Planetside
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore
éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore
én tuti megyek ma este hetelni
majd a fejécet is épp rendberakatom, mert az oldalunk létezik csak új címen, ps.tx.hu
amúgy meg ingyenes csak a már 1 éve menõ reserves van
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
CSak jelzem hogy megint van ingyen hozzáfárás PShez.
Már ha bárkit is érdekel..
Én ott leszek!
Bye
ELnézést kérek a hadszíntértõl való hosszabb távolmaradásért de vizsgázgattam!
De mostmár vagyk!
GYertek minnél többen! Rúgju szét a Vanuk meg a mocsok NCk seggét!!!<#vigyor3>#vigyor3><#violent>#violent><#gun>#gun>
És korábban futott is, csak aztán rendszer újratelepítése után ez van. Pár mp-ig hibátlan a kép, aztán elõször vibrálni kezdenek a szegélyek, sarkok, és aztán volt fal, nincs fal... 😞
Hell!
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
avagy HAIL!
vvh
😊
Tudnátok segíteni?
A Planetsideban átlátok a falakon, lépcsökön, a fák csak vibrálnak, a talaj eltûnik a lábam alól... nagyon bánom, mert így élvezhetetlen...
mindenféle beállítást végigpróbáltam, és mindig ez van...
Köszi!
Philodox
de hidd el nem vesztettél sokat
van azért még 1-2 jó jármû is mint pl prowler, libeerator, reaver, amit vezethetsz igy is és a sniperkedés sem rossz
Amugy is szuksegem van a Colossusomba es a Prowlerembe loveszre.
Major Amper Mechwarrior / Cavalry Driver \"Nem fékezek senki kedvéért!\"
Nah akkor felpakolom azt is 😊
A http://planetside.station.sony.com/ nekem bejon. De az egy csunya flash-es oldal, ha nincs meg a legfrissebb flash lejatszod telepitve, nem fog bejonni. Bar akkor szolnia kellene, hogy telepitened kell.
Viszont a planetside oldal mintha nem nagyon akaródzna nekem bejönni, se firefoxal, se explorerrel :/
Elfustolt a gepen, remenyeim szerint csak a videokartya, es nem az alaplap.
Ma jatszom majd, bentrol a munkahelyemrol.
Letolteni pedig a reserves verzio hivatalos minitelepitot erdemes.
Az XP-szerzest pedig megmutatjuk, ha jossz jatszani.
Bar ha megcsinalod az osszes tutorialt, es kiprobalsz minden fegyvert es jarmuvet, es azok osszes fegyveret is, akkor maris szinte 5. szintu vagy.
BR6 és CR2 a max elérhetõ
amikor poplock van egy szigeten akkor az elõfizetösöket sorolja elõre a bejutásnál ( nekem eddig max 10 perc volt amit várnom kelett )
mást egyenlõre nem tapasztaltam
és te ?
Régen kipróbáltam a játékot free-trial keretein belül, és eléggé tetszett, bár emléxem nem nagyon jöttem rá hogy kell XP-t szerezni 😊
Ez a reserves program milyen korlátokat tartalmaz, egy elõfizetõshöz képest? Nem lehet fejlõdni, vagy sokkal lassabban fejlõdünk, vagy korlátolt ideig lehet játszani? Esetleg egyéb? 😊
Felvilágosításotokat elõre is köszönöm a H.E.B. oldalát már olvasgatom 😊
Irtatok, hogy jottok, kiprobaljatok, de nem talalkozom uj emberekkel a jatekon belul. Kiprobaltatok vegul? Es ha igen, csak egyedul, vagy tarsasagban?
Mert ez tarsasagban az igazi...
Ha valaki szeretne tankcsataban reszt venni, esetleg mecha lepegeto loveszekent tankokra vadaszni, az keressen meg a jatekon belul, Amper neven megtalal a Werner szerveren, Terran oldalon.
Szep nagy csatak zajlanak mostanaban, a reserves program jol megdobta a nepesseget, van ellenseg boven.
Viccet felreteve az NCknek az uber camera vezerelt raketajuk sem rossz😊
A terran-ok fõ erõssége a Prowler tank, azt kéne nagyon kihasználnunk. Na meg persze nálunk van a legfeelingesebb fegyver a mini-chaingun személyében, és hát a birodalomhoz való hûség sem elhanyagolható tényezõ! 😊
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
Meg a masik... ugyanezek a kekek.. a shotgun iszonyateros, meg a specko kameravezerelt anti tank raketajuk is... Basszus... azzal megkerulom a bazist es olyan helyekrol tudok loni ahonnan az ellenseg eszre sem vesz😊
A Terrain-ek (piros) szal nekik nekunk mi az erosseguk?
Az egyik Sniper/Antitank lesz
A masik Repulos/tankos
A harmadik heavy soldier
A negyedik MAX-os.
Az engineering nem vonz😞
Azért amíg nem telik le a 7 nap elég rendesen lehet osztogatni a cert pontokat, szinte mindent ki lehet próbálni 😊
A BR8 arra elég, hogy egy dologra specializálódva ki tudd venni a részed a csapatmunkából. Teljesen élvezhetõ a játék, és tudod váltogatni a képzettségeidet idõközönként, ha ráunnál az adott szerepkörre. Persze ha igazán elkap a gépszíjt, akkor szeretnél majd egyszerre több képzettséget is magadénak tudni, de akkor megéri majd azt a havi 3eFt-ot a játék 😊. (A Reserve karaktert tudod folytatni fizetõs formában is, és akkor fejlõdhetsz tovább.)
Kis segitség kellene.
Inditanám a gamet,megvolt az update és utána mikor a Play-re nyomok ezt irja ki :
Your machione is set to allow processor speed changing in its Power scheme.
Please go into your Control Panel Power Management and set it to stay 'Aloways On' while running PlanetSide.
Planetside will now exit.
A gépem AMD X2 3800+ és kivettem a minimun energia takarékosságot ( C&Q-t is )
Emlékeztetõül: Werner szerver, Terran oldal, H.E.B. (Hungarian Elite Brigade) outfit.