18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#3300 Az a baj, hogy... igazából hittem már azt, hogy túllendültem rajta, de aztán megint jött vmi amitől újra elgondolkozom a dolgokon. De igyekszem :) -
#3299 :) :* :) -
#3298 Nemtom nálatok mennyire működik, de ha már úgyse alszol, el kéne beszélgetned vele mondjuk egy éjjelen át . Ha ismered, tudod hogy kell kihúzni belőle, ha gondja van, talán elmondja, és hamarabb tisztában leszel a dologgal, minthogy koppanj .
Csak egy javaslat, de gondolkodj el mi változott az első 2 héthez képest . Mentetek buliba, most nem, megbeszéltetek ezt-azt, most nem, stb, ilyenek, amitől rosszabbul érezheti magát veled . -
#3297 Azért remélem hamar túlleszel a dolgon. Hiányzik a fórumról a jó kedved :)) -
#3296 Ezzel tökéletesen egyetértek. Meg kell találni az arany középutat. Nem könnyű, és nekem is ment már rá kapcsolatom, hogy hol az egyiket, hol a másikat eltúloztam. Tehát vagy azt éreztettem nagyon erősen, hogy csak Ő kell. Vagy azt, hogy nélküle is tök jó, és szinte nem is kerestem.
Most már nagyjából tudom, hogy mi az arany középút. Persze az elején, még lehet úgy cselekedni ahogy a szív diktálja.
De ha a lány túl nem törődöm, akkor ne hívd, hagyd, hogy Ő hívjon. És ha nem nagyon keres, vagy nem nagyon akar találkozni, vgay nem vágyik az ölelésre, akkor kár erőltetni. -
#3295 HBD Arch ! -
#3294 Ez ismerős
Állandóan agyalsz mi?
De csak magad készíted ki. -
#3293 Sokan beírták
Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek...
Hány évesek vagytok?
Amúgy a csajnak azt kell éreznie, hogy fontos neked de nélküle is elvagy.
Ha megérzi, hogy fügsz tőle akkor véged P
Ezt régebben kibeszéltük mert sokan nem értették illetve félreértették előtte. Remélem most nem lesz ilyen. -
#3292 Amugy ebbol a problemabol kifolyolag nem alszom............................. -
#3291 Na...leirom en is a gondom;
Szoval a baratnommel 1 honapja vagyunk egyutt...
Az elso 2 het meses volt: lattam rajta, hogy vonzodik irantam.
A lenyeg annyi, hogy az elmult heten azt erzem, h neki csak ugy vagyok...hangulatok szemelyiseg vagyok, elhulyulunk, en allom az osszes szamlat satobbi.
A gond csak ott vagy, hogy rajottem; szeretem.
Minden egyes tali utan erosodik ez az erzes. Sajnos ez viszonzatlan. Sok apro jel utal erre...van hogy ugy kell magamhozhuzzam, ha egy olelest szeretnek, vagy valami. Ez elegge rossz erzessel tolt el.
Szerintem "ki fogom rakni". Nem akarok koppanni, mert ebbol -ha bukas lesz- hatalmas bukas lesz. reszemrol.
Persze lehet, h lenne belole valami, de felek a csalodastol.
Szerintetek?
(amugy eleg gaz, ha mar ide is beirom a gondjaimat:) -
#3290 12 -
#3289 Köszi, de hosszú és bonyolult és vsz van amit még én sem tudok/értek... és folyamatban van a lezárása. Nem szeretnék megint ezeken rágódni... -
#3288 Természetesen nem vitatom, hogy a nőkben is lehet csalódni. Csak én ugye a másik nemhez vonzódom, tehát... :)
És nem általánosítás volt. Én csak az általam ismert emberekben tudok csalódni, tehát nem is tudnék általánosítani. Ha rossz volt a fogalmazás, bocsánat.
