18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#3340 Baráttal/Barátnővel úgyis csak a gond meg a baj van... :) -
Yoz #3339 dettó
Chappy ráérsz még ezzel... -
Zoleeca #3338 bezony.
De leginkább még senki. Mármint még nem kell ilyennel foglalkoznod szerintem. Nekem pl első "barátnőm" 16 évesen volt. De az sem volt komoly. Szóval én nem siettem el ennyire. -
Chappy #3337 akkor hozzám 10 éves illik? :D -
#3336 Ez szerintem szituacio fuggo... -
#3335 ha maskepp nem megy... -
#3334 Szerinted neked megfelelő a hozzáállásod a dolgokhoz ha telefonban közlöd Vele, hogy vége? -
Zoleeca #3333 Igen, de lassan kezdenek télleg úgy kinézni. Sokszor volt már olyan hogy azt mondtam egy csajra, hogy "hú, öcsém" (tippre 18) aztán meg megtudtam, hogy 14. Hová tart ez a világ? -
#3332 jah, leszámítva, hogy nőnek hiszik magukat, pedig közel se azok még ,) -
Zoleeca #3331
Végülis, a mai 12 éves csajok már majdnem úgy néznek ki mint a 14 évesek, azok meg úgy mint a 17 évesek... vagy nem? -
#3330 jah, a legósdoboz aljáról :D -
Zoleeca #3329
És csajokat akarsz felszedni? -
#3328 oh mein gott, kleine schwanz -
Chappy #3327 Ich bin zwölf yahre alt (12). -
#3326 Hat...
Tegnap taliztunk, elvoltunk. Hazafele kerdeztem tole, h ma raer-e. Erre azt mondta, hogy kuld delelott smst. Azota nem irt. Mostmar nem is fog.
Este szepen felhivom, elmondom neki, h rosszul all a dolgokhoz es kirakom.
Ha kellek neki ugyis megtudom. Ha nem akkor meg jobb minnel hamarabb elfelejteni. -
#3325 Mi együtt laktunk több mint 4 évig. És most lesz 30 éves, és behülyült, hogy miket hagyott ki az életéből a meló, tanulás miatt. És még mindig nem tudja igazán mit és kit akar. Hát igen értse meg ezek után a nőket valaki, meg ismét tudjon megbízni bennük és kitárni a szívét. -
#3324 senki se érti, se gyerek, se nő és se férfi! Senki, senki itt a világon -
#3323 Illetve te hagytál benne mély nyomot :)) -
#3322 melynyomot?:D -
#3321 Látom az a lovas csaj mély nyomott hagyott benned :DD -
Lacika 79 #3320 Köszi! :-)
És természetesen igyexem tanácsot adni, ha tudok valamihez érdemben hozzászólni. -
#3319 or f*ck them?:) (magaslabda volt:D) -
#3318 "women - know them or love them" -
#3317 ez igy van sztem itt is. Ahogy hallottam, a lany belecsoppent fura dolgokba, partizik, bulizik, es nem minden esetben mellozi a drogokat (bogyo, kola, stb). Ezeket en nem igazan engedtem neki, neha-neha kozos esti tv-zesek alatt elszivtunk egy laza dzsot, de tobbet nem.
Allitolag lefogyott, allitolag hianyzom neki, satobbi, de vagy nem tud, vagy nem mer, vagy nem is akar lepni.
Neki is most ez kellett, bulizzon, eljen, mutassa magat a misszpicsak kozott, csak fura, hogy 25 evesen ennyire meghulyul az ember, plane, hogy mar szo volt mindenrol, osszekoltozes, satobbi. Mert az, hogy az a masik 20 eves kiscsaj osszevissza beszelt, azon meg se lepodok. Fiatal, birka, satobbi.
Ertse meg valaki a noket:) -
#3316 Velem is ez a helyzet. Húsvétkor elküldtem, hogy vigye el a maradék cuccát, ne keressen, ne hívjon. De mindig megtalál, tudom én is saras vagyok, hogy egyáltalán válaszolok, ja meg írtam neki búcsúzásul egy 8 oldalas levelet. Erre múlt héten felhívott, hogy szombaton meglátogat. Találkoztunk is, nagyon boldog volt, eltöltöttünk egy gyönyörű délután, beszélgettünk, meg minden egyéb. Mondta, hogy most nem igazán boldog, de megvan mindene ami csak kell, és ésszel akar most élni nem szívvel, de itt jön a csavar, hogy velem meg boldog, jól érzi magát stb. Fogalmam sincs, hogy miért nem tud kiszakadni onnan, ahol most van. Mondjuk ha megtudná a másik, hogy találkozgatunk, és nem csak beszélgetünk akkor egyszerübb lenne a helyzet, de megigértem, hogy nem leszek aljas. És tudom barátok nem lehetünk, csak évek múlva.
