18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • HU.man Josy
    Nem is tudtam, hogy menyasszonyod van, grat ;)
  • Match
    pedig van...
    igaz hoyg mondjuk azzal akivel ilyen kapcsolatban állok elég ritkán találkozunk...
    de semilyen vonzalom nincs köztünk, egyszerüen csak tökéletesen megértjük egymást.
  • Breki33
    Én régen azt hittem nincs olyan fiú lány barátság
    aztán lett egy jó barát barátnőm és azt hittem évekig mégis van ilyen.

Aztán egy nap szerelmet vallott (hogy több éve már)és szájba akat venni :-)
    Azóta megint nem tudom.

Bár van megint pár éve egy igazi barát barátnőm. P
  • Tuvok #3177
    Természetesen lehet, de akkor érezni is kell a feleknek, hogy több is lehet köztük és azt is, ha nem . Nekem is van olyan nőbarátom, nagyon jól néz ki, jó fej, de nem tudnék vele többet elképzelni, mint barátság, és most nem azért, mert menyasszonyom van .
  • harakiri
    nekem is működik 4 éve, és remélem még sokáig fog..
    Mielőtt "összejöttünk" volna 4 évig voltunk jó barátok, és azt azért hozzáteszem, hogy megvolt a vonzalom már az elején is, de egyikőnk sem volt éppen szabad, sem túl magabiztos ahoz, hogy el tudja dönteni, vajon a másik miként is viszonyul hozzá.
    Mindenesetre megértünk egymásra, valószínüleg ha akkor komolyra fordul, nem tartanánk ott, hogy családalapítás.
    Közben mindkettőnk megtapasztalt egy-két kapcsolatot és sokkal tudatosabban, és egymást már fő karakterében ismerve, teljes bizalommal tudtunk elfogadni és megérteni egymást és magunkat.
  • Match
    jah és szerintem kurvajó...
    mert sokkal jobban ismerjük egymást!
  • Match
    lehet...tapasztaltam/tapasztalom!!!
  • Csacsi
    Sziasztok.

Szerintetek lehet barátságból szerelem?
  • zakika
    errol a torpillarol a haverom fia jutott eszembe

mult heten szuletett es elugrottam munka utan megnezni (ketnaposan). ami rajta volt - feher sapi, hupikek (mint a torp) kising es persze polya :)

es meg a felesegem csodalkozott hogy ugy nez ki mint egy torpi (pedig negy kiloval szuletett)

ezennel uzenem joszi haveromnak, hogy most mar talan tudja miert szoktam kikapcsolni este hetkor a mobilt
  • Gyiik
    neeem, csak a torpillara probaltam asszocialni:)
  • Breki33
  • Breki33
  • zakika
    "kek borhoz szoke haj parosul"

errol egy karthago dalreszlet jut eszembe:
    "mellettem el egy kekes szoke lany"

errol van szo? vagy csak leontod tintaval?
  • Gyiik
    hat nem egy magasnovesu lanyka, de nekem az jon be...plane, ha kek borhoz szoke haj parosul:)
  • Breki33
    Törpillával? :-)
  • Gyiik
    nah, megint egy levegot kellett szivnom az ex-szel. Jott velunk vulizni (tulkepp a batyja tarsasaga, de nem surun maszkal el veluk). En meg megint racsodalkoztam, hogyhogy nincs itthon az ujdonsultje, egesz heten volt. Mindegy, nem foglalkoztam vele, egesz este beszelgettem egy aranyos kiscsajjal :D
  • Yoz
    Hát igen...
  • Arch
    Tudom, hogy nem egyszerű... De rossz így mindkét félnek...
  • Yoz
    Csak olyan egyszerű lenne ez Arch mint ahogyan leírod...de sajna nem az...
    Én is "büntetem" (akaratomon kívül) sokszor a barátnőmet az ex-em miatt, mert tudod nem könnyű megbízni újra az emberekben ha valaki egyszer mindenkivel szemben elvesztette a bizalmat...
  • zakika
    bizti elment szabira
    marmint a lelkiismeret
  • Gyiik
    es hat a masik, zakika kimondta vegulis a lenyeget. Amit en ebbol az esetbol megtanultam, az az, hogy valoban csak sajat magamra kell gondolni elsosorban, sajat eletemre, sajat erzeseimre. Nem volt "tul kifizetodo befektetes" :(
  • Arch
    Mert a köv. talán nem fog 5 év után sem ilyet csinálni, és megérdemelné, hogy bízz benne... :)
  • Arch
    A lelkiismeret miatt nem értem miért csinálják egyesek amit csinálnak...
  • Gyiik
    tudod, belole se neztem volna ki soha, hogy ez lesz majd a vege. Normalis volt o is 5 even at, csak "valamiert" megvaltozott. Ezek utan kiben bizhatnek meg? Egyebkent egyenlore meg nem buntetek senkit:)
  • zakika
    tudod milyen jo rosznak lenni... nem gondolni masra, csak magadra...

