18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • bdf
    Az lehet, de én ilyeneket nem csinálok. Milla hitel, összeköltözés, komoly kapcsolat... Én agyilag ilyenre még nem vagyok érett... :)
  • tomsolo
    miután felveszitek az első közös 5 millás hiteleteket nőni fog benne a bűntudat, hidd el :)
  • bdf
    Hát ez az!
  • tomsolo
    álló fasznak nincs lelkiismerete :D
  • bdf
    Ez az, hogy semmi!
    Pedig az iránytü bizony nem mindíg arra áll, amerre kéne nekije...
  • tomsolo
    és maguknál mi (volt) a hejzet?
  • bdf
    Jaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!
  • tomsolo
    én nem mondtam hogy ez jó :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • bdf
    Hm. Nem rossz.
  • tomsolo
    nem müködik. már az elején letisztáztuk ezeket a dolgokat mit lehet és mit nem. Azt nem mondom hogy nem fordul meg néha egy-két dolog a fejembe - hajrá a hormonok!!!! Aki ilyet tesz: az nálunk szedheti a sátorfáját. Ilyen eccerű. Ez a kapcsolatunk alapja.
  • bdf
    Hogy müködik ez kenteknél?
  • bdf
    Háát...
  • tomsolo
    a félrek*rásra gondolsz? :DDDDDDDDD
  • bdf
    Èn a komplex számokra gondoltam...
  • tomsolo
    mire gondolsz pontosan? 2+1? x+y≠x+z?
  • bdf

És Te hogy vagy az "idegen muff"-problémával?
  • tomsolo
    jól van na: arra gondoltam hátha átfestette magát, a mi kapcsolatunkra hihetetlen jó hatással van egy fodrász v. kozmetikus (mint amikor a háborgó tengerre olajat öntenek), asszony megnyugszik én meg örülök.
  • bdf
    ???
    DE!
  • tomsolo
    csak már biztos nem vörös :DDDDDDDDDDD
  • bdf
    Hát, tudod, hogy van ez!
    De per pillanat újra bírjuk egymást.
  • tomsolo
    mért hova lett?
  • bdf
    Az enyém vörös volt...
  • tomsolo
    az én rózsám fekete...
  • bdf
    Benne vagyok! :)
    Te kezded!
  • tomsolo
    az élőlény nevű barátnő
    (dobjuk mán föl egy kicsit ezt a topicot :)
  • Arch
    Zakika: #693
    "ne eroltesd a csajozat, magatol kell hogy jojjon es nem hogy no most akkor felszedem..."

Én is egyetértek. Nekem is volt két szerelmem között majdnem pont 3 év...
    Bár igaz, hogy én aztán tényleg nem erőltettem /:)))/, de jó volt az a 3 év úgy, ahogy volt. Kellett, hogy megértsek dolgokat.
  • Arch
    "...Vagy ha néha elő is jön onnan, és ne adj' Isten egy fiúnak megtetszik, akkor nem tud hogyan közeledni: ha megpróbál szemezni, akkor a leányka levág egy olyan fagyos fintort, hogy azt még a 20 dioptria + szemtengelyferdüléssel rendelkező korrigálatlan látású fiú is észreveszi, és odébbáll. Pedig előtte látni lehet a lányon, hogy szinte elvárja, hogy szóljon hozzá valaki. Ha megszólítja a fiú, akkor meg arrogáns stílusban elküldi a ... (ide be lehet helyettesíteni olyan
    helyet, ahol senki sem szeret tartózkodni)"
    Ez akkor az említett rossz személy... Annyi kell, hogy legyen a lányban, hogy nem utasít vissza ijedségből (sztem ez szokott lenni a félénk lányoknál). És akkor van esély. Ha meg nem tart elsőre annyira szimpatikusnak, hogy viszonozza a dolgokat, akkor azzal nem lehet mit csinálni. De ez nem a Te hibád!

