15
-
zeb #15 Az Intel processzorok árai nem tükrözték vissza mind azt a szellemi tőkét amit termékeikbe fektettek. Amennyiben az AMD kiesésével megszűnik a konkurencia az Intel végre nem a jelenlegi nyomott hanem végre reális áron adhatja a processzorait. A felhasználók pedig szívesebben adnak 2-3-szor annyit ugyan azért a processzorért mint előtte mert tudják, hogy az így felszabaduló nyereség végre nem az AMD zsebébe hanem jó helyre kerül amit az Intel a fejlesztésekre fordíthat amivel végső soron a vásárlók érdekét szolgálja.
Aki nem egy naplopó az szívesen fizeti meg a reálisabb árakat is mivel neki pár tízezer forint nem lehet téma, a csóróknak persze az, de egy csúcstechnikák tárházát felvonultató cégnek nem lehetnek ők a megcélzott vásárlóréteg, ők úgy is csak játékra használnák a gépüket amivel csak tovább rontanák az amúgy is siralmas munkamorált. -
#12 najó csak vicceltem ,nem húzom fel Zsoltit! :))
-
#11 Én válaszolok helyette is!
AMD+ATI rulez!
de szerintem is...
:)
-
Zsoltee_a_bator #8 azert szeretem hogy ittvagy, mert te mindig meg tudsz nevettetni :) -
zeb #6 Az AMD számára már közeleg a vég. A vásárlók legyenek bármilyen hülyék is (mert azok) lassan mégiscsak a minőség irányába orientálódnak. Az olcsó AMD szemét (ami már nem is annyira olcsó) nem eladható többé. Az Athlon64 lesz a cég hattyúdala aztán lehúzhatják a rolót. Sokáig húzta, de azért lassan elhullik a férgese.
Ez egy természetes öntisztulási folyamat: a gyenge elpusztul az Intel tovább él. -
#2 En is orulok ennek a hirnek...