Lacika neked meg gratula, hogy rendbe jöttek a dolgok, bárcsak én is ezt mondhatnám már. -
#3315 Köszi! :) -
#3314 ugy ertem, minden teren felejtsen el, mert tudja, hogy vagy 100%ig vele vagyok, vagy 100%ig nelkule. Szoval a baratsag is csak ugy lehet koztunk, ha majd par honap/ev mulva en jelentkezem, hogy figyejjma' ide, tul vagyok rajtad, menjunk el moziba barati alapon...
lacika, neked gratula, es tovabbi sok sikert
vinyl, iden nem ugy nez ki, hogy balatonon fog nyaralni a birka:) de kulonben sem lenne mar olyan a dolog, mint regen -
#3313 valódi
és jó
és sok bódogságost
de akkor ezentúl csak tanácsot adni járhatsz ide :-) -
Lacika 79 #3312 Jah, és rendbejöttünk teljesen, legalábbis úgy néz ki. :-) -
Lacika 79 #3311 Bocsi, hogy nem küldtem még a képet, de egyszerűen nincs időm. :-(
Kétszintű próbaérettségi, egyéb vizsgák felügyelése, és ilyen nyalánkságok. Nem gondoltam volna, hogy ennyi dolgom lesz még ballagás után is. Jah, az emil címed az valódi? Mert ha igen, akkor arra elküdöm a képet/képeket, jó? -
#3310 addig????????
nemá -
#3309 Hééé... lejöttök idén is Balatonra és minden rendbe jön :DDD -
#3308 ezt tudja, hogy amig vele van, addig felejtsen el, megkertem ra tobbszor is, ne uzengessen, satobbi. Ennek ellenere mindig 1-2 hetente talal valami okot, hogy uzenjen, de hogy lepjen valamit, hogy bizonyitson, hogy fontos vagyok neki, hogy, ahogyan allitja, en vagyok az igazi neki, az mar nem...
hozzateszem, SZOKE:)) -
Zoleeca #3307 Lehet, hogy igazad van... azt elfelejtettem hozzátenni, hogy "de addig...haggyá békén". Na jól van, de azért látszik, hogy ezt próbálja érzékeltetni a lánnyal, nem? -
#3306 a 2. rész a tanácsot adónak szól term. -
#3305 pont ezt akartam írni, hogy nehogy ezt mondja neki
valamint egy ilyen csajt aki mással kavar ott kell hagyni a fenébe
tudodki várna -
#3304 Boldog szülinapot Arch -
#3303 "Mondd meg neki, hogy ha szakít a másikkal akkor te ott lezsel neki."
Ne haragudj, de ennél rosszabb tanácsot véletlenül sem adhatnál. Nem szabad tudniuk, hogy bármit megtehetnek az emberrel, mert akkor meg is teszik. Még ha így is érzel, ezt akkor sem szabad mutatni. mert akkor elvesztél. Bár ha így érzel, akkor is el vagy veszve, de ha ezt a lány is tudja, akkor soha nem szabadulsz. -
Zoleeca #3302 Hát ez elég hosszúra és velősre sikeredett :) Igazából ilyen helyzetben nem igazán lehet tanácsot adni. Fél hogy két szék közé esik? Mondd meg neki, hogy ha szakít a másikkal akkor te ott lezsel neki. Bár ezt úgylátom érzékeltetted vele. Más kérdés, hogy a másik gyerek tud-e arról amit csinál veled. Mert ha igen akkor ha így folytatja télleg egyedül maradhat. Majd egyszer leírom én is a tapasztalatomat. Pontosabban egyet aminek "köszönhetően" kinőttem az "egy este alatt belezúgok a csajba" szindrómából. Azóta már egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy bele tudok zúgni valakibe.Tudjátok: immunrendszer...
Most nincs túl sok időm, de majd még jövök! -
#3301 Hát igen, a rossz dolgokon nehéz túllépni, mert mindigvan vmi kis apróság, ami mindig visszarángat.