18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Gyiik
    elkepzelheto, hogy most ram is sokan fognak hurrogni, de valamilyen szinten egyetertek Csacsival...
    nalunk ugyanaz volt a helyzet, 5 boldog ev, viragok-csak-ugy, romantika, szerelem (hozzateszem, viszonzott), veszekedesek voltak ugyan, de egy pofon sem csattant el egyikunk reszerol sem. Tulajdonkeppen mindent odaadtam neki magambol, minden mast hatterbeszoritva (munka, haverok). Igaz, nem eltunk egyutt, vagyis egy hetnel tobbet nem toltottunk egyutt (ugyebar a kozos nyaralasok), de az utolso hetekben, honapokban volt szo egy esetleges osszekoltozesrol...DE
    kepbejott valaki, aki valamivel tobbet tudott nyujtani (jelen esetben anyagiakban), es ennyi volt. Reszerol jottek a dolgok, fel ev gyotrodes (en), es gyotres (o, engem), oda-vissza csapodas, donteskeptelenseg, hazudozas, kerteles, es az oszinte vallomas hianya. En meg nem akartam elhinni, hogy szep lassan azza valt, akiket mindvegig szidott. A "misszpicsakat". Mert teny, hogy mutatos lany volt (meg mindig az), de mindig mosolygos, kozvetlen, es szereny volt. Most elvezi azt, amit az utobbi nehany honapban nem tudtam neki megadni, minden hetvegen bulik a misszpicsak kozott. Ket ujraprobalkozasi kiserlet utan azt mondogatja, hogy "nem mukodik"...abba nem gondol bele, hogy azert nem mukodik, mert nem kepes megulni a valagan, es elzarkozni a masik tarsasagatol.
    Ebbol csak azt akartam kihozni, hogy az ember abban sem bizhat meg, akiben addig feltetel nelkul bizott. Ez szubjektiv dolog ugyan, de bennem valahogy kiölt valamit. A bizalmat az emberek irant. Egyszeruen nem tudok mar hinni neki, belole pedig hianyzik az igyekezet a bizonyitasra.
    A fel ev alatt szavaival mindig megprobalt maga mellett tartani (fontos vagy, te vagy a tokely, a nagy Őm, satobbi), de ha tettekre terelodott a tema, mar teljesen a szavak ellentetjevel bizonyitott...
    Perpill ugy erzem, senki nem erdemli meg, hogy "megtiszteljem" bizalmammal, es a teljes magamat adjam neki.
    Jo, eleg osszevissza irkaltam megint mindent, de tokmindegy, ha valakit erdekel, ugyis kibogozza maganak a lenyeget:)
  • Breki33
    jah már régóta

pont gondoltam rá, hogy veled rendben lehet minden
  • Evil
    Ejha, szep offolas megy itt.
  • Breki33
    veled mi a helyzet?
  • zakika
    lassan jarunk, hatha marad ido masra is
  • Arch
    :(
    Remélem megoldódik az ügyed...
  • Arch
    Na majd akkor megkérem Barnát tegye fel valahova. :)
  • zakika
    szia arch, rohanok dolgozni
    mindig csak annyi idom van, hogy benezzek
  • Sir Quno Jedi
    nemén
  • Arch
    Láttátok a videót, amin egy megberhelt kispokállak mentek a városban hátrafelé? Mármint a háta volt az eleje és két kormány volt benne külön sz első és hátsó kerekekhez és egész "érdekesen" ment :)))
  • Arch
    ezis:DDDDDDDDDD