csak lelkiismeret ne lenne...

Laci
    Bad for good
  • Arch
    "Perpill ugy erzem, senki nem erdemli meg, hogy "megtiszteljem" bizalmammal, es a teljes magamat adjam neki."

Miért büntetsz egy normális lány, aki majd esetleg komolyan gondolja veled azzal, hogy nem adod neki magad teljesen????
  • Lacika 79
    Jah, értem! :-D
    Amúgy június közepén költözök fel Pestre. Ha esetleg valaki unatkozik, és van kedve élőben talizni valahol-valamikor, akkor szóljon. :-)
  • Breki33
    kacsint
    nem félreérteni :-)
  • Lacika 79
    Ez mos' mé'? :-)
  • Breki33
  • Lacika 79
    Köszönöm! :-)
  • red_line
    szoritok
  • Lacika 79
    Hááát, talán alakulnak a dolgok. :-)
    Meghívott a tesója ballagására szombatra, + vasárnap megyek fel vele Pestre, meg ilyesmi :-)
    ápr.30-május 1.-én is fent voltam, és jól éreztük magunkat.
    Szóval remélem, alakulnak a dolgok. Jelek azok vannak, lassacskán hátha tud bízni bennem és magában is.
  • Gyiik
    azt a mondatot a lanyokra ertettem, baratok mas teszta, ok mindig mellettem vannak, bennuk megbizom, es ok is bennem. Viszont veluk kapcsolatban nincsenek "kulon" elvarasaim, tamasztjuk egymast, es segitjuk, de egymas maganeletebe nem szolunk bele, max 1-2 tanacs erejeig. Szoval a baratok adottak:)

A csalodottsag meg...na igen. Ami a legerdekesebb, hogy a lany batyjaval nagyon joban voltunk, es batyjanak a haveri korevel is. Most is talalkozgatok veluk, es amin nagyon meglepodtem, az az egyik srac mondata, idezem:
    "...hiaba ismerem a lanyt sokkal regebb ota, mint teged, inkabb tegd hivlak el bulizni, mint ot..."
    Az a vicces, hogy MINDENKI kivetel nelkul csalodott benne, a sajat batyja, a sajat ismerosei, es hat legfokeppen en...
  • Evil
    "Perpill ugy erzem, senki nem erdemli meg, hogy "megtiszteljem" bizalmammal, es a teljes magamat adjam neki. "

Pedig ilyenkor jok az igazi baratok, nem a kocsmai haverokrol beszelek.

Amugy velemenyem szerint, a legnagyobb szerelembol is ki lehet abrandulni ket pillanat alatt "kepletesen ertve", nekem volt mar ra peldam, es ugy nez ki a mostani is erre a sorsra fog jutni, hiaba az elmult 3 ev egyutlet es a fel ev pihi idoszak, mert eleg rendesen belemgazolt egyetlenegy mondataval.Persze azota mar bocsanatot kert, "sms -ben", pedig az ilyet inkabb szemelyesen kellene.
  • Gyiik
    no...a fel ev alatt valt azza. Jott valaki, aki teljes mertekben meghulyitette, es neha-neha erez ugyan valami urt, amit en hagytam (pontosabban, amit o okozott maganak azzal, hogy tovabblepett), de az rogton elmulik, ahogy ott van mellette az uj (hiaba irta a minap, hogy az erzesei allandoak, az sms-ei szamomra mar teljes mertekben hiteluket vesztettek). Mondtam neki en is, hogy azt szeretem, az hianyzik, aki 5 evig mellettem volt, es nem az, aki fel even at csak fajdalmat tudodtt okozni.