-
#3287 Volt az is, de már nincs. :) -
#3286 megint regenyt irtam, bammeg... -
#3285 eddig 3 vagy 4 ilyen "kozos" bulin voltunk, ahol o is ott volt, es hat tulkepp ezek mentek, hogy koszontunk, aztan mentem a dolgomra, ezen kivul egy szal feleslegesnek tuno szot nem valtottunk, kerultem, satobbi. Tulajdonkeppen majdnem ugyenezk jatszodtak le, jol ereztem magam, satobbi. Egyik buliba elvittem az egyik lanyismerost, csak gond volt, hogy ex is ismeri, es amig a tobbiekkel leleptunk pezsgot venni, exem mar be is rabolta a lanyt beszelgetni...
masik ilyen bulin meg ugye osszeismerkedtem a masik csajjal (tulkepp ex szeme lattara), akivel igen sokaig sikerult eljutni, es erdekes modon, kicsit eltulozva, en tudtam mneg utoljara, hogy lefekudtem vele:) vagyis ex fulebe eleg hamar eljutott a dolog. Hozzam meg az jutott el kicsit megkesve, hogy a kiscsaj mindenkinek azt mondogatja, hogy nem volt semmi koztunk (igy bizzon az ember a nokben).
Mindegy, az utobbi 2-3 hetben feltunoen gyakran irogat smst ex. Elotte egy honapon at semmi, se o se en.
Mondjuk, volt mar egy ijen dolgunk, hogy ket hetig nem beszeltunk, utana rajott a hianyerzet, hogy o mindent megtesz, hogy ujra egyutt legyunk, satobbi, engedtem, es kemeny ket hetig tett meg (nem igazan) mindent. Sot, nem birta a masik faszi nelkul, es nem tett meg olyan alapveto dolgokat, amikre magatol kellett volna rajonnie, es amik szuksegesek lettek volna ahhoz, hogy ujra mukodjon valamennyire a kapcsolatunk...
donteskeptelen, es ez a helyzet mar tobb, mint fel eve tart. Oda-vissza csapodik, ki, mikor hianyzik neki jobban, mert a masik gyerek is erdekli, az meg fel even at fuzte .Mondjuk az is gusztustalan dolog, hogy tudja, hogy a lanynak van egy normalis kapcsolata, mert tulajdonkeppen pont akkoriban voltunk erzelmileg fullon mindketten, amikor o megjelent. Amugy egy kepmutato kis kocsog gyerek, amikor kapott egy arcost, en voltam a minosithetetlen viselkedesu, de az, hogy o szetbasz egy normalis parkapcsolatot, az nem az (terveink voltak a kozos jovore nezve, osszekoltozes, satobbi).
Ez mar csak ugy mukodne, ha kielne magat a gyerekkel, es magatol tudna azt mondani, hogy szakitott vele. Azt pedig nem fogja, mert fel, hogy ket szek koze esik, es egyedul marad. Inkabb megprobal puhatolozni, sms-kben visszarangatni ("hozzam hasonlitgatja az uj faszit", "nagy ur van benne utanam", "en vagyok a tokely, a nagy o-je"), de hogy elobb tegyen valamit azert, hogy bizonyitson, azt mar nem. Gaz, hogy nekem mar bizonyitott azzal, hogy ismetelten visszacsapodott, es nem volt oszinte. Ket honapja ket heten at (amig a gyerek kulfoldon volt) probaltam kozeledni hozza, es marc 27-ere (27 az ilyen buvos szamunk volt, szulinapok, osszejovetel, satobbi) elhivtam vacsorazni, de mondtam is neki, hogy ez randi...neeem, ezert nem, azert nem, aztan masnap a szememmel lattam, miert is nem. Hazalatogatott a gyerek, akitol az ex elmondasa szerint nem akart mar semmit, nem tudta, mikor jon haza, es nem is erdekelte. Es ezeket adagolta nekem ket heten at. Persze, hogy ket het kulonlet utan rogton le is fekudt vele, velem a ket het ujraprobalkozasi kiserlet alatt nem volt hajlando...szoval ezek ilyen apro fura dolgok, de nekem jelek, hogy ez reszerol mar cask vergodes, hogy neha rajon az felem iranyulo hianyerzete, de meg maganak se meri bevallani, hogy szerelmes a masikba...persze, lehet, hgoy tevedek -
#3284 Ja, ok megvan. Így már értem kérdéseit miért tette fel. :) -
#3283 -
Zoleeca #3282 Katt a logójára és meglátod, hogy mennyi... -
#3281 Arch : Mesélj, ha gondolod jöhet mailbe is, vagy priviben. -
Zoleeca #3280 Én nem taktikázásnak hívnám, de lehet hogy az. Pusztán azt akartam mondani, hogy ha már eddig bevetett mindent, és megtett mindent taktikázás nélkül, akkor ideje váltani, és végre úgy tükörbe nézni, hogy "rajtam nem múlt. Kész. Ennyi.", és nem pedig úgy hogy "mekkora hülye vagyok, már megint".