Az a jó, hogy ezeket el így látom magam előtt :)))))))))))
  • Arch
    :DDDDDDDDDDD
  • Sir Quno Jedi
    Kispolákban ki kellett szedni az első ülést, így hátul már kényelemesen utaztam elől !
  • Tuvok #3127
  • G_ArchAngel #3126
    nekem az első paripám egy Fiat 126 volt (ugye nem kell a közismeretebb nevén emlegetni) - a 190cm-mel csodálatos látványt nyújthattam, mikor crusin'-oltam vele a cityben
    ...:)
    Télen volt igazán feelinges, mert a fűtés ugye ezekben úgy van megoldva, hogy a motortér hőjét hozza be - na, nálam ez a cső beszart és a kipufogó füst egyből az utastérbe jött be, így télen is lehúzott ablakkal (kar lazán lóg az ajtó mellett) közlekedtem, és ömlött ki a füst kétoldalt - ettől a polski úgy nézett ki, mint egy dragster-gép:DDD
  • Sir Quno Jedi
    Azon élek, amin akarok, de persze beérem némi nehézvízzel !
  • Arch
    Akkor főzni se kell? Mézen élsz? :P Rendben! :)))
  • Sir Quno Jedi
    Ó te kis csacsi (vagy az nem te vagy?), ezt a modult ki is lehet ám kapcsolni. Mikor szólsz, hogy nincs már semmi, akkor rossz Micimackó módjára jóllakom !
  • Sir Quno Jedi
    Na itt írják fent a reklámban, hogy a "spam a mindennapjaid része" !!! Tuvok, hallod ! :DDD
  • Arch
    Ööö... akkor az a dolog, amit priviben beszéltünk, az nem él már!!! :DDDDD
  • Arch
    Exesetben viszont :P mer én meg éhes vagyok és nem kapok kaját. :/
    :)
  • Sir Quno Jedi
    Ja, az új beépített feketelyuk modulommal bárkit ki tudok enni a vagyonából !
  • Csacsi
    Akkor megnyugodtam :))
  • Arch
    G_ArchAngel :))
    #3112 #3113... csatlakozom :) Megyünk mind atán nézhetsz! :DDDD
  • Sir Quno Jedi
    AZt nem mondtam, hogy ölelgetnélek is ! :DDD
  • Arch
    :DDD
    "a verda kulcsát"
    Amikor először találkoztam a mostani barátommal, trabanttal volt (amit a hülye barátaitól kapott szülinapjára:)) Basszus (bocsánat) hogy imádtam azt a kisautót :)) A másikat is szerettem, meg a mostanit is, de azért az volt a legjobb. Soha semmi baja nem volt. :)

[nosztalgiázik :)]
  • Csacsi
    Köszönöm...de csak óvatosan azzal a szeretettel....nehogy összeroppancs robot karjaiddal.

Arch : Köszönöm neked is...Ígérem több ilyen kirohanásom nem lesz. Inkább elmegyek ebédszünetre. :)
  • Sir Quno Jedi
    Hmmmm...
  • Tuvok #3112
    Hmmm, na ha legközelebb felétek járok, beugrok, de se virág, se Jaguar nem lesz, nem baj ? :)))))
  • G_ArchAngel #3111
    mé' nem? jól főzök :DDD
  • Arch
    :)
  • Arch
    Szerintem senki nem ítélt itt el. Sőt én még azt sem mondom, hogy rossz, amit csinálsz. Csak én máshogy élek. Ennyi. Ettől Te még jó ember vagy. Legalábbis szerintem.
  • Sir Quno Jedi
    Szeretünk, ne aggóggyámá ! :DDD
  • Tuvok #3107
    *ny
  • Tuvok #3106
    én meg egy Jaguar-ért se mentem vóna be !!!!! :DDDDDDDDD
  • G_ArchAngel #3105
    áh, ezek régen (10-12 éve) nem voltak divatban, akkor nyáron minden este lementünk egy-két kocsival a jobb discokba és utána simán "fellehetett próbálni" egy sváb lányt a strandokon - mégsem mondott ránk senki egy rossz szót sem, mert aki a parton nyaralt, azoknak 90%-a ezt tette...
    ma meg a sok hülye betépett x-men fetreng a parton, a csaj meg szóba sem áll veled, ha nem küldesz neki pina-colada-t, és nem villantod a verda kulcsát...
  • Tuvok #3104
    Lénegtelen is . :))
  • Csacsi
    És ez senkire sem vonatkozott konkrétan. Ezt csak általánosságban.
  • Csacsi
    Ha ezt gondolják az sem érdekel.....mert nem ez vagyok én. Bizonygatni nem fogom....véleményt meg lehet nyílvánítani, de az olyan ember véleménye nem fog érdekelni, aki nem ismer....és csak úgy véleméynt mond.
  • Sir Quno Jedi
    Részemről engem nem lehet ! DE megbocsátok.