4140
-
#4100 van mostanában triál lehetőség ? -
CB Gery #4099 Én még játszom vele. -
#4098 hát meglehet -
Mester01 #4097 mind1 én ma letöröltem :( -
Petko #4096 én is cseréltem
lehet hogy a 7 es sorozatú vagy újabb vgakkal nem megy? de akkor megint nem menne a fél világnak -
#4095 azt irják sokan hogy alkatrész csere után fagy ki.
én pl videókártyát cseréltem :S -
#4094 ugyanúgy raktam fel ahogy eddig is, nem értem miért fagy ki.
még szerencse hogy nem fizettem be -
Petko #4093 na ez szép... nekem is basszus, valamikor nyáron próbálgattam és folyton kifagyott... azóta se tudom miért
minden eshetőséget már leellenőriztem, csak két dolog maradt
- azért fagy mert beta stationt használok
- valami ordenáré bug, de akkor nem hiszem el hogy senki se vette eddig rajtunk kívül észre -
#4092 ha nem fagyna ki állandóan :D -
Mester01 #4091 Na rmek én trialos vok de nekem az is jó :)
nem talizunk bent valamikor? jo lenne össze hozzni egy kisebb magyar csapatot :D -
#4090 A veteránok kaptak ingyen 2 hetet, szóval gondolom most vannak benn elegen.
Én is benézek :) -
Mester01 #4089 sacc / kb hanyan jatszanak még evel a gameval? -
#4088 Jöhetne a Planetside 2 :) -
#4087 hát biza tényleg elég nagy a pangás :( -
Petko #4086 ja -
krys002 #4085 hahó!! kihalt a fórum? -
krys002 #4084 helo! tudnátok adni egy triál key-t! akármilyen lehet, csak legyen. itt az e-mail-om: [email protected] Előre is kösz! -
#4083 jah már elolvastam, nem rossz -
#4082 milyen újítások ? -
Petko #4081 huhu, megnéztem, nagyon kemények az új cuccok... végre valami jó dolog is történt a planetsideal...
én tuti megyek ma este hetelni -
Petko #4080 megvolt a nagy patchelés, én is nézném de nem enged be még
majd a fejécet is épp rendberakatom, mert az oldalunk létezik csak új címen, ps.tx.hu
amúgy meg ingyenes csak a már 1 éve menő reserves van -
#4079 Milyen formában? Régi accounttal is megy? -
#4078 Hi!
CSak jelzem hogy megint van ingyen hozzáfárás PShez.
Már ha bárkit is érdekel..
Én ott leszek!
Bye -
#4077 HAli! Jelentem Mistixx hadnagy szolgálatra jelentkezik!
ELnézést kérek a hadszíntértől való hosszabb távolmaradásért de vizsgázgattam!
De mostmár vagyk!
GYertek minnél többen! Rúgju szét a Vanuk meg a mocsok NCk seggét!!! -
philodox #4076 Video drivert frissítettem, directx-et frissítettem...
És korábban futott is, csak aztán rendszer újratelepítése után ez van. Pár mp-ig hibátlan a kép, aztán először vibrálni kezdenek a szegélyek, sarkok, és aztán volt fal, nincs fal... :(
Hell! -
#4075 video driver frissitést probáltál már ? -
philodox #4074 Üdv!
avagy HAIL!
vvh
:)
Tudnátok segíteni?
A Planetsideban átlátok a falakon, lépcsökön, a fák csak vibrálnak, a talaj eltűnik a lábam alól... nagyon bánom, mert így élvezhetetlen...
mindenféle beállítást végigpróbáltam, és mindig ez van...
Köszi!
Philodox
-
#4073 Naja, csak eddig nem sokszor volt sanszom azok ellen a bivaly robotok ellen, még prowlerben sem. Sniperkedés meg max álló célpontra, mozgót azzal eltalálni lehetetlen, vagy nagy mák kell hozzá. Repcsik azok tényleg jópofák, de persze a robotok valahogy néha fél pillanat alatt szitává lőnek, hiába húzok el afterburnerrel a francba, valahogy mindig utolér a rakéta vagy fogalmam sincs micsoda. Ha már egyszer kiírja hogy missile lock, onnantól kezdve halott vagyok :D -
#4072 hát azt nem
de hidd el nem vesztettél sokat
van azért még 1-2 jó jármű is mint pl prowler, libeerator, reaver, amit vezethetsz igy is és a sniperkedés sem rossz -
#4071 Áhá... reservessel a robotokat se lehet vezetni :) -
#4070 Nah sikerült beüzemelni ajátékot, európai szerveren tolom terran oldalon. -
Amperos #4069 Planetside Official Players -t probald. Ott tobb az info. De azert elkezdhetsz jatszani anelkul is, hogy azt az oldalt bongeszned. A tutorial megtanit mindenre, es amint meggyogyul a gepem, en is leszek es segitek.
Amugy is szuksegem van a Colossusomba es a Prowlerembe loveszre. -
#4068 8,0,22,0 van fent, és egyszerűen nem hozza be az oldalt... -
#4067 nah igen szólhatna, mert csak tölt és tölt és tölt már 1 órája, de semmi hogy te buta rakd fel a legújabb flash-t mert különben nem jön be :D
Nah akkor felpakolom azt is :) -
Amperos #4066 Melyik?
A http://planetside.station.sony.com/ nekem bejon. De az egy csunya flash-es oldal, ha nincs meg a legfrissebb flash lejatszod telepitve, nem fog bejonni. Bar akkor szolnia kellene, hogy telepitened kell. -
#4065 értem köszi :)
Viszont a planetside oldal mintha nem nagyon akaródzna nekem bejönni, se firefoxal, se explorerrel :/ -
Amperos #4064 En nem. :(
Elfustolt a gepen, remenyeim szerint csak a videokartya, es nem az alaplap.
Ma jatszom majd, bentrol a munkahelyemrol.
Letolteni pedig a reserves verzio hivatalos minitelepitot erdemes.
Az XP-szerzest pedig megmutatjuk, ha jossz jatszani.
Bar ha megcsinalod az osszes tutorialt, es kiprobalsz minden fegyvert es jarmuvet, es azok osszes fegyveret is, akkor maris szinte 5. szintu vagy. -
#4063 az 1 évig ingyenesben játszhatóban a korlátok:
BR6 és CR2 a max elérhető
amikor poplock van egy szigeten akkor az előfizetösöket sorolja előre a bejutásnál ( nekem eddig max 10 perc volt amit várnom kelett )
mást egyenlőre nem tapasztaltam -
#4062 van olyan is ami 1 évig ingyenes -
#4061 én tegnap is voltam
és te ?