18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Csacsi
    Nem tudom, hogy küzöletek itt hány olyn van aki pesti, de remélem van egy pár.

Tudtok olyan szép helyeket budapesten és környékén, ahol szép a kilátás, vagy lehet sétálgatni. Esetleg van hinta, kis park. :)

Margitsziget, Vár, Gellért hegy, fenektelen tó, ezeket ismerem, de kéne még pár hely.
  • zakika
    vagyis uff
  • zakika
    fuff...
  • Arch
    Azért ne szaladjon el az a szekér... a ffiak is tudnak igenigen döntésképtelenek lenni. Csak Ök sokszor még be sem ismerik.
  • Arch
    "Ne keresd, ha fontos vagy neki, akkor keresni fog."
    Nem feltétlenül ezzel az üggyel kapcsolatban, hanem magával a kijelentéssel kapcsolatban jegyezném meg, hogy:
    Nem gondoltatok még arra, hogy a lány is ugyan ezt gondolja? Várja, hogy keresd, ha kell neked. És ez így patthelyzet... :)
  • Arch
    :DDD
  • Arch
    Nem csináltál bunkó dolgot. A lánynak kellett döntenie, hogy akkor most ki iránt mit érez...
  • Arch
    Én is...
  • Arch
    Köszi :)
  • Arch
    :DD
  • Breki33
    Oks énis bocsi
    és fel a fejjel
  • Csacsi
    Igazad van. Csak egy kicsit érzékeny vagyok most e miatt. Ne haragudj. Nincs jogom hozzá, hogy így beszéljek Veled, sem mással.

Még1szer bocsi
  • Breki33
    priviben nem küldenél egyet?
    kiv. vagyok
  • Lacika 79
    Ehh. Késő van már az értelmes mondatok megfogalmazásához. Lényeg a lényegben: Ha rajtam múlik, minden jó lesz.
  • Lacika 79
    Már van képünk eljegyzésről. :-)
    Reméljük, csinálunk egy újabbat is. Mármint képet. Az eljegyzés az maradhat. Vagyis reméljük, visszahúzhatja mindenki a saját gyűrűjét.
  • Breki33
    oks tudod igértél egy közös képet

mondjuk egy eljegyzésről :-)

Persze még nem most
  • Lacika 79
    Köszönjük!

Tuti, hogy nem felejtem el! Remélem, ez a dolog csak erősebbé teszi majd a kapcsolatunkat. Idővel minden kiderül.
  • Breki33
    Akkor gratulálok
    de ne felejsd el a tanulságot

and Don't Worry Be Happy
  • Breki33
    ki gúnyolt ki?

gondolkozzál már
    te poénkodhattál másokkal
    offolhattál oldalakon keresztúl

de ha más elmondja a véleményét és nem tetszik akkor rögtön beszólsz méghozzá elég durván
    ha ettől szegényes az én életem...P
  • Zoleeca
    Hagyd... ha eddig nem csin'lt semmit, akkor eyut'n sem fog... én már csak tudom... szinte ugyanezt eljátszottam nemrég. De nem lett belőle semmi, de már nem is bánom.
  • Csacsi
    Te élvezed mások bajának a kigúnyolását? Elég szegényes életed lehet akkor.
  • Gyiik
    a no olyan, mint a tehenek...bonyolult allat, de en MEGFEJTEM (napersze:D)

egyebkent ez megy mindenhol, a nok donteskeptelenek, es en monnyuk ott sokalltam be, hogy ex megis a masik mellett dontott (a jo edes isten tuggya, hanyaccorra is), de azert rolam se tud lemondani, amikor egyedul volt (mar ugy egyedul, hogy a ficko kulfoldon volt), egy darabig keresett, baratkent szeretett volna. Arra mondjuk nem figyelt, hogy kisse onzo dolog tole, mert amig en meg mindig erzek iranta, addig inkabb nem akarom latni, es beszelgetni vele, mert fajna azt hallani, mennyire jol, ill. nem jol vannak meg.
    Ha akar valamit tolem, lepjen, utana jelentkezzen, de ezt nem fogja, mert fel, hogy ket szek koze esik. Eselye csak ugy lenne mar kettonk dolganak, ha teljes mertekben le tudna mondani a masikrol, es onmagatol rajonne mindazokra a dolgokra, amiket en probaltam a fejebe sulykolni, es amiket nem igazan tudott felfogni, megtenni, mar csak a makacssaganal fogva sem...
  • Lacika 79
    Szerintem mondhatom, hogy együtt vagyunk. Legalábbis hétvégenként mindíg. Meg júniustól amúgy is, ugyanis költözöm fel Pestre.
  • Breki33
    hiába micimackóban is a csacsi a hős :-)
  • Csacsi
    Ja és még valami. Addig örülj, amíg nem történt semmi. Hidd el, ez nagyon közeli tapasztalat, és nem kívánom senkinek. Tudom, sokkal rosszabb, ha kidobják az embert több éves kapcsolat után, de ez sem kellemesebb.

