ADSL - melyik szolgáltató?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PLackó
Feltöltésed is megközelíti az 512 kbitet?

Mikor emeltek? Mekkora a tényleges sebesség?
kulabácsi
adjál adatokat is plz

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Balidani
8 megás netem odabasz 😉
irigykedni szabad

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

hmmm
"Megemelt Invitel ADSL sávszélesség a Magyar Telekom területén"

tehát ha T-kábel es tv-nk van akkor és inviteles vok lesz sávszélemelés ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

The FlashBack
bocs, most olvastam az invitelen, és emelnek😊

The FlashBack
Helló Mindenki

nemrég váltottam externetrõl invitelre, az árak miatt. Éppen ezért, most lassabb netem lett mint az externetnél, viszont lényegesen kevesebbet fiezetek. Akkor szerintetek az invitelnél is várható valamilyen fejlõdés sebesség terén?

Lacc
Volt egy laza másfélnapos kimaradásom, reménykedtem, hogy mikor visszaáll, emelnek rajta. Hát b@sztak 😄 (Tcom)
Barney Tech
Az vagyok nyugi.....
Csak vlaami régebbi csomag.

Boxer HUN
A T-COM emelése versenyhelyzetet eredményez, ezért ha az Invitel nem akar kuncsaftot veszíteni, szerintem kidolgozza az új stratégiát erre a helyzetre.

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

invitelnél is lesz emelés ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Mr Csé
nálam sem

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Szerencsére az ominózus lassulás megszünt,de emelés még nálam sem volt 😞
kirol
Az ittlévõk közül eddig kb. hány %-nál volt már emelés?
Mert nálam még mindig semmi sajnos. 😞

Az enternet 2x emelt nekem 1 megát nemsokára emelik 4-re XD
Növelni fogják 100%.
Persze ha T-Com vonalas ADSL-es vagy. 😄
ffxi
Kinek nem inge... ne vegye magára.

Fákjúal!

stp4trick
a speedtest.net másnak sem megy?

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Barney Tech
Internetes csávoka volt lent a szomszédnál ugyanis meg vagyunk osztva,õ megmérte és 4megát mondott én is nálam megmértem többször is több honlapon több böngészõvel de csak 2megás volt igyis ugyis.
Azt mondja hogy neki már 8mega mert õ közelebb van a központhoz...
Sztem ez hülyeség.
És az lehetséges hogy nem fogják az internetsebességet növelni?
Amugy szabolcs megyében lakom.
Ja és most a 12900ft helyett már csak 8900 vagy mennyi....

énis szeretlek cicus 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

bazza
Hát az cici<#szomoru1>

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Zetorg
engem inkább az érdekel, hogy 15-e óta miért csak 2.4-2.6mbit-tel tudok tölteni 3 helyett...

bazza
Vajon hétvégén is fut a script?<#pardon1>

Zetorg
simán indítottam egy sebbességtesztet és ezt dobta ki 😊

Punker
mit bûvészkedtél? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Zetorg
A pillanatnyi sebesseged:

256.00 Mbps

A letoltesi sebesseged a szerverunkrol 32 MB/sec.

hohha! 😄
pillanatnyi elmezavar 😞

ffxi
Neked is kösz!
Többieknek:
FÁKJÚÁL!!!!!

Fákjúal!

#2210...
de #2205-ben is tévesen lag-nak eltt titulálva az akadás... :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

bazza
spam, off, kuss plz.

0Fritz0
Sztem ezzel (ffxi-t leszámítva) mindenki tisztában van.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Sanyix
Nemtom miért nem tûnik fel senkinek hogy:
Lagg: játékban vagy valamilyen hálózati alkalmazásban, a kapcsolat lassúságából, hibájából adódó késés, szinkronizálatlanság, kihagyás
Szaggatás: a gép gyenge teljesíménye miatti erõsen ingadozó, és sokszor nagyon alacsonyra esõ másodpercenkénti képkockaszám (FPS)

Szal a laggnak van köze a nethez, de amit ffxi vázolt az nem lagg, hanem szaggatás, aminek semmi köze nincs a nethez, hanem a gép teljesítményéhez a futtatott programhoz, a háttérben futó programokhoz van köze.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

BiG G
😊))))

komolyra fordítva: szerezz egy jobb gépet, és akkor nem fog laggolni.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

takraj
"Többieknek:
FÁKJÚÁL!!!!!"

