Planetside

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krinyo
A veteránok kaptak ingyen 2 hetet, szóval gondolom most vannak benn elegen.
Én is benézek 😊

sacc / kb hanyan jatszanak még evel a gameval?

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

guardian hero
Jöhetne a Planetside 2 😊

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

DonPapa
hát biza tényleg elég nagy a pangás 😞

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

ja
hahó!! kihalt a fórum?

éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore

helo! tudnátok adni egy triál key-t! akármilyen lehet, csak legyen. itt az e-mail-om: [email protected] Elõre is kösz!

éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore

Krinyo
jah már elolvastam, nem rossz

Krinyo
milyen újítások ? <#merges2>

huhu, megnéztem, nagyon kemények az új cuccok... végre valami jó dolog is történt a planetsideal...
én tuti megyek ma este hetelni
megvolt a nagy patchelés, én is nézném de nem enged be még
majd a fejécet is épp rendberakatom, mert az oldalunk létezik csak új címen, ps.tx.hu

amúgy meg ingyenes csak a már 1 éve menõ reserves van
guardian hero
Milyen formában? Régi accounttal is megy?

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

mistixx
Hi!
CSak jelzem hogy megint van ingyen hozzáfárás PShez.
Már ha bárkit is érdekel..
Én ott leszek!
Bye

mistixx
HAli! Jelentem Mistixx hadnagy szolgálatra jelentkezik!
ELnézést kérek a hadszíntértõl való hosszabb távolmaradásért de vizsgázgattam!
De mostmár vagyk!
GYertek minnél többen! Rúgju szét a Vanuk meg a mocsok NCk seggét!!!<#vigyor3><#violent><#gun>

Video drivert frissítettem, directx-et frissítettem...
És korábban futott is, csak aztán rendszer újratelepítése után ez van. Pár mp-ig hibátlan a kép, aztán elõször vibrálni kezdenek a szegélyek, sarkok, és aztán volt fal, nincs fal... 😞

Hell!
DonPapa
video driver frissitést probáltál már ?

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

Üdv!

avagy HAIL!

vvh

😊

Tudnátok segíteni?

A Planetsideban átlátok a falakon, lépcsökön, a fák csak vibrálnak, a talaj eltûnik a lábam alól... nagyon bánom, mert így élvezhetetlen...

mindenféle beállítást végigpróbáltam, és mindig ez van...

Köszi!

Philodox
Sippie
Naja, csak eddig nem sokszor volt sanszom azok ellen a bivaly robotok ellen, még prowlerben sem. Sniperkedés meg max álló célpontra, mozgót azzal eltalálni lehetetlen, vagy nagy mák kell hozzá. Repcsik azok tényleg jópofák, de persze a robotok valahogy néha fél pillanat alatt szitává lõnek, hiába húzok el afterburnerrel a francba, valahogy mindig utolér a rakéta vagy fogalmam sincs micsoda. Ha már egyszer kiírja hogy missile lock, onnantól kezdve halott vagyok 😄
DonPapa
hát azt nem
de hidd el nem vesztettél sokat
van azért még 1-2 jó jármû is mint pl prowler, libeerator, reaver, amit vezethetsz igy is és a sniperkedés sem rossz

Sippie
Áhá... reservessel a robotokat se lehet vezetni 😊
Sippie
Nah sikerült beüzemelni ajátékot, európai szerveren tolom terran oldalon.
Planetside Official Players -t probald. Ott tobb az info. De azert elkezdhetsz jatszani anelkul is, hogy azt az oldalt bongeszned. A tutorial megtanit mindenre, es amint meggyogyul a gepem, en is leszek es segitek.
Amugy is szuksegem van a Colossusomba es a Prowlerembe loveszre.

Major Amper Mechwarrior / Cavalry Driver \"Nem fékezek senki kedvéért!\"

Sippie
8,0,22,0 van fent, és egyszerûen nem hozza be az oldalt... <#rinya>
Sippie
nah igen szólhatna, mert csak tölt és tölt és tölt már 1 órája, de semmi hogy te buta rakd fel a legújabb flash-t mert különben nem jön be 😄
Nah akkor felpakolom azt is 😊
Melyik?
A http://planetside.station.sony.com/ nekem bejon. De az egy csunya flash-es oldal, ha nincs meg a legfrissebb flash lejatszod telepitve, nem fog bejonni. Bar akkor szolnia kellene, hogy telepitened kell.

Sippie
értem köszi 😊
Viszont a planetside oldal mintha nem nagyon akaródzna nekem bejönni, se firefoxal, se explorerrel :/
En nem. 😞

Elfustolt a gepen, remenyeim szerint csak a videokartya, es nem az alaplap.
Ma jatszom majd, bentrol a munkahelyemrol.

Letolteni pedig a reserves verzio hivatalos minitelepitot erdemes.

Az XP-szerzest pedig megmutatjuk, ha jossz jatszani.
Bar ha megcsinalod az osszes tutorialt, es kiprobalsz minden fegyvert es jarmuvet, es azok osszes fegyveret is, akkor maris szinte 5. szintu vagy.

DonPapa
az 1 évig ingyenesben játszhatóban a korlátok:
BR6 és CR2 a max elérhetõ
amikor poplock van egy szigeten akkor az elõfizetösöket sorolja elõre a bejutásnál ( nekem eddig max 10 perc volt amit várnom kelett )
mást egyenlõre nem tapasztaltam

DonPapa
van olyan is ami 1 évig ingyenes

DonPapa
én tegnap is voltam

és te ?