Evil:

a felsoroltak kozul joparat ismerek, es hat mit is tudnek hozzajuk fuzni...

"Senki sem érdemli meg könnyeidet, aki pedig megérdemli az nem fog sírásra késztetni."

-ezert nem sirok mar miatta....

"Akkor a legelviselhetetlenebb valaki hiánya mikor melletted ül és tudod, hogy sosem lehet a tiéd."

"Ne vesztegesd idõdet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra hogy veled töltse."

- ezert nem beszelek vele mar tobb, mint egy honapja, es ezert kerulom a tarsasagat

"Ne küzdj túl erõsen. A legjobb dolgok váratlanul történnek."

- es ezert hagytam fel az 5 honapig tarto szelmalomharccal

• red_line
    "Senki sem érdemli meg könnyeidet, aki pedig megérdemli az nem fog sírásra késztetni."

akkor dobjam? nem érdemli a könnyeimet?
    és ennek kicsit ellentmond az utána következö.
  • Yoz
    Hát itt erősen felmerűl a kérdés vajon végig őszinte volt veled???
    ÉS error van mert, szerintem nem... azt nem tudom elképzelni hogy csak egycer hopp és misspicsa lett...
  • Evil
    Mazlid van! Anyagias no sose lesz lelki tarsad.Hat micsoda dolog az, hogy jon egy lovesabb kandur es mar el is vagy felejtve.Es ha mar gyerekeitek lettek volna?Mar megbocsass, de az ilyen noket mindig is utaltam.

Ja, ezt mar regebben be akartam ide linkelni, van benne valami:

Gabriel García Márquez 13 gondolata

Nem azért szeretlek, aki te vagy, hanem azért aki én vagyok melletted.

Senki sem érdemli meg könnyeidet, aki pedig megérdemli az nem fog sírásra késztetni.

Csak mert valaki nem úgy szeret téged, ahogy te szeretnéd, az még nem jelenti, hogy nem szeret téged szíve minden szeretetével.

Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja.

Akkor a legelviselhetetlenebb valaki hiánya mikor melletted ül és tudod, hogy sosem lehet a tiéd.

Sose felejts el mosolyogni. Még akkor sem, amikor szomorú vagy. Lehet, hogy valaki beleszeret a mosolyodba.

Lehet, hogy csak egy ember vagy ezen a világon, de valakinek te jelentheted magát a világot.

Ne vesztegesd idõdet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra hogy veled töltse.

A sors talán azt akarja, hogy sok nem megfelelõ emberrel találkozz mielõtt megismered az igazit, hogy mikor ez megtörténik igazán hálás legyél érte.

Ne sírj, mert vége lett! Mosolyogj, mert megtörtént.

Mindig lesznek emberek, akik meg fognak bántani, tehát nem szabad feladnod a hitet. Csak légy óvatos!

Légy jobb ember, és tudd, hogy ki vagy, mielõtt valaki újjal találkozol, akitõl azt reméled hogy ismer téged.

Ne küzdj túl erõsen. A legjobb dolgok váratlanul történnek.
  • Evil
    Az tulzas, kezdek rajonni, hogy tenyleg felesleges minden erobedobasom.Heten is volt egy olyan beszolasa, hogy majdnem hanyatdobtam magam es komolyan elgondolkoztam, hogy lehet tenyleg nem o az igazi es kar ra pocsekolnom az ertekes idomet.
    A jo hir az, hogy mar nem erdekel, en megtettem mindent, nem velem van a gond, csak nemtom miert nem mondta meg, hogy kar erolkodnom.Mindenesetre holnap flekken-party, piaval, haverokkal es csajokkal. :)