ADSL - melyik szolgáltató?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Egymás után készültek a tesztek. 3 Mbps netem van és még nem emeltek.
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ha töltök FTP-rõl akkor ott folyamatos, teszt az meg nem.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Most 8.9mbit/s az externet tesztje szerint, de a speedtest.net szerint magyar serverhez 6300kbps le és 405kbps fel. Igaz a pingem 55-rõl 62-re nõtt.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A letöltés elég karcsú,de hátha még igazítanak rajta.

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Annyira nem tartozik a mostani témához, de más helyet nem találtam, ahol segítséget kérhetnék. Valakinek lenne valamilyen ötlete, hogy Debrecen Egyetem sugárút 50-be milyen netet lehetne beköttetni? A T-online nem hajlendó ADSL-t kiépíteni, a UPC is azt mondja, hogy itt nem lehet (pedig elvileg kábelTV lehetne).
És mégvalami: mostani ADSL bekötésnek melyik szolgáltató lenne a legjobb T-Com-os területen? (Én az Externetet találtam a legvonzóbbnak, de elkelne a szakértõi vélemény 😊 )
Elõre is köszi.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP