Milyen monitort vegyunk?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Így a fene se tudja ki gyártja ... a Benq anno jó TFT-ket gyártott.
Ez ebben a formaban Full HD . Ez a Benq pontosan ilyen keparany es felbontasban dolgozik.
ゾルターン
Az lehet, de a T220HD nem is fullhd felbontású. 😊
Saor Alba
Ez a fõ szempont hogy legyen rajta DVI bemenet. Másik hogy a válaszidõ 5ms vagy alatta legyen. Aztán méret, felbontás, stb. Kontrasztarány nem lényeges, ebben ma már szinte mindegyik TFT kimagasló. 8000:1 humbuk, ezt csak a dinamikus kontraszt révén tudja a monitor pár mp-ig, és baromi idegesítõ a fényerõ változása pár mp-ként.
Saor Alba
Jó, vagy vegyem helyette a SAMSUNG 22" 2233BW-t?
Esetleg vmi mást?
Viszont valamiért, ha 1920*1080-on, 60hertz-en van, akkor az egér nem tûnik annyira folyamatosnak mint 1280*1024-en, szintén 60hertzen. Ez mitõl lehet?
új monitort vennék de nem igazán értek hozzá. én ezt néztem ki. amugy mit kell nézni egy monitornál? a kontrasztarány mennyibe számit hogy 700:1 vagy 8000:1?
segitségetek elöre is köszönöm
E6850 3,00 GHz, P5B, 2600XT, 500W, 2 GB DDR2
DVI-s?
vélemények?
Habár a DVI kábel elég rövid amit adnak hozzá, nekem azt cserélnem kellett egy hosszabbra :S
Saor Alba
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
LG W2252V-PF
LG W2284F-PF
Samsung 2253BW
Samsung 2253LW
Elég felkapottak lettek a wide monitorok,ahogy nézem.A mostani monitorom rá van kötve a tv-re,ami 70 cm-es képátlójú,de 4:3-mas arányú.A tv kimeneten keresztül a wide monitor képét clonozza arányosan a tv-re.Az elég szarul fog kinézni szerintem,hiába 70 centis a tv.Ez az ami aggaszt.
4:3-mas arányban csak akkor nézhetõ rendesen hagyományos,nem lcd tv-n pl film,ha a monitor nem wide??
Csak lenne zseton a BW-re ...
Ööö, pontosabban 2 HDMI, 1 SVideo, 1 Composite, 1 Komponens HD, egy Scart csati, egy analóg és egy digitális tuner. 😊
Amúgy összekeverte szvsz a T220P-vel, az 1920-as ...
ゾルターン
Szerintetek ez jó ajándék lesz az öcsémnek karácsonyra?
http://yabe.hu/tender/6843/
Még egy kérdésem lenne, hogy ez mekkora felbontást tud?
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Egy 24" monitor meg röhögve tudja.
Saor Alba
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
ha 26ost veszel,azon már tudsz hd filmeket nézni,mert a felbontása kihozza a maximálisat belõle...úgy rémlik a HD megjelelölés azt jelzi,biztosan van rajta hdmi csatlakozó,amivel tudnál rákötni konzolokat is,amik képeit így hd-ben hozza ki...szóval ha ez nem szándékot,akkor ne hd-set vegyél + 10-15 ezerért..
ha tévednék,valaki kijavít majd
Elõre is bocs a hülye kérdésért de nem értek hozzá... Szóval gondolkozom egy samsung T260-ban ami van HD-ban is. Érdemes HD-t vennni vagy csak akkor ha HD-s filmeket nézek?
kíváncsi lennék pár dologra vele kapcsolatban.
Saor Alba
Monitor vásárlás elõtt állok, és érdekelne a véleményetek, hogy van-e nagy jelentõsége a DVI csatlakozónak, vagy elég az RGB analóg cxsati?
Mert néztem kb ugyanolyan paraméterekkel rendelkezõ monitorokat, és a DVI-s kb 5-6K-val drágább?
És megéri a Full HD-s (1920×1080 ha jól emlékszem) felbontásnak, érdemes rá áldozni néhány k-t!?
Saor Alba
Szöveg olvasásra jóval kellemesebb a szemnek a tft.
A 15 colos kis lufira rossz lesz visszagondolni egy hónap múlva.
HP+