18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Sir Quno Jedi
    "egy paraszt pesti diszkópatkány vagy, aki a menő autójával, és lazaságával mindenkit megdug, aki az útjába kerül."

Tessék !
  • Csacsi
    Bocsánat a kirohanásért, főleg az utolsó mondatban, azzal a d-vel kezdődő szóért. Nem tudom, hogy ez miért jött ki belőlem.

Mindenkitől elnézést, akit megsértettem volna.
  • Sir Quno Jedi
    Ezesetben igen, mert ezek a dolgok a magánügy kategóriába tartoznak, éppúgy mint homoszexualitás stb.

Nyugodt elefántcsonttoronyként állni a szenny hömpölygő áradatában számomra elfogadhatóbb, mint a lemondó siránkozás és letargia. A többi 5 milliárd ember azt tesz amit akar, EZ az ő döntésük. Isten legnagyobb adománya szabad akarat ! (s amíg közvetlenül nem ártanak nekem, addig nem számítanak...)
  • Csacsi
    Hmmm....látom elég kellemetlen viszhangot váltott ki az "életvitelem". De azért ennyire nem durva a helyzet. Legalábbis nálam nem. A lényeg az, hogy én ezt nem érzem elítélendő dolognak. A másik az, hogy nálam az első öt találkozás alkalmával szóba sem jöhet a szex. Mindig elviszem a lányt kávézni, sétálni a gellért hegyre. Fagyizni...és egyéb normális programokat szervezni.

És igen, mint mondtam, ha megtalálom azt alányt, akibe újra szerelmes leszek. Akkor majd Ő is kap virágot, csak úgy, vagy azért, hogy vmivel megköszönjem azt, hogy szerethetem. De jelen pillanatban sajnos calódnom kellett ezeknek a dolgoknak a hatásaiban, és ez nem az én hibám. Vmilyen szinten lehet, hogy az enyém is. De akkor sem fogok megváltozni. Én ilyen vagyok.

Tudod, mikor 1 nappal azután dobnak ki, hogy meglepetésből elémentem, virágot vittem neki, elvittem vacsorázni. Majd másnap fáradtan jött haza, vacsorát főztem neki, és fürdőt csináltam. És erre este, mikor néztük a filmet, azt mondta, hogy nem szeret.....és nem akar velem tovább együtt maradni minden jel nélkül 2 év után, amiből 1 évet együt éltünk.És még egy nosmális indokot sem tudott mondani. Azóta sem indokolta meg, és látni sem akar. Holott arany élete volt. Mindent megkapott amit akart, és ez nem csak anyagi értékekre korlátozódik, hanem lelki értékekre is. Szóval ezek után kicsit elbizonytalanodtam abban, hogy létezik értelmes, normális lány a világon. És mégsem azt teszem, hogy ahol tehetem megalázom a nőket, sőt épp elenkezőleg, néha, még így is, hogy csak néhány találka, barátság, és esetleg szex van köztünk, több kedvességet kapnak, mint az előző barátaiktól együtvéve.

És ez mindenkinek kell, csak annak nem, akinek én szeretném tiszta szívemből adni.

na ezek után mondja azt vki, hogy egy paraszt pesti diszkópatkány vagyok, aki a menő autójával, és lazaságával mindenkit megdug, aki az útjába kerül.