Sajnálom, hogy csalódsz a ffiakban. De ne általánosíts, mert akkor esélyed sincs, hogy változzon a helyzet.
Mi meg a lányokban csalódunk folyamatosan :) -
#3279 Chappy: Hány éves vagy?
A többieknek köszönöm az ötleteket. Vidék azért nem bejövős annyira, mert későn végez, és akkor már kár elindulni.
De a többit fel fogom/fogjuk keresni :))
Még1szer köszi. -
Chappy #3278 a mondatod 2. felét hogyérted???? Amúgy még ilyen hamar ne akarok dugni... -
Chappy #3277 Akkor ahhoz, hoyan hódítsak meg egy lányt.. -
Yoz #3276 SZerintem a legfontosabb, hogy korrekt legyél, ha döngetésre kell valaki tudasd vele a megfelelő időben, és NE HASZNÁLD KI! -
Yoz #3275 Ha ránézel egy lányra, és túllátsz azon hogy hova is lehetne dugni a ....., akkor észreveszed az apró jeleket amikből szürd le a neked irányítottakat. -
Chappy #3274 na akkor hogy hódítsak meg egy csajt? -
Yoz #3273 Akkor most nem irigyellek...
És tartod magad? Vagy padló, K.O. -
#3272 készités????????
legoból? :-) -
Chappy #3271 Nekem kapcsolatkészítéshez kénének tippek! -
#3270 A barátomban, barátokban... sorra. -
Yoz #3269 Nah csak nem a barátodban...? -
#3268 Ez az egyik fele a dolgoknak, és van egy másik:
Idézet:
"Furcsa egy állatfaj az ember. A legnagyobb hiba kalkulálni, rafináltan, stratégiaként játszani próbálni. Taktikázni, kombinálni, próbálni belelátni mások fejébe - és szívébe. Egyszerűen csak be kell vállalni azt, ami van. Ennek rosszabb kimenetele nem lesz - nem lehet -, mint a taktikázásnak.
Nincsenek elszakíthatatlan láncok, viszont vannak elszakíthatalan, láthatatlan, leheletvékony fonalak."
Az, amit Zoleeca írt, nem rossz taktika. Söt. De ezekben a fenti sorokban is "van valami"... Hogy melyik a jó út? Ki tudja.
Én már nem adok tanácsot. Mostanában folyamatosan csalódok a ffiakban. Egyikben a másik után... -
#3267 -
#3266 van egy nagyon jó hely!!!
Fenyőgyöngye, a Kolosy térről indul egy busz (asszem 65-ös), ami felvisz a fenyőgyöngyéig, és még kicsit tovább is. Jobbra:
A megállót nem tudom, sajna, de egy gyönyörű erdei út megy végig a hegyoldalban, ahonnan rálátni a városra, és van egy pár jó hely, ahol meg is lehet állni egy kicsit! :))
Plusz át lehet menni a gerincen a másik oldalra, és akkor ráláttok a repülőtér körüli dombokra.
Balra: erdő végig, ez is jó, csak nem annyira nagy a tér. Inkább magányos sétára/futásra jó. Nagyon csendes környék.
Plusz a gyermekvasút is jó opció lehet. -
Zoleeca #3265 Szerintem menj el a buliba, esetleg vigyél magaddal egy másik lányt is (csak baráti alapon persze). Ha találkozol Vele, akkor köszönsz neki, de a másik csajt NEM mutatod be neki. Ennyi, aztán pedig nem keresed a társaságát, de arra ügyelsz, hogy ha Ő lenne kiváncsi rád, akkor vethessen rád pár pillantást, de te NE nézz még véletlenül se rá. Ha megint összefuttok a bulin, akkor csak egy kedves mosoly és visza a barát csajhoz. Erőltesd magadra a jókedvet, még akkor is ha szar kedved van, ne lássa, hogy nem érzed jól magad. Ezekután csak várnod kell. Ha egy kicsit is érez még irántad, el fog gondolkozni, most hogy úgy látja, hogy már megvagy Nélküle. Ha esetleg megkérdezi, miért nem válaszoltál, akkor mond azt, hogy a héten elbeszélted az összes pénzed. De ne bonyolódj hosszabb beszélgetésbe (vissza a másik csajhoz!). Az a lényeg, hogy ne legyél bunkó, de ne is közeledj. De ugyanakkor a másik lánnyal se csinálj semmit, csak érezd jól magad vele.