"Ha egy kicsit is jól néz ki az ilyen jellegű lány, annak eltekeri a nyakát egy "vadkan", és már ha össze lennék is zárva vele, csak afelől síránkozna nekem, hogy nem láthatja a kannyát. :)"
    Ez nem feltétlen igaz sztem. Akinek el tudja tekerni a nyakát egy "vadkan", az naív. Attól, hogy valaki félénk, még lehet esze! :))

"Nem hiszem el, hogy csak diszkóban lehetne ismerkedni..."
    Sztem pont ott nem nagyon fogsz olyan lányt találni, akit keresel... (bár ki tudja, én is jártam discoba anno :)))))))

"A másik, ahol szerintem lehetne, ha tényleg össze van zárva Vele az ember. Sajnos nekem úgy osztották a lapokat, hogy eddig nagyon unszimpatikus táraságokba kerültem. Most elértem, hogy végre olyan emberek közt lehetek, akik elfogadnak olyannak, amilyen vagyok (persze felnőttek). Lehet, hogy az én hibám volt mindannyiszor, hogy nem kedveltek meg azok, akikkel össze voltam zárva."
    Erre itt a válasz:

"...az volt az oka, hogy a 17-18 éves korosztálynak van egy értékrendje, ami elüt az enyémtől: királyság, ha valaki iszik, dohányzik, esetleg még füvezik is, minden hétvégén részegen fexik az árokban buli után. Plusz még az olyan természet, ha valami nem tetszik, akkor üti a másikat."
    Nekem is volt ilyen időszakom még általánosban. De szerencsére azért előbb - utóbb talál az ember normális barátokat is. Csak rájuk meg nagyon kell vigyázni :)

"Bízom benne, hogy 20-22 éves korra az én korosztályom is elér egy ilyen szintre. Csak attól félek, hogy addigra már mindenki megtalálja a foltját, én meg mehetek remetének az erdőbe... "
    Vannak akik 26-28 évesen, sőt akár később találják meg az Igazit... (bár nem tudom ez mennyire hangzik bíztatóan, de azért... :))

"Amikor kiülök horgászni a vízpartra..."
    Huszi! De rég voltunk horgászni! ;DDDDDDDDDDD
  • tomsolo
    azt nem csak az asszociációt :DDDDDDDDDDD
  • bdf
    A szóláncot is mindíg elkúrod... :)))
  • tomsolo
    ooops... erre akartam #699
  • bdf
    ???
  • tomsolo
    ajaj... ajánlott irodalom: szép asszonyok egy gazdag házban...
  • bdf
    Énn meg csak homloknak hívom e csodás ívet...
  • tomsolo
    hm.... a kinaiak inkább a kopasz barackhoz szeretik hasonlítani :DDDDDDDDDD
  • bdf
    Bizony!
    (itt: Rózsa = nöi nemes testrész...)
  • zakika
    meg baratnot (cekcualisan)
  • bdf
    A #693 hozzászóláshoz csatlakozom, és kiegészíteném azzal, hogy én a pár éve ugyanebben a problémában szenvedtem. A fiúk kicsit késöbb érnek meg cekcuálisan, mint a nök. Türelem rózsát terem. :)
  • zakika
    azt a ket harom evet bird ki, addi szerezz tapasztalatokat
    addig talan felnonek hozzad... vagy te nyugott inteligenciaval el tudod buvolni a ra erdemeseket

addig is ne eroltesd a csajozat, magatol kell hogy jojjon es nem hogy no most akkor felszedem...
  • A nick nevem
    "poncso: ne felj, harminc folott a jokepu, megerto, gyenged, romatikus egyedulalo ferfi mar hianycikk"

Persze, mert akkorra jut el a tudatáig, hogy a Tücsök és a hangya c. állatmesét miért nevezte óvónéni tanulságosnak annak idején...
  • A nick nevem
    "A jó kedv és a pozitív hozzáállás a dolgokhoz nem feltétlen járnak együtt. Tehát attól, hogy per pillanat rossz kedvem van, még lehetek optimista."

Ez így igaz. Van ennek egy másik változata is: amikor egyszer jókedvű az ember, de nem hiszi ezt el, mert nem törént olyan ami erre okot adna. Aztán átmegy rosszkedvűbe, és közben reménykedik, hogy majd jobb lesz...