Warning: Low IQ detected!

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

ffxi
Neked kösz!
Többieknek:
FÁKJÚÁL!!!!!

Fákjúal!

Egy darabig örültem, hogy tavaly tavasszal váltottam 2mbites enternetre havi 7900-ért, ami akármikortól 8mbit lesz (illetve 7mbit max, mert 45dbm-em van a központtól...). Ettõl függetlenül ahogy nézegettem más országok árait, jól tettem, hogy nem kezdtem egybõl éljenezni a trékomot, mint jópár birka.. <#ticking>

BiG G
DA:_DA_::AS:A_😄?_A😄:S:S_AD😄A?:A?D:SA?AD?😄:😄A😄:AD?S?😄A?:d

Boxer HUN
Az égvilágon semmi köze hozzá. Ha javasolhatok:
1.) C: meghajtóra telepítsd a játékot
2.) A virtuális memória soha ne a rendszermeghajtóra legyen konfigolva, hanem egy külön HDD-re!!!
3.) Ha túl sok minden van telepítve a rendszer meghajtóra, erõsen lelassíthatja a rendszert. Defragmentálj rendszeresen, vagy ne pakold tele a merevlemezedet.
4.) Ajánlott HDD= minimum sATA1-2. (megfizethetõek).

Ha betartod ezeket a szabályokat, meg fogsz lepõdeni, hogy mire képes a géped, és nem mindjárt a kapcsolatod sebességét fogod okolni a LAG miatt, hanem esetleg a merevlemezedet, mert a nagy dzsumbujban szerencsétlen alig találja meg a futtatott alkalmazás összetevõit.

0Fritz0
Ez a heti best of hozzáböfögés. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

<#wilting><#wilting><#wilting>

ffxi
Azt hogy ha erõs neted van akkor magasabb graffal nyomhatod lag nélkül. De fordítva is igaz, csak az úgy nem tecik a tárcámnak.

Fákjúal!

Lacc
Plz vázold már hogy mi az összefüggés a lag és a grafikai beálltások között.
kulabácsi
na igen!! és a net minõsége sem a legjobb

meg talán ték is?😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

ffxi
Miféle törvény?

Fákjúal!

tobias88
nézd meg angliában pl mi az ár! és nem azért emelt t-com bácsi mert akarta, hanem mert törvény kötelezi rá
Punker
ingyen? már bocs de még mindig európa legdurvább árai vannak itt.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Gladiator
vicces itt par ember. Kaptok ingyen emelest, de ti mar egybol anyaztok, hogy csak egy kicsit gyorsult, meg hogy lehet, csak 1 honap mulva lesz elerheto. inkabb orulnetek😊

ffxi
Mindenki torrentezik? Senki sem multizik neten? Csak egy álmom van: annyi feltöltés adjanak, hogy ne lagoljaaaaak már végre közepes graffal.

Fákjúal!

BiG G
ez szándékosan ilyen, nemérted még, np.

Boxer HUN
Bakker! Már kezdem unni... "DS:ASD..." az ilyen rövidítéseket! Ez nem chat hanem fórum. Itt nem az a lényeg, hogy minnél gyorsabban válaszolj. Kicsit lassíts le, vegyél egy mély levegõt, és végül fejezd be normálisan a mondatod. THX!

Amúgy a válaszoddal egyetértek!

Nightwish006
NANANANANANA.
Elmondom miért kell a 8mbit.
Töltök 1 filmet, gyorsan és közben lazán cs zhetek, nemleszs nagy pingem...
kb. ezért😄S:ASD

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu