Milyen monitort vegyunk?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És mondta, hogy ismerõse nagykerbe dolgozik vagy hol, és mondta, hogy most valameik 22 es samsung LCD 52 re van értékelve..-.-
Most ez komoly?
Ha igen akkor mondj már nekem valamit Maszka!
Aggyámávalami kedvezményt..csak 40k mvan ..-.- <#idiota>#idiota>
MIke at home: Most nincs 130 am egy ekkora méretû LG re...Jó ez nekem...
Tvzésre is jó golndolom.
SapphireHD4890VaporX1GB,AMDPhenom9950X4AM2BlackEdition,CorsairPSU520HX,KingstonHyperX4096Mb1066,GigabyteGAMA790GPDS4H 250GBSamsungSataHDD,SamsungSHD162,TtakeM9,SBX-FIGamer,VistaUltimateSp264bit
A régi 15" -os GABA monitoromhoz képest hatalmas.
Sok véleményt nem tudok még mondani róla, kicsit túl világos... :S
fura, hogy 1280*1024 -et csak 60hz-en viszi.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Bizonyára sokaknak ismerõs már a Videoseven márka
Igen anno láttam a teszkóban <#hehe>#hehe>
Saor Alba
Acer nem nagy durr, de olcsó. Azt beszélik mióta benyelte a BenQ monitor részlegét azóta elég jó monitorokat csinál, már nam az olcsó kategóriában persze. Viszont én elöbb vennék Acert, mint AOC-t, FuSi-t, vagy Neovot, sõt lehet Asus helyett is ...
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Aztán a tudásban megegyezõ 2032BW mellett döntöttem.
De csak mert az jobban tetszikXD
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Szeretnék venni egy LCD t...És megtetszett EZ, Vagy esetleg:ez
Nem tudom, én elég jónak találom, de azért kikérem a véleményetek..Ha mégse annyira jó, akkor ilyen árban 50k altt ajánljatok valamit...Ha lehet 19 es wide screen es legyen...Vagy Akár nagyobb de max 50 legyen, mert saját kess bõl veszem.
LG 19" L1919S-SF LCD
vagy
Acer AL 1716F 17" LCD
esetleg
17" TFT LG L1753TR-SF
melyik lenne a jobb választás?
(leginkább az Lg-n gondolkozom, arra várnák véleményeket)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
ha wide-ban gondolkodsz akkor az 19" esetén 1440x900 ha 20-22" akkor 1680x1050 a panlek felbontása
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Na én ilyet vettem,ezzel kötöttem rá a 15-ös monitorra:
VGA HD-AV WITH OPTICAL OUTPUT MULTI FUNCTION CABLE
Támogatja a 480i/480p;720i/720p;1080i/1080p
Hang😄olby PRO Logic,Dolby Digital pr DTS 5.1
Sikerült lemásolnom a dobozáról😄
Van Microsoftos is,de az 10000 körül van.Uazt tudják...
Másik két console-hoz nem értek,gondolom hasonlóak.Nézz szét a wii,vagy ps3 topicok faq-jában.
xboxon van ilyen? és a ps3-mon, wii-n is van? vagy DVI?
(érdekel)
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Kinéztem két Samsungot:
az egyik:Samsung Syncmaster 2032BW
a másik:Samsung Syncmaster 206BW
Lehet hogy csak én vok a béna,de semmi különbséget nem találok tudásban.
Bár a mostani régi 15-ös monitoron is szép az xbox képe de ezeken durva lenne.HDTV-t nem veszek(még).
Ha valakinek van hasonló monitora és esetleg még egy xboxot is használ rajta,az mondjon pár szót.
Vagy csak magáról a monitorról.
Köszike.
a Flatout 2 is
ami meg nem megy, azt használod 1280x1024-ben, nem fog zavarni, csak ha már játszottál vmivel korábban régi arányban
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
ez nem a consumer kategória
Kapni olyan TFT monitorokat, amik valami jobb S-IPS, MVA vagy PVA (nem t'om melyik, de ezek közül) panellel van felszerelve, de konkrétan hátulról kapják a megvilágítást LED-ek formájában. Jellemzõen ezy ilyen 10-20.000-es kontrasztot(!) jelent és 262milliárd szint. (Melyek jó része fedésben van sejtésem szerint, de tutira az NTSC 100% fölött van)
de nehogymár a világlegnagyobb gyártójának a premium kategóriás cuccai szarok legyenek álljon már meg a menet
Samsungból is talán az 1árba lévõvel kéne összehasonlítani az Eizoval kéremszépen
mert ez olyan kb mint mikor a 20 vs 30ft-os zsemléthasomlítod össze
80k körül elvétve akad pár model, de általában 100+
mit jelent nálad az hogy LED-es? OLED?
nálam szakértõbb ember véleménye:
"Én Samsungot cseréltem Eizo-ra... nem véletlenül. Igaz az még a 970P volt, amivel az S1931 egyezik meg, a 971P az S1961-re hasonlít. Azonos a panel, de jelentõsen eltér az elektronika, ami erõsen befolyásolja a képminõséget... és képminõségben az Eizo kiütéssel gyõz, fõleg a színek megjelenítésénél és a háttérvilágítás megoldásában."
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Nem olvastad el rendesen. Persze, hogy kidobálják a 6, 8, 10 éves Eizokat. És valóban nálunk lehet õket kapni bagóért. Mert kint ipari hulladék. Vagy vesznek új CRT-s DTP Eizokat helyettük, vagy atomdrága DTP-s TFT-t. De ugye TFT-t nem szeressék a szinhûsége okán, talán a LED-eseket kivéve ...
Most tervezek egy Samsung 205BW tipusú monitort megvenni! Kinek mi a véleménye ezzel a monitorral kapcsolatban? Néztem a Natív felbontását és azt is kérdezném, hogy lehet -e kisebb 16:10-es felbontásokat választani mint az 1680x1050, vagy ez driver függõ? Játszani mennyire jó vele, mert filmre meg játékra venném!
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
ha profi grafikusokat vagy fotósokat megkérdezel tuti a nagyrésze eizo-t fog mondani neked..
és itt tovább használják
nálam akkoriba 6-7óraát ment naponta 3-4évig
után 1-2 Samsung Samtron Siemens 1-2 gyagyi
most 1 Samsung 795MB adtam el a napokba
volt 1 gyagy 15colos digitálisom a Samsung 730bf elött