"...és a régebbi, "hódíts meg!" típusú udvarlást, kapcsolatkezdést szeretik/szeretNÉK. :)"

Az ilyen lányok általában a hűtőszekrényben laknak, ezért nem találkoztam még ilyennel. Vagy ha néha elő is jön onnan, és ne adj' Isten egy fiúnak megtetszik, akkor nem tud hogyan közeledni: ha megpróbál szemezni, akkor a leányka levág egy olyan fagyos fintort, hogy azt még a 20 dioptria + szemtengelyferdüléssel rendelkező korrigálatlan látású fiú is észreveszi, és odébbáll. Pedig előtte látni lehet a lányon, hogy szinte elvárja, hogy szóljon hozzá valaki. Ha megszólítja a fiú, akkor meg arrogáns stílusban elküldi a ... (ide be lehet helyettesíteni olyan helyet, ahol senki sem szeret tartózkodni)

"Huszi az a baj, hogy akik ilyen fiúra várnak, mint amilyen (ezek szerint :)) Poncsó, azok (tudom, "ők", csak az itt olyan hülyén "hangzik") is kicsit önbizalom-hiányosak.
    ...talán ha valaki összezárná őket...;) "

Ha egy kicsit is jól néz ki az ilyen jellegű lány, annak eltekeri a nyakát egy "vadkan", és már ha össze lennék is zárva vele, csak afelől síránkozna nekem, hogy nem láthatja a kannyát. :)

Egy szónak is száz a vége, reménytelen eset vagyok. Valamelyik nap azon gondolkoztam, hogy ha odamennék bárhol (utca, koncert, kávézó, étterem, könyvtár) egy szimpatikusnak vélt lányhoz, és megkérdezném, hogy akar-é megismerkedni velem egy kávé mellett, - legyen az akármilyen csúnya, magányos, szép, úgyis vagy röhögve kitalálna valami olyan kifogást, amin én is nevetnék, vagy csak simán elküldene az Egyenlítő környékére.
    Ez nekem nem lenne probléma (mármint a megszólítás), volt már rá precedens, hogy ilyet megpróbáltam, de mint lentebb írtam, nem volt eredménye.

Sokan a diszkóra esküszenk, szerintük csak ott lehet barátnőt találni:
    "Ottasztán lehet felszedni sokkurvajónőt. Énisott szettemfel a Marcsát, netuddmeg milyenjóvót. f.szom, mehetek megint pénteken, mer'mán unom, gyereteis..."

Nem hiszem el, hogy csak diszkóban lehetne ismerkedni... A másik, ahol szerintem lehetne, ha tényleg össze van zárva Vele az ember. Sajnos nekem úgy osztották a lapokat, hogy eddig nagyon unszimpatikus táraságokba kerültem. Most elértem, hogy végre olyan emberek közt lehetek, akik elfogadnak olyannak, amilyen vagyok (persze felnőttek). Lehet, hogy az én hibám volt mindannyiszor, hogy nem kedveltek meg azok, akikkel össze voltam zárva. Talán az volt az oka, hogy a 17-18 éves korosztálynak van egy értékrendje, ami elüt az enyémtől: királyság, ha valaki iszik, dohányzik, esetleg még füvezik is, minden hétvégén részegen fexik az árokban buli után. Plusz még az olyan természet, ha valami nem tetszik, akkor üti a másikat.

Ha valaki ezzel nem azonosul, és a saját értékrendjét követi, azt kiveti a társaság. :)
    Vagy kineveti.

Én mindig megmondtam a véleményem mindenkinek, ezért sokan utáltak, még olyanok is, akiknek hasonló (lett volna) a világszemléletük, mint nekem.

A baráti köröm is nagyon kicsi, (igaz, aki bele tartozik, azt többre nézem, mint a világ hét csodáját, meg az összes atomfizikust együttvéve).

"Ha nem lenne barátom, most azt hiszem nagyonnagyonhamar találkozni szeretnék Veled!"

Köszi, ez jól esett. Bízom benne, hogy 20-22 éves korra az én korosztályom is elér egy ilyen szintre. Csak attól félek, hogy addigra már mindenki megtalálja a foltját, én meg mehetek remetének az erdőbe... Egyébként a magánynak is van egy szépsége. Amikor kiülök horgászni a vízpartra, és közben arra gondolok, mekkora mázlista vagyok, hogy nem kell olyanokkal lennem, akik csak fújnák rám a füstöt, hangosan ordítanának nekem deliriumos állapotban, hogy "teköcsögcsicskagyerek mijafaxt képzelszmagadról, hogy nem fizecc nekemegy sört he?" pont, pont, pont

Tomsolo:
    "ez kell poncsónak egy kis harapdálás"

:)) Hidd el, kaptam már én sok harapást... Abban az értelemben, amit nem forgattam ki, (talán) igazad van.

Poncsó