• Arch
    :))
    Szijja! :)
  • Arch
    Ők a környezet. És a környezetet nem lehet csak úgy figyelmen kívül hagyni...
  • zakika
    anyukam azt szokta mondani hogy "kandurozik":)
  • Arch
    És az a baj, hogy nagyon-nagyon kevés már az olyan ffi, mint Te. Aki ilyet/ilyeneket megtesz egy nőért. Sőt ezt tartja normálisnak. Ezért adjuk alább sokan.
  • G_ArchAngel #3092
    ezt a Te esetedben megértem, én egy Jaguar-ért sem engedtelek volna be :)))
  • Sir Quno Jedi
    Sez mér zavar téged. HA te olyan "rendes" vagy, akkor az ő elfajzásuk számodra lényegtelen kéne hogy legyen ! Nem ?
  • Arch
    Én ettől félek. Hogy hiába nevelem úgy a gyerekem majd, ahogy (sztem) jó, ebben a világban lassan elég kevés hatása van a nevelésnek... :( De azért nagyon remélem lesz annyi esze, hogy ilyeneket és hasonló baromságokat ne csináljon.
  • Tuvok #3089
    Egy normális nőben van igény romantikára, és nem csak azt tartja annak, hogy borotvált-e a pasas, vagy nem. Mára elveszett a virág hódító szerepe, az első randi 'szentsége', az udvarlás viszontagságos útja. Régen hetekig, hónapokig kellett fűzni az első csókért a csajt, ma meg csak egymásra néznek a diszkóban, és már dugnak is, néha még egymás nevét se tudják...
  • Arch
    Mármint a virággal az ablak alatt és hasolnók.
  • Tuvok #3087
    Ok :)
    Nem akarom minősíteni a 'férfi ribanckodást', mert moderálni kéne ... :DDDD
  • Arch
    És én is naív vagyok, mert hiszek még az ilyesmiben. :) Bár... velünk sem ez volt a mostani barátommal... nagyon nem ez. :) Vagy :( ?
  • Tuvok #3085
    Először szex, aztán megkérded a nevét, majd elhívod randizni ? Hova jutottunk....
    Bezzeg amikor estéket töltöttem bnőm ablaka alatt 1 csokor virággal, hogy engedjen be, meg mire befűztem 1 randira...
  • Arch
    Erre anélkül is rájöhetsz, hogy nem fekszel le az adott lánnyal. Persze működhet úgy is, hogy szimpátia és aztán szerelem. Ez tény.
  • Arch
    Nincs, de majd kreálok egyet. :))
    De azért azt meg lehet említeni, hogy a pasitól sem "szép"...
  • Csacsi
    Ez most lehet hülyén fog hangzani. Igazából én sem értem, de ha már több ilyen alkalom volt, akkor egyre inkább azt érzem, hogy meg akarnak fogni a lányok. (nem azért, mintha olyan jó lennék az ágyban, bár ki tudja?). Egyszerűen úgy érzem, hogy menekülnöm kell, nehogy mgbántsam a lányt, vagy tévhitbe ringassam. Lehet, hogy hülyén gondolkozom, sőt biztos, és az sem mentség rá, hogy iszonyat fájdalom van a szívemben lassan fél éve. De akkor is úgy érzem, hogy nekem kell az újjabb. Hogy nála jobb lesz. És persze, mindig ott van bennem a remény, hogy hátha Ő lesz majd az, akit ha megismerek, akkor talán újra IGAZÁN boldog lehetek.
  • Tuvok #3081
    Van jó szavad arra, amikor 1 pasas ribanckodik ? Nem jut eszembe, ezér nem írtam . :DDD
  • Arch
    Miért nem "tartasz" egy lányt?
  • Arch
    A pasikat nem? Mindig csak a nőket...
  • Tuvok #3078
    Köszi ;)
  • Arch
    Gratu! :)
  • Csacsi
    De ő is csak akkor, ha nincs barátja. Ha nekem barátnőm volt, soha nem csaltam meg, pedig lett volna rá lehetőségem, meg "szükségletem" is. De tudtam, hogy szeretem, és ő is szeret.

Most viszont nincs senki, akit szerethetek, és viszont szeret.Illetve lenne, akit szerethetek(talán még most is szeretem), de neki nem kellek. Viszont nem is akarom megtagadni magamtól az "élvezeteket". Fiatal vagyok...és egyszer élek. Miért mondanék nemet egy ilyenre, ha tudom, hogy mindketten jól járunk, és egyikünknek sem okozunk ezzel kellemetlenséget, sem egyéb más embert nem bántok Vele.
  • Tuvok #3075
    Nem érzed annak, mert ma már tök természetes. De összejönnél komoly kapcsolatra egy olyan lánnyal, akiről tudod, hogy bármikor lefekszik 1 pasival, csak hogy a szükségleteit kielégítse ? Színtisztán egymás kihasználása, én igenis elítélem az ilyen könnyűvérű nőket, ez valahol ribanckodás már.
  • Csacsi
    Én sem azt mondom, hogy mindenkivel öszefekszem, aki az utamba akad.....vmilyen vonzalom mindig van, és nem csak testi, csak szerelem nincs. És igen én is voltam szerelmes, együtt is éltem az imádott hölggyel bár eljegyzés még nem volt, de már közel lett volna az is. Ám Ő elment. Azóta nem vagyok képes mást tiszta szívből szeretni....viszont ember vagyok, vannak érzéseim, és vannak szükségleteim. De ezt csak olyan lányokkal "teszem" meg, akikről tudom, hogy tényleg csak szimpátia van, nem szerelem....és mindketten utána tudunk úgy egymás szeméb nézni, hogy jót tettünk egymással, és uganúgy el tudunk beszélgetni. Szóval kihasználni nem használom ki azokta, akiket megismerek, és tudom, hogy többet szeretnének, azoknak inkább megmondom, hogy bocsi, de nem lehet semmi. De szerencsére van elgé sok olyan lány, akivel meg van a szimpátia, és mindkettőnknek szüksége van arra, hogy egy kicsit "kielégítsük" a vágyainkat.

