen veteránoknak ?

lehet-e a régi karit ujraéleszteni ?

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

nekem megy, most nem fagy
Krinyo
és megy az új géppel?

van ingyen hónap veteránoknak
hétvége fele lesz új gépem, akkor lehet én is benézek
guardian hero
Már elb*tam... bízom csodában :)

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Krinyo
nem a mini telepítõt kell leszedni és akkor 1 óra alatt megvan az update

guardian hero
Egyébként új accounttal 14 napos ingyen trial van jelenleg (maga a játék ingyenes), régi accountot feléleszteni sajnos csak egy hónap befizetésével engedett volna (15 dolcsi)

guardian hero
Köszi, közben már dolgozik az installer, jelenleg 19 óra 11 percre becsüli a befejezés idejét <#wow1> 10 megabites net, szerintem nem nálam van a gond...

Krinyo
van, nem, vannak :)

guardian hero
Van még értelme újra feltenni a játékot? Nem ürültek még ki a szerverek? Vannak még nagy csaták?

Tyler

DonPapa
skacok pliz cimet ahonnét le lehet töltikézni a gamét !!!

Krinyo
hát akkor nem tudom, guglizd ki planetside trial, hátha van még

hát már 2007 március vagy május körül vége lett annak sajna

éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore

Krinyo
bannerra klikk, letöltésnél ott a reserves kliens ha még ingyen van

hali! nincs valakinek egy trialja? vagy egy eladó planetside-ja? a képek alapján naon jó játék lehet.

éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore

Krinyo
na most megint nem jó, beszarás

Tyler
remélem ez megoldja a problémádat... én ma is leszek este felé..

Krinyo
Grafikai beállításoknál, az advenced menüpont alatt a "preload textures" részt állitsátok "none"-ra, nekem ezzel a módszerrel fut a játék.

Tyler
hol,kitõl kell kérni ha ki szeretném cserélni a bannert mert egy kicsit elavult már....
itt az új:
banner

Krinyo
köszi, megis nézem

Tyler
próbáld meg ezt:link

Krinyo
kifagy :s

Tyler
van trial csak be kell lépni és aktiválódik. jöhetnétek mert gery-vel kevesen vagyunk a gunship-be.....esténként általában bent vagyunk..

DonPapa
van mostanában triál lehetõség ?

Én még játszom vele.

\" puska kellett volna...\"

Krinyo
hát meglehet

mind1 én ma letöröltem :(

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

én is cseréltem
lehet hogy a 7 es sorozatú vagy újabb vgakkal nem megy? de akkor megint nem menne a fél világnak
Krinyo
azt irják sokan hogy alkatrész csere után fagy ki.
én pl videókártyát cseréltem :S

Krinyo
ugyanúgy raktam fel ahogy eddig is, nem értem miért fagy ki.
még szerencse hogy nem fizettem be

na ez szép... nekem is basszus, valamikor nyáron próbálgattam és folyton kifagyott... azóta se tudom miért
minden eshetõséget már leellenõriztem, csak két dolog maradt
- azért fagy mert beta stationt használok
- valami ordenáré bug, de akkor nem hiszem el hogy senki se vette eddig rajtunk kívül észre
Krinyo
ha nem fagyna ki állandóan :D

Na rmek én trialos vok de nekem az is jó :)
nem talizunk bent valamikor? jo lenne össze hozzni egy kisebb magyar csapatot :D

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Oldal 1 / 83Következő →