Hát ennyi egyenlőre. Én is voltam/vagyok ilyen helyzetbe, és nekem ezt nagyon jó barátaim(lányok) tanácsolták. Nem mondom hogy beválik, de legalább nem csinálsz magadból majmot. Nehéz lesz, én már egy párszor hülyét csináltam magamból, de most hétvégén megembereltem magam.
Sok szerencsét! -
#3264 okés -
Lacika 79 #3263 Csak most vagyok gépközelben. Délután küldök egyet, jó? -
#3262 mondok:
- Normafa
- Szechenyi-emlekut (ott van a szechenyi emlek, arrol eleg jo a kilatas, ha pedig mogotte elkezdesz az "erdoben" lefele setalni, vannak kis padok, le lehet ulni, a kutya se zavar:))
- esetleg szoborpark/kamaraerdo...kilatas ugyan nincs, de szep idoben jo dolog arrafele setalgatni:)
- uuu, es a legkomolyabb: libego fenti vegallomasa, Janos-hegy talan? ott el tudtok indulni az egyik turistauton, az egyik nagyobb kanyarban van egy benott falepcso lefele egy kis eldugott kis tisztasra(amire nem sokan szoktak felfigyelni), na, ahhoz a helyhez igen szep emlekeim fuzodnek ;))
- meg hat a videki cuccok, Szentendre-ovaros, Esztergom fellegvar, Tata soretgyar, vagy mi -
#3261 :) elofordul...amugy tegnap jelentkezett sms-ben megint az ex, annak ellenere, hogy megkertem, ne. Valaszolni kene neki, mert 1-2 kerdest is feltett, de ugy istenigazabol nem akarok...regi kartyamon, amit ismer, nincs penz, a masik szamot meg nem szeretnem, hogy tudja. De nem is azert, csak nemtom...(latod, most donteskeptelen lettem:))
ha valaszolok normalisan, akkor elkezd o is irogatni, tul kedves lesz, aztan megint ott fogunk tartani, hogy en azt fogom hinni, hogy netan akar valamit, es kiderul, hogy szeret ugyan, de mint baratkent. Es az ugy neki jo, mert addig is mellette vagyok, beszelgetunk, es ez kielegiti a hianyomat. Es megint kurvanagy harag lenne...
ha meg nem valaszolok, en leszek a paraszt bunko, meg minden.
Az a baj, hogy annyiszor mondtam neki, hogy amig a masik gyerekkel van, en nem akarom tudni, mi tortenik vele, es ha uzen, csak akkor uzenjen, ha csak nyers formalitas (unnep-, nev-, szulinap), es nincs benne semmi tul csopogos dolog (kedves megszolitas satobbi)...hat o erre baszik ra.
Amire kivancsi leszek veszettul, az a szombat, mert a batyja egyik gyerekkori baratjanak lesz a 30. szuletesnapja, nagy buli, meg minden (a haveri tarsasaggal evek ota nagyon joban vagyok). Hivatalos vagyok, es az ex sms-ebol kiderult, hogy o is...kerdes, hogy egyedul, vagy sem. Bar az unnepelt mondta, hogy o a gyereket be nem engedi, valahogy senki nem kivancsi ra. Mondjuk en a csajra sem, mert az utobbi hetekben, amikor elmaszkaltam igy a tarsasaggal bulizni, sokszor jott o is (eddig ahanyszor hivtak ot a tobbiek, nem ment), de nem kellett beszelgetnunk, mert egy diszkoban volt hely, meg alkalom elmaszni masmerre. Na, ha meg szombaton berugunk, es netan lesz meg egy keves "termeszetbarat" moka, akkor csak fogunk beszelni...en meg azt nem akarom, mert sokra nem jutunk vele, es csak fajdalmat okozna.
Ez az en hulyesegem ugy istenigazabol, probalom magam ahhoz tartani, es megmondtam neki, amig a gyerekkel van egyutt, addig engem barmifele dologgal felejtsen el, hagyjon beken, majd en jelentkezem, ha ugy gondolom, tultettem magam rajta, es tudok vele baratkozni...es felek, hogy ez is csak egy rangatas, mint a tobbi, hogy megint pofaraejtsen. Ez nagy gaz, hogy ennyire nem bizok meg benne mar, es ennyire felek tole...