Most ott tartunk, hogy elmondtam neki, hogy mit érzek, meg ohgy nekem így nem megy. Azóta 3 sms-t bunkózta le saját magát, és kért tőlem bocsánatot. FOntos vagyok neki, ahogy írja, de mégsem akar csak Velem lenni. Mondtam neki, hogy erre képtelen vagyok, mert nem akarok csalódni, ami meg történt, az már az enyém, és arra tudok támaszkodni, és emlékezni. A fájdalmat nem akarom átélni, pedig tudom, hogy milyen boldogok lennénk együtt, de inkább visszalépek, minthogy neki, és magamnak is fájdalmat okozzak.
  • Csacsi
    Egy jó tanácsot tudok adni. Én is ezt tettem/teszem. Ne keresd, ha fontos vagy neki, akkor keresni fog. És akkor mondhatod, hogy azért nem kerested, mert nem akarsz vihart kavarni az életében, csak azt szeretnéd, ha boldog lenne, és érzed Te csak bonyodalmat okozol.

Ezek után, ha akar valaha is tőled vmit, Ő fog lépni, ha nem akar, akkor legalább kiderül.

Persz ez csak akkor jó, ha tényleg önzetlenül szereted.
  • VinylToy #3234
    Valami hasonló helyzetbe csöppentem mint Csacsi, annyi különbséggel hogy kétszer találkoztam a lánnyal, de a második találkozás után, ami most volt vasárnap, úgy érzem bármit megadnék hogy összejöjjek vele, azonban van neki egy 4 hónapos kapcsolata, emiatt nem történt eddig semmi szerintem pedig nagyon úgy tűnt hogy Ő is akarja, rákérdeztem, és elég össze-visszaságot beszélt:
    egyrész barátnak jobban szeret, utána pedig bejövök neki mint pasi! Ezt egy mondatba belefogalmazta, na erre varrjatok gombot!

Ráadásul kicsit távolabb is van tőlem, tehát napi kapcsolattartás elég nehézkés. Szóval örülök annak ami eddig történt és majd meglátjuk mi sül ki belőle, ha én kellek neki hát itt leszek, ha nem akkor pedig csak ugyanazt tudom hangsúlyozni, jó volt ez a két alkalom és emiatt leszek boldog.

azért a véleményeket, tanácsokat várom.
  • Gyiik
    nah, nalunk az ilyen helyzet tartott kb fel evig, hogy nem tudta eldonteni, mit is akar valojaban a csaj, hol en hinayoztam, de amig velem volt, a masikat hianyolta...lassan ket honapja lesz, hogy nem beszelunk, de azota ahanyszor elmegyek az "o haveri tarsasagaval" (akikkel eddig szinte soha anem ment bulizni, ha hivtak) jon o is. Legutobbira mar kitalalta, hogy hozza a fickojat (akivel plane nem mutatkozott elottuk), es ami a legszebb (ezt egy kozos ismeors meselte), hogy tolem elvar annyit, hogy legalabb koszonjek a gyereknek. Megint nem gondolta at, mit ker/var el tolem. Anno egy eve, amikor meg nem volt semmi komoly, nem probalkozott be a srac, es buliba egyutt mentunk le a lannyal, lejott a gyerek is utolag, o meg oda akart menni koszonni. Mondtam, mennek en is, mondja, "ne gyere, a sajat erdekedben", na ez furan hangzott. De kb ezt mondhatna egy ilyen bulin most a gyereknek, a saajt erdekeben ne keruljon 5 meteres korzetembe.
    Ha nem mukodott volna a kapcsolatunk, es utana ismerkednek ossze, nincs problema, de pont abban az idoszakban volt a legeroteljesebb az erzes mindkettonk reszerol, amikor o kepbejott...nem vagyok egy agressziv gyerek, de azert a pofatlansagnak is van hatara
  • Csacsi
    Nem várok el tőle semmit, mert aki elvár, az csalódik. Egyszerűen csak visszaveszek. Nem tudom most elmagyarázni. össze vagyok kicsit zavarodva.
  • Breki33
    Ezt sejtettem
    mert nem írtál :-)