Sippie
Üdv!
Régen kipróbáltam a játékot free-trial keretein belül, és eléggé tetszett, bár emléxem nem nagyon jöttem rá hogy kell XP-t szerezni 😊
Ez a reserves program milyen korlátokat tartalmaz, egy elõfizetõshöz képest? Nem lehet fejlõdni, vagy sokkal lassabban fejlõdünk, vagy korlátolt ideig lehet játszani? Esetleg egyéb? 😊
Felvilágosításotokat elõre is köszönöm a H.E.B. oldalát már olvasgatom 😊
Ja, ez fizetos akkor nem érdekel<#idiota>

http://ps.hungs.hu/letoltes.html innen melyiket toltsem lee?

Szevasztok emberek!

Irtatok, hogy jottok, kiprobaljatok, de nem talalkozom uj emberekkel a jatekon belul. Kiprobaltatok vegul? Es ha igen, csak egyedul, vagy tarsasagban?
Mert ez tarsasagban az igazi...
Ha valaki szeretne tankcsataban reszt venni, esetleg mecha lepegeto loveszekent tankokra vadaszni, az keressen meg a jatekon belul, Amper neven megtalal a Werner szerveren, Terran oldalon.
Szep nagy csatak zajlanak mostanaban, a reserves program jol megdobta a nepesseget, van ellenseg boven.

Az a baj, hogy a Prowler nem fer be az epuletekbe hogy belharcban hasznalhato legyen😊
Viccet felreteve az NCknek az uber camera vezerelt raketajuk sem rossz😊
Koszi,7vegen beizzitom a gamet.Koszi az infokat.

Európai serverre gyere, ebbõl 1 van és ott Terranokat válassz (piros).

Haliho,olvasgatom eleg regota a hozzaszolasokat,es kezdek kedvet kapni a gamehoz.Kell meg valami a progin es a regen kivul hogy toljam?Melyek a leggyakrabban latogatott szerverek,amin hazank nepe is tolja a gemet?

guardian hero
Jah, az NC-k jackhammer shotgun-ja mindig durva volt, egyike a játék egyébként kisszámú balance-hibáinak.
A terran-ok fõ erõssége a Prowler tank, azt kéne nagyon kihasználnunk. Na meg persze nálunk van a legfeelingesebb fegyver a mini-chaingun személyében, és hát a birodalomhoz való hûség sem elhanyagolható tényezõ! 😊

[HUN]PAStheLoD
Oké, köszi. Akkor lehet, adok a PlanetSide-nak még 1 esélyt 😄

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
hogy sokan vannak 😊)

Amugy azt neztem, hogy egy kekpancelos (nemtom melyik orszag) katona a kozelharcos MAXomat leshotgunolta... A torony belsejeben a lepcsofeljaroban persze...
Meg a masik... ugyanezek a kekek.. a shotgun iszonyateros, meg a specko kameravezerelt anti tank raketajuk is... Basszus... azzal megkerulom a bazist es olyan helyekrol tudok loni ahonnan az ellenseg eszre sem vesz😊
A Terrain-ek (piros) szal nekik nekunk mi az erosseguk?
Gondolkodtam, hogy csinalok 3v4 karit.
Az egyik Sniper/Antitank lesz
A masik Repulos/tankos
A harmadik heavy soldier
A negyedik MAX-os.
Az engineering nem vonz😞
Sajna 1 éves accounttal BR6-ig lehet menni, most értem el sajna,de már nem kapok xp-t semmiért 😞
Azért amíg nem telik le a 7 nap elég rendesen lehet osztogatni a cert pontokat, szinte mindent ki lehet próbálni 😊

guardian hero
CR2 egyáltalán nem alacsony, én fél év játék után is csak CR1 vagyok, igaz, nem is nagyon hajtottam a command rankokt.

A BR8 arra elég, hogy egy dologra specializálódva ki tudd venni a részed a csapatmunkából. Teljesen élvezhetõ a játék, és tudod váltogatni a képzettségeidet idõközönként, ha ráunnál az adott szerepkörre. Persze ha igazán elkap a gépszíjt, akkor szeretnél majd egyszerre több képzettséget is magadénak tudni, de akkor megéri majd azt a havi 3eFt-ot a játék 😊. (A Reserve karaktert tudod folytatni fizetõs formában is, és akkor fejlõdhetsz tovább.)

[HUN]PAStheLoD
a BR8 és a CR2 nem túl alacsony szint?

Megoldva 😄

Sziasztok.

Kis segitség kellene.

Inditanám a gamet,megvolt az update és utána mikor a Play-re nyomok ezt irja ki :

Your machione is set to allow processor speed changing in its Power scheme.
Please go into your Control Panel Power Management and set it to stay 'Aloways On' while running PlanetSide.
Planetside will now exit.

A gépem AMD X2 3800+ és kivettem a minimun energia takarékosságot ( C&Q-t is )

guardian hero
Helyes, minden erõsítésre szükségünk van! 😊

Emlékeztetõül: Werner szerver, Terran oldal, H.E.B. (Hungarian Elite Brigade) outfit.

Én is elkezdtem lehuzni a klienst reggel remélem estére lent van és tudok jönni 😊