Én ezt nem érzem elitélendőnek.
  • Lacika 79
    Ez elvileg így természetes. Mármint hogy nem fexel össze senkivel, ha van egy komoly kapcsolatod.
    A fiatalkori dolog, az már más téma.
  • Tuvok #3072
    Kinőttem abból a korból, csak a szex miatt csajozzak, 4 éve van komoly kapcsolatom, menyasszonyom, így meg se fordul a fejemben, hogy vkivel lefeküdjek szerelem nélkül. Meg senki mással. De 16 évesen se feküdtem össze minden csajjal, csak ha éreztem is iránta vmit.
  • Lacika 79
    "viszont jó szerelem nem lehet jó szex nélkül"
    Ez a lényeg!
    Aki csak jól akarja érezni magát, szórakozni, annak lehet a jó szex jó szerelem nélkül, de aki komolyabban kívánja csinálni a dolgait, arra a fenti sorok érvényesek szerintem.

• Lacika 79
    Ez azért lehet, hogy csak a Csacsi által említett emberekre érvényes. Ha nézzük az Arch által írt csoportot, akkor nullán vagyunk.
    Mert akinek csak a lóvé számít, meg a csillogás, annak beszélhetsz szerelemről.
  • Csacsi
    Bár ezt már írtam egyszer, de leírom mégegyszer, mert pont ide tartozik.

Kicsit másképp gondolom mint te. Mert szerintem lehet jó szex jó szerelem nélkül, viszont jó szerelem nem lehet jó szex nélkül.

Lehet, hogy most sokan érzéketlennek fognak tartani, de én így gondolkozom, és e szerint élek.
  • Tuvok #3068
    *lehet
    *vannak
  • Tuvok #3067
    Nincs szex szerelem nélkül, és nincs szerelem szex nélkül. A szex mélyíti a kapcsolatot, már ahol ehet mélyíteni, ha vannal érzelmek. Nekem így megy. Igaz idén vagy jövőre nősülök.
  • Lacika 79
    Szerintem azért sokan vágták egyből, mire is akartál kilyukadni.
    Amit Arch írt, azért annak is van realitása. De én az olyan emberekkel akiknek csak ez számít, igyexem nem túl közeli kapcsolatba kerülni.
  • Csacsi
    Ha hinnék benne, és tudnám is művelni, nem biztos, hogy rra használnám, hogy a kezed emeljem fel :)))

Igen, de általánosítottam. De szerencsére nincs 2 egyforma ember.
  • Arch
    Ez részben igaz. De nagyrészben azért az emberől függ, akiről beszélünk. Van akiknek fiatalon is meg később is csak a pénz, a szex a fontos. Van akinek már fiatal korában sem csak ez, hanem esetleg a mélyebb érzelmek és más értétkek, ha a család még nem is... :)
  • Arch
    És aki hisz a paranormális tevékenységben, emelje fel a kezem! :)

• Breki33
  • Csacsi
    Akkor jó, Megpróbálom elmagyarázni másnak, aki nem értené.

Szóval. A fiatalok legtöbbjének lehet hogy csak a szex a fontos.

Viszont az idősebbeknél, már nam csak a szex a fontos, hanem a család, az érzelmek, és egyebek. De persze ettől függetlenül a szex ugyanolyan fontos, sőt talán fontosabb, csak más értékek is szem elé kerülnek.

nagyjából ezt akartam írni, csak siettem :)