De csak halad, vagy együtt vagytok?
    Ha nem akarod elkiabálni.
  • Breki33
    Azt mondtad három napot adsz neki.

Tényleg azt várod tőle, hogy csak ugorjon át egyik kapcsolatból?
  • Csacsi
    Nehogy azthigyjétek, hogy nekem olyna könnyű a helyzet. Meg neki sem lehet könnyű.

Most találkoztam Vele, és úgy viselkedett mintha mi sem történt volna. Ez kicist fájt nekem. najó nem kicsit. :)

Azthiszem megkönnyítem a helyzetét, és inkább visszavonulok, mert én nem tudom kezelni, ezt a néha így, néha úgy viselkedést. Meg nem is akarom kezelni.

Azthiszem ennek itt van vége, mielőtt elkezdődött volna igazán, mert idegileg, és érzelmileg nem akarom tönkretenni magam. Már csak Neki kell ezt megmondani.
  • Lacika 79
    Szia!

Jelenlegi állás szerint úgy néz ki, működni fog a dolog. Persze nem akarom elkiabálni, de hátha helyrejönnek a dolgok.
  • Yoz
    Szerintem meg nem igazán korrekt dolog ez az egész megcsalós dolog!!!
    Mert az egyik exemmel fasírtodott a helyzet én felhoztam egy csajt magamhoz, de nem fektettem le (meg is lepődött) csak beszélgettünk. Mindezt azért mert még nem zártam le az akkori barátnőmmel a dolgot. Másnap lezártam a kapcsolatom és mehetett a dolog...
    Szóval szerintem ez a korrekt...
  • Breki33
    nem nem volt ilyen

és nem probálkozom, csak leírtam a véleményem
  • Tuvok #3225
    Nők általában nincsenek tisztában az érzéseikkel . :))
    Nem mondtam, hogy hagyd hitegetni a végtelenségig, de adj neki elég időt, mert nő . :))
  • Csacsi
    cslja=csalja
    nki=neki
    el=egy
    válallom=vállalom

Azthiszem inkább abba kéne hagynom a gépelést.
  • Csacsi
    Nem azért találkoztam a lánnyal, mert volt barátja, hanem azért mert szimpatikusnak találtam, és azért, mert volt benne vmi, ami megfogott/megfog. Ne kelljen elmagyaráznom, biztos Veled is volt már ilyen.

Sajnálom a barátját, de én soha nem kértem a lányt, hogy szakítson, vagy cslja meg, én mindig azt kértem, hogy azt tegye, ami neki jó, mert akkor nekem is jó. Ha nki az a jó, hogy többet ne találkozzunk, én már akkor is boldog leszek, mert tudom, hogy Ő az. Ilyen önzetlen már régen voltam.

És hiába próbálkozol, akkor sem fogom úgy érezni, hogy szemét dolgot tettem volna.Vagy ha szemét dolog az, ha megtetszik el lány, és elhívom valahova, akkor szemét vagyok, de ezt büszkén válallom.
  • Csacsi
    Ezt nem mondtam neki konkrétan, hogy hány napot adok neki. De azért én sem vagyok olyan, hogy játszanak Velem. Vagy tisztában van az érzéseivel, vagy nincsen.

De nekem nem működne, hogy hiteget, hogymajd szakít, aztán mégsem. Szóval majd kialakul.
  • Tuvok #3221
    Áhá, értem .
    Hát szvsz ne konkrétan 3 napot adj, ha szerette a barátját, több idő is kellhet neki, ha meg Te is szereted a csajt, türelemmel vagy iránta .